#Ulu Önder atatürkün sesinden cumhuriyet

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş 02:05

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş

Hedef Ankara’daki 29 Ekim Törenleriymiş Eskişehir merkezli iki ilde düzenlenen operasyonda eylem hazırlığındayken yakalanan DEAŞ üyesi 3 kişi, adliyeye sevk edildi. Zanlıların, ana hedefinin Ankara’da protokolün de katı..

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları anlattı - 06:26

Yolda çırpınan kuşlar için kendi canını hiçe sayan vatandaş o anları a

Sakarya’nın Hendek ilçesinde D-100 karayolunda gördüğü manzara karşısında canını hiçe sayarak, yolda can çekişen kuşları kurtarmaya çalışan Kenan Esenboğa olay anını anlattı. Esenboğa, “Sadece vatandaşlık ve vicdani göre..

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı 03:05

Çakıcı'nın Mektubu Siyaseti Karıştırdı

Alaattin Çakıcı’nın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik hakaret ve tehdit içeren mektubu siyaset arenasında tartışılmaya devam ediyor. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın soruşturma başlattığı mektup olayına b..

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor 00:54

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor

Elazığ Yürekleri Ağza Getiren Bu Görüntüyü Konuşuyor ELAZIĞ'da H.A.'nın eşiyle arasında yaşanan tartışma sırasında alt geçidin üzerinden sarkıttığı 1 yaşındaki çocuğu, bu sırada çevreden koşan bir kişi tarafından kurta..

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 01:14

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri

Fetö'den Hizmet' İçin Ölüm Emri 15 Temmuz ihaneti ardından tutuklanan FETÖ'cülerin peş peşe intiharının ardındaki sır perdesi aralandı. Gülen'in Hizmet için gerekirse ölün fetvası verdiği anlaşıldı 15 Temmuz darbe g..

CHP'den asgari ücret kampanyası- -Asgari ücretin açlık sınırının üstünde olması lazım- 02:08

CHP'den asgari ücret kampanyası- -Asgari ücretin açlık sınırının üstün

Cumhuriyet Halk Partisi, 2021 asgari ücreti kampanyasını 3100 TL olarak belirledi. Kampanyaya dair video hazırlandı...

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor 03:49

Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor

Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ay sonra yarın kısmen sona eriyor. Yasak Kalkıyor, Şırnaklılar 8 Ay Sonra Evlerine Dönüyor3 saat önce Şırnak'ta, 14 Mart'ta başlatılan sokağa çıkma yasağı tam 8 ..

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında 01:55

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilot

Son Dakika- İzmir'de Operasyon! Özel Harekat Binasını Bombalayan Pilotun Eşi de Gözaltında Son dakika gelişmesi... İzmir Katip Çelebi Üniversitesi'nden 29 kişi FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alındı. Gözaltına al..

Savcının arabasına not bırakınca! 01:53

Savcının arabasına not bırakınca!

ORDU'DA CUMHURİYET SAVCISININ ARABASINA BIRAKILAN HATALI PARK NOTU, TEHDİT NOTU SAYILDI. GÜNDEMİN BİRİNCİ SIRASINA YERLEŞEN OLAY İÇİN ADALET BAKANI GÜL'DEN, HSK'YA DİKKAT ÇEKEN BİR TALİMAT GELDİ...

İkiye On Kala - Kafamda Kentsel Dönüşümler 00:54

İkiye On Kala - Kafamda Kentsel Dönüşümler

emek cumhuriyet caddesi..

‘Sonun Özgecan gibi olacak’ tehdidine hapis istemi 02:20

‘Sonun Özgecan gibi olacak’ tehdidine hapis istemi

İstanbul’da sosyal medya üzerinden bir kadını ’Sonun Özgecan gibi olacak’ diyerek tehdit eden şahıs hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturma tamamlandı. İddianamede şüphelinin ‘silahla tehdit’ su..

Savcı doktoru gözaltına aldırdı! 01:43

Savcı doktoru gözaltına aldırdı!

OSMANİYE DEVLET HASTANESİNDE DOKTOR İLE CUMHURİYET SAVCISI ARASINDA GERİLİM YAŞANDI, İDDİAYA GÖRE DOKTOR RANDEVUSUZ MUAYENE OLMAK İSTEYEN SAVCIYI UYARDI, SONRASINDA İSE TANSİYON YÜKSELDİ, OLAY EMNİYETE TAŞINDI..

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek 01:59

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek

Kılıçdaroğlu’nun Kardeşi AK Parti’ye Destek İçin Yürüyecek CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kardeşi Celal Kılıçdaroğlu, hükümetin FETÖ ile mücadelesini desteklemek için gerçekleştireceği yürüyüşün başvurusunu ya..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama 04:41

Kahraman Komandolara Niksar'da Davullu-Zurnalı Karşılama

Yaklaşık 16 aylık geçici görev için Ağrı’da bulunan, Tokat'ın Niksar ilçesinde konuşlu Köklüce Jandarma Komando Taburu, görev dönüşünde davul-zurnayla karşılandı. Görevden dönen Köklüce Jandarma Komando Taburu'nu vatan..

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir 06:44

Erdoğan: Artık Bunlar Bizim Muhatabımız Değildir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, isim vermeden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek, artık muhatap olarak görmediklerini söyledi. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 30. Muhtarlar Toplantısı'nda ..

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap 01:46

Bekir Bozdağ'dan Kılıçdaroğlu'na Tokat Gibi Cevap

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğuna dair dekontu gösterdi Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğ..

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi! 04:39

Çiftlikbank'tan sonra Thodex krizi!

TÜRKİYE, CUMHURİYET TARİHİNİN EN BÜYÜK DOLANDIRICILIK SKANDALIYLA ÇALKALANIYOR... KRİPTO PARA ALIM SATIM ŞİRKETİNİN GENÇ SAHİBİ, 2 MİLYAR DOLAR,,, EVET YANLIŞ DUYMADINIZ, TAM 2 MİLYAR DOLARLA YURTDIŞINA KAÇTI... KRİZİN A..

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı 02:45

Aytunç Altındal'ın Ölümünde Fetö Parmağı

Kanser hücresi bulaştırılarak öldürüldüğü öne sürülen araştırmacı yazar Aytunç Altındal'ın yardımcısı, teröristbaşı Gülen'in en sadık adamlarından biri çıktı. Aytunç Altındal'ın evinden önemli belgeler de çalınmıştı. K..

Biyokütle enerji santrali yangınında alevler 60 dönümlük alanı etkiledi 03:24

Biyokütle enerji santrali yangınında alevler 60 dönümlük alanı etkiled

Afyonkarahisar’ın Çay ilçesindeki biyokütle enerji santralinde 15 gün sonra çıkan ikinci yangın 60 dönümlük alanı etkilerken yangına havadan ve karadan müdahale sürüyor. Bölgede ayrıca sabotaj ihtimaline karşı cumhuriyet..

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI 00:25

PKK’LI VE DEAŞ’LI 2 TERÖRİST YAKALANDI

Kilis ve Gaziantep’te jandarma ekipleri, PKK/YPG’li ve DEAŞ’lı terörist düzenlenin operasyonla yakalandı. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı ile koordineli olarak, Kilis İl Jandarma Komutanlığı tarafından, Gaziantep ve Kilis..

Avukat Dilara Yıldız'a veda... 03:15

Avukat Dilara Yıldız'a veda...

İstanbul Tuzla'da eski nişanlısı Oktay Dönmez tarafından vahşice katledilen Avukat Dilara Yıldız son yolculuğuna uğurlanıyor... Tuzla Cami Mahallesi Cumhuriyet Caddesinde bir restoranda 10 Ocak'ta akşam saatlerinde meyd..

Kemal Kılıçdaroğlu Kumluca 19:25

Kemal Kılıçdaroğlu Kumluca

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Antalya’da Kumluca Belediyesi Fuar Alanında düzenlenen Kumluca Expo 2022’nin açılışında konuştu...

Mavi Marmara Davası Düştü 01:49

Mavi Marmara Davası Düştü

Mavi Marmara davasının düşürülmesine karar veren mahkeme, İsrailli askerler hakkındaki yakalama kararının kaldırılmasını hükmetti. Mavi Marmara saldırısına ilişkin İsrail Genelkurmay Başkanı olan Rau Aluf Gabiel Ashkna..

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı 01:31

Mardin’de 17 Belediye Yöneticisi Tutuklandı

Mardin Cumhuriyet Başsavcılığı’nın başlattığı soruşturma kapsamında aralarında Adliyeye sevk edilen 20 kişiden 17’si tutuklandı. Mardin adliyesine Pazar günü çıkarılan 20 kişiden Mardin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşle..

Beylikdüzü'nde Korku Dolu Anlar İş Yerini Silahla Taradı 01:31

Beylikdüzü'nde Korku Dolu Anlar İş Yerini Silahla Taradı

Beylikdüzü Cumhuriyet Mahallesi'nde motosikletli 2 saldırgan, sokaktan geçtikleri sırada silahla iş yerine ateş etti. Saldırganlar motosikletle hızla olay yerinden kaçarken yaşanan saldırı anı güvenlik kamerasına yansıdı..

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ! 02:11

HASTASI TARAFINDAN DARP EDİLDİĞİNİ İDDİA ETMİŞTİ!

Dr. Tahir Tarımer Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, 14 Mart Tıp Bayramı'nda tedaviye gelen Uzman Çavuş Ali Aladağlı'nın kendisine saldırığı iddia ederek şikayette bulunmuştu. Kamera görüntüleri sonrası olayın aslı..

BÜYÜK TEHLİKE! 48:32

BÜYÜK TEHLİKE!

SALDIRI VE ŞOK PLANIN BELGESİ! 04:42 Roma Planı Ne? 12:04 Belgelerin İçeriğinde Ne Var? 18:02 Bu Olaylar İçin Ne Yapacağız? 18:21 Cumhuriyet'in Fişi Çekilmek Üzere! 34:06 İşgal Ne Zaman Başladı? 35:30 Belgelerde Mülte..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 6 ay önce
Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı 00:20

Fetö’nün Kuşadası İmamı Yakalandı

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde FETÖ’nün “Kuşadası imamı” olduğu öne sürülen zanlı yakalandı. Edinilen bilgiye göre, 15 Temmuz’daki darbe kalkışmasının ardından PDY/FETÖ soruşturması kapsamında Kuşadası imamı olarak hakkınd..

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı 01:03

Samsun Merkezli 14 İlde Fetö Operasyonu: 18 Gözaltı

Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun merkezli 14 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda 18 kişi gözaltına alındı. Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Sam..