#Ufuk Çalışkan unutmak İstiyorum müzik dinle

Yıl Dönümlerini Unutan Sevgili 00:29

Yıl Dönümlerini Unutan Sevgili

Yıl Dönümlerini Unutan Sevgili İzle..

  • JET TV tarafından
  • 643 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İki Yalancı - Beni Sevdiğini Söyle Bitsin Bu Oyun! 05:29

İki Yalancı - Beni Sevdiğini Söyle Bitsin Bu Oyun!

Duygu'nun bir inat uğrana Alp ile birlikte olduğunu ve kendisini unutamadığını düşünen Serkan, Duygu ile yüzleşiyor. Bodrum'da yaşadıklarını bir türlü kafasından atamayan Serkan, Duygu'ya aşık olduğunu bir kez daha anlar..

  • ANKA tarafından
  • 965 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kibariye'ye Yeni Şok Kocası Sarışın Bir Kadınla Yakalandı 02:43

Kibariye'ye Yeni Şok Kocası Sarışın Bir Kadınla Yakalandı

Kibariye (58) kendisinden 20 yaş küçük eşi Ali Küçükbalçık’ın (37) ihaneti ile sarsılmıştı. Bu krizin üstüne Ali Küçükbalçık’ın borçları yüzünden evlerine haciz de geldi. Her şeyi unutmak için Bodrum’daki yazlığına çekil..

  • BETA tarafından
  • 944 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Model - Makyaj 04:32

Model - Makyaj

Çok uğraştım inan unutmak için seni, O gün sarıldığımızda söz verdiğim gibi. Son bir öpücüğü çok görmüştün bana, Biliyorum, demiştin ben gideceği yeri. Bu sabah çok erken kalktım, Sevdiğin tatlıdan yaptım. Yer..

Elnur Huseynov - Sil Baştan (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) Canlı Performans 02:34

Elnur Huseynov - Sil Baştan (O Ses Türkiye Yılbaşı Özel) Canlı Perform

Elnur Huseynov - Sil Baştan Şarkı Sözleri Gücün var mı sevgilim Derin sularda inci tanesi aramaya Cesaretin kaldıysa Hala benle aşktan konuşmaya Söyle canım sevgilim Hayat bize oyun oynuyor olabilir mi Yorgun gibi ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.652 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tan - Sözümü Tutamadım 05:30

Tan - Sözümü Tutamadım

Sana bir şarkı daha yapacağım Adı unuttum seni olacak İyi niyetle söylenen Yalanlar günah olmazmış Bilmiyorum Niye söyledim hasta kalbime Uyudum yenildim Zamana direndim Kurduğum hayalmiş affet Yarım aklıma yen..

Anıl Durmuş - Gururum Yerde Kalmaz 04:03

Anıl Durmuş - Gururum Yerde Kalmaz

Dönme, dönme, döndün de ne oldu? Baksana her yanım yara bere Dağıldım döndüm harabeye Unutamadım asla seni çık git Gücüm kalmadı geriye Söyle, söyle, unutmak kolay mı? Kapattım gözlerimi bile bile Bitti umudum doyamadan..

59 Yıldır Ağzından Gül Düşürmeyen Yaşlı Adam 04:02

59 Yıldır Ağzından Gül Düşürmeyen Yaşlı Adam

Bursa’da yaşayan 86 yaşındaki Ali Rıza Karan, sigarayı bırakmak için ağzına aldığı gülü 59 yıldır ağzından düşürmüyor. Orhangazi ilçesine bağlı Keramet köyünde yaşayan Ali Rıza Karan, 27 yaşına kadar sigara içti. İçtiğ..

  • JET TV tarafından
  • 1.185 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güllü Acımıyorsan 04:46

Güllü Acımıyorsan

tek tesellim kaldı oda hayalin onuda al eğer acımıyorsan hiç düşünme beni ne olur halim hep uzaklarda kal acımıyorsan yaktın sevgi denen duyglarımı yıktın dağlar gibi umutlarımı çaldın bu günümü yarınlarımı gel c..

Aşk Acısı Nedir 03:07

Aşk Acısı Nedir

Aşk acısı, aşkın bitmesiyle başlamaz. Ayrılmanın da vahşi bir tadı var. #Aşk acısı, öznenin yitirilmesiyle başlar. Sevilen ulaşılmaz olur, yasaklanır, kaybolur. Son. Bitti. Finito. Aradığınız sevgiliye şu an ulaşılamıyor..

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı 01:02

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm 2. Fragmanı

Siyah Beyaz Aşk 11. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Ferhat ve Aslı, tüm yaşananlardan sonra uzaklaşmaya mı karar verecek? Namık'ın elinde büyük bir koz vardır. Namık'ın elindeki bilgi, Aslı'nın unutmak istediği büyük bir gü..

Beş Maddede Neden Rebound İlişki 03:25

Beş Maddede Neden Rebound İlişki

Çünkü madde 1: çivi çiviyi söker. Aklını meşgul eden birinden kurtulmak için aklını meşgul edecek başkasını bulman lazım. Dişin ağrırken serçe parmağını sehpaya vurduğunu düşün. Dişinin ağrısını hatırlar mısın? Hayır. Pa..

Söz | 51.Bölüm 2:28:01

Söz | 51.Bölüm

Başka bir kimlikle hayatına devam eden Yavuz’un (Tolga Sarıtaş) yaşadığı acılar hala dinmemiştir. Üniformasından ve Tim’den uzak olmanın zorluğu bir yana, yalnız hayatında ona eşlik eden şey kâbusları ve kaybettiklerinin..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 73 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Öyle Güzel Ki  - Gökhan Türkmen 04:50

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen

Öyle Güzel Ki - Gökhan Türkmen Sessiz GTR Müzik 2016 Söz/Müzik: Gökhan Türkmen Düzenleme: Atıl Aksoy Yönetmen: Murat Joker Oyuncular: Emre Kınay, Gökhan Türkmen, Güneş Arık Görüntü Yönetmeni: Varol Şahin Yönetmeni ..

Mabel Matiz - Toy Backstage ( Kamera Arkası ) 03:27

Mabel Matiz - Toy Backstage ( Kamera Arkası )

Söz / Lyrics: Mabel Matiz Müzik / Music : Mabel Matiz + Dj Artz Prodüktör / Produced by: Dj Artz Mix Mastering: Lex Barkey Yönetmen / Directed by: Osman Özel Yürütücü Yapımcı / Executive Producer: Ufuk Sarı Video E..

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020 02:40

Mustafa Yüce İncek Var Official Video Klip 2020

Eser Adı: İncek Var Seslendiren: Mustafa Yüce Söz & Müzik: Orhan Coşkun Ulucak Aranjör: Cengizhan Akidil Bağlama: Murat canbolater Perküsyon: Ufuk Akın İnce Mix & Mastering: Çagatay Karasu Klip Yönetmeni: Erhan & ..

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere 03:40

Bilal SONSES - Sebepsiz Boş Yere

Söz: Yusuf Akpınar Müzik: Kadir Roman Düzenleme: Bilal Sonses Mix, Mastering: Buğra Kunt Kurgu: U Medya Yönetmen: Cem Kılıç Klavye: Davut Samet Sarıhan Bateri: Ali Akcan Bas: Savaş Akbaba, Özgür Burak Karagenç Gitar:..

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video) 02:52

Bilal SONSES - Söz Verdim (Official Video)

Söz, Müzik: Ufuk Şenpire Düzenleme: Mustafa Ceceli Mix, Mastering: Koray Püskül Yönetmen: Ahmet Can Tekin Yapım: Babba Media & DMC Produktör: Samsun Demir Menajerlik: Kadir Kortan Kurnaz Cast: Aleyna Nur Yağlı Color:..

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı 03:00

Taylan Paskal - Bir Damla Gözyaşı

Söz & Müzik: Taylan Paskal Düzenleme: Ufuk Bulut Yönetmen: Celal Turgut, Ahmet Furkan Öksü Bir Damla Gözyaşı şarkı sözleri ile Seni bir de bana sorsan, Ateşimi alıp soğutsan, Bir gönülden, bir serden, bir de senden. B..

Savcının Aracına Silahla Ateş Açıldı 00:38

Savcının Aracına Silahla Ateş Açıldı

Sultangazi'de Cumhuriyet Savcısı Evliya Çalışkan'ın içinde bulunduğu araca silahla ateş açıldı...

Hababam Sınıfı Uyanıyor  Asker Hayta İsmail 06:17

Hababam Sınıfı Uyanıyor Asker Hayta İsmail

Hababam Sınıfı Uyanıyor - Asker Hayta İsmail Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Hababam Sınıfı'na Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir. Ha..

Hababam Sınıfı Uyanıyor  İnek Şaban'ın Tereyağı 11:26

Hababam Sınıfı Uyanıyor İnek Şaban'ın Tereyağı

Hababam Sınıfı Uyanıyor - İnek Şaban'ın Tereyağı Hababam Sınıfı Uyanıyor, 1976 yapımı Türk güldürü filmi. Yapımcılığını ve yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Hababam Sınıfı'na Ahmet adında çalışkan bir öğrenci gelir..

Faik Öztürk Duyguya Yaptığı Yorumlarla Gülme Krizine Soktu! 10:08

Faik Öztürk Duyguya Yaptığı Yorumlarla Gülme Krizine Soktu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Faik Öztürk, Duygu Çevik'in elbiseyi taşımasını çok beğendiğini ve Duygu'dan başka bu kıyafeti Dilara Taşkın ile Aleyna Eroğlu'nun giyebileceğin..

  • ANKA tarafından
  • 804 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15 00:15

Preview- Mickey Hosts Her First Sleepover Ever - Season 1 Ep. 15

Bu çirkin, şımarık çocukları dürüst, çalışkan ve toplumun dürüst üyelerine dönüştürmek - bu çirkin ağızlı, debelen ve tamamen kendi kendine yetmeyen kadının kesinlikle hiçbir şey bilmediği bir şey. Anne olmak Mickey'nin ..

Fransızca Seni Seviyorum Bülent Ersoy & Gülşen Bubikoğlu 00:55

Fransızca Seni Seviyorum Bülent Ersoy & Gülşen Bubikoğlu

Çalışkan bir öğrenci olan Bülent Ersoy ve ilgi duymaya başladığı sıra arkadaşı Gülşen Bubikoğlu. Sıralardaki Heyecan Yeşilçam'ın unutulmaz aşk filmlerinden biri. Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyu..

Gramere Bak Sıralardaki Heyecan 00:27

Gramere Bak Sıralardaki Heyecan

Çalışkan bir öğrenci olan Bülent Ersoy ve ilgi duymaya başladığı sıra arkadaşı Gülşen Bubikoğlu. Sıralardaki Heyecan Yeşilçam'ın unutulmaz aşk filmlerinden biri. Filmin Adı: Sıralardaki Heyecan Yönetmen: Orhan Aksoy Oyu..

Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız 02:03

Oysa Ayrı Dünyaların İnsanlarıyız

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır. Sınıf arkadaşı Aygün (Neslihan Acar) ile aralarında duygusal bir il..

Sen Zengin Bir Ailenin Kızısın Biz Orta Direğiz 00:36

Sen Zengin Bir Ailenin Kızısın Biz Orta Direğiz

Ailesi ile mutlu bir yaşam süren, çalışkan bir öğrencidir Kenan (Yalçın Dümer). Okulu bitirince tıp fakültesine yazılmak ve doktor olmak idealini taşır...

Simay Tokatlıya Kerimcan Durmaz Eli Değdi Bakın Ne Hale Geldi 10:09

Simay Tokatlıya Kerimcan Durmaz Eli Değdi Bakın Ne Hale Geldi

İşte Benim Stilim'de 56. bölümünde Nur Yerlitaş, Simay Tokatlı'nın en çalışkan yarışmacılardan biri olduğunu söyledi. Simay ise Nur Yerlitaş'ı annesinin yerine koyduğunu söyleyince Nur Yerlitaş, Simay'ın kısmetini kapat..

  • ANKA tarafından
  • 857 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Survivor 2017 -Şirinler Testi Ünlüler 07:19

Survivor 2017 -Şirinler Testi Ünlüler

Herkese merhaba, bugün, yeni bir Survivor değerlendirmesinde daha birlikteyiz. Ancak bu defa yarışmacıların karakter özelliklerine odaklanıyor ve onlara Şirinler Testi yapıyoruz! Mesela benim için en çalışkan; Furkan ve ..

  • ANKA tarafından
  • 1.206 görüntüleme
  • 7 yıl önce