#Unutulmayan sahneler

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek 10:24

Yoğurt Koydum Dolaba - Şemsettin Taşbilek

Ud: Şemsettin Taşbilek Klarnet: Bahattin Kahraman Kanun: Harun Yıldırım Keman: Hasan Hüseyin Karakaya Cümbüş: Yavuz Örnekçi Darbuka: Adıgüzel Yazıcı Tef: Mustafa Kalaycı Yoğurt Koydum Dolaba Yoğurt koydum dolaba eller..

En İyi 20: Son Dakika Golleri 07:47

En İyi 20: Son Dakika Golleri

Unutulmayan En İyi 20 Son Dakika Golleri..

  • KAR MEDYA tarafından
  • 1.216 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Ünlü Survivor Yarışmacılarının Küçüklükleri ! 02:35

Ünlü Survivor Yarışmacılarının Küçüklükleri !

Ünlü Survivor Yarışmacılarının Küçüklükleri !, survivor all star, 2015 survivor, gelmiş geçmiş survivor yarışmacılarının küçüklük fotoğrafları, 2016, atakan arslan, yunus günçe, efecan dienzenza, nihal candan, tuğba özay..

  • ANKA tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Efsane Hale Gelmiş Dizi Karakterleri 02:04

Efsane Hale Gelmiş Dizi Karakterleri

Bir dönemin efsane dizileri olan ve unutulmayan karakterden oluşan kolajımızla iyi seyirler Daha fazlası için lütfen abone olmayı unutmayınız..

  • Şamışta tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kurtlar Vadisinin En Efsane Sahnesi 03:13

Kurtlar Vadisinin En Efsane Sahnesi

dizinin en efsane unutulmayan sahnesi mükemmel..

Türkçe'nin En Uzun Tekerlemesi  Zeki Müren 02:18

Türkçe'nin En Uzun Tekerlemesi Zeki Müren

şinik: ölçek kekere mekere: kuş yemi, bitki tohumu boz ala boz başlık:tarlayı darmadağını eden porsuk Türkçe'nin En Uzun Tekerlemesi, Zeki Müren'den TRT'nin siyah beyaz günlerinden ilginç bir hatıra..

Sadri Alışık Efsane Replik 02:47

Sadri Alışık Efsane Replik

Sokak köpeklerine selam vermek adam olmaya çeyrek kalmış demektir...

90'lar Reklam Kuşağı 12:52

90'lar Reklam Kuşağı

90ların ürünlerini , ünlülerini , popüler olaylarını barındıran reklam kuşağımız...

3 Adam'da İlyas Yalçıntaş 'İncirler Olana Kadar' 04:47

3 Adam'da İlyas Yalçıntaş 'İncirler Olana Kadar'

Dün akşam 3 Adam programına konuk olan İlyas Yalçıntaş'tan bir klasik olan İncirler Olana Kadar yorumu sizlerle.Keyifli seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 1.079 görüntüleme
  • 8 yıl önce
80 lerin ve 90 ların Unutulmaz Filmleri 04:35

80 lerin ve 90 ların Unutulmaz Filmleri

Yaralı Yüz,Termintör,Forest Gump,Rocy Balboa,Bir Zamanlar Amerika,Hayat Güzeldir,İkiz Kan......

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı 06:51

Devrim'i İlk Kez Fotoğraflayan Gazeteci O Günleri Anlattı

Cumhuriyet’in 38’inci yılında 4,5 ay gibi kısa bir sürede üretilen Devrim'in bir başka hikayesini, Eskişehir'de otomobilleri yapım aşamasında ilk kez fotoğraflayan gazeteci Rıdvan Uysal anlattı Aslında Türkiye'nin ilk ..

Sezen Aksu - Tükeneceğiz 04:21

Sezen Aksu - Tükeneceğiz

Sezen Aksu - Tükeneceğiz Muhteşem muhteşem defalarca dinlenen unutulmayan eskimeyen ölümsüz bir parça.....

  • Candy tarafından
  • 3.245 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bill Haley  Rock Around The Clock 1956 03:33

Bill Haley Rock Around The Clock 1956

One, two, three o'clock, four o'clock, rock Five, six, seven o'clock, eight o'clock, rock Nine, ten, eleven o'clock, twelve o'clock, rock We're gonna rock around the clock tonight Put your glad rags on and join me, hon ..

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit 04:50

Müşerref Akay Türkiyem Orjinal Kayit

Kahraman ırkıma sızmış ihanet Bütün yüreklerde acı ve nefret Düşmanlarım mert değil hepsi de namert Türke Türkden başka yoktur dost nimet Ata`nın verdiği ilkelerle coşalım Onun gösterdiği hedeflere koşalım Türkiyem..

A Ha  Take On Me 1985 03:40

A Ha Take On Me 1985

We're talking away Sürekli konuşuyoruz I don't know what Ne konuşuyoruz bilmiyorum I'm to say I'll say it anyway Söylemem gerek bir şekilde söyleyeceğim Today's another day to find you Bugün,çekindiğini anlamak iç..

80'li ve 90'lı Yılların Yabancı Hit Parçaları 04:35

80'li ve 90'lı Yılların Yabancı Hit Parçaları

0.0:0.21 All My Life 0.21:0.42 Berlin Take My Breath 0.43:1.02 Some Body Else's Sover 1.03:1.16 What Is Lave 1.17:1.34 The Final Count Down 1.37:1.49 Ace Of Base The Ultimate Collection 1.50:2.24 Boneym. 2.25:2.42 Ola Is..

Bayhan  Hayal Edemiyorum 04:40

Bayhan Hayal Edemiyorum

Hayal Edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Yiprandim düzen kuramiyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Seni inan çok özlüyorum Senden baska bir sevgili Hayal edemiyorum Senin o yillanan hasretin Benim bit..

Selahattin Alpay  Nazike 01:22

Selahattin Alpay Nazike

Aha dama çıkam mı Nazike Nazike Nişanlıma bakam mı Le vay le vay Nazike Nişanlım evde yoksa Nazike Nazike Dam başına yıkam mı Le vay le vay Nazike Makaslıkta asılı Nazike Nazike Evrikolar kesili Le vay le vay..

 Bayhan  Seninle Olmak Varya 02:25

Bayhan Seninle Olmak Varya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bir bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yinede dayanama..

Bayhan Sarı Gelin 05:44

Bayhan Sarı Gelin

Erzurum çarşı pazar Leylim aman aman leylim aman aman Leylim aman aman sarı gelin İçinde bir kız gezer Hop ninen ölsün sarı gelin aman Sarı gelin aman sarı gelin aman suna yarim Elinde divit kalem Leylim aman aman leyl..

Bayhan İstanbul Sokakları 03:42

Bayhan İstanbul Sokakları

Söyleyin sevgilim nerde İstanbul sokakları Çare bulun bu derde İstanbul sokaklan Onu benden siz aldınız Onu benden siz çaldınız Şimdi yalnız bıraktınız İstanbul sokakları Sevgilimi verin bana İstanbul sokakları Dünyam ..

Sen Ağlama - Bayhan 02:42

Sen Ağlama - Bayhan

Kanal D'nin sevilen yarışma programı Pop Star elemelerine katılan Bayhan, muhteşem sesiyle jüri üyelerini kendine hayran bırakmıştı...

Bayhan Ohh My Love Unchained Melody 03:29

Bayhan Ohh My Love Unchained Melody

Oh, oh my love Oh my darling I've hungered for your touch A long and lonely time And time goes by so slowly And time can do so much Are you still mine I need your love I need your love I need your love God spee..

Kücük Emrah  Haram 05:49

Kücük Emrah Haram

HARAM HARAM HARAM ZALİMLERE KÖTÜLERE HARAM HARAM HARAM SEVMEK NEDİR BİLMEYENE SEVİLİPTE SEVMEYENE KIYMET NEDİR BİLMEYENE HARAM OLSUN HARAM OLSUN HARAM HARAM HARAM TÜM SÖYLENEN YALANLARA PARA DİYE TAPANLARA İNSA..

Bilemezsin Küçük İbo 05:20

Bilemezsin Küçük İbo

Sokaklarda avuç açan lslak Kaldırımda yatan Gazeteleri yorgun yapan Gariplerin haline bak Bilemezsin bilemezsin Yoksulluğun acısını Bilemezsin görmediysen Gariplerin sanclsını Sevgi gitmiş gözlerinden Acı düşe..

Benim Gözüm Sende   Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır 01:48

Benim Gözüm Sende Belkıs Özener Türkan Şoray & Kadir İnanır

Görünce aşık oldum O güzel gözlerine Başkasını istemem Benim gözüm sende Yalvarırım ne olur Başka birini sevme Ben sensiz yaşayamam Benim gözüm sende Ömür boyu beklerim Belki seversin diye Başkasını istemem Benim gözüm..

CEM KARACA - BU SON OLSUN 02:48

CEM KARACA - BU SON OLSUN

Bugün sen çok gençsin yavrum Hayat ümit neşe dolu Mutlu günler vaad ediyor Sana yıllar ömür boyu Ne yalnızlık ne de yalan üzmesin seni Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son Doğarken ağladı insan bu son olsun bu son..

Kara Gözlüm Türkan Şoray 1:34:19

Kara Gözlüm Türkan Şoray

Kara Gözlüm, 1970 Türkiye yapımı romantik-dramatik filmdir. Senaryosunu Bülent Oran'ın yazdığı filmin, Atıf Yılmaz'ın yönetmenliğini üstlendiği ve İrfan Ünal'ında yapımcısı olduğu, Önemli başrollerde Türkân Şoray, Kadir ..

Ayrılamam  Türk Filmi 1:34:13

Ayrılamam Türk Filmi

Başrollerini Küçük Emrah ve Nuri Alço'nun paylaştığı.Tahmin edebileceğiniz gibi işin içinde Emrah'ın Annesi nin (Meral Gökçe) de olduğu unutulmaz film. Ayrıca kötü adam olarak Nuri Alço'ya asist olarak Tecavüzcü Coşkun'..

AJDAR ANIK  ŞAHDAMAR 04:00

AJDAR ANIK ŞAHDAMAR

ŞAH ŞAH ŞAH, DAM DAM DAM, AR AR AR ŞAHDAMARRRRRRR. şahdamar, şahdamar, şahdamar ajdar, ajdar, ajdaaaarrrrrrrr :) Rengim sensin ahengim sen Gökkuşağınım ben senin Şahdamarımsın candamarımsın Anla artık tek aşkımsın ..