#Unutulmayan sahneler

Sezen Aksu  Olmaz Olsun 03:07

Sezen Aksu Olmaz Olsun

Olmaz olsun cüzdanımda milyonlar Kalbimde sevgin oldukça Zenginlik, mal, mülk, para neye yarar Yanımda sen olmayınca Bazen neşe, bazen keder Hayat böyle geçip gider Tatlı günler, acı günler Bir yastıkta hep berab..

Kara Murat Benim! 02:13

Kara Murat Benim!

Kara Murat Benim HD izle..

Davaro Tez Suyu Ateşe Koy Şener Şen & Ayşen Gruda 01:01

Davaro Tez Suyu Ateşe Koy Şener Şen & Ayşen Gruda

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Şener Şen ve Ayşen Gruda'nın en komik sahnelerinden biridir...

Davaro  Kim Bu Hıyar Şener Şen & Kemal Sunal 03:22

Davaro Kim Bu Hıyar Şener Şen & Kemal Sunal

Oyuncular: Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Pembe Mutlu Memo (Kemal Sunal) Sülo (Şener Şen) köy meydanında dümenden öldürür. Tam hapishaneye götürülürken eşkiya olan ilkokul arkadaşı ile karşılaşır ve hapishaneye gi..

Davaro  Ne Cahil Karı Yav Kemal Sunal & Adile Naşit 00:46

Davaro Ne Cahil Karı Yav Kemal Sunal & Adile Naşit

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo Cano'suna kavuşmuş ve gerdeğe girmek için can atmaktadır. Annesi Hano Ana ise bir türlü onları yalnız bırakmaz...

Davaro  Gerdek Sahnesi Şener Şen & Ayşen Gruda 01:36

Davaro Gerdek Sahnesi Şener Şen & Ayşen Gruda

Sülo mapustan çıkmıştır. 19 yıllık Ayşo'nun hasretini çeken Sülo sonunda isteğine kavuşur...

Davaro  Yürü Ula Bokunu Çıkarttın Kemal Sunal & Şen 04:42

Davaro Yürü Ula Bokunu Çıkarttın Kemal Sunal & Şen

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminde Memo (Kemal Sunal) hapishaneye düşmüş ve Sülo (Şener Şen) onu kurtarmak için bir polim düzenlemiştir. Böreğin arasında kadın ..

Turgay Merih Çalsam Birgün Kapını 1977 04:05

Turgay Merih Çalsam Birgün Kapını 1977

İlkbaharın yemyeşil, Renkleri gözlerinde, Nisan yağmurlarıyla, Gelen bereketsin sen. Coşkun bir su gibisin, Duyguların derinden, İklimler ötesinden, Derlenmiş buketsin sen. Çalsam bir gün kapını, Bir ışık demeti..

Yeliz  Hoşgeldin Bahar 03:31

Yeliz Hoşgeldin Bahar

Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Neşe getirdin lala Dünyaya lalala lala Hoşgeldin bahar lala Hoşgeldin dostum lala Yeniden doğmuş gibi şimdi bütün dünya Birden zaman dursa hergün bahar olsa Bugün açan..

Zuhal Olcay  Gecenin Öteki Yüzü 04:58

Zuhal Olcay Gecenin Öteki Yüzü

Gecenin öteki yüzünde Ağlayacak gözyaşlarımız hep vardı Hayallerimiz ürkerdi sizlerden Mahcuptuk, sesimiz duyulmazdı Gecenin öteki yüzünde Sorgulanan günahlarımız hep vardı Sevdiklerimiz kaçardı bizlerden Kaybede..

Cüneyt Arkın  Ben Amerika'dayken 01:54

Cüneyt Arkın Ben Amerika'dayken

Fırtına Kemal (Cüneyt Arkın) yardımsever, iyi kalpli, güçlü bir gece kulübü ve kumarhane sahibidir. Amansız Tayyar (Turgut Özatay) kulübü ve kumarhaneyi Kemal'den almak ister. Kendisinden çiçek almadığı günü uğursuz sayd..

Davaro  Anaa Garıya Bak! 04:28

Davaro Anaa Garıya Bak!

Başrollerini Kemal Sunal, Şener Şen, Pembe Mutlu, Ayşen Guruda ve Adile Naşit'in başrollerini paylaştığı Davro filminden komik bir kesit. Kemal Sunal (Davaro) Almanya'dan gelirken Ağa'ya bir dürbün alır...

Davaro  Ölürsem Kabrime Gelme İstemem 01:48

Davaro Ölürsem Kabrime Gelme İstemem

Kemal Sunal, Şener Şen , Adile Naşit ve Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı, Davaro filmin en duygusal sahnelerinden biridir. Memo, Cano'sunu özlemiştir ve o yürek yangınıyla Ölürsem Kabrime Gelme şarkısını söyl..

Davaro Sıçtırtma Canına Ula 04:32

Davaro Sıçtırtma Canına Ula

Öldürüleceğini anlayan Sülo, Memo'ya bir teklifte bulunur. Memo'nun kendisini öldürmemesi durumunda köyden uzaklaşacağını söyler. Evlenmek için başka çaresi kalmayan Memo, Sülo'nun planını kabul eder ve köy meydanında Sü..

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem 01:30

Yeni Çıktım; Bir Daha Girmek İstemem

Vurgun başrollerinde Cüneyt Arkın ve Gönül Yazar'ın yer aldığı 1973 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Zeki Ökten'in yaptığı filmin yapımcısı Türker İnanoğlu'dur. Gönül (Gönül Yazar) ünlü ve çok zengin bir şarkıc..

Kara Murat Deve Karşı 01:21

Kara Murat Deve Karşı

Genç hükümdar Fatih Sultan Mehmet, İstanbul'u aldıktan sonra durmamış, yeni hedeflere yönelmiş ve Osmanlı'nın sınırları her gün biraz daha genişlemiştir. Şimdi sıra Muşar Kalesi'ndedir. Dört Türk elçisi Muşar'ın hakimi Ş..

Ebru Gündeş  Çok Mu Gördünüz İbo Show 1995 04:19

Ebru Gündeş Çok Mu Gördünüz İbo Show 1995

Beni sevdiğimden ayıran eller Bana bu sevgiyi çok mu gördünüz Ömrümde bir defa yüzüm gülmüştü Bir kere gülmeyi çok mu gördünüz Ne zararım vardı benim sizlere Suçum neydi benden ne istediniz Gözünüz mü kaldı mutluluğu..

Davaro  Tarhana Mikser Sahnesi  Kemal Suna & Adile Naşit & Şener Şen 12:14

Davaro Tarhana Mikser Sahnesi Kemal Suna & Adile Naşit & Şener Şen

Almanyalardan mikser alıp annesine hediye etmek isteyen Memo, mikserin nasıl kullanıldığını bilmeyince annesinin tarhana yapma sevdası başlamadan bitmiştir. Ortaya da unutulmaz bir sahne çıkar...

Davaro  Hortum Tabut Sahnesi  Kemal Sunal & Şener Şen 09:59

Davaro Hortum Tabut Sahnesi Kemal Sunal & Şener Şen

Oyuncular ve Rolleri; Kemal Sunal: Memo / Mehmet Pembe Mutlu: Cano / Canan Şener Şen: Sülo / Süleyman Adile Naşit: Hamo / Hamiyet Ayşen Gruda: Ayşo / Ayşe İhsan Yüce: Ağa Sırrı Elitaş: Bekiro..

Davaro  Üleşme Sahnesi Üç Bana Bir Sana 04:38

Davaro Üleşme Sahnesi Üç Bana Bir Sana

Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, Ayşen Gruda, Pembe Mutlu'nun başrollerini paylaştığı Davaro filminin en komik sahnelerinden biridir. Memo eşkiyalıktan kazandığı parayı Sülo'nun tehditleri karşısında paylaşmak zorund..

Ebru Gündeş  Demir Attım Yalnızlığa 1993 04:58

Ebru Gündeş Demir Attım Yalnızlığa 1993

Sessiz bir köşede, her şeyden uzak; Meçhul yarınlara terk edilmisim Dostluklar yalanmış, sevgiler tuzakmış Tuzak Hayret yanılmışım, yalnızım simdi Oysa mutluluğu hayal etmiştim Gidenler unutmuş, aşkları yalanmış Y..

Davaro  Ula Hortum Kıçıma Giriii! 08:04

Davaro Ula Hortum Kıçıma Giriii!

Sülo'nun köye dönmesiyle işler karışır. Töreye göre kan alınmadıkça evlenmek yasaktır, Lakin Memo katil olmak istememektedir. Kanlısı Sülo ile bir dümen çevirip Sülo'yu köy meydanında vurup kan temizlendi ayağına yatarla..

Davaro  Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen 04:25

Davaro Kimlerdensin Dayı Kemal Sunal & Şener Şen

Konu; Almanya'ya çalışmaya giden Memo, istediği parayı kazanıp köyüne döner ve sözlüsü Cano'yla evlenmek ister. Memolar'ın kan davalı oldukları Sülo da hapisten çıkarak karısı Ayşo'nun yanına gelir. Bunu duyan Hamo, düğ..

Ebru Gündeş  Gel Diyemem 1993 03:51

Ebru Gündeş Gel Diyemem 1993

Yazamıyorum tek bir satır Senin hatıran yok ki bende Bir iki saat beraber olmak Ask için yeter mi sence Ne olacak bilemiyorum Bir düğüm ki çözemiyorum Sevmiyorum seni sevemiyorum Sana hayır diyemiyorum Gel diye..

Ebru Gündeş  İki Gözüm İki Bulut 1995 04:20

Ebru Gündeş İki Gözüm İki Bulut 1995

Akşamı getiren sesler susunca Gönül rıhtımına bir gemi yanaşır Döker hüzünleri gider sessizce Gözlerimde geçen yüzün ıslanır Saatler yorulur sabaha doğru Geceler yorulur hasretin yorulmaz Bırakmaz peşimi nereye gitsem Ço..

Kayserili ile Karadenizli Atışması  Sevgili Halam Aytaç Arman & Meral Zeren 05:45

Kayserili ile Karadenizli Atışması Sevgili Halam Aytaç Arman & Meral

Sevgili Halam Filmi Konusu; Kayserili ve Karedenizli iki ailenin öyküsü.. Sevgili Halam Filmi Oyuncuları; Aytaç Arman, Meral Zeren, Mete İnselel, Adile Naşit, Pekcan Koşar, Hulusi Kentmen, Seden Kızıltunç, Meral Küçüker..

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988 02:50

Hülya Avşar Ağlamışım Gülmüşim 1988

Aglamışım, gülmuşüm, kırılıp dökülmuşüm Aşkın için olmusum, senin umunda mı Deryalara dalmısım, el acıp yalvarmışım Gunlerce ağlamışım, senin umurunda mı Yolunu beklemişim, gonulden özlemişim Sevilmeden sevmisim, senin..

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak 04:09

Hülya Avşar Bu Gece Uzun Olacak

Bu gece uzun olacak besbelli biliyorum Lodos fırtınaları kopacak yine Ta derinlerde bir yerde Varsın olsun varsın olsun Sevdim bir kere Sen benim canım Sen kara sevdalım Bir şeyler söylemek o kadar zor Sensiz geçen uzun ..

Taş Devri 16.Bölüm 25:44

Taş Devri 16.Bölüm

Taş Devri 16.Bölüm HD izle..

Taş Devri 17.Bölüm 25:47

Taş Devri 17.Bölüm

Taş Devri 17.Bölüm HD izle..