#Uluslararasi

Nur Subaşı'nın Seslendirdiği Son Proje 'Büyük Şehrin Küçük Sakinleri' 01:52

Nur Subaşı'nın Seslendirdiği Son Proje 'Büyük Şehrin Küçük Sakinleri'

Cihan Çekiç'ten sıra dışı bir belgesel! İstanbul'un yaban hayatını belgesel haline getiren Cihan Çekiç 3 yıl boyunca 4 mevsim çekim yaptı. Cihan Çekiç'in hazırladığı belgesel uluslararası festivallerde gösterilecek...

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'ı Beğenmeyenlere Avrupa'yı Göstererek Ders Veren TIR Şoförü 02:04

Erdoğan'ı Beğenmeyenlere Avrupa'yı Göstererek Ders Veren TIR Şoförü

Uluslararası taşımacılık yapan Türk TIR şoförü, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı beğenmeyenlere Avrupa'nın yollarını göstererek adeta ders verdi...

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Rus Kozmonottan Muhteşem Görüntü Ay'ın Batışını Yayınladı 00:54

Rus Kozmonottan Muhteşem Görüntü Ay'ın Batışını Yayınladı

Rus kozmonot Oleg Artemev uzayda bulunduğu sırada Ay'ın batışını kaydetti. Uluslararası Uzay İstasyonu'nda görevli olan Oleg, kaydettiği görüntü ile izleyenleri büyüledi...

  • JET TV tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Virajda Kenara Fazla Yaklaşınca Uçurumdan Uçtu 01:04

Virajda Kenara Fazla Yaklaşınca Uçurumdan Uçtu

2012 Pikes Peak Uluslararası Tepesi Tırmanışın da adrenalin dolu o görüntülerde bir müddet sonra viraja çok yaklaşınca takla atarak uçurumdan yuvarlandığı o görüntüler kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret 01:48

Rusya_ Abd Seçimlerine Müdahale Etme İddiaları 'Komediden' İbaret

Rus istihbaratının Amerikan seçimlerine etki ederek Donald Trump’ın başkan seçilmesine yardım ettiği iddiaları Moskova’daki siyasi gündemin ana maddesi olmayı sürdürüyor. Amerikan istihbarat örgütleri seçimlere müdahale..

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi 01:38

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi

Kudüs, Fransa’nın öncülüğünde toplanan Paris Barış Zirvesi’ne kilitlendi. İsrail ve Filistin arasındaki barış girişimlerini canlandırmayı hedefleyen zirveye ne İsrail ne de Filistin katıldı. Fransa Dışişleri Bakanı Jean..

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bosna Hersek'te Sevgi Seli 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bosna Hersek'te Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saraybosna Uluslararası Havalimanına gelişinde, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegovic ve eşi Sabija İzzetbegoviç, Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic, Bo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Fahri Doktora Ünvanı Verildi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Fahri Doktora Ünvanı Verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Saraybosna Üniversitesince tevdi edilen fahri doktora törenine katıldı...

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2 02:14

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor 01:55

Temizlikçiler Patronlarından Daha Fazla Vergi Ödüyor

Uluslararası yardım kuruluşu Oxfam, bir kez daha zenginle fakir arasındaki uçurumun gün geçtikçe derinleştiğine dikkat çekti. Oxfam’ın Davos’ta yapılacak Dünya Ekonomi Forumu öncesinde yayınladığı raporda, 8 milyarderin..

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan 00:54

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan

Uluslararası Hayvanları Kurtarma Kuruluşu (IAR) Endonezya'da ormanların yok edilmesinin orangutanların yaşamını nasıl etkilediğini gösteren 2013 yılına ait bir video yayınladı. Ağaçları yıkan buldozerle karşılaşan Orangu..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor 03:56

Yemek Pişirilen Günler Geride Kalıyor

Dijital devrim, mutfak robotu kavramına da yeni bir boyut getirdi. Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Kolombiya Üniversitesi’nden bir grup mühendis, üç boyutlu yazıcıları mutfağa taşıdı. Örneğin şekli bilgisayarda tasarl..

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

'Myanmar Ordusu Adalet Önüne Çıkarılmalı' 02:18

'Myanmar Ordusu Adalet Önüne Çıkarılmalı'

Uluslararası Af Örgütü, Myanmar'ın Arakanlı müslümanlara yönelik yapığı zulmü dokuz ay süren yoğun bir araştırma sonucunda rapor haline getirdi...

Suudlu Öğrenci İsrail Bayrağını Görünce Yerini Değiştirdi 00:36

Suudlu Öğrenci İsrail Bayrağını Görünce Yerini Değiştirdi

Uluslararası bir törende Suudi Arabistanlı öğrenci, sahnede ülkesinin bayrağını açtığı sırada yanına gelip bayrak açan diğer öğrencinin İsrailli olduğunu görünce yerini değiştirdi. İsrail bayrağı açan öğrencinin yanından..

Onun İşi Dev Yapıları 'Patlatmak' 02:43

Onun İşi Dev Yapıları 'Patlatmak'

Onun işi dev yapıları 'patlatmak' Dev binalar ve altyapı projelerinde gerçekleştirdiği patlatmalarla uluslararası belgesel kanallarının ilgisini çeken patlatma uzmanı Güler, Ürdün'de 6 bin 400 patlayıcı kapsül kullanarak..

Mekke'nin 1950 Yılında Çekilen Görüntüleri Ortaya Çıktı 01:30

Mekke'nin 1950 Yılında Çekilen Görüntüleri Ortaya Çıktı

Uluslararası Haber Ajansı Associated Press, Mekke'nin 1950 yılında çekilen görüntülerini yayınladı. Hac dönemine ait görüntülerde Kabe'nin çevresindeki sakin yapılanma dikkati çekerken, binlerce Müslüman'ın develer üstün..

  • JET TV tarafından
  • 929 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır 04:55

Bakan Fikri Işık_ Yunanistan'ın Kararı Siyasi Bir Karardır

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık Yunanistan'ın darbeci askerlerle ilgili kararını sert bir dille eleştirerek, Bu karar yargısal adalet dağıtan bir karar değil, bu karar siyasi bir karardır. Yunanistan'ın biz bugüne kad..

İran'dan Balistik Füze Denemesi 00:42

İran'dan Balistik Füze Denemesi

İran’ın orta menzilli bir balistik füze denemesinde bulunduğu bildirildi. Konuyla ilgili açıklama Amerika Birleşik Devletleri’nden geldi. Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer, ‘İran’ın balistik füze fırlattığının farkındayız..

Barış Arduç'a Lübnan'dan Ödül 04:41

Barış Arduç'a Lübnan'dan Ödül

Türk oyuncu Barış Arduç, Lübnan'da bu yıl 10'uncusu düzenlenen Beyrut Uluslararası Ödülleri gecesinde 'Yılın En İyi Erkek Oyuncusu' ödülünü aldı...

  • BETA tarafından
  • 153 görüntüleme
  • 5 yıl önce
KIRMIZI NOEL Trendleri Güz 2019 - Moda Kanalı 03:32

KIRMIZI NOEL Trendleri Güz 2019 - Moda Kanalı

Dünyanın en temsili moda haftasının 1982'den bu yana uluslararası pistin en özel anları...

Ulusal Savunmanın Medyadaki Güçlü Sesi 00:59

Ulusal Savunmanın Medyadaki Güçlü Sesi

TEBER-82 Güdüm Kiti teslimatları devam ediyor. ROKETSAN tarafından üretilen TEBER; genel maksat bombalarına, vuruş kabiliyetinin artırılması amacıyla entegre edilen bir lazer güdüm kitidir. Defence Turk : Ulusal Savunma..

JENNIFER LOPEZ Perde Arkası GUESS Kampanyası için SS 2020 - Fashion Tv 03:01

JENNIFER LOPEZ Perde Arkası GUESS Kampanyası için SS 2020 - Fashion Tv

1982'den bu yana uluslararası pistin en özel anları, dünyanın en temsili moda haftalarının en iyi videoları. Sahne arkası sırları, makyaj ve saç stili içgörüleri, moda dünyasından meraklar, ünlüler, fotoğraf çekimi, tasa..

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı 02:17

Bakan Akar'dan Yunan Bakana Çatışma Cevabı

Türkiye’yle çatışmaya hazırız diyen Yunan savunma bakanına cevap Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’dan geldi. Akar, Ege ve Akdeniz’de sorunlarımızı uluslararası hukuka uygun şekilde çözmek istiyoruz dedi. Ancak Bakan Ak..