#Uluslararası havacılık ve uzay fuarında gösteri uçuşu yaptı

 İnna'dan Çanakkale'de Muhteşem Konser 05:51

İnna'dan Çanakkale'de Muhteşem Konser

Çanakkale’nin Lapseki ilçesine bağlı Umurbey Belediyesi’nce ve Çanakkale Görsel Tanıtım Derneği iş birliği ile düzenlenen Uluslararası Havacılık Festivali, ‘Troy Air Fest’ kapsamında dünyaca ünlü Romen şarkıcı İnna sahne..

  • ANKA tarafından
  • 877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak 02:04

Zırhlı Araçlar Drone ile 'Tepeden' Bakacak

Türkiye'nin önde gelen savunma sanayisi ürünleri arasında yer alan zırhlı muharebe aracı ve personel taşıyıcılar, insansız hava aracı (İHA) ve artırılmış gerçeklik teknolojilerinin kullanılmasıyla daha etkin hale getiril..

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın 02:08

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın

Özel Harekat Polisiyle Torbacıya Şok Baskın Adana'da, özel harekat polisinin de katılımıyla uyuşturucudan aranması olan bir zanlı, evine düzenlenen şok baskınla yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Adana Emniyet Müdürlüğ..

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı 02:34

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı

Musul Operasyonunda Türk Jetleri De Yer Aldı Başbakan Binali Yıldırım, 'Koalisyon güçleri içerisinde havadan müdahalede bizim hava kuvvetlerimiz de yer almıştır. 'Musul’da Türkiye’nin işi yok' diyenler cevabını almıştır..

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı 08:52

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Ermenilere Deaş Cevabı Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Ermeni Heyeti Başkanı Nahapetyan'ın, Türkiye'nin DEAŞ'ı desteklediği iddiasıyla ilgili, Siz nasıl söylersiniz DEAŞ'e destek verdiğimizi..

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu 02:04

Dünya Hızlı Yazma Şampiyonu Minik Berke Oldu

Özel SANKO Ortaokulu öğrencisi Berke Halavurt, Birleşmiş Milletler Uluslararası Bilgi İşlem ve İletişim Federasyonu (İNTERSTENO) tarafından düzenlenen ‘dünya İnternet Klavye Şampiyonası’nda dünya 4’üncüsü oldu. İnterne..

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz 01:42

Trump'tan Filistin'e Tehdit : Yardımları Keseriz

ABD Başkanı Donald Trump, Filistin'i maddi yardımları kesmekle tehdit etti. Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile görüşen Trump, basın toplantısında İsrail-Filistin meselesine değ..

Aşkım Kapışmak Kimdir? 01:23

Aşkım Kapışmak Kimdir?

Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul'da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi'nde konservatuvar eğitimi aldı. Lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek ..

Pakistan Başbakanı Abbasi, İstanbul'da ATAK Helikopterini Test etti 01:13

Pakistan Başbakanı Abbasi, İstanbul'da ATAK Helikopterini Test etti

Pakistan Başbakanı Abbasi, bir süredir ilgilendikleri ATAK helikopterini inceledi ve test uçuşu yaptı...

3. Havalimanı Pistinde İlk Uçuş 00:29

3. Havalimanı Pistinde İlk Uçuş

29 Ekim'de açılması planlanan 3. Havalimanı'nda ilk uçuş gerçekleşti. Devlet Hava Meydanları İşletmesi'ne (DHMİ) ait Cessna Citation XLS tipi test uçağı, pistte kalibrasyon uçuşu yaptı...

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş! 01:27

Yunan Komutandan Ege’de Provokatif Uçuş!

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, Brüksel’deki NATO Zirvesi sırasında Yunanistan Başbakanı Kiriakos Miçotakis ile görüşmesinden sonra Türk-Yunan ilişkilerinde ılımlı bir ortam tesis edilmeye çalışılırken, Yunan Genelkurma..

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle 2:00:11

Kurtulus Günü 2 Yeni Tehdit Film İzle

Kurtuluş Günü 2: Yeni Tehdit filminin konusu, İlk uzay saldırısının üstünden 20 sene geçtikten sonra yaşanan olaylardan ders çıkaran dünya ulusları mühendislik ile uzay teknolojisinden faydalanıp dünya savunma..

  • PengoTV tarafından
  • 8.143 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti 00:20

Ay'da Yürüyen Son İnsan Hayatını Kaybetti

Ay’da yürüyen son insan Eugene Cernan 82 yaşında hayatını kaybetti. Amerikalı NASA astronotu, 1972’ de Apollo 17 programında görev komutanı olarak üç kez uzay görevinde bulundu. İnsanoğlunun Ay’a olan yolculuğu 14 Aralı..

Bodrum Masalı 20.Bölüm Fragmanı 2 00:44

Bodrum Masalı 20.Bölüm Fragmanı 2

Uzay, Aslı'nın annesini buluyor; büyük yüzleşme gerçekleşiyor! Bodrum Masalı, yeni bölümüyle 22 Ocak Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!..

  • PITIRCIK tarafından
  • 710 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Droneler ile Apple Parkının Görüntülenmesi 04:06

Droneler ile Apple Parkının Görüntülenmesi

Apple, Campus 2 isimli Apple Park'ın yeni görüntülerini takipçileriyle paylaştı.Uzay üssünü andıran kampüsün bir ay içinde tamamlanacağı söyleniyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.489 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Amazon′un Sahibi Uzaya Turist Taşıyacak 00:51

Amazon′un Sahibi Uzaya Turist Taşıyacak

İnternet devi Amazon'un sahibi Jeff Bezos her yıl Amazon'un 1 milyar dolarlık hissesini satarak sahibi olduğu uzay şirketi Blue Origin'i finanse edeceğini açıkladı. Bezos şirketi aracılığıyla uzaya 11 dakikalık turistik ..

  • Umut Tv tarafından
  • 900 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ay'ın Görünmeyen Kısmı - NASA 01:53

Ay'ın Görünmeyen Kısmı - NASA

NASA uzay çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek ayın dünyadaki insanlar tarafından bakıldığında görülemeyen diğer tarafını kaydetmiş...

  • JET TV tarafından
  • 889 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Orville Fragman 00:30

The Orville Fragman

Emmy Ödüllü yönetmen yapımcı Seth MacFarlane'den THE ORVILLE, gelecekte orta sınıf keşif amaçlı bir uzay gemisi olan Orville'i izleyen 400 yıllık canlı aksiyon, bir saatlik uzay macera serisidir. Hem mürettebatı, hem de..

Türkiye'nin Küp Uydusu Uzaya Böyle Bırakıldı 02:02

Türkiye'nin Küp Uydusu Uzaya Böyle Bırakıldı

İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi tarafından deneysel amaçlı geliştirilen küp uydu UBAKUSAT SpaceX firmasının Falcon 9 roketiyle Florida'daki Kennedy Uzay Merkezi'nden saatler içerisinde uza..

Hafıza Kartını Dünyada Unutan Astronot 00:54

Hafıza Kartını Dünyada Unutan Astronot

Uzay yürüyüşü gerçekleştirecek olan Andrew Feustel adlı bir astronot ile NASA arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Unutkan astronot uzay yürüyüşü sırasında GoPro kamerasıyla Dünya ile bağlantı kurup canlı yayın yapacaktı..

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aydamaya 1. Bölüm - Dünya Güzel Bir Yer 43:38

Aydamaya 1. Bölüm - Dünya Güzel Bir Yer

Aydamaya Mayakon gezegeninden Giyarga gezegenine gitmek için uzay mekiğine biner. Uzayda bir sorun meydana gelip karadelik oluşur uzay mekiği bu hata sonucu Giyarga gezegeni yerine dünyaya gider, mekik, dünya gezegeninde..

  • ÇocukTV tarafından
  • 766 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Yerçekimi Gravity Film izle 1:30:58

Yerçekimi Gravity Film izle

Özet ve Detaylar Dr. Ryan Stone zeki bir tıp mühendisidir ve emekliliğinden önce son görevine çıkan yetenekli ve deneyimli astronot Matt Kowalsky'nin yönetimindeki mekikte ilk uzay yolculuğuna çıkar. Herşey yolunda gibi ..

  • Film İzle tarafından
  • 21.691 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı 00:50

The 100 4.Sezon 6.Bölüm Fragmanı

97 yıl önce yeryüzünde yaşayan insanların ölümüyle sonuçlanan nükleer bir savaş gerçekleşmiş ve dünyanın yüzeyi yaşanılamayacak seviyede radyasyonla kaplanmıştır. Bilinen tek hayatta kalanlar gezegenin yörüngesinde bulun..

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle 2:12:05

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle

Star Trek: Bilinmeze Doğru izleStar Trek Into Darkness izle 1960larda başlayan Uzay Yolu macerası 12. filmiyle birlikte başarılı bir şekilde devam ediyor.Star Trek Film olarak 7 bölüm yine 7.filmden başlayarak 4 bölüm Y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Çin, NASA'nın İmkansız Dediği Yakıtsız Çalışan EmDrive Motorunu Üretti 05:33

Çin, NASA'nın İmkansız Dediği Yakıtsız Çalışan EmDrive Motorunu Üretti

Çin devlet televizyonu, Çinli bilim insanlarının NASA'nın imkansız dediği, yakıt kullanmadan itiş gücü sağlayabilen EmDrive motoru ürettiğini ileri sürdü.Çin devlet televizyonu CCTV'ye göre, Çinli bilim insanları NASA ta..

Yaratık 3 1992 Film İzle 2:24:54

Yaratık 3 1992 Film İzle

Serinin 2’inci filmi Aliens’da bıraktığımızda Ripley, Bishop ve Newt uzay marinlerinin de yardımlarıyla birlikte uzaylı yaratıklardan kurtulmayı başarmış ve kendilerini dondurup bir uzay gemisi ile yola çıkmışlardı. Bu b..

  • PengoTV tarafından
  • 8.052 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cloverfield Paradoksu Türkçe Dublaj İzle 1:42:26

Cloverfield Paradoksu Türkçe Dublaj İzle

Bir grup bilim insanı yeni bir enerji kaynağı bulmak adına uzayda çalışmalar yapmaktadır. Uzay istasyonunda tanrı parçacığı olarak da bilinen Higgs bozonunu keşfetmeye çalışan bilim insanları yanlışlıkla çok korkunç bi..

Jet Sosyete 8. Bölüm - Ben Taşıyamam 08:45

Jet Sosyete 8. Bölüm - Ben Taşıyamam

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı 08:45

Milli İnsansı Robotun Seri Üretimine Başlandı

Akınsoft yazılım firması 20 milyon lira yatırımla Türkiye’nin ilk insansı robot fabrikasını kurdu. 4 Kasım’da resmi açılışı yapılacak fabrikayı tanıtan Akınsoft Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Özgür Akın, yapay zekaya sahip i..

Jet Sosyete 8. Bölüm - Muhteşem Bir Askıyım 07:23

Jet Sosyete 8. Bölüm - Muhteşem Bir Askıyım

Uzaya gitmenin iyi bir reklam malzemesi olacağına inanan Cengiz Bey’in de desteği ile Gizem, uzay seyahatine gitmek için eğitim kampına gitmeye karar verir. Uzay seyahati adayları için yeterlilik eğitimi kampının diğer k..