#Uluslararası havacılık ve uzay fuarında gösteri uçuşu yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı 02:51

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Piyasalara Uyarı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, faize dayalı bankacılık sistemini ve yüksek reel faizleri eleştirerek, Kişisel olarak piyasaya siyaseten ve kamu gücü ile müdahaleyi doğru ..

Akşehir İrem Derici İle Coştu 03:01

Akşehir İrem Derici İle Coştu

58. Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında Akşehir Açık Hava Tiyatrosunda yaklaşık 7 bin kişiye konser veren ünlü pop müzik sanatçısı İrem Derici, performansı ve sahne şovuyla binlerce kişiyi coşturdu...

  • ANKA tarafından
  • 617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Akşehir’de Buray Konseri 06:56

Akşehir’de Buray Konseri

Pop sanatçısı Buray, Konya’nın Akşehir ilçesinde bu yıl 58’ncisi düzenlenen Uluslararası Akşehir Nasreddin Hoca Şenliği kapsamında konser verdi..

  • ANKA tarafından
  • 864 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erdoğan'ı Katar Emiri Karşıladı 02:14

Erdoğan'ı Katar Emiri Karşıladı

Körfez ülkelerini kapsayan ziyaretinin son durağı Doha'da bazı temaslarda bulunacak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, Uluslararası Hamad Havalimanı'nda Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani, Türkiye'nin Doha Büyükelçisi Fikret..

Düellonun Galibi Bayern! 02:29

Düellonun Galibi Bayern!

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Bayern Münih, Chelsea'yi 3-2 mağlup etti...

  • OFSAYT tarafından
  • 648 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neymar Manu'yu Da Boş Geçmedi 02:09

Neymar Manu'yu Da Boş Geçmedi

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Barcelona, Manchester United'ı 1-0 mağlup etti...

  • OFSAYT tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Bursa’da Şebnem Ferah Rüzgarı Esti 02:27

Bursa’da Şebnem Ferah Rüzgarı Esti

Bursa Büyükşehir Belediyesi adına Bursa Kültür ve Sanat, Turizm Vakfı tarafından bu yıl 56.’sı düzenlenen ‘Uluslararası Bursa Festivali’ Reşat Oyal Kültür parkı açık hava tiyatrosunda rock müziğinin güçlü temsilcisi Şebn..

  • ANKA tarafından
  • 693 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı 01:28

Halep'ten İlk Tahliye Konvoyu Muhaliflerin Bölgesine Ulaştı

Halep’ten aralarında yaralıların da olduğu yaklaşık bin 200 kişiyi taşıyan ilk tahliye konvoyu muhaliflerin bölgesine ulaştı. Yeşil otobüslerden oluşan konvoy, Raşidin semti üzerinden Türkiye sınırında muhaliflerin kontr..

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi 05:00

Varşova: İş Dünyasının Yeni Cazibe Merkezi

Varşova, Avrupa Birliği içinde en hızlı büyüyen şehirler arasında. Avrupa’nın merkezindeki bu nokta iş dünyasını kendisine çekiyor. Kentte bulunan 27 bin kayıtlı şirketin bazıları uluslararası markalar. Daleen Hassan, ..

City Real'i Parçaladı! 4-1 05:16

City Real'i Parçaladı! 4-1

Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Manchester City, Real Madrid'i 4-1 mağlup etti...

  • OFSAYT tarafından
  • 828 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Eder Bayern'i Yıktı 01:32

Eder Bayern'i Yıktı

Avrupa'nın önemli futbol takımlarının mücadele ettiği hazırlık turnuvası 2017 Uluslararası Şampiyonlar Kupası'nda Inter, Bayern Münih'i 2-0 mağlup etti...

  • OFSAYT tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kayahan, Büyükçekmece Festivali’nde Şarkılarıyla Anıldı 03:08

Kayahan, Büyükçekmece Festivali’nde Şarkılarıyla Anıldı

18. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali kapsamındaki konserlerde usta sanatçı Kayahan anısına “Kayahan Şarkıları” konseri düzenlendi...

  • ANKA tarafından
  • 760 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Büyükçekmece’de Bengü Rüzgarı 05:03

Büyükçekmece’de Bengü Rüzgarı

Dünya Festivaller Birliği (CIOFF) tarafından dört kez dünyanın en iyi festivali seçilen ve bu yıl 18'incisi düzenlenen Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde Bengü rüzgarı esti. Sevilen şarkıcının söyled..

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dünyada Yükselen Nükleer Savaş Korkusu 01:00

Dünyada Yükselen Nükleer Savaş Korkusu

Kuzey Kore'nin son dönemde artan füze denemeleri ve ABD'nin karşı tutumu Asya'daki gerilimi her geçen gün artırıyor. İki ülke arasında karşılıklı restleşmelerin arttığı bir dönemde ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore..

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: 02:30

Serbest Gazeteci Hadi Abdullah: "Şii Milisler Tahliye Konvoyunu Engell

Suriye’nin Halep kentinde, sivillerin ve isyancıların tahliyesi için kullanılan araçların Şii milisler tarafından durdurulduğu haberleri geliyor. İranlı milislerin, konvoyu serbest bırakmak için İdlib’e bağlı Kefraya ve ..

İsrail 01:31

İsrail "BM İle İlişkileri Gözden Geçireceğiz"

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu yerleşim faaliyetlerinin durdurulması yönünde karar alan BM ile ilişkileri gözden geçireceklerini açıkladı. Diğer yandan BM Güvenlik Konseyi’nin İsrail’in Filistin topraklarındaki yas..

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle 00:44

Ayla Türkçe Altyazılı Teaser _ Fragman izle

Ayla filminin Türkçe altyazılı teaser’ı yayında! Film, Kore Savaşı’nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bu..

  • PengoTV tarafından
  • 1.787 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Sağanak Yağışın Timelapse Görüntüler İle Muhteşem Güzelliği 00:37

Sağanak Yağışın Timelapse Görüntüler İle Muhteşem Güzelliği

Phoenix üzerinde dolaşan bulutların sağanak şeklinde bıraktığı yağmur Harbor Uluslararası Havaalanı'dan böyle kaydedildi...

  • JET TV tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Alienist Fragmanı 00:30

The Alienist Fragmanı

The Alienist Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refahı..

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu 04:39

2016 Walt Disney'in Yılı Oldu

Aralık ayının başında gösterime giren ‘Moana’ isimli animasyon film şimdiden 2.49 milyar Dolar’lık bir hasılat rakamına ulaştı. Filmin yıl sonuna kadar 7 milyar Dolar’lık bir gişe yakalayarak yeni bir rekora imza atacağı..

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar 01:36

Birleşik Devletlerin Dışişleri'nden Erdoğan'a Yanıt: Suçlamalar "Gülün

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri liderliğindeki DEAŞ karşıtı uluslararası koalisyonu teröre destek vermekle suçladı. Dün Ankara’ya resmi bir ziyarette bulunan Gineli mevkidaşı Alph..

The Alienist 2.Fragmanı 01:00

The Alienist 2.Fragmanı

The Alienist 2.Fragmanı Yayınlandı. Alienist, Caleb Carr'ın Anthony Ödülü sahibi uluslararası en çok satan eserine dayanan hevesle beklenen psikolojik bir gerilim filmidir. 1896'da Gilded Çağında New York'un zengin refa..

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Yemeği Çok Beğendi 01:21

Cumhurbaşkanı Erdoğan Bu Yemeği Çok Beğendi

Kazakistan'ın başkenti Astana'da gerçekleştirilen Uluslararası Astana Expo 2017 fuarına eşi Emine Erdoğan ile birlikte katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri(GAİB) tarafından a..

Yakın Doğu Üniversitesi  60 - USK Prag 58 08:02

Yakın Doğu Üniversitesi 60 - USK Prag 58

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası'nda Yakın Doğu Üniversitesi ile USK Prag karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Yakın Doğu Üniversitesi son saniye basketiyle 60-58’lik skorla kazandı...

Avenida  65 - Galatasaray  52 07:11

Avenida 65 - Galatasaray 52

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası'nda Galatasaray ile Avenida karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Avenida 65-52 kazandı...

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz 04:44

Soylu Çok Net Konuştu_ Yok Edeceğiz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “2016 yılında şu ana kadar 57 bölgede 85 operasyon yapıldı. 2016 yılında bu bölgede tespit edilen 485’i son üç ayda, 805 sığınak, barınak kullanılmaz hale getirilmiştir” dedi. Soylu, TBM..

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı 01:57

Garantör Devletler Kıbrıs Konferansından Umutlu Ayrıldı

İsviçre’nin Cenevre kentinde düzenlenen Kıbrıs konferansı sona erdi. Birleşmiş Milletler’in ev sahipliği yaptığı toplantılara Kıbrıslı Türk ve Rum liderler Mustafa Akıncı ile Nikos Anastasiadis’in yanı sıra garantör devl..

Hatay BŞB Galatasaray'ı Farklı Yendi 05:53

Hatay BŞB Galatasaray'ı Farklı Yendi

Uluslararası Dr. Suat Günsel Basketbol Turnuvası A Grubu ikinci maçında Galatasaray ile Hatay Büyükşehir Belediyesi karşı karşıya geldi. Karşılaşmayı Hatay BŞB 80-63’lük skorla kazandı...

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Liderlerine Dünyayı Anlattı!​ 02:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya Liderlerine Dünyayı Anlattı!​

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de Birleşmiş Milletler 72. Genel Kurulu Genel Görüşmeleri Açılışı'nda dünya liderlerine hitap etti. Konuşmasını küresel ölçekte yaşanan krizlere ayıran Erdoğan, uluslararası toplum..

Tüm Opsiyonlar Masada 02:59

Tüm Opsiyonlar Masada

Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bozdağ 'Tüm ikazlarımıza rağmen bu referandumun yapılması halinde Türkiye tüm ikili ve ulus..