#U dönüşü

Ezel 68. Bölüm İzle 1:35:19

Ezel 68. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

Ezel 69. Bölüm 1:33:17

Ezel 69. Bölüm

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

Ezel 70. Bölüm İzle 1:31:37

Ezel 70. Bölüm İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

Ezel 71. Bölüm Final İzle 1:57:31

Ezel 71. Bölüm Final İzle

Ömer, babasının atölyesinde çalışarak sade bir hayat içerisinde yaşamını sürdüren bir gençtir. Askerlik dönüşü sevgilisi Eyşan ile evlenmeyi planlamaktadır. Fakat kendisini bir anda cinayetten hapiste bulunca hayatı alla..

Musallat 2 Lanet Hd İzle 1:22:19

Musallat 2 Lanet Hd İzle

Konusu : Tıbba göre insan hafızası 2 yaşından öncesini hatırlayamaz. Ömrümüzün bu dönemi zihnimiz için kapkaranlıktır. Fakat öğretmen Elif (Türkü Turan) hayatının bu karanlık dönemi ile yüzleşmek zorunda; zira kendisine..

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle 1:38:06

Sinsiran Yasak Aşk 2017 Full Hd İzle

Konusu : Evli bir kadın olan Nermin, sevgilisiyle yasak bir aşk yaşamaktadır. Sevgilisiyle birlikte olabilmek için onun yardımıyla bir büyü yaptırır. Ancak bu büyünün sonuçları çok ağır olur. Büyü yüzünden Nermin'in kız..

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle 1:18:29

Uçurumdaki Kadın 1979 Türk Filmi İzle

Konusu : Ayşim liseyi bitirmiş Kartal’daki akrabalarının yanına geliyor. Biraz garip ama 5 yaşında gönderildiği okuldan dönüşü ancak şimdi. “14 sene tam bir manastır hayatı.” Arada bir bayılıvermesi bundan.Orhan Günşira..

Tofaş Acil İniş Sistemi 01:13

Tofaş Acil İniş Sistemi

Ümraniye'de alkollü sürücü refüje çarpan otomobilden düştü. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı. Ümraniye Ihlamurkuyu Çanakkale Caddesi'nde saat 05.00 sıralarında meydana geldi. Ferhat Ö., hızla 'u' dönüşü yapmak istedi..

  • JET TV tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Darkest Hour - En Karanlık Saat Türkçe Dublaj Hd İzle 2:04:54

Darkest Hour - En Karanlık Saat Türkçe Dublaj Hd İzle

Deneyimli yönetmen Joe Wright'ın yönetmenliğini üstlendiği film, İkinci Dünya Savaşı'nın ilk yıllarında Winston Churchill'in, Hitler'in ordusuna karşı verdiği mücadeleyi anlatır. Churchill, hayatının belki de en büyük sı..

Korkunç Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı 00:56

Korkunç Kazanın Görüntüleri Ortaya Çıktı

Sivas'ta bir motosiklet sürücüsünün ağır yaralanmasına neden olan kazanın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Sivas'ta geçtiğimiz günlerde İnönü bulvarında meydana gelen motosiklet kazasında, S.B isimli sürücü ağ..

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle 1:37:44

Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak 2004 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, ergenliğe yeni adım atmış iki çocuğun sinema tutkusunu anlatır. Mehmet ve Recep, yaz tatilinde kasabada çırak olarak çalışmaktadır. İş dönüşü ise evlerinin ahırında bir projeksiyon makinesi yapmaya uğraşı..

Tavuklu Tirit Tarifi 06:43

Tavuklu Tirit Tarifi

Malzemeler: Tabanı için; Bayat ekmek, Domates sosu için; 1 adet soğan, 3 adet domates, 2 silme yemek kaşığı salça, 3 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 tatlı kaşığı nane, 1 tatlı kaşığı kekik, Tuz. Yoğurt sosu için; 2 su barda..

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı 02:17

Cep Telefonu Işığı Bebeklerinin Hayatını Kurtardı

Konu: Evli çiftlerin yaşadığı en özel anlardan biri çocuklarını kucaklarına ilk aldıkları gündür. Doğum, her ne kadar kadınlar için zor bir süreç olsa da sonunda bebeğine kavuşma duygusu bu olayı eşsiz bir anıya dönüştü..

  • JET TV tarafından
  • 781 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dondurucuda Bamya Saklama 02:29

Dondurucuda Bamya Saklama

Geçtiğimiz hafta tatil dönüşü arkadaşlarımızı ziyaret etmek için Ortaca'ya uğradık. Cuma günleri Ortaca'nın pazarı var. Pazarda çevre köylerden gelip ürünlerini satan birçok pazarcı da mevcut. O yüzden kendi bahçenizden ..

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti  Sonu Çok Kötü Biten 5 Tatil 04:58

İki Genç Kız Sadece Tatil Yapıp Gezmek İstemişti Sonu Çok Kötü Biten

Büyük hevesler ve heyecanla çıkılan tatiller kimi zaman hiç beklenmedik olaylara sahne acı sonıuçlara sahne olabiliyor. Konu: 1. Mağara Gezi ve keşif tutkunu Gary Lutes, bu heyecanı 9 yaşındaki oğlu Tim ve 13 yaşındaki..

  • JET TV tarafından
  • 1.112 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fenomen Fragman 01:03

Fenomen Fragman

Fenomen, İzzet’in sanal dünyada popülerleşmek için yaptıklarını konu ediyor. Tıp fakültesinden mezun olan İzzet kendi dünyasına gömülen genç bir adamdır. Çevresinde kimsesi olmayan İzzet’in tek arkadaşı evinde beslediği ..

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman 03:05

Ece Seçkin - Geçmiş Zaman

Geçmiş Zaman şarkı sözleri ile Bir beden büyük gelen Gerçekleri hiç görmeyen Aslında hiç kimse değil Karakterin seni üzen, Sende vicdan denen yokmuş zaten Konuşalım mı gel bu durumu Uğraştırıp durma bırak şunu bunu..

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz 03:13

Sir-Dav - Ne Demek Olmaz

Ne Demek Olmaz şarkı sözleri ile Saygın yoksa geçmişe gelecek olmaz abicim Egon sayılmaz hiç bir yerde çünkü sende fanisin Yazılsın her yere çünkü sende ona tabisin Ve dünya bizi böyle yaptı bölüşüldü varisin Yazar mı b..

Belma Sera - Kalsam 04:54

Belma Sera - Kalsam

Kalsam (Belma Sera) Kalsan, ne olur gitmesen Bana tekrar bir inansan Kalsan, yine sana yine bana Bir şans tanısan Kalsam, hadi yine gitmesem Sana tekrar bir inansam Kalsam, yine bana yine sana Bir şans tanısam Kalsam, y..

Koray Avcı -  Kim Bilir 03:17

Koray Avcı - Kim Bilir

Koray Avcı Kim Bilir Müzik Dinle Yönetmen: Hasan Kuyucu Söz: Mehmet Duyar Müzik: Cengiz Özşeker Düzenleme: Alper Atakan Mix & Mastering: Tarık Ceran Trombon: Hasan Gözetlik Yaylılar: İstanbul Strings Ud: Ali Yılmaz Ka..

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma 04:26

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma

Taladro Feat. Ece Mumay - Uçurtma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kaç büyük devirdi dünya ? Kaç acı içinde kaç dert ? Kaçıncı rüya ve kaçıncı saf ten ? Sen kaç, ben ölüyorum kasten Senin de canına bir canavar dokunur Çok gü..

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum 04:05

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum

Ufuk Çalışkan - Unutmak İstiyorum Müzik Dinle Şarkı Sözleri Üç yıl olmuş artık ayrıldığımız. Dönüşü olmayan yollardayız. Üç yıl olmuş artık son bakışmamız. Ne ayı kaldı şimdi, ne haftası. Gözlerimden uzaklarda, Benim ..

Kahraman Deniz - Lapa Lapa 03:21

Kahraman Deniz - Lapa Lapa

Kahraman Deniz - Lapa Lapa Müzik Dinle Şarkı Sözleri sonunu bile bile bu sınırı geçtim ikimize de göre olanını seçtim hiçbir hayalim tabiatına uymaz onun yalnızca kendine faydası bu sefer kesin gidişim, dönüşü olmaz b..

Söz | 75.Bölüm 2:18:04

Söz | 75.Bölüm

Terör devleti için planlarına hız veren Dost, Linda (Melis Birkan) ve Dragan’a (Sarp Akkaya) kurulacak ülkenin tarihini verir. Bu sırada Türkiye’yi içerden karıştıracak suikastlar için plan yapmaktadır.nnTim, Dragan’ı ..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 159 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Bir gecede Atiye (The Gift) bitirdik! Ne düşünüyoruz 21:47

Bir gecede Atiye (The Gift) bitirdik! Ne düşünüyoruz

Atiye (The Gift) dizisi fazlasıyla olumlu tepkiler alırken biz de İzmir dönüşü bir gecede dizinin tamamını izledik. Spoiler içeren değerlendirme: 13:40 ile başlıyor! Konusu Atiye, sakin, olgun bir kadın. Ozan isminde ..

Medusa - Ötesi Yok 03:00

Medusa - Ötesi Yok

Ötesi Yok şarkı sözleri ile Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Ben ben yine sana kandim ötesi var mı söyle Sen sen diye sana yandim ötesi var mı? Tum yanlis yolar cikti ..

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun 03:21

Bahtiyar Ateş - Ederin Olsun

Ederin Olsun şarkı sözleri ile... Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа b..

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar 04:17

ünal ceyhan - Kaybolan Yıllar

Söz & Müzik: Sezen AKSU Aranje: Hüseyin Akkaya Mix&Mastering: Hüseyin AKKAYA Vokal&Enstrüman Kayıt: Tonik Studio Prodüksiyon: Ceyhan Müzik Prodüksiyon Yönetmen: Yusuf YILDIZ Kamera: Bahadır AYTEKİN Kurgu & Montaj: Mehmet..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..