#Ulusal park

Yiğit Taşcılar - Türbülans 03:17

Yiğit Taşcılar - Türbülans

Türbülans şarkı sözleri ile Tarzım bu, that's my cru! Bak sen masadaki asalete. Dünya flu, bir dürbün bul, gör sana kim yakın mesafede. İflah yok, birlik yok. Sadece para için mücadele. New school sh*t, üstüne perlit. Y..

Parktan maymun kaçtı! 01:39

Parktan maymun kaçtı!

ANKARA'NIN ORTA YERİNDE AÇILAN HAYVANAT BAHÇESİNDEKİ ASLANLAR , PARK SAHİBİYLE KOMŞULARI KARŞI KARŞIYA GETİRMİŞ, HABERİNİ YAPMIŞTIK.O PARK BUGÜN DE BİR FİRARLA GÜNDEME GELDİ. BAKIN VAHŞİ HAYVANLARIN DA BULUNDUĞU PARKTAN..

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü 06:27

Koronavirüs mücadelesine engel olamadı; 117 kilodan 64 kiloya düştü

Beylikdüzü'nde yaşayan 21 yaşındaki Barış Akyıldız , koronavirüs tedbirleri öncesinde başladığı kilo verme mücadelesini, pandemi süresi boyunca da devam ettirerek 117 kilodan, 64 kiloya düşmeyi başardı. Spor salonlarının..

İskoçya Yeni Bağımsızlık Referandumuna Hazırlanıyor 01:25

İskoçya Yeni Bağımsızlık Referandumuna Hazırlanıyor

İskoçya Yeni Bağımsızlık Referandumuna Hazırlanıyor İskoçya bölgesel hükümetinin Başbakanı Nicola Sturgeon, İskoçya'da yeni bir Bağımsızlık Referandumu Yasa Tasarısının önümüzdeki hafta tartışmaya açılacağını belirtti...

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Eğlenceli Sıçrayan Babunların Nehir Geçişi Hoppidik Hoppodik 01:34

Eğlenceli Sıçrayan Babunların Nehir Geçişi Hoppidik Hoppodik

Güney Afrika'da çalışan 29 yaşındaki safari rehberi olan Michelle Sole, bu yılın eylül ayında Marakele Ulusal Parkı'ndaki komik anları yakaladı. Nehir üzerinde üç büyük dönüşle sıçrayarak karşıya geçmektedirler. haydi ko..

  • Cowboy tarafından
  • 574 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Zihinlerdeki Engelleri Ortadan Kaldırmalıyız 01:03

Başbakan Yıldırım: Zihinlerdeki Engelleri Ortadan Kaldırmalıyız

Başbakan Binali Yıldırım, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen Otizm Spektrum Bozukluğu Ulusal Eylem Planı tanıtım toplantısında konuşma yaptı...

Charlie Chaplin Sessiz Komedi 1916 25:08

Charlie Chaplin Sessiz Komedi 1916

The Immigrant, (Göçmen) Charles Chaplin' in yönetmenliğini yaptığı ve başrolünde yer aldığı 1917, ABD yapımı sessiz bir komedi filmidir.Chaplin' in Mutual Film Corporation' la çektiği sessiz filmlerin on birincisidir. C..

  • Belgesel Tv tarafından
  • 2.411 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zor Ölüm 5  Film İzle 1:37:39

Zor Ölüm 5 Film İzle

Zor Ölüm 5 ( Die Hard 5 ) Film İzle .Zor Ölüm: Ölmek İçin Güzel Bir Gün Zor Ölüm 5 izle, Zor Ölüm 5 türkçe dublaj izle, Zor Ölüm 5 full izle, Zor Ölüm 5 hd izle, Yaşlı kurt olmanın verdiği avantajlarla john birçok zorl..

  • Film İzle tarafından
  • 12.329 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok 02:56

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok

Tarık El Haşimi: ABD ve İran’ın Türkiye’yle Dostane Niyetleri Yok Irak eski Cumhurbaşkanı Yardımcısı Tarık El Haşimi Türk askerinin Irak’taki varlığına değinerek, “Bu konu Türkiye ile hesabı olan diğer ülkeler tarafında..

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Le Pen - Kaçak göçmenlerin çocuklarına bedava eğitim verilmemeli 01:08

Le Pen - Kaçak göçmenlerin çocuklarına bedava eğitim verilmemeli

Fransa'da göçmen karşıtlığıyla bilinen aşırı sağcı Ulusal Cephe'nin lideri Marine Le Pen yine tartışma yarattı. Cumhurbaşkanlığına adaylığını koyan Le Pen, ülkeye yasa dışı yollardan giren göçmenlerin çocuklarına devlet..

Cilvegözü'nde 'Tahliye' Tedbiri 00:41

Cilvegözü'nde 'Tahliye' Tedbiri

Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki Cilvegözü Sınır Kapısı'nda, ateşkesin sağlandığı Halep'ten olası yaralı gelişlerine karşın ambulans bekletilmeye başlandı. Halep'teki sivil ve yaralıların tahliye edilme girişimleri nedeniy..

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle 1:49:08

Ajan Hami̇lton Nationens Intresse Türkçe Dublaj Film İzle

Film Özeti Carl Hamilton uluslararası bir örgütten gelişmiş bir güdümlü füze çalan teroristlerin peşine düşer. Ama roketleri arzu ettiği gibi yönlendiremeden sorunlarla karşılaşır ve kaçmayı seçer. Roketlerin Somalili ba..

  • Film İzle tarafından
  • 6.374 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı 01:14

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı

Arnavutluk'tan Fetö Okullarına 'Türk Bayrağı Kullanmayın' Talimatı Arnavutluk Eğitim Bakanlığı, ülkedeki FETÖ bağlantılı okullara, Tiran Büyükelçiliği'nin onayı olmadan Türk bayrağı gibi Türkiye'ye ait sembolleri kullan..

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz 01:03

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz

Türkiye ile ABD Arasında 7.62'lik Kriz ABD, Türkiye'ye 7.62 mm'lik makineli tüfek satışına 'politik sebeblerle' izin vermeyeceğini bildirdi. Türkiye'nin itirazı üzerine sorun çözüldü, ancak İHA'lara takılacak kamera sor..

Dünyanın ilk Bale Yapan Uçağı (Bombardier cs300) 03:39

Dünyanın ilk Bale Yapan Uçağı (Bombardier cs300)

Letonya ulusal havayolu airBaltic tarafından yapılan en iyi reklam, Bombardier, C Serisi'nin en büyüğü CS300 ile profesyonel balet ve balerinler ile market arabaları ile gerçeğe yakın olsun diye koreografi hazırlanmış s..

  • PengoTV tarafından
  • 1.018 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seyredelim: Oyuncu dev panda bakıcının (zookeeper) 02:00

Seyredelim: Oyuncu dev panda bakıcının (zookeeper) "Gitmene izin verem

Wolong Ulusal Tabiat Hayvanat bahçesinde Bunun Bu Panda bambu yeme yerine, onun Hayvan Bakıcısının bacağına yapışık gitmesini hiç istemiyor gibi görünüyor. Sevgi işte ...

  • Cowboy tarafından
  • 1.459 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi 00:25

İran- Açlık grevindeki mahkum Sadeghi'nin durumu ciddi

İran'da tutuklu bulunduğu cezaevinde açlık grevi yapan Arash Sadeghi'nin sağlık durumunun ağırlaştığı öğrenildi. 'Ulusal güvenliği tehdit etmek' ve 'devlet aleyhine propaganda' yapmak gibi suçlardan 15 yıl hapse mahkum ..

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi 01:28

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi

Mars'a Gidince Yaşayacağımız Ev Sergilendi National Geographic, Londra'da düzenlediği sergide insanların Mars'ta yaşayacağı evin konseptini sergiledi. İnsanların Mars'ta yaşaması ve koloni kurması gibi planlar son gün..

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. 02:05

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihl

Donald Trump'ın Yönetim Kadrosunda Kilit Noktalar İçin Yaptığı Tercihler Tartışma Konusu Oldu. ABD'nin 45. başkanı seçilen Donald Trump'ın yönetim kadrosunda kilit noktalar için yaptığı tercihler tartışma konusu oldu. ..

2017  Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak 07:31

2017 Avrupa Birliği İçin Zor Bir Yıl Olacak

2017 zor bir yıl olacak. Avrupa Birliği önümüzdeki aylarda ulusal ve uluslararası düzeyde birçok sorunun üstesinden gelmeye çalışacak. Fransa’da ve Almanya’da kritik seçimler yapılacak. Brexit meselesi konuşulacak ve Don..

Davos_ Rusya'nın Dünyadaki Rolü 41:08

Davos_ Rusya'nın Dünyadaki Rolü

lusal politikadan yeni bir ekonomik ve jeopolitik bağlama kadar, Rusya’nın dünyadaki rolü ne? Euronews’ten Isabelle Kumar’ın Davos’taki canlı yayın konukları: Igor Shuvalov – Rusya Federasyonu Başbakan Yardımcısı ..

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın 06:20

Yıldırım_ Onları Ayrı Yargılayın

Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşın 15 Temmuz darbecilerinin yargılanmamasından rahatsız olduğuna işaret ederek, Silahı alıp insanları öldürenler belli, 'Niye bunlar hala yargılanmadı' diye soruyor bana vatandaş. 'İnsa..

Göktaşı Sayesinde Doğan Meslek Uzay Madenciliği 01:28

Göktaşı Sayesinde Doğan Meslek Uzay Madenciliği

Bingöl'de bulunan göktaşı parçalarının binlerce dolar karşılığında köylüler tarafından satılması, farklı kentlerde de göktaşı arayanların ortaya çıkmasına neden oldu. Gökbilimcilerin Uzay madenciliği dediği bu iş kapsa..

NASA'dan Dünya'nın En Net Fotoğrafı 01:07

NASA'dan Dünya'nın En Net Fotoğrafı

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi NASA, Dünya'nın yeni fotoğraflarını paylaştı. Yeni nesil Dünya gözlem uydusu Goes-16 tarafından çekilen fotoğrafların en büyük özelliği, bugüne kadarki en yüksek çözünürlüğe sa..

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor 04:23

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor

Erdoğan_ 'Pakistan Fetö İle Mücadelede Kararlı Bir Mücadele Sergiliyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pakistan’ın FETÖ ile kararlı bir mücadele sergilediğini belirterek, örgütün ülkeden defedilmesinden sonra bir bo..

Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı 01:26

Peru'da Sel Felaketi On Binlerce Kişiyi Evsiz Bıraktı

Güney Amerika ülkesi Peru'yu vuran sel felaketinde ölü sayısı 78'e yükseldi. Selden yaklaşık 643 bin kişi etkilenirken 100 binden fazla kişi evlerini terk etmek zorunda kaldı. Peru Ulusal Sivil Savunma Enstitüsü ülkeni..

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı 00:29

DÜNYA HABERLERİ:Çeçenistan'da Rus Askeri Üssüne Saldırı

Rusya, Çeçenistan'daki bir askeri üsse düzenlenen saldırıda 6 Rus askerin öldüğünü duyurdu. Saldırıyı Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üstlendi. Rusya Ulusal Muhafızları'ndan yapılan açıklamaya göre 'silahlı eşkiyalar' ol..