#Uluslararası havacılık ve uzay fuarında gösteri uçuşu yaptı

Hackerlar Rusya'nın Merkez Bankası'nı Soydular 00:41

Hackerlar Rusya'nın Merkez Bankası'nı Soydular

Rusya Merkez Bankası, hackerların uluslararası para aktarım sistemi SWIFT’e saldırı düzenleyerek bankadan 340 milyon ruble (6 milyon dolar) çaldığını duyurdu. Rusya Merkez Bankası’nın Finans Sektörü Bilgisayar Güvenliği..

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine  Cihat'la Karşılık Verecek 01:08

Taliban Trump'ın Yeni Afganistan Stratejisine Cihat'la Karşılık Verec

Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Donald Trump’ın Afganistan’da askeri varlık göstermeye devam edeceklerini ve terörle mücadeleye hız verileceğini ilan ettiği yeni Afganistan stratejisine Taliban’dan cevap gecikmedi. ..

Ayla Trailer  (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında) 02:26

Ayla Trailer (Ekim 2017'de Dünya Sinemalarında)

Film, Kore Savaşı'nda yaşanan gerçek ve çok dramatik bir hikayeyi beyazperdeye taşıyacak. 1950 yılında savaşta yer alan Süleyman Astsubay savaş meydanında küçük bir kız bulur. 5 yaşındaki bu Koreli kız yetimdir ve nereye..

  • ANKA tarafından
  • 1.047 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Günder Başkanı Kaleli: İhtiyaç Fazlası Elektriğin Satışında Engeller Kaldırıldı 03:34

Günder Başkanı Kaleli: İhtiyaç Fazlası Elektriğin Satışında Engeller K

Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Kutay Kaleli, AA Enerji Masası'na konuk oldu...

Somalili Öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Afrin'deki Askerlerimize Dua 00:59

Somalili Öğrenciden Cumhurbaşkanı Erdoğan Ve Afrin'deki Askerlerimize

Somalili öğrenci Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve Afrin'deki Mehmetçik'e dua etti. Uluslararası Afrika Üniversitesi Mescidi'nde çekilen görüntülerde Siyasi Bilimler okuyan Somalili genç Türk halkına, Cumhurbaşkanı..

Savunma Sanayisinden Katar'a Çıkarma 01:19

Savunma Sanayisinden Katar'a Çıkarma

Türk savunma sanayisi, Doha Uluslararası Deniz Savunma Fuarı ve Konferansı'na 33 firma ile katılarak savunma teknolojilerindeki iddiasını ortaya koydu...

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor 05:17

Geleneksel Tıp Yeniden Hayat Buluyor

Türkiye’de ötekileştirilen ve unutulmaya yüz tutan geleneksel ve tamamlayıcı tıp, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nin açmış olduğu merkez ile birlikte yeniden hayat buluyor. Tarihi yüzyıllara dayanan, Osmanlı Devleti zama..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık 02:19

Buray'dan Oyunculuğa Yeşil Işık

Türk pop müziğinin sevilen isimlerinden Buray, alacağı eğitimin ardından oyunculuğa yeşil ışık yakabileceğini belirtti. Şarkıcı Buray, 11. Uluslararası Eskişehir Pişmiş Toprak Sempozyumu’nun kapanışı ve JLL Türkiye taraf..

  • ANKA tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı 00:42

Suudi Kralı, Kadınların Araba Kullanmalarının Yolunu Açtı

Suudi Arabistan Salı günü yani 26.09.2017 yaptığı açıklamada, kadınların aşırı denetleyici krallıkta kadınların bastırılmasının küresel bir simgesi haline gelen uzun süredir devam eden bir politikayı sona erdirerek, kadı..

Erdoğan Son Rakamı Açıkladı 01:19

Erdoğan Son Rakamı Açıkladı

Beştepe'de düzenlenen Uluslararası 4 İyilik Ödülleri programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatındaki son duruma ilişkin bilgi verdi...

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı 02:05

The Spy Who Dumped Me Tanıtım Fragmanı

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Başbakan Yıldırım Terör Örgütlerinin Propagandasıyla Türkiye Hakkında Kanaat Oluşturmak Ab'ye Yakışmıyor 01:37

Başbakan Yıldırım Terör Örgütlerinin Propagandasıyla Türkiye Hakkında

Başbakan Binali Yıldırım, Uluslararası Saraybosna Üniversitesinde düzenlenen programda akademisyen ve öğrencilerle bir araya geldi...

2019 Toyota Corolla Gösterim 06:54

2019 Toyota Corolla Gösterim

Yeni 2019 Toyota Corolla Hatchback 2018 New York Uluslararası Otomobil Fuarı'nda..

  • BETA tarafından
  • 823 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Erik Dalı Oynayan Robot Sanbot 02:40

Erik Dalı Oynayan Robot Sanbot

Yağlı güreş, safran çiçeği toplama, çizgi çizme, sumo güreşi gibi farklı becerilerde 217 robotun mücadele edeceği Uluslararası Robot Yarışması'nda, insansı robot Sanbot, erik dalı oyunu oynadı..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
200 Kiloluk Dana Çevirmeyi Murdar Etmek 01:20

200 Kiloluk Dana Çevirmeyi Murdar Etmek

Gastro Afyon 1. Uluslararası Turizm ve Lezzet Festivali için pişirilmeye başlanan 200 kilogramlık dana bir anda alev alarak küle döndü. Festivale katılanların şaşkınlıkla izlediği olayda alev alan danayı söndürmek için y..

  • JET TV tarafından
  • 1.226 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti 06:16

Kubuqi Modeli İle Çölde Yaşayan Ailelerin Hayatı Değişti

Moğolistan'ın Kubuqi Çölü'nde hayata geçirilen yeni projeler ve yatırımlar, çölde yaşayan ailelerin kaderini önemli ölçüde değiştirdi. Uluslararası çölleşme sorunu ile mücadelede örnek olan Kubuqi modeline dikkat çeken B..

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş 03:34

Barzani Zor Drumda! Erbil Havalimanı Bomboş

IKBY yönetimi tüm dünyanın karşı çıkmasına rağmen gerçekleştirilen referandumun ardından Bağdat yönetiminin yaptırımları karşısında köşeye sıkışmış durumda. Erbil ve Süleymaniye'de dün 18.00 itibariyle tüm uçuşlar durdur..

Erdoğan'ı Beğenmeyenlere Avrupa'yı Göstererek Ders Veren TIR Şoförü 02:04

Erdoğan'ı Beğenmeyenlere Avrupa'yı Göstererek Ders Veren TIR Şoförü

Uluslararası taşımacılık yapan Türk TIR şoförü, Türkiye'yi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı beğenmeyenlere Avrupa'nın yollarını göstererek adeta ders verdi...

Virajda Kenara Fazla Yaklaşınca Uçurumdan Uçtu 01:04

Virajda Kenara Fazla Yaklaşınca Uçurumdan Uçtu

2012 Pikes Peak Uluslararası Tepesi Tırmanışın da adrenalin dolu o görüntülerde bir müddet sonra viraja çok yaklaşınca takla atarak uçurumdan yuvarlandığı o görüntüler kameraya böyle yansımış...

  • JET TV tarafından
  • 703 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman 02:30

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragman

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bosna Hersek'te Sevgi Seli 01:45

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Bosna Hersek'te Sevgi Seli

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Saraybosna Uluslararası Havalimanına gelişinde, Bosna Hersek Devlet Başkanlığı Konseyi Başkanı Bakir İzzetbegovic ve eşi Sabija İzzetbegoviç, Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdic, Bo..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Fahri Doktora Ünvanı Verildi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Fahri Doktora Ünvanı Verildi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Uluslararası Saraybosna Üniversitesince tevdi edilen fahri doktora törenine katıldı...

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti 01:05

Imf Türkiye'nin Büyüme Beklentisini Yükseltti

Uluslararası Para Fonu Türkiye ekonomisinin bu yıl ve önümüzdeki yıla ilişkin büyüme tahminini yükseltti. Amerika Birleşik Devletleri merkezli kuruluş, ekim ayı Dünya Ekonomik Görünümü Raporu’nda Türkiye’nin bu yıl, dah..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.191 görüntüleme
  • 7 yıl önce
The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2 02:14

The Spy Who Dumped Me Orijinal Fragmanı #2

Audrey ve Morgan, 30'lu yaşlarında olan iki en yakın arkadaştır. Los Angeles'ta sürdürdükleri hayat, Audrey'in eski sevgilisinin bir anda evlerine gelmesiyle karışır. Peşinde ölümcül suikastçılar olan bu adam ile ikili k..

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan 00:54

Buldozere Meydan Okuyan Orangutan

Uluslararası Hayvanları Kurtarma Kuruluşu (IAR) Endonezya'da ormanların yok edilmesinin orangutanların yaşamını nasıl etkilediğini gösteren 2013 yılına ait bir video yayınladı. Ağaçları yıkan buldozerle karşılaşan Orangu..

  • JET TV tarafından
  • 1.042 görüntüleme
  • 6 yıl önce
'Myanmar Ordusu Adalet Önüne Çıkarılmalı' 02:18

'Myanmar Ordusu Adalet Önüne Çıkarılmalı'

Uluslararası Af Örgütü, Myanmar'ın Arakanlı müslümanlara yönelik yapığı zulmü dokuz ay süren yoğun bir araştırma sonucunda rapor haline getirdi...

Start Up Şirketlere AB Desteği 03:00

Start Up Şirketlere AB Desteği

AB'deki start-up şirketler büyümek, kredi desteği, yeni iş ortakları bulma gibi birçok konuda Avrupa Birliği fonlarından yararlanabiliyor. Anne Glemarec, euronews: “Merhaba, Business Planet bu hafta sizleri başarıyı elde..

Suudlu Öğrenci İsrail Bayrağını Görünce Yerini Değiştirdi 00:36

Suudlu Öğrenci İsrail Bayrağını Görünce Yerini Değiştirdi

Uluslararası bir törende Suudi Arabistanlı öğrenci, sahnede ülkesinin bayrağını açtığı sırada yanına gelip bayrak açan diğer öğrencinin İsrailli olduğunu görünce yerini değiştirdi. İsrail bayrağı açan öğrencinin yanından..