#Uluslararası havacılık ve uzay fuarında gösteri uçuşu yaptı

Cem Yılmaz Gösterisi 10:47

Cem Yılmaz Gösterisi

Cem Yılmaz Gösterisi İzle..

  • BETA tarafından
  • 134 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Evleniyor Mu 02:53

Hande Erçel İle Murat Dalkılıç Evleniyor Mu

Hande Erçel ile Murat Dalkılıç Harbiye Açıkhava'da tek kişilik gösteri yapan Doğu Demirkol'u izledi. Hande Erçel'le soruları yanıtlayan Murat Dalkılıç, aşkına övgü yağdırdı. Popçu, İşler güçler var, tatil yok diyen aşk..

  • BETA tarafından
  • 68 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kaan Sekban - Bir Tarkan İki Ben 04:04

Kaan Sekban - Bir Tarkan İki Ben

Kaan Sekban Harbiye gösterisinde sürprizleri ile şaşırttı. Esprileri ile kırdı geçirdi. Sekban gösteri öncesi magazin muhabirlerinin sorularını yanıtladı...

  • BETA tarafından
  • 145 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Erkan Kolçak Köstendil Oyunu ilk Önce Karıma Gösterdim 06:17

Erkan Kolçak Köstendil Oyunu ilk Önce Karıma Gösterdim

Erkan Kolçak Köstendil 12. Adam Oyununun Galasını Bostancı Gösteri Merkezi'nde Gerçekleştirdi. Köstendil Muhabirlerin Sorularını Yanıtladı. Türkiye’nin İlk Ve Tek Sosyal Yaşam Kanalı. Hayata Dair Her Şey Uçankuş TV’de...

  • BETA tarafından
  • 65 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aref'ten Bomba Paylaşım Haberi Kendi Duyurdu 02:07

Aref'ten Bomba Paylaşım Haberi Kendi Duyurdu

İllüzyonist Aref Ghafouri, 15 Temmuz'da, gösteri için geldiği Antalya'da, hazırlık yaparken kobra cinsi yılanı tarafından sağ elinin bilek üstünden ısırıldı. Kolunu bir bez parçasıyla sıkarak zehrin vücuduna yayılmasını ..

  • BETA tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cemal Yılmaz Girişimcilik Tanımı 00:52

Cemal Yılmaz Girişimcilik Tanımı

20 yıldır kapalı gişe gösteri yaparak kendini kanıtlamış bir hikaye anlatıcısının, iş dünyasına da bakış açısı olabilecek, konuşmasından bir kesit bu. Hepimizin bildiği Simon Sinek why how what üçlemesini ilk dinlediği..

  • PengoTV tarafından
  • 956 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İsrail Halkı Netanyahu'nun İstifasını İstedi 01:15

İsrail Halkı Netanyahu'nun İstifasını İstedi

İsrailliler, hakkındaki yolsuzluk davası nedeniyle başbakan Binyamin Netanyahu’ya öfkeli. Halk, görevinden istifa etmesi talebiyle Batı Kudüs'te gösteri düzenledi...

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen 04:21

Ufuk Beydemir - Güz Bahçen ve Sen

Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali Can Vatanperver, Cevdet Berkay Yavuz, Cihan Reşit Köse, Canberk Cebecioğlu Söz & Müzik: Ufuk Beydemir Düzenleme: Ufuk Beydemir, Tolga Görsev, Ali C..

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi! 02:14

Dışişlerinden Fransa'ya -Bozkurtlar- Tepkisi!

Dışişlerinden Fransa'ya Bozkurtlar Tepkisi! / A Haber Dışişleri Bakanlığı, Fransız hükümetinin 'Bozkurtlar' isimli hareketin lağvedildiği açıklamasına tepki gösterdi. Fransa'da sözü edilen böyle bir oluşumun olmadığı..

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçiler muhabire saldırdı! 01:49

Avustralya'da zorunlu aşı karşıtı eylemde inanılmaz görüntüler! İşçile

Avustralya'da aşı karşı inşaat işçileri yine sokağa çıktı. Eylemlerde tansiyon yüksek. Öyle ki protestocular haber yapmaya çalışan muhabire şişe atarak saldırdı. Avustralya'nın 7 News kanalında çalışan bir muhabir, koro..

15 Temmuz Animasyon Filmi 03:10

15 Temmuz Animasyon Filmi

15 Temmuz Animasyon Filmi Üniversite öğrencisi ve animasyoncu Muhammet Raşit Navgasın, çocukların 15 Temmuz hain darbe girişimini anlaması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla 2 aylık bir çalışma sonucu 'Milli İra..

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Mücadeleyi nerede Yürütmemiz Gerekiyorsa Orada Olacağız 01:06

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Mücadeleyi nerede Yürütmemiz Gerekiyorsa Orada

Cumhurbaşkanı Erdoğan- Mücadeleyi nerede Yürütmemiz Gerekiyorsa Orada Olacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 28. Muhtarlar Toplantısı'na katılarak konuşma yaptı...

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın,  Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez 07:20

Aziz Yıldırım'dan Ver Yansın, Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez

Aziz Yıldırım Beni Sokaktaki Şerefsiz Gönderemez Basında çıkan başkanlığı bıraksın söylemleri için sert açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Beni sokakta, 3 tane medyadaki şerefsiz ahlaksız gönderemez. Yargıtay kararının ..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar 04:45

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar

Bakan Müezzinoğlu- 'Alabiliyorlarsa Birazcık Ders Alsınlar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, BBC'de Türkiye aleyhine 'Suriyeli çocuk işçileri çalıştırıyor' haberine ilişkin, Kasıtlı bir haber, art n..

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 01:05

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar

Damarını Kesseniz Gülen Diye Akar 15 Temmuz akşamı Akıncı Üssü'nde darbeyi yöneten Adil Öksüz ile Kemal Batmaz'ın yanında bulunan isimlerden biride Tuğgeneral Hakan Evrim'di. A Haber’de yayınlanan Arka Plan programına k..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 02:34

Markette Düzgün Yürü- Dayağı

Markette Düzgün Yürü- Dayağı 4 çocuk annesi 53 yaşındaki Aslıhan Çamoğlu'nun alışveriş yapmak için gittiği markette önce 'Düzgün yürü' diye sözlü tacize uğradığı, sonra da dayak yediği iddia edildi. 20 Ekim 2016 10:43..

Nurettin Veren açıkladı- İşte Fetö İmamları İzle 19:59

Nurettin Veren açıkladı- İşte Fetö İmamları İzle

Nurettin Veren açıkladı- İşte Fetö İmamları İzle FETÖ//PDY terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen ile birlikte 1970'li yıllarda örgütün iki numaralı ismi olan Nurettin Veren çarpıcı açıklamalar yaptı...

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış 03:55

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pens

Hsyk Başkanvekili- Yargıtay'a Gelen Dosyaların Fotokopisini Çekip Pensilvanya'ya Gönderiyorlarmış HSYK Başkanvekili Yılmaz, eski HSYK Başkanvekili Hamsici ve eski üyeler Tosun ve Özçelik'in itirafçı olduklarını belirter..

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun 01:35

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun

Bakan Çavuşoğlu'ndan AB'ye_ Sen Kimsin de Türkiye'yi Atıyorsun Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Her gün bir ülkenin dışişleri bakanı kalkıyor kendi başına, 'Türkiye'yi müzakerelerden, üyeliklerden atalım' diyor. Sen ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Donald Trump'a Justin Bieber'ın Baby Şarkısını Söylettiler 01:30

Donald Trump'a Justin Bieber'ın Baby Şarkısını Söylettiler

Oh baby baby baby... ABD'nin yeni başkanı Donald Trump için şimdiden çalışmalar başladı. Önceleri Obama için sıkça denk geldiğimiz demeçlerden şarkı söyletme videolarına Trump ilk olarak 'Baby' ile giriş yaptı...

  • Cowboy tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Almanya’da Terör Operasyonu 02:13

Almanya’da Terör Operasyonu

Almanya’da Terör Operasyonu Almanya’da bir binada bombalı saldırı için hazırlık yapıldığı şüphesiyle, polis ekipleri Chemnitz kentinde bir eve baskın yaptı. Almanya’nın Saksonya eyaletine bağlı Chemnitz kentinde bomba..

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması  Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor 15:50

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgü

Deniz Baykal'ın Başkanlık Açıklaması Baykal Ne Demek İstedi Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'ın BAŞKANLIK ÇIKIŞI / Baykal Ne Demek İstedi? / Avni Özgürel Yorumluyor Deniz Baykal'dan başkanlık sistemi açıklaması ..

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme 00:36

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme

Türkiye'yi Kahreden Olayda Yeni Gelişme Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Irmak Kupal'ın cesedi, bugün saat 16.35'te, H.A.'nın gömdüğünü söylediği bölgede yürütülen çalışmalarda bulundu. Top..

Akıllara Zarar Kaçan  Gol 00:35

Akıllara Zarar Kaçan Gol

Sırbistan 4. Ligi'ndeki müsabakada futbolcu kaleciyi geçtikten sonra topu kale çizgisi üzerinden dışarı vurmayı başardı. Sırbistan 4. Ligi'nde oynanan bir maçta akıl almaz bir olay gerçekleşti. OLACAK İŞ DEĞİL Defansın h..

  • Cowboy tarafından
  • 684 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir 02:59

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir

Başbuğ: İngilizler, Haksız Şekilde Musul'u İşgal Etmişlerdir Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ, son kitabı 15 Temmuz Öncesi ve Sonrası nın Kanyon Alışveriş Merkezi'ndeki D&R'da düzenlenen imza günü..

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti 02:18

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti

Genelkurmay Başkanı Akar, Kilis Valiliğini Ziyaret Etti. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve Kara Kuvvetleri Komutanı Salih Zeki Çolak’ın 2. Hudut Tabur Komutanlığı ve Kilis Valiliği ziyare..

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı 01:33

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı

Adana’da Terör Saldırısı: 2 Şehit, 33 Yaralı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Adana’daki terör saldırısında 2 vatandaşın şehit olduğunu, 33 kişinin de yaralandığını açıkladı. Enerji ve Tabii Kaynaklar Ba..