#Umut bozo

Hanife Hanımdan Umutun Babası İle İlgili Şok İddia! 03:42

Hanife Hanımdan Umutun Babası İle İlgili Şok İddia!

Asuman Dabak'la Hayat 6.Bölüm'de; Hanife Hanım, Umut'un hiç görmediği babası ile ilgili neler biliyor?..

  • ANKA tarafından
  • 841 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Deli Gönül 9. Bölüm 2.Fragmanı 00:45

Deli Gönül 9. Bölüm 2.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması 01:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Vatandaşlık' Açıklaması

Cumhurbaşkanı Erdoğan Şanlıurfa’da kanaat önderleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Türkiye’deki bazı mültecilerin vatandaşlığa alınacağını açıkladı. İçişleri Bakanlığının kamplardaki Suriyeli ve Iraklılara ilişkin bir çal..

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi 01:38

İsrail ve Filistinsiz Paris Barış Zirvesi

Kudüs, Fransa’nın öncülüğünde toplanan Paris Barış Zirvesi’ne kilitlendi. İsrail ve Filistin arasındaki barış girişimlerini canlandırmayı hedefleyen zirveye ne İsrail ne de Filistin katıldı. Fransa Dışişleri Bakanı Jean..

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana 03:38

Aydok Moralıoğlu - Yaklaş Bana

Üstüme kilitlenmiş kapıların. Aşkın sarmış duvarları. Dokunduğum her şey solmuş şimdi. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Arta kalan senden çaresiz özlemin. Yaklaş bana tut elimden hiç bırakma kurtar beni yalnızlığımdan...

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Deli Gönül 10. Bölüm 1.Fragman 00:43

Deli Gönül 10. Bölüm 1.Fragman

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur…..

Deli Gönül 10. Bölüm 2.Fragmanı 00:40

Deli Gönül 10. Bölüm 2.Fragmanı

İki âşık birbirine hem çok yakın hem çok uzak… Şimdi gerçekler, onlara bir adım kadar yakın… Bir yanda evladını kaybetmek istemeyen fedakar bir baba, Mehmet Kadir, diğer yanda babasının ona kurduğu dünyada esir Fatmanur..

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor 05:26

Erdoğan’a Yazdığı ‘Başkanlık’ Şarkısı Tıklanma Rekoru Kırıyor

Tasavvuf müziği sanatçısı Muharrem Aygün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a başkanlık yarışı için ‘Seni Başkan Yapacağız’ isimli şarkı yazdı. İnternette bir anda binlerce kişi tarafından paylaşılan video tıklanma reko..

Nükhet Duru - De 04:00

Nükhet Duru - De

Bana güzel bi şey söyle içinde bi umut olsun Gözlerim değilse de kalbim inanadursun Dün akşam çok yağmur yağdı Gelemedim üzgünüm de Rüya Tabirleri Aklım sende kaldı amma arayamadım de Kapılarda durma öyle Gir içeri sarıl..

Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet 02:54

Demir Grup Sivasspor Kayserispor Özet

4. Haftada Sivasspor ile Kayserispor'u karşı karşıya getiren maçı deplasman temsilcisi 2-0 kazanamayı başardı... Kayserispor Sivasspor'a oranla daha iyi bir futbol sahaya yansıtırken, galibiyete de her iki yarı da attığ..

Artık Susma-Murat Şarı Umutlandıran Gelişme! 14:54

Artık Susma-Murat Şarı Umutlandıran Gelişme!

Artık Susma'nın 13. Bölümünde; Annesini ve babasını arayan Murat Şar için umut dolu bir gelişme yaşandı. Canlı yayına telefon ile bağlanan Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Yalçın Dümer, çok kritik bilgiler verdi...

  • ANKA tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tuğba Büyüküstün'ün İşletmeci Sevgilisi Beraat Etti 00:56

Tuğba Büyüküstün'ün İşletmeci Sevgilisi Beraat Etti

Tuba Büyüküstün ile bir kafede görüntülenen işletmeci Umut Evirgen, kendisini görüntüleyen gazetecilerin fotoğraf makinesini gasp edilmesi ve tehdit edilmeleri ile ilgili yargılandığı davada beraat etti...

  • ANKA tarafından
  • 559 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Beyaz Balina (2017) Fragman 01:03

Beyaz Balina (2017) Fragman

‘Beyaz Balina’, 80'li yıllarda geçen, hayatları Anadolu’nun ücra bir köyünde kesişen Ali ve Vahap’ın samimi hikayesidir. Anne ve babasını kaybettikten sonra büyük şehirden dedesinin köyüne gelen Ali ile köyün yaramaz çoc..

  • PITIRCIK tarafından
  • 786 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Tutsak 6. Bölüm 2.Fragmanı 00:49

Tutsak 6. Bölüm 2.Fragmanı

Tutsak 6. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Bahadır, Sadullah cinayetinden cezaevine giriyor! Elif'in verdiği söz, Bahadır için büyük bir umut oluyor!..

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti 04:23

Bursaspor - Fenerbahçe Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Bursa'da oynanan Bursaspor-Fenerbahçe maçı 1-1 berabere sonuçlandı. Bursasporlu taraftarlar, Fenerbahçe'yle oynanan maçta tribünlerin tamamını doldurdu. Yeşil-beyazlı futbolseverler..

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor 03:40

ÖSO, El-Bab’ta İlerlemeye Devam Ediyor

Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında ilerleyişini sürdüren Özgür Suriye Ordusu, stratejik öneme sahip olan aynı zamanda şehrin bütün mahalle ve caddelerini gören Şeyh El Cebeli Agil’i ele geçirdikten sonra şehirde ilerlemey..

Ders İşlenirken Kapanan Lise 01:19

Ders İşlenirken Kapanan Lise

İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, bulunan Özel Umut Temel Lisesi, 6749 sayılı kanuna göre Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılaması'yla bağlantısının belirlenmesi üzerine kapatıldı. İşlemler sırasında derste olan öğre..

  • JET TV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Aman Doktor Altyazılı Fragmanı 01:39

Aman Doktor Altyazılı Fragmanı

Kakourgos, Yunanistan’da yaşayan eski bir denizcidir. Tekneleri için yedek parça almak için yeğeni Djam’ı İstanbul’a gönderir. Djam burada Avril ile tanışır. Avril, insani yardım gönüllüsü olarak çalışan, parasız ve kims..

3% - 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı 00:36

3% - 2. Sezon Türkçe Altyazılı Fragmanı

Harap olmuş bir dünyadan kaçış için tek umut, ışıltılı bir adadır; ama sadece bunu hak ettiğini kanıtlayan %3 için...

Kaçak Mazot Yerine Göçmen 02:32

Kaçak Mazot Yerine Göçmen

Yeni Şafak, binlerce kilometre uzaktan umut yolculuğuna çıkan Afgan göçmenlerin kaçakçılarca tıkıldığı evlere girdi. Hayvanların dahi barınamayacağı evlerde günlerce balık istifi tutulan göçmenler, para gelmezse işkencey..

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya) 07:10

Şafak Türküsü (Ahmet Kaya)

Beni burada arama Arama anne Kapıda adımı Adımı sorma Saçlarına yıldız düşmüş Koparma anne ağlama Kaç zamandır yüzüm traşlı Gözlerim şafak bekledim Uzarken ellerim kulağım kirişte Ölümü özledim anne Yaşamak isterken del..

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR 01:15

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR

MASTERCHEF JUNIOR beşinci olarak geri döndü! Şef yemek yarışması serisi, 8-13 yaşları arasındaki yetenekli çocuklara yemek yeteneklerini ve yiyecek tutkusunu bir dizi lezzetli zorlukla sergileme şansı veriyor. Ev sahibi ..

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2 00:59

Kiraz Mevsimi Fragmanı #2

Bir Anadolu kasabasında yaşayan Yılmaz, babası ile hayalleri arasında sıkışıp kalmıştır. Kendi işini kurmanın hayaliyle yaşayan Yılmaz, bunun için küçük bir traktör almak ister. Babası ve yaşadığı coğrafyanın şartları on..

Bal Kaymak Fragman #2 01:29

Bal Kaymak Fragman #2

Balkanların harika atmosferini kendine fon yapan Bal Kaymak, küçücük boyuna kocaman bir kalp sığdıran küçük kız çocuğu Bade'nin, dünyanın en iyi balını üreten aksi dedesi ve dünyanın en iyi kaymağını yapan küskün ninesi ..

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı 00:56

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı

Arka Sokaklar 483. Bölüm Fragmanı yayında! Hüsnü'nün hastalığını duyan sevenleri, büyük üzüntü yaşıyor! Mesut, oğlu Tunç'un yaşadığı acıya ortak olmuştur. Selin, Umut Bebek için mücadelesine mahkemede devam etmektedir. ..

Tuba Büyüküstün 36 Yaşında 02:24

Tuba Büyüküstün 36 Yaşında

Senin için ölecek biri varsa o benim!' Oyuncu Tuba Büyüküstün 36 yaşına bastı. Umut Evirgen, sevgilisinin yeni yaşını Intagram paylaşımıyla kutladı...

  • BETA tarafından
  • 1.052 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fikret Orman Türkçe Soruyu Türkçeye Çevirdi 01:07

Fikret Orman Türkçe Soruyu Türkçeye Çevirdi

Beşiktaş yeni transferleri Umut Nayir, Güven Yalçın, Enzo Roco, Dorukhan Toköz için imza töreni düzenledi. Toplantıda Fikret Orman'ın Güven Yalçın'a Türkçe sorulan soruyu Türkçeye çevirmesi salondakileri güldürdü...

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Bayhan Bir Ask Hikayesi 04:00

Bayhan Bir Ask Hikayesi

Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Gözyaşı umut ve ihtiras Bizimkisi alev gibi biraz Bizimkisi bir aşk hikayesi Siyah beyaz film gibi biraz Ateşle su dikenle gül gibi Bizimkisi roman gibi biraz Bu g..