#Ulusal park

Agust D '대취타' MV 04:28

Agust D '대취타' MV

Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director: Jihye Yoon (Lumpens) 2nd AD: Soeyoung Park, Jongeun Lee Producer: Emma Sungeun Kim (GE Production) Production manager: Min Sung Kim Assistant Producer: Ju ..

Hayran Kalacağınız Krka National Parkı 03:15

Hayran Kalacağınız Krka National Parkı

Hırvatistan'da bulunan Krka bölgesi koruma altında. Krka National Park oldukça büyük bir park, birbirinden farklı yedi sekiz noktanın birleşmesiyle oluşuyor. Park adını Krka nehrinden alıyor, 1985 yılında Ulusal Park ila..

  • JET TV tarafından
  • 1.153 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek 01:08

Güney Kore yeni devlet başkanını 9 Mayıs'a kadar seçecek

Güney Kore'de yolsuzluk skandalı nedeniyle Devlet Başkanı Park Geun-hye'nin görevinden azledilmesi sonrası Ulusal Seçim Komisyonu en geç 9 Mayıs'a kadar sandığa gidileceğini açıkladı. Anayasa Mahkemesi'nin Park'ın devl..

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto 00:46

Güney Kore 6.Haftasonunda da halkından Cumhurbaşkanına protesto

Belki de Güney Kore'nin şimdiye kadarki en büyük protesto hareketi haline gelen 6. altın hafta sonu için düzenlenen toplantıda, Seul'teki yüz binlerce göstericiler Cumhurbaşkanı Park Geun-hye'nin tasfiyesini talep etti. ..

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV 03:43

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV

Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director: Jihye Yoon (Lumpens) Director of Photography: Hyunwoo Nam (GDW) B Camera Operator: Eumko Focus Puller: Sangwoo Yun, Youngwoo Lee 2nd AC: Eunki Kim 3rd AC: ..

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV (Choreography ver.) 03:25

BTS (방탄소년단) 'Dynamite' Official MV (Choreography ver.)

BTS 방탄소년단 'Dynamite' Official MV (Choreography ver.) Credits: Director: Yong Seok Choi (Lumpens) Assistant Director: Jihye Yoon (Lumpens) Director of Photography: Hyunwoo Nam (GDW) B Camera Operator: Eumko Focus Pul..

Çin'de hava kirliliği vatandaşların psikolojisini bozuyor 01:07

Çin'de hava kirliliği vatandaşların psikolojisini bozuyor

Çin'in kuzey ve doğu bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle Ulusal Kırmızı Alarm verildi. Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, başkent Pekin ve Tiencin kentinin yanı sıra Hıbey, Hınan, Şandong, Anhui ve Ciangsu eyalet..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

ABD'de Opioid Krizi Büyüyor 01:20

ABD'de Opioid Krizi Büyüyor

Amerika Birleşk Devletleri'ndeki uyuşturucu kullanımının yaygınlaşması yetkilileri endişelendiriyor. ABD Başkanı Donald Trump opioid ilaçlarlarının aşırı kullanımın ve bundan kaynaklı ölümlerin ‘ulusal utanç’ olduğunu a..

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir 04:00

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir

Tard Başkanı Bilgin: Anestezi Ağrıya Karşı Bir Zaferdir TÜRK Anesteziyoloji ve Reanimasyon Derneği (TARD) Ulusal Kongresi’nin basın toplantısında konuşan TARD Başkanı Prof. Dr. Hülya Bilgin, anestezinin ağrıya karşı bir..

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı 03:12

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI Ziraat MArşı

KÖY ENSTİTÜLERİ MARŞI* Sürer, eker, biçeriz güvenip ötesine. Milletin her kazancı, milletin kesesine. Toplandık baş çiftçinin Atatürk'ün sesine Toprakla savaş için ziraat cephesine. Biz ulusal varlığın temeliyiz, kök..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast 00:39

Myanmar’da İktidardaki Parti Avukatına Suikast

Arakan olayları nedeniyle son derece zor günler yaşayan Myanmar’da meclisi devralmaya hazırlan Ulusal Demokrasi Partisi’nin avukatının öldürülmesi siyasi cinayet şüphesini uyandırdı. Myanmar’da iktidardaki Ulusal Demokr..

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti 01:09

ABD'de Başkanı Trump Sporcuya Küfür Etti

Trump ile Sporcular Arasındaki Polemik Büyüyor ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor.ABD'de Başkanı Trump'ın bir sporcuya küfür etmesinin ardından tepkiler giderek büyüyor..

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı 01:40

Çin'de kripto para ticareti ve madenciliği yasaklandı

Çin, kripto para ticaretine yönelik baskıyı yoğunlaştırdı. Çin Ulusal Kalkınma ve Reform Komisyonu ile Çin Merkez Bankası, kripto para madenciliği ve kripto para ticaretine karşı bir kez daha harekete geçti. Çin'in hamle..

Şiddetli Akıntıya Kapılarak Kayıplara Karışan Ayı 01:18

Şiddetli Akıntıya Kapılarak Kayıplara Karışan Ayı

Kameraya yansıyan görüntüler Kaliforniya'da bulunan Yosemite ulusal parkından. Bulunduğu yerden nehrin karşısına geçmeye çalışan ayı akıntının şiddetine karşı koyamayıp yavaş yavaş sürükleniyor. Güçlü akıntıya geldiğinde..

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 02:30

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018

Nesli Tükenmekte Olan Hayvanlar 2018 Bazı hayvanlar yıllar içerisinde nesilleri tükendi.Bazı hayvanlar ise nesli tükenmekte olan hayvanlar listesinde. Ve yetkililer tarafından korunma altında. İşte günümüzde Nesli Tükenm..

  • JET TV tarafından
  • 1.321 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
2NE1 - GOODBYE M 04:02

2NE1 - GOODBYE M

2NE1 - GOODBYE M Şarkı Sözleri [Verse 1: CL] Don’t go Don’t say you'll leave me here Don’t leave me in this memory Don’t look at my eyes that cannot hold onto you Just don’t go [Verse 2: CL] Don’t be fooled Don’t give i..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.020 görüntüleme
  • 7 yıl önce
My Earth Songs | Concert for Every Child | Songs for a Brighter Future 1:04:43

My Earth Songs | Concert for Every Child | Songs for a Brighter Future

My Earth Songs - Concert for Every ChildnPresented by Vivendi, in support of UNICEFnTo Support: https://www.unicef.org/reimagine nnSongs we hear as children remain with us forever. That's why Vivendi, in support of UNIC..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İvedik'te Üretiyor, Nasa'ya Satıyor 01:19

İvedik'te Üretiyor, Nasa'ya Satıyor

Yerli bir nanoteknoloji firması, 10 yıllık çalışmanın ardından nesneleri atomlarına kadar görüntüleyebilen mikroskop üreterek ABD Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesine (NASA) satmaya başladı..

Hava Kuvvetleri Komutanlığından  23 Nisan  Klibi 02:05

Hava Kuvvetleri Komutanlığından 23 Nisan Klibi

Hava Kuvvetleri Komutanlığınca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel video klip hazırlandı...

Dünya Haber - Marine Le Pen Euro'dan Çıkma Fikrinden Vazgeçti 01:00

Dünya Haber - Marine Le Pen Euro'dan Çıkma Fikrinden Vazgeçti

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna hazırlanan aşırı sağcı Marine Le Pen, Euron ile ilgili vaadinde geri adım attı. Daha önce Euro yerine ulusal para birimi Fransız Frangı'nı geri getireceğini söyleyen..

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi 01:22

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi

Çin'de Hava Kirliliğinde Sarı Alarm Verildi Çin Ulusal Meteoroloji Merkezi, ülkenin kuzey bölgelerinde artan hava kirliliği nedeniyle sarı alarm verdi. Merkez, dışarıda maske takılmasını önerdi. Çin'in kuzey bölgeleri..

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 935 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Çocuklar görür. Çocuklar yapar. 01:00

Çocuklar görür. Çocuklar yapar.

Çocuklar görür.Çocuklar yapar.Çünkü onlar neredeyse sizin aynanız.Onları değiştirmek sizin elinizde... “Vatanı korumak çocukları korumakla başlar.” Mustafa Kemal Atatürk children see, children do... Ulusal Çocuk Koruma H..

  • PengoTV tarafından
  • 3.753 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarihi uçuşta, bize eşlik eden milyonlara teşekkür ederiz! Bayrağımız daima göklerde dalgalanacak! 00:59

Tarihi uçuşta, bize eşlik eden milyonlara teşekkür ederiz! Bayrağımız

Yarının teminatı olan çocuklarımıza yarının gözüyle bakalım ki yarınlarımız aydınlık olsun 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramınız Kutlu Olsun.” ”Çocuklarımızın karınlarını ve zihinlerini doyurduğumuz kadar ruhları..

  • PengoTV tarafından
  • 1.585 görüntüleme
  • 4 yıl önce
CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor 02:22

CIA Rusya'nın Trump'a yardım ettiğine inanıyor

CIA'in, Rusya'nın 8 Kasım'daki ABD başkanlık seçimlerine müdahale ettiği sonucuna ulaştığı öne sürüldü. İddiaya göre CIA, Rusya'nın, Trump'ın kazanmasına yardım ettiğine inanıyor. Amerikan Merkezi İstihbarat Teşkilatını..

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı 01:00

Çin Temiz Enerjiye 361 Miilyar Dolar Ayırdı

Çin Halk Cumhuriyeti, 2020 yılına kadar yenilenebilir enerji kaynaklarına 361 milyar dolara karşılık gelmek üzere 2 buçuk trilyon yen tutarında yatırım yapacak. Dünyanın en büyük enerji piyasasına sahip Çin’de Ulusal En..

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri 00:34

Erkek Aslandan İzleyicilerine Mini Gösteri

Aslan (Panthera leo), Panthera cinsindeki büyük kedilerden biridir ve kedigiller (Felidae) ailesinin bir üyesidir. Yaygın olarak kullanılan Afrika aslanı topluca Afrika'daki birkaç alttürü belirtir. Bazı erkek aslanlar 2..

  • PITIRCIK tarafından
  • 719 görüntüleme
  • 8 yıl önce