#Unutulmayan sahneler

Kerim Tekin Cici Baba 04:08

Kerim Tekin Cici Baba

İstedim ama vermedi ki baban Dengi dengine vurur dedi bana Yıkıldı dünyam kader mi bu ceza Şimdi gelde sen ağlama Ele güne ne derim benim kızımsın Biliyor bunu bütün mahalle Kendini bana sakladın oysa Değmezmiş s..

Mustafa Sandal Araba 03:53

Mustafa Sandal Araba

Gönül ister aradığını Hep mi bekler hep mi bulamaz Gönül ister tanıdığını Hiç mi bilmez hiç mi soramaz Beni alsa nafile nafile Yerime bir şey koyamaz Yalvarsam da kal diye kal diye O yerinde hiç duramaz Onun ar..

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar 03:25

Oya Bora Seni Bana Yazmışlar

Kalemi kağıdı hazırla Beni anlatacaksın Bir şarkı yeter bana Ya da aşkın ateş dansı En sıcak iklimlerden Estirmiştik bu romansı Kim çözer bu deli kördüğümü Bir tutam küle döndüğümü Ellerin bana dokunmazsa Kim ..

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm 04:02

Sertab Erener Aldırma Deli Gönlüm

Her gün bir şey daha biter Giderek acı vermez biten şeyler Kayıtsız bir razı oluş başlar Sıradan izler bırakır en tutkulu aşklar. Aldırma deli gönlüm, Giden gitsin. Sen şarkılar söyle içinden, boş ver. Yalanlarl..

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin 05:10

Muazzez Ersoy Kahverengi Gözlerin

Sanki billur bir pınar Kahverengi gözlerin Ruhuma neşe sunar Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Rüzgarlar kadar serin Ufuklar kadar derin Senin en güzel yerin Kahverengi gözlerin Yar gözlerin Mehtapta benzer aya ..

Moğollar Dinleyiverin Gari 03:02

Moğollar Dinleyiverin Gari

Paralar oldu yeşil mani Tanımıyor engel mani Yok insafı imanı Bol keriz bol enayi Gemisini kurtaran Fedakar ve cefakar Kaptanın yüzdüğü deniz Biziz abicim biziz Yüzdürmeyin gari Dul hakkı yetim hakkı Palavradır palavra..

Tarkan  Şıkıdım 03:15

Tarkan Şıkıdım

Başkası olma, kendin ol Böyle çok daha güzelsin Ya gel bana sahici sahici Ya da anca gidersin Anasının kuzusu Ciğerimin köşesi Kız bu neyin cakası Kız hepsi senin mi? Hepsi senin mi? Oynama şıkıdım şıkıdım Ah..

Zuhal Olcay İyisin 1993 04:23

Zuhal Olcay İyisin 1993

Şarkı söylerim beğenmezsin, konuşurum dinlemezsin Şakalarıma gülmezsin İşin aslı sevgilim Sen bana fazla iyisin, iyisin Fazla Yemeklerimden yemezsin arkadaşlarımı sevmezsin Saçlarımı beğenmezsin İşin aslı sevgilim Sen ..

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri 02:05

Ben Değildim Bir Özdemir Asaf Şiiri

Bir akşam-üstü pencerenden bakıyordun Ağır ağır, yollara inen karanlığa. Bana benzeyen biri geçti evinin önünden. Kalbin başladı hızlı hızlı çarpmaya.. O geçen ben değildim. Bir gece, yatağında uyuyordun.. Uyanıve..

Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm 05:17

Muazzez Ersoy Sevemedim Kara Gözlüm

Sevemedim karagözlüm Seni doyunca Hep kıskandım seni elden Yıllar boyunca Kuşlar gibi ikimiz bir Yuva kuralım Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunca Aramıza kimse Gelip girmesin Ayırmasın mevlam bizi Ömür boyunc..

Marilyn Monroe Makyajı 04:38

Marilyn Monroe Makyajı

Sinemaya adım attığı günden beri asla unutulmayan yıldızlar arasında olan Marilyn Monroe tarihin en çekici kadınları arasında yerini almıştır.Bu videoda Marilyn Monroe makyajı nasıl yapılır onu işledik, iyi seyirler.....

  • ANKA tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sabun Düştü Arada Bul Gol Kralı 02:54

Sabun Düştü Arada Bul Gol Kralı

Yönetmenliğini Kartal Tibet'in üstlendiği başrollerini rahmetli Kemal Sunal ve Suna Yıldızoğlu'nun rol aldığı 1980 yapımı 'Gol Kralı' filminden gülümseten bir sahne...

Devlet Kuşu Çiftetelli Sahnesi 01:49

Devlet Kuşu Çiftetelli Sahnesi

Bana Biraz Erkekçe Bi Parça Çalın Çiftetelli Filan :D Devlet Kuşu - Kemal Sunal - Çiftetelli Sahnesi HD..

Salo Eminenin Poposunu Görürse 00:26

Salo Eminenin Poposunu Görürse

Sakın izlemeden geçmeyin gülmekten yıkılacaksınız.....

Kemal Sunal Minibüs Sahnesi 02:19

Kemal Sunal Minibüs Sahnesi

Pamuk eller cebe.hadi anam...:) muhteşem sahne....

Ringo Şaban 04:09

Ringo Şaban

Kemal SUNALIN efsanevi hapishane sahnesi umudumuz şaban filminden laflar bomba olup argo terimlere dikkat edin.Bu lafları başka yerde bulamazsınız...

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi 02:28

Katma Değer Şaban'ın Özel Sorgu Yöntemi

Katma Değer Şaban - 1985 - Kemal Sunal, Filiz Ersüer, Kartal Tibet..

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı 1:44:54

Emel Sayın'ın En İyi 30 Şarkısı

0:00 at kadehi elinden 3:27 ayrılmalıyız artık 6:07 baharı bekleyen 9:39 bak yeşil yeşil 13:45 bir garip yolcu 17:32 bir gece ansızın 20:22 dargın ayrılmayalım 23:55 dönen değilim 29:14 dudaklarında arzu 32:38 DUYDUM Kİ ..

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji 02:54

İlhan İrem Boşver Arkadaş Nostalji

hep bir ümit uğruna yaşıyoruz hepimiz mutluluğun ardından koşuyoruz hepimiz kimi pulda parada aşkı arar kimimiz düşünür kara kara ağlar çaresiz ağlama arkadaş ağlama aşk için bu kısacık hayatta bu yaşlar niçin(bugü..

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor 12:28

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı Okuldan Atılıyor

Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı - Hababam Okuldan Atılıyor Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı, ilk filmin yapımından bir sene sonra vizyona giren film. Ertem Eğilmez'in yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlendiği Rıfat Ilgaz'ın es..

Şaban Oğlu Şaban Tabanca 10:34

Şaban Oğlu Şaban Tabanca

Şaban Oğlu Şaban - Tabanca Şabanoğlu Şaban, Kemal Sunal'ın canlandırdığı Şaban karakteri üzerine yazılan ve çekilen, 1977 yapımı bir Türk filmidir. Yönetmenliğini Ertem Eğilmez yapmıştır. Askerde kumandanı Hüsamettin'i..

Kemal Sunal Limon Ye O zaman Hıyar 00:51

Kemal Sunal Limon Ye O zaman Hıyar

Hasta olduğumuzda, halsiz olduğumuzda annelerimiz daima limon ye derdi. Belki kimilerimiz hala canı çektiğidne limonu tuzlayarak yiyordur. Hatta hatırlarsanız Kemal Sunal Abimizde memleketin azılı suçlularını alt etmek i..

Umudumuz Şaban  Muhtar Adayı Konuşması 01:32

Umudumuz Şaban Muhtar Adayı Konuşması

Umudumuz Şaban filminde muhtar adayı Şaban'ın halka yaptığı konuşma. Şimdi ben buraya neden çıktım? Niçin çıktım? Nasıl çıktım? Bunu izaha gerek yok. Gördünüz, yürüdüm çıktım. Ama çıkmamış da olabilirim. Çıkmışsam çıkmı..

Tosun Paşa Şiir Sahnesi 00:42

Tosun Paşa Şiir Sahnesi

aşk kalbimi yakan bir volkan gibidir, en sevdiğim tatlı kazandibidir. leyla sev beni sokma müşküle, beraber kaşık atalım bir tabak keşküle...

Umudumuz Şaban 08:57

Umudumuz Şaban

Umudumuz şaban filminin bomba sahneleri...

Kemal Sunal Adile Naşit Ninni 00:47

Kemal Sunal Adile Naşit Ninni

ne garazın var bana. uyuda zıbar ana. hasret galdım avrada. bi tadam gana gana. uyku girdi bedene. içim geçiy ana. içine ettin işin. agzına saçam aney...

Ay Çöreği Sahnesi Kemal Sunal 03:48

Ay Çöreği Sahnesi Kemal Sunal

''Şaban Askerde'' dizisinden bir bölüm...

Köşeyi Dönen Adam Filminden Alıntı 03:28

Köşeyi Dönen Adam Filminden Alıntı

Köşeyi dönen adam filminden alıntı.Mendan'ın şeyiyle sosyeteye girdin...

Kemal Sunal Sen Gelme Ulan Ayı 00:29

Kemal Sunal Sen Gelme Ulan Ayı

+Sen....Sen -Ya benn.. +Sen gelme ulan ayı. -Ayı babandır it oğlu it...

Arap Sen İçme Bokunu Çıkarıyorsun 00:45

Arap Sen İçme Bokunu Çıkarıyorsun

Kemal Sunal Komik Sahne...