#Unutulmayan sahneler

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor 03:35

Erol Evgin & Nükhet Duru - Bir De Bana Sor

Nerden aklıma esti kimbilir Gezdim dün gece şehri şöyle bir Herkes evinde kendi halinde Heryerde huzur her yerde neşe Bir ben uykusuz bir ben huzursuz Bir ben çaresiz bir ben sensiz Gel sen ne çektiğimi bir de ba..

Sabahat Akkiraz  Değme Felek 04:42

Sabahat Akkiraz Değme Felek

Bugün benim efkarım var zarım var Değme felek değme telime benim Gül yüzlü cananı elden aldırdım Ecel oku değdi gülüme benim Değme felek değme telime benim Lokman Hekim gelse sarmaz yarayı Hilebaz dostunan açtık arayı N..

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun 05:06

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun

Kayahan - Sarı Saçlarından Sen Suçlusun Albüm Adı : Yemin Ettim Düzelten : wholkom Adresim aynı, Kaderim aynı Günlerim aynı, Geceler aynı Sarı saçlım hasretimsin sen Karadantel sokağında ben Kapımda akşam gülleri m..

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur 05:11

Yarim Senden Ayrılalı - Erkan Oğur

yarim senden ayrılalı hayli zaman oldu, gel gel bak gözümden akar yaşım ab-ı revan oldu gel gel... böyle m'olur küsüp gitmek seni seveni terk etmek haram oldu yemek, içmek işim figan oldu gel gel.... kul aşık b..

Cedric 56.Bölüm 11:33

Cedric 56.Bölüm

Cedric 56.Bölüm izle..

Cedric 57.Bölüm 11:30

Cedric 57.Bölüm

Cedric 57.Bölüm izle..

Arzu Okay Aşkın Ne Olduğunu Bilirsiniz 01:06

Arzu Okay Aşkın Ne Olduğunu Bilirsiniz

Aşkın ne olduğunu bilirsiniz heralde.Sizde genç oldunuz.....

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var 03:20

Ayla Dikmen Zehir Gibi Aşkın Var

Zehir Gibi Aşkın Var laylalalalalalaaa Bir de içen şaşkın var laylalalalalalaa Aşk der geçerdin Gel de şimdi gör Boş der gülerdin Sev de neymiş gör Tövbe yaradanıma Kul oldum sanki sana Öylesine girdin kanıma ..

Ni̇lüfer - Esmer Günler 03:39

Ni̇lüfer - Esmer Günler

Albüm Adı : Esmer Günler Düzelten : İmlaDüzeltici Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Sen beni bırakıp böyle gitmezdin hiç yapmazdın Ayları geçti ayrılık sen delisin Yapma..

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇) 13:38

90'larin Hareketli̇ Şarkilari (Kli̇pli̇)

90'Lar Liste: Hakan Peker- Hey Corc-1991 Gökben-Lafımı olur-1990-1991 Harun Kolçak-Gir Kanıma-1991 Seyyal Taner-Alladı Pulladı-1991 Tayfun-Hadi Yine İyisin-1992 Sertab Erener-Ateşle Barut-1992 Oya Bora-Ara Beni-1992 İzel..

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final 04:06

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final

Emre Sertkaya Minnet Eylemem Performansı O Ses Türkiye Final Ahmet Aslan - Minnet Eylemem Söz: Nesimi Müzik: Feyzullah Çınar Har içinde biten gonca güle minnet eylemem Arabi farisi bilmem, dile minnet eylemem Sırat-..

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975 03:26

Ajda Pekkan Kimler Geldi Kimler Geçti 1975

Bilmem ki bu akşam sen de bir hoş musun İçmeden hatıralardan sarhoş musun Ellerin sanki bak hala ellerimde yanıyor Duyuyor musun Dostlar seni söylüyor sahi mutsuz musun Bu yolda dönüş yok sen bilmiyor musun Her şe..

Nilüfer Nostalji  Sensizlik Bir Ölüm Sanki 03:30

Nilüfer Nostalji Sensizlik Bir Ölüm Sanki

Taa uzak yollardan Koştum geldim senin kollarına, İçimde yanan hasretinle ben Baktım durdum senin yollarına. Sensizlik bir ölüm sanki. Haykırsam göklere, Artık yanımda beni benden çok seven. Dünyalar benim olsa y..

Semiramis Pekkan  Bana Yalan Söylediler 03:57

Semiramis Pekkan Bana Yalan Söylediler

Bir aleme indim yalnız, Yerde toprak, gökte yıldız. Bir yan susuz bir yan deniz. İki el, bir baş verdiler, Bir çift göz ağlar da güler. Dört bir yanda benim gibiler. Doğru söz içinmiş diller, İşte kalbin sev dedil..

Şener Şen Yeşilçam Replikleri 02:15

Şener Şen Yeşilçam Replikleri

En komik Şener Şen replikleri.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın...

Ajda Pekkan Baksana Talihe 03:52

Ajda Pekkan Baksana Talihe

Gel bana sor bana sevgi bu mu diye Girsene kalbime düşmüşken elime Boş veren boş gezen olsan da bana ne Ben sevemem kimseyi senin yerine Baksana talihe mal verir kimine seni vermiş benim gibi birine Aşk dağıtır gi..

Asu Maralman Bagrı Yanık Dostlara Sigaramın Dumanı da Dumanı 05:09

Asu Maralman Bagrı Yanık Dostlara Sigaramın Dumanı da Dumanı

Pencerede oturmuşum, oturmuş, Türküler tutturmuşum, tutturmuş Şu garip baş bir yerlere vurulmaz Gurbet ellerde gayrı durulmaz. [Nakarat] Sigaramın dumanı da dumanı Yoktur aman şu yarimin imanı Sigaramın dumanı da..

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976 03:25

Aydın Tansel Çisil Çisil Yağmur Yağıyor 1976

Islak sahil yolunda, Kuru dallı bir ağaç altında, Seninle soğuk olan o son gecemde, Gözlerin gözlerimde, ellerin ellerimde, Sımsıkı sarılmıştık hiç konuşmadan. Çisil çisil yağmur yağıyor, Sanki benim içim ağlıyor...

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan 02:58

Bana Ellerini Ver Özdemir Erdoğan

Ben bal arısı gibiydim senden önce Bak pervanelere döndüm seni görünce Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılamam Yoluna adadım ömrümü ben sensiz olamam Yana yana kül olsam her an, yine de senden ayrılama..

Gökben  Şiribim Şiribom 1974 01:56

Gökben Şiribim Şiribom 1974

Şiribim şiribom şiribim bom bom bom bobobom şiribim şiribom şiribim bom bom bom... aşk kalbimin saygısız bir misafiri sanki. bir gün sormadan gelir, sormadan gider belki. altın değil, gümüş değil, saklanmaz kimseden..

Cüneyt Arkın'dan Karizma Bir Tavır 02:04

Cüneyt Arkın'dan Karizma Bir Tavır

1973 yılında yayınlanan Vurgun Film'inden bir kesit.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın...

Ama Bu Milli Maç 02:09

Ama Bu Milli Maç

Vahşi Gelin, Osman F. Seden'in yönettiği, Fuat Özlüer ve Osman F. Seden'in senaryosunu yazdığı 1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dı..

Erkek Adammışsın! 01:36

Erkek Adammışsın!

Vahşi Gelin Film'inden bir kısım.Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın...

Vahşi Gelin'in En Masum Anları 02:06

Vahşi Gelin'in En Masum Anları

Filmde istemediği biriyle evlenmek zorunda kalmış bir genç kızın nişan töreninden kaçışı ve sonrasında başına gelenler anlatılmaktadır...

Cüneyt Arkın Affetmez! 01:37

Cüneyt Arkın Affetmez!

1978 yapımı Türk filmidir. Filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Filmin başrol oyuncuları Gülşen Bubikoğlu ve Cüneyt Arkın'dır...

Cüneyt Arkın  Dövüş Sahneleri  03:30

Cüneyt Arkın Dövüş Sahneleri

Bu sağ gözüne... Bu da sol gözüne... Bu anam için... Bu kabasakal için... bu da öldürdüğün bütün müslimanlar için.......

Kara Murat 10 Efsane Sahne 04:07

Kara Murat 10 Efsane Sahne

Unutulmaz Kara Murat filminden kesitler...Daha fazlası için kanalıma abone olmayı unutmayın...

Nilüfer  Dünya Dönüyor 03:35

Nilüfer Dünya Dönüyor

Dünya dönüyor sen ne dersen de Yıllar geçiyor farketmesen de Değişmiş gördüm bu defa seni Dertler yıpratmış o şen sesini Gülen gözlerin gülemez olmuş Güzel yüzüne çizgiler dolmuş Ne kadar oldu görüşmeyeli Eski y..

Rana Alagöz  Aşkın Gözü Körmü 03:31

Rana Alagöz Aşkın Gözü Körmü

Haykırsan dünyaya, Anlamazlar derdini, Yaşamak güzel deyip de, Aldatma kendini, Seni hiç arayıp sormasa, Sevginin farkına varmasa, Başkalarının gözüne, Daha tatlı bakıyorsa, Aahh bak bakalım o zaman, Neşeli ge..

Rana Alagöz  Herşey Bitmedi Bitemez 03:12

Rana Alagöz Herşey Bitmedi Bitemez

yıllar gibi geçti günler çok sevmişim seni eğer eden ayrıldık bilmiyorum olur geri gel artık yeter unutmak zor geçenleri sevgi dolu o saatleri çıldırırdım belki sevinçten birgün bana dönsen geri herşey bitmedi ..