#Tığ işi

Dedektif komşu! 01:55

Dedektif komşu!

ANKARA GÖLBAŞI'NDAKİ BİR APRATMANA GİREN HIRSIZ, KAPI ÖNÜNE BIRAKILAN AYAKKABILARI ÇALDI. APARTMAN SAKİNLERİNDEN BİRİ DE İŞİ GÜCÜ BIRAKTI.. O HIRSIZI YAKALAMAK İÇİN, DEDEKTİFLİĞE SOYUNDU...

Düşe kalka hırsızlık! 02:01

Düşe kalka hırsızlık!

İKİ KADIN HIRSIZ, İŞİ İYİCE ABARTTI. BİR DAİREDEN ÇALDIKLARI KOCA KASAYI KUCAKLADILAR. 4 KAT AŞAĞI, DÜŞE KALKA İNDİRİP GÖTÜRDÜLER. İKİ KADIN HIRSIZIN PES DEDİRTEN O GÖRÜNTÜLERİ VAR SIRADA...

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle 1:56:09

Güzel İkili Türk Filmi Hd İzle

Konusu : Bir mafya grubu için tahsilatçılık yapan bir adam, hayatında köklü değişikler yapmak ister. Bunun sebebi sevlanmış olmasıdır. Sevdiği kız, annesine hayatında biri olduğunu ve bir büfe dükkanının var olduğunu söy..

Zeytinli Fugas Tarifi 11:09

Zeytinli Fugas Tarifi

400 gr beyaz un- 1 dolu kavanoz* + kavanozda 2 parmak yüksekliğinde un 100 gr tam buğday unu- kavanozda 2 parmak yüksekliğinde 350 gr su- dolu kavanozdan 3 parmak eksik 100 gr ekşi maya- 3 dolu çorba kaşığı 3 gr instant ..

Veliler ve öğretmenler dolandırıldı 03:13

Veliler ve öğretmenler dolandırıldı

Öğretmenlik çok kutsal bir meslek ancak bu işi yapanlar arasında meslektaşlarını utandıracak insanlar çıkabiliyor. Üzücü iddiaların merkezinde bir okul müdürü var..

Banyoda Sucuk Pişirmek 00:15

Banyoda Sucuk Pişirmek

Kaldıkları yurtta sucuk pişirmenin yasak olduğunu bilen öğrenciler, bu işi gerçekleştirmek için ilginç bir yöntem bulmuşlar. Sucuğu banyoda pişirmişler...

  • PengoTV tarafından
  • 57 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Meraklı İzleyicileri Sırılsıklam Islatan İş Makinesi Operatörü 00:18

Meraklı İzleyicileri Sırılsıklam Islatan İş Makinesi Operatörü

Altyapı çalışmasında kazı yapan iş makinesi operatörü yanlış bir yere darbe yapınca su borusunu patlatmış. Patlayan su borusu meraklı gözlerle işi izleyenleri ıslatmış...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bal Kabağı ile Şov Yapan Pazarcı 00:12

Bal Kabağı ile Şov Yapan Pazarcı

Pazarda bak kabağı satan pazarcı sattığı ürünle o kadar içli dışlı olmuş ki işi artık şova dökmüş...

  • PengoTV tarafından
  • 42 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bursa'da yalıtım malzemeleri üreten fabrika yangını tamamen söndürüldü 01:56

Bursa'da yalıtım malzemeleri üreten fabrika yangını tamamen söndürüldü

Bursa'da Barakfakih Organize Sanayi Bölgesi'nde ısı yalıtım fabrikasındaki yangın 3 saatlik çalışmanın ardından tamamen söndürüldü. 20 bin metrekare alan üzerine kurulu olan ve yangında hurdaya dönen fabrika havadan görü..

Labirent 3: Son İsyan Film İzle 2:23:51

Labirent 3: Son İsyan Film İzle

Bilim kurgu kategorisine bambaşka bir hava katmayı başaran Labirent serisi, labirente takılı kalmış olan gençlerin hikayesini konu ediniyor. Serinin ilk 2 filminde arkadaşlarıyla beraber kendisini de kurtarmayı başaran T..

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle 2:12:13

Diriliş Ertuğrul 114. Bölüm İzle

Ertuğrul ile Günalp arasındaki hesaplaşma, Ertuğrul’un Günalp’ı alt etmesi ve onu affetmesi ile sonuçlandı. Bu sırada obadan Köpek’i öldürmek üzere ayrılan Aslıhan Hatun, amacına ulaşamayıp kendi canından oldu. Obadakile..

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle 1:19:07

Sevgili Öğretmenim 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, öğretmenine âşık olan bir öğrencinin hikâyesini anlatır. Fabrikatör Keramet Bey’in oğlu Metin, özel bir kolejde okur. Babası kolejin kurucularından olduğu için istediği gibi davranmaktadır. Okulun müdürü ..

Üçlü Prizle Çalışan Araba Camı 00:10

Üçlü Prizle Çalışan Araba Camı

Arızalı araba camını tamir eden tamirci, camın motorunu çalıştırmak için çok ilginç bir çözüm bulmuş. Tamirci işi üçlü priz ile halletmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Bel Bölgeniz Açıktaysa Çocuğunuz Olmaz. BUNU YAPARAK KİLO VEREMEZSİNİZ! Vücudu Temizleyen Sos Tarifi 44:42

Bel Bölgeniz Açıktaysa Çocuğunuz Olmaz. BUNU YAPARAK KİLO VEREMEZSİNİZ

02:01 Kitabı Okuyan Neden Gençleşiyor? 03:55 Vücutta En Çok Isı Kaybedilen Yer Neresidir? 10:38 Reflü Sorununu Nasıl Durdururuz? 12:45 Neden Yağsız Beslenmemeliyiz? 18:42 Detoks Kampı Ne Zaman? 21:01 Akşam Yemeğini Terk ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 7 ay önce
Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle 1:39:38

Şaka ile Karışık 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yoksul bir genç olan Osman’ın bir rastlantı sonucu zengin oluşu konu edilir. Ofsayt Osman hiçbir işi yolunda gitmeyen yoksul biridir. Bu sırada birbirine düşman iki zengin aileden gelen Ferhat ve Hurşit..

Çilekli Magnolia Puding Tarifi 03:09

Çilekli Magnolia Puding Tarifi

MALZEMELER 5 su bardağı (1 lt) süt, 4 tepeleme yemek kaşığı un, 3/4 su bardağı şeker (çok tatlı seviyorsanız 1 su bardağı kullanabilirsiniz), 1 yumurta, 100 ml krema, 2 paket vanilya, 20-30 adet Çilek, 1 paket yulaflı bi..

Şoförün Kızı 1965 Türk Filmi İzle 1:19:20

Şoförün Kızı 1965 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, şoförünün kızına âşık olan bir iş adamının hikâyesi anlatılır. Fabrikatör Ayhan, kardeşi Ekrem’in yaşantısından çok şikâyetçidir. Bu yüzden Ekrem’i yola getirmeyi kafasına koyar. Ekrem’e âşık olan şoför..

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş 08:06

Sebile Ölmez - Isısız 10 Saç Modeli Okula Dönüş

Okullar başladığından beri en çok aldığım istek elbette saç modelleri oldu. Bu videoda 10 kolay saç modelini sizlerle paylaştım. Isı kullanmadan yapabileceğiniz ve farklı versiyonlarını kolayca geliştirebileceğiniz saç m..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Tava Böreği Tarifi 03:46

Tava Böreği Tarifi

MALZEMELER 2 adet yufka, 2 su bardağı lor peyniri veya ufalanmış beyaz peynir, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt. **************** Evinde fırın olmayanlar veya fırını güzel börek pişi..

Ayva Tatlısı Tarifi 03:39

Ayva Tatlısı Tarifi

MALZEMELER 2 adet orta boy ayva, 1 su bardağı şeker, 2 su bardağı ılık su, 6-7 adet karanfil, 1 çubuk tarçın, 1 yemek kaşığı hibiskus (opsiyonel), Servis için kaymak, ceviz ve çekilmiş antep fıstığı. ******************..

Temel Omlet Tarifi 02:33

Temel Omlet Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta, 1/2 çay bardağı süt, 1 tatlı kaşığı un, 1 çay kaşığı tereyağı, Tuz, Karabiber. ************************* Hafta sonu kapıya geldiğine göre şöyle güzel bir kahvaltılık tarif iyi gider diye düşündüm..

Suikast - Mechanic Türkçe Dublaj İzle 1:38:39

Suikast - Mechanic Türkçe Dublaj İzle

İşinde oldukça profesyonel olan bir suikastçi yaptığı son işten sonra tüm kayıtları siler ve öldüğü düşünülür. Fakat bu adamın peşinde olan insanlar vardır bir kızı ona aşık etmek için yollarlar fakat bunu anlayan adam b..

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi 02:47

Tost Makinesinde Gözleme Tarifi

MALZEMELER 3 adet elde açılmış ince yufka, 300 g beyaz peynir veya lor peyniri, 2 avuç kıyılmış dereotu/maydanoz, 3/4 su bardağı sıvı yağ, 1 su bardağı süt, 1 yemek kaşığı tereyağ. *************** Geçtiğimiz hafta paz..

Fırın Sütlaç Tarifi 04:29

Fırın Sütlaç Tarifi

MALZEMELER 1 lt + 2 su bardağı süt, 1/2 çay bardağı pirinç, 1 su bardağı şeker, 2 yemek kaşığı pirinç unu, 1 adet yumurta sarısı. ******************* Son günlerimiz siteyi yeni bir yüze kavuşturmaya uğraşmakla geçiyor..

Pastane Açması Tarifi 05:18

Pastane Açması Tarifi

5-6 su bardağı un, 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 1/2 su bardağı sıvı yağ, 1 adet 42 g’lık yaş maya, 2 yemek kaşığı şeker, 2 tatlı kaşığı tuz, 100 gr oda sıcaklığında olduğundan daha yumuşak tereyağ, Üzeri ..

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

Fırında Kremalı Patates Tarifi 01:49

Fırında Kremalı Patates Tarifi

Malzemeler: 2 adet büyük boy Patates, 1 paket (200 ml) krema, Tuz, Karabiber. ***************** Beklemesi zaman alsa da yapım aşaması çok kolay bir tarif kremalı Patates. Hazır adında Krema geçen bir tarif varken bu K..

Çilekli Cheesecake Tarifi 07:45

Çilekli Cheesecake Tarifi

Malzemeler: Taban için; 75 g dondurulmuş tereyağ, 3 yemek kaşığı şeker, 1 yumurta sarısı, 1,5 su bardağı un, 1 paket vanilya, 1/2 çay kaşığı tarçın, 1 tutam tuz. Peynirli kısım için; 750 g labne, 200 g krem peynir, 3 yum..

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi 03:52

Püreli Kıyma Kavurma Tarifi

Malzemeler: 500 g az yağlı kıyma, 1 adet soğan, 2 yemek kaşığı domates salçası, 1 tatlı kaşığı toz biber, 2 su bardağı garnitür, 1/2 çay bardağı sıvı yağ, 1 çay bardağı sıcak su, Tuz, Karabiber. Püre için; 4 adet haşlanm..