#Tır Şoförlerinin sergilediği ustalık dolu hareketler

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz 04:03

Neden Çocuk Yapmak İstemiyoruz

Şimdiye kadar yaklaşık 110 milyar insan dünyaya gelmiş. Güncel dünya nüfusu ise yaklaşık 7,5 milyar civarında. Ve her geçen saniye dünya nüfusu yaklaşık 2 ila 6 kişi artıyor. 'E benim bu gelişime bi katkım olmasın mı?'..

Müslüm Gürses - Haberin Olsun 04:57

Müslüm Gürses - Haberin Olsun

Haberin Olsun Müslüm Gürses Dinle Şarkı Sözleri : Önünde diz çöküp yalvartma beni Deliye çevirme çıldırtma beni Aşkınla bir ömür ağlatma beni Seviyorum seni haberin olsun Gülüşün rengarenk çiçekler gibi Bakışın gülyü..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.184 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Doluyu Görüntülemek İsterken Yıldırıma Yakalanan Çocuklar 00:24

Doluyu Görüntülemek İsterken Yıldırıma Yakalanan Çocuklar

Dolu yağışını video görüntüsü olarak kaydetmek isteyen çocuklar bir anda yıldırım düşmesiyle korkuya kapılıyorlar..

  • JET TV tarafından
  • 838 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu 10:36

Dolunaya Veda Gecesine Türkan Şoray Damga Vurdu

Sevilen dizi Dolunay'ın oyuncu ve teknik ekibi, alınan final kararının ardından önceki gün veda yemeği yedi. Geçtiğimiz Temmuz ayında ilk kez izleyicisi ile buluşan ve o günden bugüne geniş bir hayran kitlesi yakalayan D..

  • BETA tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı 01:06

Tencerede Çikolatalı Sufle Yapımı

Tencerede Sufle Tarifi İçin Malzemeler 1 çay bardağı şeker 1 adet yumurta 1 çay bardağı sıvıyağ 1 çay bardağı süt 8 tepeleme yemek kaşığı un 2 yemek kaşığı kakao 1 paket vanilya 1 tatlı kaşığı kabartma tozu Bitter çikola..

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı 02:28

Öldürme Arzusu Orijinal Fragmanı

Başarılı bir travma cerrah olan Paul Kersey, hayatını ölüm döşeğindeki, vurulmuş, bıçaklanmış insanlarla uğraşarak geçirmektedir. Stresli işinden sıyrıldığında ise sevgi dolu bir aile babasıdır. Kızı ve eşiyle mutlu bir ..

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı 00:30

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı

A.P. Bio 2. Tanıtım Fragmanı Yayınlandı. Onur kırıcı Harvard felsefe uzmanı Jack Griffin (Glenn Howerton) hayallerindeki işini kaybedince, Ohio Toledo'ya geri dönmek ve lise Advanced Placement biyoloji öğretmeni olarak ..

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır 01:46

Ata Demirel Cem Yılmaz'ı Övmeye Doyamadı Cem'e Yakışır

Ünlü komedyen Ata Demirer, önceki gece tek kişilik gösterisi “Ata Demirer Gazinosu”nun çıkışında kardeşi ve kardeşinin arkadaşlarıyla Beşiktaş’ta görüntülendi. Yılbaşında paylaştığı fotoğrafla yeni sevgilisi Alara Bozbey..

  • BETA tarafından
  • 988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
3 Kahvehaneyle Başlayıp Dünyaya Yayılan İrşad: İhvan-ı Müslimin 01:36

3 Kahvehaneyle Başlayıp Dünyaya Yayılan İrşad: İhvan-ı Müslimin

Dünyanın en geniş İslami hareketlerinden birini kurduğunda henüz 22 yaşında olan Hasan el-Benna, tam 69 yıl önce bugün şehit edildi. Hasan el-Benna'nın zamanı ve mekanı aşarak günümüze ulaşan ibret dolu hikayesi…..

Bütün Liglerin Bu Haftaki Golleri 11:52

Bütün Liglerin Bu Haftaki Golleri

Gege Marques ceza sahası dışından avladı, Trezeguet'ten akıl dolu gol,Thauvin gelişine harika vurdu,Tüm savunmayı çaresiz bıraktı,Gelişine müthiş gol,Izquierdo göstere göstere attı,Anormal gollerin adamı Shaqiri,Talisca ..

  • OFSAYT tarafından
  • 968 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Meryem 28. Bölüm Fragmanı 00:58

Meryem 28. Bölüm Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı yayında! Savaş, Oktay'ın peşine düşüyor! Oktay tutuklanıyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle Çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!..

Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı 00:57

Meryem 28. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 28. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Sevgililer günü, aşk dolu geçiyor! Meryem ve Savaş birbirlerinden bir daha ayrılmamak üzere aşklarını sımsıkı bağlanırlar. Güçlü ve Burcu aşkı da her geçen gün daha da kuvvetlenme..

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı 04:18

Hugh Jackman - 2 Yaşından 48 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Hugh Jackman 1999'da Erskineville Kings için En İyi Erkek Oyuncu dalında Avustralya Film Enstitüsü adayı oldu. 1998'de, romantik bir komedi olan Aussie filmi Paperback Hero'da rol aldı. Ve 2000 yılında Hugh, ilk büyük bü..

Meryem 25. Bölüm Fragmanı 00:52

Meryem 25. Bölüm Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı yayında! Meryem ve Oktay yeniden karşı karşıya gelecekler mi? 25 yıllık büyük sır açığa çakmak üzeredir. Bu sırla birlikte tüm taşlar yerinden oynayacaktır. Meryem, her şey için kendini iyi ol..

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:29

Vahşiler Türkçe Altyazılı Fragmanı

Savaş ve şiddetin etkisiyle karakteri sertleşmiş olan ABD süvari subayı Blocker'a, bir Cheyenne savaş şefi ve ailesinin Montana'daki kabile topraklarına geri dönüş yolculuğunda eşlik etme görevi verilir. Blocker hayatı b..

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle 1:30:48

Korku Kapanı 5 - Kanlı Parti Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Küçük bir Batı Virginia kasabası olan Halloween Mountain Man festivaline ev sahipliği yapmaktadır. Özenle hazırladıkları korkunç kostümleri ile parti müdavimleri dehşet dolu bir gece için bir araya gelecektir. E..

Muazzez Teyzenin İyilik Yolculuğu 01:00

Muazzez Teyzenin İyilik Yolculuğu

Antalya'daki Lara sokaklarında yaşayan onlarca kedi ve köpek, her sabah kendileri için mama dolu alışveriş sepetiyle sokağa çıkan Muazzez teyzenin yolunu gözlüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.056 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Okan Bayülgen Magazin Muhabirlerine Esti Gürledi  03:45

Okan Bayülgen Magazin Muhabirlerine Esti Gürledi

Okan Bayülgen kızı İstanbul'un yanında basın mensuplarına esti gürledi ve hakaret dolu sözler etti.....

  • BETA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya 07:32

Ajda Pekkan'dan Bülent Ersoy Yorumu Bizi Kapıştırmaya

Türk Pop Müziği'nin efsanelerinden Ajda Pekkan, müzik kariyerindeki başarısını podyuma da taşımaya karar verdi. Ajda Pekkan moda sektörüne ilk adımını modacı Zeynep Kartal ile birlikte atıyor. Ajda Pekkan By Zeynep Karta..

  • BETA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:06

12 Savaşçı Türkçe Altyazılı Fragmanı

11 Eylül saldırısı sonrası geçen filmde, takım liderliğini Mitch Nelson'ın yaptığı bir ABD özel kuvvetler ekibi, çok tehlikeli bir görev için Afganistan'a ilk ayak basan Amerikan askerleri olacaktır. Kayalıklarla dolu da..

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle 1:41:29

Hizmetçi Dediğin Böyle Olur 1964 Türk Filmi İzle

Konusu : Bülent (Orhan Günşiray) şoförlük yapan ipsiz, sapsız deli, dolu bir gençtir. Sevgilisi Hizmetçi Zeynep (Fatma Girik) ile evlenirler. Topkapı'da bir fakirhanede oturan Bülent kirayı ödemediği için evden atılınca..

Hicran 1971 Türk Filmi İzle 1:25:43

Hicran 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Hicran bir gece kulübünde vestiyerlik yapmaktadır. Yoksul ve sıkıntılarla dolu bir yılın geride kaldığı yılbaşı gecesi çapkın bir genç olan Orhan ile karşılaşır. Orhan bu güzel ve tertemiz kızda gerçek aşkı bul..

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını 11:43

Ölümlü Dünya Filmi Galasına Ünlü Akını

Ahmet Mümtaz Taylan, Sarp Apak, Alper Kul ve İrem Sak gibi ünlü oyuncuların yer aldığı ‘Ölümlü Dünya’nın galası yapıldı. 26 Ocak’ta sinemaseverlerle buluşacak olan film, kendi halinde yaşayan Mermer Ailesi’nin büyük sırl..

  • BETA tarafından
  • 1.022 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yürüyen Merdivende Durmayan Genç 00:23

Yürüyen Merdivende Durmayan Genç

Gençlerin deli dolu yürüyen merdiven macerası..

  • PengoTV tarafından
  • 809 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kayseri Güzellemesi Mantı Tarifi 08:39

Kayseri Güzellemesi Mantı Tarifi

Yarım kg Kayseri mantısı 1/3 kangal sucuk 6 dolu çorba kaşığı süzme yoğurt 2 çorba kaşığı tereyağı 2 diş sarımsak Pul biber Tuz Karabiber..

Mardin Çöreği Tarifi 08:29

Mardin Çöreği Tarifi

6 su bardağı, 650 gr beyaz un 1,5 su bardağı süt 1 su bardağı su 1 su bardağı, 180 gr, toz şeker 150 gr tereyağı 1 paket instant maya 2 çorba kaşığı toz tarçın 1 çorba kaşığı tane mahlep 1 tatlı kaşığı yenibahar 1 dolu ç..

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı 00:59

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 12. Bölüm Fragmanı yayında! Hüma ile Yaşar, karşı karşıya! Kızlarım İçin'de heyecan giderek artıyor! Ortaya çıkan şok gerçek, Yaşar ve kızları için önemli bir sınavın habercisidir! Zübeyir'in hakkındaki ge..

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Meryem 25. Bölüm 2. Fragmanı

Meryem 25. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Oktay, Meryem'in karşısına çıkmaya karar veriyor! Meryem, heyecan dolu yeni bölümüyle 24 Ocak Çarşamba 20.00'de! İntikam için geri dönen Oktay, Meryem'in karşısına çıkmak için bir n..

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı 00:55

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı

Kızlarım İçin 9. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşar, intikam peşinde koşuyor! Kızlar, yine babalarından uzak kalmak zorunda kalıyor! Yaşar, kızı Sumru'nun Tayfun ile olan ilişkisine öfkelenmiştir. Tayfun ile yüzleşerek sebeb..

Dwayne 03:15

Dwayne "Kaya" Johnson - 1 Yaşından 45 Yaşına Kadar Resimlerle Hayatı

Güneşli devletlerden selamlayan Miami, Florida, Johnson, WWE'deki karakteri The Rock ile en iyi tanınıyordu. NCAA'ya katılan güreş genleri kullanışlı geldi ve 1990'da Ulusal Şampiyonası ekibinin bir parçası oldu. Ayrı..

  • CURCUNA TV tarafından
  • 1.404 görüntüleme
  • 7 yıl önce