#Umut baysal nefessiz müzik dinle

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..

Erol Evgin  İşte Öyle Bir Şey 06:10

Erol Evgin İşte Öyle Bir Şey

Seni düşündüm dün akşam yine Sonsuz bir umut doldu içime Birde kendimi düşündüm sonra Bir garip duygu çöktü omzuma Hani ıssız bir yoldan geçerken Hani bir korku duyarda insan Hani bir şarkı söyler içinden İşte öy..

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide 03:55

Cihan Mürtezaoğlu - Bir Beyaz Orkide

Güldürmeyen, ağlatmayan Sinsi bir ok, öldürmeyen Çaresi yok bu yaranın Kimde kalır kabukları Aldın beni, nefesimi Yersiz mülksüz sahip gibi Aslı sende sureti yok Yamacına indir beni Şimdi gövdende büyüyen bu Arsız, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.848 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik ) 04:32

Buray - Sen Sevda Mısın ( Akustik )

Buray - Sen Sevda Mısın (Canlı Performans - Akustik) Şarkı : Umut yok bir ışık yok gözlerinde Ben hala bekleyenim olsun Ateş yok sıcaklık yok ellerinde Ben yanarım aşkın sağolsun Sen kapımı çal ansızın gir içeri Her za..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.690 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video) 03:36

Veysel Mutlu Kaldı Yarına (Official Video)

'Kaldi Yarına' şarkı sözleri: Kaldı yanıma, hep güldüm acıma Ah ile geçti anılar, gece şarkılarıma Yar diye düştüm ağına. İçtim acıma Ne kaldı yarına yarına Umut olsanda olur duysanda olur beni vursanda olur. Sussand..

Zara - Bir Gülü Sevdim 04:42

Zara - Bir Gülü Sevdim

Zara - Bir Gülü Sevdim Şarkı Sözleri Bu son buluşmamız Bu son görüşmemiz Kimbilir bir daha karşılaşmayız Belki de bir daha görüşmeyiz Ayrılmalıyız... ayrılmalıyız..... Bir gülü sevdim bir seni sevdim Bir mevsimlik..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.753 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Gel 04:28

Barış Manço - Gel

Yine dün gece Sabaha kadar düşündüm seni İçimde bir umut Sanki her an gelecekmişsin gibi Hiç düşündün mü Ardında kalan bu divaneyi Ama bil ki ben Sonsuza dek bekliyorum seni Bir sabah erkenden seherle gel Kims..

Sade feat. Duru - İzlerinde 03:17

Sade feat. Duru - İzlerinde

Yok bir damla gözyaşı inan bana hiç kalmadı Böylesi büyük bir acıyı kalbim ilk defa tattı Yok bir şans bir umut yeniden Çok sıkıldım beklemekten Zaten sen de mutluydun Kalkıp bana üzülme derken Karar verdim unutmaya Başb..

Güler Duman - Vefasız Türkü 05:02

Güler Duman - Vefasız Türkü

Vefasız yar aşkın ile ben yandım Gittiğin o yerden gelirsin sandım Şahin gibi semalarında döndüm Göremedim seni döndüm ağladım Yazılmış anlıma bu karayazı İndirdi yüreğe derin bir sızı O yari gördünmü sehir yıldızı Göre..

Güler Duman - Yoruldum  Türkü 04:36

Güler Duman - Yoruldum Türkü

Çevirmem çarkını yalan dünyanın Çilesini çeke çeke yoruldum Her gelen gün geçen günü arattı Boşa umut eke eke yoruldum. Günümü kararttım her yanım zindan Tad almadım baharından yazından Kaderimin bana bunca nazından Hep..

Demir Demirkan - Gitti Gider 04:19

Demir Demirkan - Gitti Gider

zamanla tanırsın insanları yiter hayallerin birer birer gerçeği görüp nefreti tadarsın zamanla günler geçer saymazsın sonu yokmuş gibi yaşarsın geceler mezar olur dalarsın uykuya efes al nefes ver nefes al nefes ..

 Can Yücel   Anladım 04:45

Can Yücel Anladım

Şair : Can Yücel Şiir : Anladım Seslendiren : Ramazan Atasorkun ANLADIM Bunca zaman bana anlatmaya çalıştığını, kendimi bulduğumda anladım. Herkesin mutlu olmak için başka bir yolu varmış, Kendi yolumu çizdiğimde an..

  • Candy tarafından
  • 1.501 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 İbrahim Sadri  Sevda Sokağı 04:59

İbrahim Sadri Sevda Sokağı

Sevda Sokağı Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum… Geceler hic bitmiyor, ben hic uyumuyorum.. Gecenin efkari iniyor perde perde.. Sevda`nin hayali vuruyor arada bir icime.. Ben Sevda`nin oturdugu sokakta oturuyorum..

  • Candy tarafından
  • 1.295 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İsmail Altunsaray - Asker Kınası 05:01

İsmail Altunsaray - Asker Kınası

İsmail Altunsaray - Asker Kınası Sözleri Dinle: Dün gece rüyamda yavrumu gördüm Yün çorap istedi, o sabah ördüm Zarfa, Şırnak yazıp, postaya verdim Askerin anası, erinmez imiş. İzinden dönerken gününü saymış Az değ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.687 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Jüpiter'in Uydusunda Su Püskürmesi 06:45

Jüpiter'in Uydusunda Su Püskürmesi

Jüpiter'in Uydusunda Su Püskürmesi Astrofizikçi Dr. Umut Yıldız, NASA'nın Jüpiter'in uydusu Europa da su buharı bulmasını değerlendirdi...

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt  'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır 06:45

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesi

Ömer Çelik'ten AB'ye Yanıt- 'Orantısız Güç' İfadesi Raporun Utanç Vesikasıdır AB Bakanı Çelik, Avrupa Komisyonunun İlerleme Raporu için Türkiye-Avrupa Birliği ilişkilerine hizmet etmeyen katılım müzakereleri perspektif..

Model - Bir Melek Vardı 04:01

Model - Bir Melek Vardı

Bir melek vardı, Aşkı fısıldardı. Elimde o büyülü ellerin hayali kaldı. Uyku imkansız, Umut vicdansız. Güneş bile dedi ki kendine: Doğmak anlamsız. Ağladım delice, Elimde boş bir şişe, Kutladım bu gece sarılm..

Otel müşterilerinden artakalan temizlik ürünlerine ne oluyor- - BBC TÜRKÇE 01:59

Otel müşterilerinden artakalan temizlik ürünlerine ne oluyor- - BBC TÜ

Otellerde, müşterilerin birazını kullanıp bıraktığı kişisel temizlik malzemeleri, başka ülkelerde hijyen ürünü ihtiyacı olanlara umut olabilir mi? İngiltere'de Clean Conscience adlı yardım kuruluşu, otellerden bu ürünler..

  • PengoTV tarafından
  • 805 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik 09:04

Davos'tan 2017 İçin Çıkan Sonuç_ Belirsizlik

Ekonomi ve politika dünyasının etkin isimleri Dünya Ekonomi Forumu için bir kez daha Davos’ta toplandı. Zirvede 2017 beklentileri tartışıldı Zirveyi euronews izleyicileri için izleyen İsabelle Kumar ve Sarah Chappell je..

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı 01:08

Vatanım Sensin 14. Bölüm Fragmanı

Cevdet'e Mustafa Kemal'den mektup geliyor. Kurtuluş mücadelesi yolunda büyük bir umut ışığı görünüyor...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.098 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bırak Sevgi Seni Bulsun - Asım Yıldırım 02:32

Bırak Sevgi Seni Bulsun - Asım Yıldırım

Şu kısacık dünya hayatında bize bahşedilen hayatı dolu dolu yaşamak gerektiğini anlatan...sevgiye daha çok yer vermemiz gerektiğini anlatan kısacık bir hikaye.....

Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm Fragmanı 00:51

Payitaht Abdülhamid 9. Bölüm Fragmanı

Ermeni komiteciler Payitaht’ı kana bulamak için İstanbul’a silah yığmaya çalışıyor. Hesap etmedikleri biri var; Sultan Abdülhamid! Sultan Abdülhamid (Bülent İnal), Celal (Umut Kurt) ve Kemalettin’in (Eren Hacısalihoğlu) ..

Muratpaşa'nın Melekleri Yarı  Finalde 01:52

Muratpaşa'nın Melekleri Yarı Finalde

Avrupa Hentbol Federasyonu Kupası çeyrek final rövanş maçında Alman rakibi Buxtehuder'i deviren Melekler, kupa için umut yarattı...

İsyan İzle 1:27:14

İsyan İzle

İsyan izle, İsyan full izle, İsyan hd izle, İsyan türkçe dublaj izle, Dünyada yaşanmış olan en büyük savaş, III. Dünya Savaşı sonlanmıştır ve savaş toplumu zor da olsa savaşın sonuçlarıyla yüzleşmeye koyulmuştur.Savaşın ..

Türk Televizyonlarında Bir İlk! Canlı Yayını Cinler Bastı 01:14

Türk Televizyonlarında Bir İlk! Canlı Yayını Cinler Bastı

Her hafta Gazeteci Lütfü Bulut'un Yaşam Tv'de Canlı olarak hazırlayıp sunduğu Kent ve yaşam isimli programında Bu hafta Havasci Hocalar ve Ufo bilimciler buluştu... Uzaylılar ve Cinler'in konu edilip Havasçi Metafizik Uz..

  • JET TV tarafından
  • 853 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kas Hastalıklarının Teşhisinde Fark Yaratan Eldiven 02:16

Kas Hastalıklarının Teşhisinde Fark Yaratan Eldiven

Serebral palsi gibi ilerleyen kas hastalıklarının etkilerinden biri kas katılığıdır. Kasların katılaşmasını engellemede kullanılan ilaç ve terapilerin etkisini ölçmek ise oldukça zor. Yüksek teknoloji ürünü yeni bir yönt..

Zayıflatan Robot Türkiye'de 05:46

Zayıflatan Robot Türkiye'de

Zayıflatan robot Türkiye'deİZMİR - Ameliyattan korkan hastalar için umut olan zayıflama robotu; yağları önce parçalıyor, sonra eritiyor, vakumlayarak işlemi tamamlıyor...