#Umut baysal nefessiz müzik dinle

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya 05:50

maNga -- Alışırım Gözlerimi Kapamaya

Tertemizdi sanki dünya gözlerimi açtığım anda Hiç düşünmeden inandım masal tadında yarınlara Yalanlar ortasında kaldı tüm çocukluk anılarım Çizgi romanların dışında bir kahraman bulamadım Toz pembe olmasaydı keşke t..

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor 01:55

Kaynak_ Çok Büyük Bir Kıyım Hedeflendiği Anlaşılıyor

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, İzmir’de gerçekleştirilen terör saldırısı sonrası öldürülen teröristlerden ele geçirilen mühimmatlara bakıldığında çok büyük bir kıyımın hedeflendiğini söyledi Memur-Sen tarafından düze..

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ  - Mehmet Sait'in Türküsü 03:22

ŞAHİNBEY TÜRKMEN TÜRKÜLERİ ANTEP YÖRESİ - Mehmet Sait'in Türküsü

RUHUN ŞÂD OLSUN EY ŞEHİD! Mütareke yıllarında Antep'te Fransızlara karşı silahlı mücadele vermiş asıl adı Mehmet Sait olan Şahin Bey'e yazılmış bir şarkı Mehmet Sait'in Türküsü Sözleri Mehmet sait asıl adım Yırtıcı k..

  • PengoTV tarafından
  • 1.782 görüntüleme
  • 8 yıl önce
AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner 04:57

AHMET ŞAFAK Gün Olur Devran Döner

Kaç ışık söndü gözbebeğimde.. Kaç soluk kesildi.. Kaç umut asıldı.. Bilmem bahar nasıldı bu şehirde.. Tam yürek erişmişken nazlı hayale.. Hakkımda ferman düşüp.. Başımıza üşüşüp.. Derdime tuz basıldı bu şehirde.. ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.754 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi 01:38

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi

Kudüs, Fransa’nın öncülüğünde toplanan Paris Barış Zirvesi’ne kilitlendi. İsrail ve Filistin arasındaki barış girişimlerini canlandırmayı hedefleyen zirveye ne İsrail ne de Filistin katıldı. Fransa Dışişleri Bakanı Jean..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Nükhet Duru - De 04:00

Nükhet Duru - De

Bana güzel bi şey söyle içinde bi umut olsun Gözlerim değilse de kalbim inanadursun Dün akşam çok yağmur yağdı Gelemedim üzgünüm de Rüya Tabirleri Aklım sende kaldı amma arayamadım de Kapılarda durma öyle Gir içeri sarıl..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR 01:15

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR

MASTERCHEF JUNIOR beşinci olarak geri döndü! Şef yemek yarışması serisi, 8-13 yaşları arasındaki yetenekli çocuklara yemek yeteneklerini ve yiyecek tutkusunu bir dizi lezzetli zorlukla sergileme şansı veriyor. Ev sahibi ..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor 01:04

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor

Ev sahibi ve ödüllü şef Gordon Ramsay, MASTERCHEF JUNIOR yargılama panosunda ünlü pastane şef Christina Tosi ile bir araya gelir. Ünlü gıda uzmanları birlikte, umut veren umutları profesyoneller gibi pişirmeye ve yol boy..

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti  02:48

Sivasspor-2-0-Manisaspor & Maç Özeti

02/04/2017 ‘de Türkiye TFF (PTT) 1. Liginin 26. Haftasında Oynanan Sivasspor – Manisaspor maçında: Ev sahibi Sivasspor konuk ettiği Manisaspor karşısında Goller: Galip Güzel (1-0) 28′, Leandrinho (2-0) 59’ Stadyum: Yen..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

Babam Yanımda Olsaydı 04:59

Babam Yanımda Olsaydı

BU VİDEO BENİ COK DERİNDEN EKİLİYOR AKCİYER KANSERİ OLUPDA TADAVİ GÖREN BABAM İCİN HAZIRLADIM ALLAHIM ȘİFASINI VERSİN BİZLERİ BABASIZ BIRAKMASIN ALLAHDAN UMUT KESİLMEZ AMA YİNEDE COK ZOR BABAMIN GÖZLERİMİZİN ÖNÜNDE ERİME..

  • PengoTV tarafından
  • 1.333 görüntüleme
  • 7 yıl önce
RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri 03:00

RTE Yorumuyla Sürgün Şiiri

Sevgili En sevgili Ey sevgili Uzatma dünya sürgünümü benim Ülkendeki kuşlardan ne haber vardır Mezarlardan bile yükselen bir bahar vardır Aşk celladından ne çıkar madem ki yâr vardır Yoktan da vardan da öte bir Var vard..

Adı Efsane 19. Bölüm Fragmanı 01:11

Adı Efsane 19. Bölüm Fragmanı

Tarık, sorun yaşadığı Gürol'un kirli planı sonucunda takım koçluğundan kovuluyor... Okul müdürü, Tarık yerine parayı seçip onu işsiz bırakıyor. Çocuklarının velayetini daha yeni almışken yaşadığı bu durum Tarık için büyü..

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu 04:48

Binlerce k-Kişi Diyabetten Samsun'da Kurtuldu

Genel Cerrahi Laparaskopik Bariyatrik ve Metabolik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Muzaffer Al Samsun’da binlerce şeker hastasına umut olmaya devam ediyor. Türkiye’nin hemen hemen bütün illerinden Samsun Büyük Anadolu Hastanesi..

Sanayi Çıraklığından Deaflympics'e 01:30

Sanayi Çıraklığından Deaflympics'e

Sanayi çıraklığından Deaflympics'e 17 yaşındaki Necati, engelini tenis oynayarak aştıİSTANBUL - Doğuştan işitme engeli olan 17 yaşındaki Necati, engelini tenis oynayarak aştı. - Sanayi çıraklığından Deaflympics'e17 yaşın..

 Tuba Büyüküstünün'ün Eski Eşi Onur Saylak'ı Zor Günler Bekliyor 02:33

Tuba Büyüküstünün'ün Eski Eşi Onur Saylak'ı Zor Günler Bekliyor

Günaydın yazarı Mevlüt Tezel, Tuba Büyüküstün'den ayrılan Onur Saylak'ı zor günler beklediğini iddia etti. Tezel kaleme aldığı yazısında iddiasını şöyle detaylandırdı: Onur Saylak, 5 Haziran'da boşandığı Tuba Büyüküst..

  • ANKA tarafından
  • 1.256 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti 02:57

Kule Vinç Operatörleri İsyan Etti

Vinç operatörleri, Kadıköy’de yaptıkları eylemde son günlerde haklarında çıkan “15 bin lira maaş alıyorlar” şeklindeki haberlere tepki gösterdi. Ellerinde pankart ve dövizlerle Kadıköy Boğa Meydanı’nda bir araya gelen vi..

Batman Ve Superman - Adaletin Şafağı  Batman ve Superman Dövüşü 05:19

Batman Ve Superman - Adaletin Şafağı Batman ve Superman Dövüşü

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Batman ve Superman Dövüşü Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya ge..

  • ANKA tarafından
  • 2.882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman - Adaletin Şafağı  Doomsday Dövüşü 04:25

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Doomsday Dövüşü

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Doomsday Dövüşü Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya gerçekte ne..

  • ANKA tarafından
  • 3.145 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman - Adaletin Şafağı  Flash, Aquaman,  Cyborg 03:02

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Flash, Aquaman, Cyborg

Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya gerçekte ne tür bir kahramana ihitiyaç duyduğuna karar vermek için..

  • ANKA tarafından
  • 1.283 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Batman ve Superman - Adaletin Şafağı  Batman Savaşa Hazırlanıyor 02:42

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Batman Savaşa Hazırlanıyor

Batman ve Superman - Adaletin Şafağı Batman Savaşa Hazırlanıyor Beraberinde getirdiği umut ile dünyada tanrılaşan Superman neden olduğu savaş ve yıkım ile birlikte insanlık için tehdit unsuru oluşturmaya başlar. Dünya g..

  • ANKA tarafından
  • 739 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft  Durotan &Guldan Dövüşü  03:59

Warcraft Durotan &Guldan Dövüşü

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 1.252 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft - Muhafız Durduruluyor  03:06

Warcraft - Muhafız Durduruluyor

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 996 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Warcraft - Gizli Anlaşma 1 03:03

Warcraft - Gizli Anlaşma 1

World of Warcraft oyununun sinema filmi olan yapım farklı ırkların karşı karşıya geldiği fantastik bir dünyayı beyazperdeye taşıyor. Ork savaşçılarının ülkeleri yok olmuştur ve hayatta kalanlar yeni bir koloni oluşturmak..

  • ANKA tarafından
  • 916 görüntüleme
  • 7 yıl önce