#Tır Şoförlerinin sergilediği ustalık dolu hareketler

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi 10:20

Kıyır Kıyır Kıymalı Poğaça Tarifi

Hamuru İçin, 350 gr beyaz un- ağzına kadar dolu 1 kavanoz* 125 gr tereyağı 3 çorba kaşığı yoğurt 1 yumurta 1 çay kaşığı mahlep 1 paket kabartma tozu- 10 gr 1 tatlı kaşığı tuz 2 tatlı kaşığı toz şeker Kıymalı harcı için..

Impulse Orijinal Teaser 01:59

Impulse Orijinal Teaser

Steven Gould’un roman serisinden ekrana uyarlanan Impulse ilk teaser videosuyla görücüye çıktı. YouTube’un yeni dizi platformu YouTube Red’de yayınlanacak olan aksiyon dizisinin yönetmen ve yapımcı koltuğunda ünlü yönetm..

Şehit Babasının Gözyaşlarını Asker Sildi 00:34

Şehit Babasının Gözyaşlarını Asker Sildi

Bitlis'te şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Cevdet Canördek'in cenaze töreninde İl Jandarma Komutanı Albay Ercan Atasoy, aşırı sıcaktan terleyen ve gözyaşı döken şehit babasının terini ve gözyaşlarını sildi. İşte o duygu d..

Doluya Meydan Okuyan Karton Adam 01:53

Doluya Meydan Okuyan Karton Adam

Sosyal medyada çok konuşulan Karton Adam Show Haber'e konuştu. Doluyla ilgili birçok paylaşım yapıldı ama hiçbiri Karton Adam'ın fotoğrafları kadar konuşulmadı. Kemal Gören nam-ı diğer Karton Adam dolu günü kendisini kor..

  • JET TV tarafından
  • 686 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Şömineye Yanıcı Madde Dökeyim Derken Her Yeri Tutuşturmak 00:59

Şömineye Yanıcı Madde Dökeyim Derken Her Yeri Tutuşturmak

Elinde yanıcı madde dolu bidonla şov yapmaya kalkıp, maddeyi dökünce şömine, elindeki bidon alev alıp etrafa da sıçrayınca eline gözüne bulaştırıp rezil olan adam...

  • JET TV tarafından
  • 679 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi 07:47

Ev Yapımı Karamel Sosuyla Tam Tutan Triliçe Tarifi

Karamelli triliçe Keki için 6 yumurta 1,5 su bardağı şeker 11 yemek kaşığı un 1 paket vanilya 1 paket kabartma tozu 1 tatlı kaşığı bal Sosu için 4 su bardağı süt 2 kutu sıvı krema toplamda 400 ml Karamel için 1 su ba..

İstanbul Kokulu Ekmek 13:39

İstanbul Kokulu Ekmek

Ihlamurlu Ekmek için, 450 gr beyaz un-1,5 kavanoz* 50 gr siyez unu- 2 dolu çorba kaşığı 330 gr ıhlamurlu su- ½ kavanoz 200 gr ekşi maya- ½ kavanoz 4 avuç taze ıhlamur çiçeği veya 2 avuç kuru ıhlamur 3 tane ıhlamur yaprağ..

Korku Evinde Doğum Günü Kutlayan Erzurumlular 00:57

Korku Evinde Doğum Günü Kutlayan Erzurumlular

Heyecan ve korku dolu anların yaşandığı ’Korku Evi’nde, cesaretlerini ölçme şansı bulan adrenalin tutkunları, ipuçlarını bularak evden kurtulmaya çalışıyor ancak burada doğum günü kutlayarak farklı olmak isteyenlerde olu..

  • JET TV tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ay Lav Yu Tuu - Aç Koynunu Ben Geldim 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Aç Koynunu Ben Geldim

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme 10:08

Ay Lav Yu Tuu - Manyak Manyak Aşerme

‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıklarını anlatılıyor. Filmde neredeyse tüm Amerika’nın kalkıp Tinne..

Robin Hood Orijinal Fragman #2 02:38

Robin Hood Orijinal Fragman #2

Filmde, Robin Hood'un Haçlı Seferleri'nden dönüşünün sonrası ele alınıyor. Robin Hood, dönüşüyle birlikte yolsuzluk ve kötülük dolu bir Sherwood Ormanı ile karşı karşıya kalır. Bir dizi kanun kaçağı ile ortaklık kuran Ho..

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği 12:56

Yiyip Bütün Gün Tok Kalayım Ekmeği

400 gr siyez unu-1 kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 50 gr çavdar unu- kavanozda 1 parmak yüksekliğinde 5 çorba kaşığı yulaf ezmesi 200 gr ekşi maya- yarım kavanoz 380 gr su- dolu kavanozdan 2 parmak eksik 10 g..

Müslüm Gürses - İtirazım Var -1981 05:17

Müslüm Gürses - İtirazım Var -1981

Müslüm Gürses - İtirazım Var dinle İtirazım var bu zalim kadare İtirazım var bu sonsuz kedere Feleğin cilcesine Hayatın silvesine Dertlerin cümlesine İtirazım var Yarım kalan sevgiye Şu emanet gülmeye YAşamadan ölmeye..

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur 10:02

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Disenchantment Türkçe Altyazılı Fragmanı 01:43

Disenchantment Türkçe Altyazılı Fragmanı

Talihsizliklerle dolu bir serüven! The Simpsons'ın yaratıcısı Matt Groening'in yeni dizisi Disenchantment, 17 Ağustos'ta yayında...

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman 02:20

Godzilla Canavarlar Kralı Türkçe Altyazılı Fragman

Godzilla: Canavarlar Kralı fragmanını kaçırmayın... Mayıs 2019'da sinemalarda. 2014’de Godzilla ve 2017’de Kong: Kafatası Adası filmleri ile büyük bir başarı sağladıktan sonra büyük yaratıklar dünyasına bir yenisi daha..

Köpeğiyle Vedalaşan Kadın Gözyaşlarına Boğuldu 02:20

Köpeğiyle Vedalaşan Kadın Gözyaşlarına Boğuldu

Çektiği acılara dayanamayıp köpeğini uyutmak zorunda kalan kadının köpeğiyle duygu dolu vedalaşması kameraya böyle yansıdı...

  • JET TV tarafından
  • 753 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya 02:54

Irkçılığın Vahşete Dönüştüğü Ülke Almanya

Mesut Özil'in Cumhurbaşkanı Erdoğan'la çekildiği fotoğraf sebebiyle ağır hakaretlere uğradığı Almanya'da benzer yüzlerce olay var. Tarihi ırkçı kara lekelerle dolu olan Almanya'da 9 yıl önce mahkemede katledilen Merve Ş..

Dip - 2. Fragmanı 00:59

Dip - 2. Fragmanı

Yapımını TMC'nin, proje tasarımı ve senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür'ün, yönetmenliğini ise Uygar Kutlu'nun yaptığı DİP, 30 Mart Cuma günü sadece puhutv'de! İstanbul Emniyet’e bağlı olarak intihar girişiminde bul..

Çikolatalı Kirazlı Güllaç 08:46

Çikolatalı Kirazlı Güllaç

3 litre süt 650 gr toz şeker- 3 bardak 4 çorba kaşığı Hindistan cevizi 160 gram sütlü çikolata-2 paket kare çikolata 4 tepeleme çorba kaşığı kakao 200 gr boziç 500 gr kiraz 12 yaprak güllaç 3 litre süte, 650 gr toz şe..

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi 09:02

Sevgilisini Yemeğe Çağıran Öğrenci Pizzası Tarifi

1 adet lavaş ekmek 6 dilim (30 gr) sucuk 1 parça dil peyniri(85 gr) 3 tane kıl biber 1 çorba kaşığı salça 4-5 çorba kaşığı su 1 çay kaşığı kekik Elektrikli ocağı açın. Elektrikli ocak benim de öğrenciliğimde çok kez ha..

Yamaç Paraşütü Bitince Toprağı Öpen Eleman 01:41

Yamaç Paraşütü Bitince Toprağı Öpen Eleman

Muğla’nın Fethiye ilçesinde ilk kez yamaç paraşütü deneyimi yaşayan tatilci, indiğinde yeri öpmüş. Tatilcinin gökyüzünde yaşadığı adrenalin ve korku dolu anları izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 994 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Akrep Nalan Içini Döktü Google'a Yazdığında Ben Çıkıyorum 04:21

Akrep Nalan Içini Döktü Google'a Yazdığında Ben Çıkıyorum

Kadife gibi bir ses, hep gülen bir yüz, içi saf sevgi dolu bir kalp evet bahsettiğimiz bu insan Akrep Nalan. Bir dönem talihsiz bir şekilde köpeğinin üzerine basıp öldürmesiyle gündem olan Akrep Nalan..

  • BETA tarafından
  • 546 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı 00:59

Seyir Halindeki Otobüse Taşlı Sopalı Saldırı

Bursa İnegöl'de içi yolcu dolu olan halk otobüsü, kendini bilmez vatandaşların taşlı ve sopalı saldırısına uğradı. Araç içerisindeki vatandaşların ve çocukların büyük panik yaşamasına ve yerlere düşmesine sebep olan olay..

Teknedeki Aileye Saldıran Yılan 00:34

Teknedeki Aileye Saldıran Yılan

Tekne gezintisi yapan aile, su üzerindeki yılanın saldırısına maruz kalmış. Yılan zehirli mi zehirsiz mi bilmiyorum ama aileye korku dolu anlar yaşatmış...

  • JET TV tarafından
  • 1.376 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Altın Avcısı Oyunu 01:36

Altın Avcısı Oyunu

Maymun iştahı deneyi, ceviz dolu el dellikten çıkmaz. IAR ( İstanbul Altın Rafinerisi) kuyumculuk fuari guzel olmus bu sene katilamadim. Cıkarabilen olmamistir eminim. :)..

  • PengoTV tarafından
  • 177 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Minik Çocuk Ölümden Kıl Payı Kurtuldu 00:22

Minik Çocuk Ölümden Kıl Payı Kurtuldu

Annesinin elinden kurtulup yolun karşısına gelen minik çocuk, Karşı şeritten hızla gelen otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Korku dolu anlar araç kamerasına böyle yansıdı...

Böcekler - Yer Misin Yemez Misin ? 20:20

Böcekler - Yer Misin Yemez Misin ?

Sonunda beklenen bölüm geldi! Konuklar istedi biz getirdik! Herkesin korkulu rüyası böcekler bu bölümde konuklarımıza korku dolu anlar yaşattı! Peki siz olsanız bu böcekleri yer misiniz yemez misiniz?..

  • JET TV tarafından
  • 1.618 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Başka Türlü İçli Köfte Tarifi 05:46

Başka Türlü İçli Köfte Tarifi

İçi için; 1 büyük avuç yeşil mercimek 300 gr mantar 1,5 adet kuru soğan 3 diş sarımsak 3 çorba kaşığı zeytinyağı 1,5 çay kaşığı tuz 1,5 çay kaşığı karabiber 1 tatlı kaşığı tatlı toz biber 1,5 çay kaşığı pul biber Su H..

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Fragmanı 00:44

Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Fragmanı

Bir Mucize Olsun yakında FOX'ta başlıyor! Bir Mucize Olsun 1. Bölüm 1. Tanıtımı yayında hemen izle! Çukurdere'nin çamurlu sokaklarında büyüyen Damla onu yetiştiren Maksude'nin yanında evlatlık gibi değil hizmetçi gibi b..