#Uluslararası havacılık ve uzay fuarında gösteri uçuşu yaptı

Merve Sevin Neden Gizlice Gözyaşlarına Boğuldu 12:42

Merve Sevin Neden Gizlice Gözyaşlarına Boğuldu

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Mart 2017 Salı günü yayınlanan 104. bölümünde Kemal Doğulu, Merve Sevin'in durgun olduğunu ve kuliste ağladığını gördüğünü söyleyince Merve ailesini özlediğini söyledi. Kemal Doğulu ise yarı..

  • ANKA tarafından
  • 1.643 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İran_ Riyal Serbest Düşüşte 02:58

İran_ Riyal Serbest Düşüşte

İran’ın para birimi Riyal, Dolar karşısında tarihi bir düşüş kaydetti. Haziran ayından bu yana Riyal Dolar karşısında yüzde 20 değer kaybetti. 1 Dolar bugün 41 bin 300 Riyal’e eşit. Uzmanlara göre ülkede yaptırımlardan..

İstanbul Maltepe'de Patlama... 01:15

İstanbul Maltepe'de Patlama...

İstanbul Maltepe’de bir patlama meydana geldi. El yapımı bombadan kaynaklı olduğu belirtilen patlama nedeniyle bir restoranın camları kırıldı. Edinilen bilgiye göre, Maltepe Küçükyalı Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan ..

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu 04:30

Gündeliğe Gidip Avrupa İkincisi Oldu

Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, bir yandan gündelik temizlik yaptı, diğer taraftan muay thai'de Avrupa ikincisi ve dünya dördüncüsü oldu. Spor lisesini dereceyle bitiren Ayşe Taş, okuldan sonra herhangi bir s..

  • PITIRCIK tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Timsahın Golf Topuna Kafa Atıp Mideye İndirmesi 00:34

Timsahın Golf Topuna Kafa Atıp Mideye İndirmesi

Florida eyaletinde bir golf sahasındaki gölde timsah olduğunu fark eden adam, oyunu bıraktı ve bu vahşi hayvanla oynamaya karar verdi. Önce ona bir golf topu attı. Timsahsa golf topuna şık bir kafa vuruşu yaptı. Ardından..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.159 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı 01:35

Dünya Haber: Trump Selefi Obama’nın İklim Eylem Planı'nı Kaldırdı

ABD Başkanı Donald Trump, bir “aldatmaca” olduğunu söylediği iklim değişikliği konusunda bekleneni yaptı. Trump, selefi Barack Obama’nın yürürlüğe koyduğu İklim Eylem Planı'nın iptal sürecini başlatmak için başkanlık kar..

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası 00:35

Dünya Haber: Peru'da Uçak Kazası

Peru'da bilinmeyen bir nedenden dolayı arızalanan yolcu uçağı, ülkenin iç bölgelerindeki Jauja kasabasındaki küçük bir havaalanına zorunlu iniş yaptı. Pilotların, üstün çabasıyla başarılı bir iniş yapan uçakta bulunan 1..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Manyetik Atış Silahı Denemesi 00:06

Manyetik Atış Silahı Denemesi

Türk bilim insanları yeni geliştirilen elektromanyetik fırlatıcı denemesini yaptı. Türk basınına yer alan habere göre, deneme sırasında araçtan alüminyum kalıba 15 gram ağırlığına sahip olan plastik mermiyle atış gerçekl..

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı 01:47

Obama Veda Konuşmasında Gözyaşlarına Hakim Olamadı

Beyaz Saray’daki görevini 20 Ocak’ta Donald Trump’a devredecek olan Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Barack Obama, memleketi Chicago’da veda konuşması yaptı. Oldukça duygusal bir atmosferde geçen Obama’nın konuşması ..

İbrahim Çelikkol Kimdir? 01:35

İbrahim Çelikkol Kimdir?

(d. 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli), Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model. Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç milli oldu...

Seda Sayan dan Erkan Çelik Açıklaması! Ben Erkana Balık Yemesini Değil Tutmasını Öğrettim 08:03

Seda Sayan dan Erkan Çelik Açıklaması! Ben Erkana Balık Yemesini Değil

Erkan Çelik'in Seda Sayan'dan mal isteyip bunun gerçekleşmemesi sonucu da ayrıldılar haberlerinden sonra, Seda Sayan canlı yayında açıklama yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 1.504 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kırmızı iPhone 7'nin Ateşe Dayanımı Nasıldır ? 03:08

Kırmızı iPhone 7'nin Ateşe Dayanımı Nasıldır ?

TechRax ekibi bunu sizler için yaptı.Görünüşe göre özel (ürün kırmızı) iPhone 7, 5-7 saniye ateşe dayanıklı oldu. keyifli seyirler dilerim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.152 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Basit ve Eğlenceli 3 Yaşamsal Pratik Bilgi 06:05

Basit ve Eğlenceli 3 Yaşamsal Pratik Bilgi

Hayatınızı kolaylaştıracak pratik bilgileri Yine Mr.Gear yaptı yapacağını. keyifli seyirler dilerim...

  • PengoTV tarafından
  • 862 görüntüleme
  • 8 yıl önce
New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle 21:35

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle

New Girl, genç kadrosuyla taze ve çirkin modern kadın/erkek ilişkisi görüntüsünü içeren Liz Meriwether (No Strings Attached)?den yeni komedi dizisi. Jess Day (Zooey Deschanel, ?(500) Days of Summer?), kötü bir ayrılıştan..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz 01:46

Trump basın toplantılarına hızlı başladı- -Yalan haber yapıyorsunuz

Amerika Birleşik Devletleri’nde başkanlık koltuğunu devralmasına günler kalan Donald Trump basın toplantılarına çarpıcı bir giriş yaptı, CNN muhabirinin soru sormak isteğine “siz yalan haber yapıyorsunuz” karşılığını ver..

Torino-Udinese 2-2 Maç  Özeti 03:05

Torino-Udinese 2-2 Maç Özeti

2.4.2017, Torino 2 – 2 Udinese İtalya Serie A bu hafta güzel bir maça ev sahipliği yaptı. Konuk ekip Udinese 2-0 öne geçti. Ancak T..

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar 00:21

'FETÖ Soruşturması' Dediler, Milyonluk Vurgun Yaptılar

Kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, telefonla aradıkları vatandaşlara FETÖ ile ilgili çok gizli bir soruşturma yürüttüklerini söyleyerek, toplamda 1 milyon 257 bin TL'lik dolandırıcılık yaptı. Şahıslar, polisin dü..

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü 01:07

Bask Bölgesi Eta Tutukluları İçin Yürüdü

İspanya’nın Bask Bölgesi’nde binlerce gösterici ETA ayrılıkçı terör örgütünün hapisteki üyelerine destek yürüyüşü yaptı. Bilbao’da sayıları 70 binin üzerindeki göstericiler tutukluların genel aftan faydalanmasını ve aile..

Ismail YK - 90 60 90 04:42

Ismail YK - 90 60 90

Hmm varmı olan vücudu 90 60 90 hop Www.bombabomba.com Kafam attı bak yine Akıl mi kalır bu yerde Internetteyim çetteyim Yazışıyorum bak biriyle Onu hiç görememiştim Birden webcam'ini açtı Bana bir hareket yaptı ..

Gomez'den 7 Dakikada 3 Gol! 01:15

Gomez'den 7 Dakikada 3 Gol!

Beşiktaş'ın eski golcüsü Mario Gomez, takımı Wolfsburg'un deplasmanda Leverkusen ile 3-3 berabere kaldığı maçta 7 dakikada hat-trick yaptı...

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi 01:38

Vezir Parmağında Yasemin Yalçın'a Kına Gecesi

Duayen oyuncu Yasemin Yalçın, yönetmen Mahsun Kırmızıgül’ün 25 Ocak’ta vizyona girecek olan yeni filmi ‘Vezir Parmağında yine oyunculuğuyla uzun süre konuşulacak. Boyut Film/ Murat Tokat yapımcılığında vizyona girecek ol..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.006 görüntüleme
  • 8 yıl önce
BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :) 00:59

BMW'yi Ticari Taksi Yapmak :)

230 bin liralık BMW’yi taksi yaptıTicari araçlara tanınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) muafiyetiyle birlikte Adana’da da taksiciler lüks araç alımlarına başladı. 4 yıldır taksi şoförlüğü yapan Murat Çakır, piyasa değeri 23..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.119 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kenan Sofuoğlu Ölümden Döndü 00:44

Kenan Sofuoğlu Ölümden Döndü

Dünya Supersport Şampiyonası'nda mücadele eden Türk motosikletçi Kenan Sofuoğlu, İspanya'da düzenlenen yarışta kaza yaptı. Sofuoğlu'nun ciddi bir sakatlığı bulunmuyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.170 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kemal Doğulu'nun  Dayanamayıp Çıldırdığı Anlar!! 10:34

Kemal Doğulu'nun Dayanamayıp Çıldırdığı Anlar!!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Kemal Doğulu, Maryam Haeri'yi kızlara güvenmemesi konusunda uyardı. Aleyna Eroğlu ile Maryam birbirlerini sevdiklerini söyleyince ise Emin..

  • ANKA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi 02:04

Kaymakam ve Belediye Başkanı Kaza Geçirdi

Manisa'nın Gördes ilçe Kaymakamı Turgay Hakan Bilgin ile Belediye Başkanı Muhammet Akyol’un içerisinde bulunduğu araç, yoğun sis nedeniyle meydana gelen zincirleme kazaya karıştı. Kazada, Kaymakam Bilgin, Belediye Başkan..

Davos'ta Trump Soruları 01:32

Davos'ta Trump Soruları

İsviçre’nin Davos kasabasında düzenlenen Dünya Ekonomik Forumu, siyaset ve iş dünyasından liderler başta olmak üzere 100 aşkın ülkeden 3 bine yakın kişinin katılımıyla dün açılışını yaptı. Amerika Birleşik Devletleri’nd..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi 00:21

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne Saldırı Girişimi

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün yakınlarına roketatarlı saldırı girişimi olduğu öğrenildi. İstanbul Emniyet Müdürlüğüne lav silahıyla saldırı girişimi gerçekleştirildi. Edinilen bilgiye göre, İstanbul Emniyet Müdürlüğüne ..

Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti 02:46

Akhisar Belediye spor 0-2 Medipol Başakşehir - Maç Özeti

Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Medipol Başakşehir deplasmanda Akhisar Belediyespor'u 2-0 yendi ve yarı finale yükselen ilk takım oldu. İki takım arasındaki ilk maç 1-1 beraberlikle sonuçlanmıştı. Medipol Baş..

Survivor Erdi Elendikten Sonra İlk Açıklama 00:44

Survivor Erdi Elendikten Sonra İlk Açıklama

Survivor 2017 de elenen Erdi sevenlerine Dominikten son konuşmasını yaptı...

  • ANKA tarafından
  • 860 görüntüleme
  • 8 yıl önce