#Urfa sıra geceleri

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın 03:21

Elsa Ebru - Sen beni ne sandın

Çürümesinimi bekliyorsun bu ayakların. Ne kadar daha koşacak ardın sıra. Gözlerim sana hasretmi eriyecek. Bakışlarıma değmeyecekmi bir kez daha. Kaç sayfa daha yazacağım seni. Hesap sormayacakmı yüreğim. Kalemi kırmayaca..

Dudullu Postası 11. Bölüm Fragmanı 01:01

Dudullu Postası 11. Bölüm Fragmanı

Sıra, psikanalize tüm karakterlerden daha layık olan yılların ev hanımında! ☝#DudulluPostası yeni bölümü cuma 19.00’da, sadece BluTV’de ☠ Başrollerinde Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Erkan Can, Bülent Şakrak ve Güven Kıra..

İçtiği Shot Burnundan Gelen Kız 00:12

İçtiği Shot Burnundan Gelen Kız

Eğlendikleri mekanda sıra shot içmeğe gelen kız görevini yerine getirmiş ancak içtiği shot burnundan gelmiş...

  • JET TV tarafından
  • 1.001 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nur Subaşı'nın Seslendirdiği Son Proje 'Büyük Şehrin Küçük Sakinleri' 01:52

Nur Subaşı'nın Seslendirdiği Son Proje 'Büyük Şehrin Küçük Sakinleri'

Cihan Çekiç'ten sıra dışı bir belgesel! İstanbul'un yaban hayatını belgesel haline getiren Cihan Çekiç 3 yıl boyunca 4 mevsim çekim yaptı. Cihan Çekiç'in hazırladığı belgesel uluslararası festivallerde gösterilecek...

  • JET TV tarafından
  • 1.110 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nargileci - Bir Dal Hayat Röportaj Adam 01:30

Nargileci - Bir Dal Hayat Röportaj Adam

Kirveler haber trolleri yanı sıra youtube a özel ara ara bu şekilde mesleklerle ilgili trol belgesellerimiz olacak. Nargileci - Bir Dal Hayat bölüm #1 yayında!..

  • JET TV tarafından
  • 655 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Skoda Karoq 1.6 Dizel Otomatik Test Sürüşü 10:02

Skoda Karoq 1.6 Dizel Otomatik Test Sürüşü

Skoda'nın kompakt SUV temsilcisi Karoq'u İstanbul lansmanında test ettik. İlke izlenimlerimi akataradığımız videomuzda Karoq 1.6 TDI DSG dizel otomatik şanzıman kombinasyonunu test ettik. Bunun yanı sıra Karoq 1.0 Tsi DS..

  • BETA tarafından
  • 919 görüntüleme
  • 6 yıl önce
The Yellow Birds Orijinal Fragman 02:55

The Yellow Birds Orijinal Fragman

Kadrosunda Jennifer Aniston'ın yanı sıra Oscar adayı Toni Collette, Jason Patric, Tye Sheridan, Alden Ehrenreich ve Jack Huston gibi isimleri bulunduran film, Körfez Savaşı'nda omuz omuza savaşırken birbirlerini korumaya..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi 03:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Manevi Oğlu İbo’ya Doğum Günü Sürprizi

47 yaşına giren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın manevi oğlu down sendromlu İbrahim Ertepe için doğum günü partisi yapıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemlerde tanıştığı ve Zeytinb..

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi 01:56

Yeni Ufuklar Size Cüce Gezegenden Mesaj Getirdi

Pluto’ya iniş yapmak nasıl olurdu? NASA, bu rüya gibi deneyimi bizlere yaşatmak için ‘New Horizons’ (Yeni Ufuklar) adlı uzay aracından çekilen görüntülerle hazırlanmış bir video yayınladı. Bu ‘cüce gezegen’e şimdiye kad..

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017) 10:05

Galatasaray 6-2 24 Erzincanspor (Maç Özeti - 24 Ocak 2017)

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu son hafta maçında Galatasaray sahasında 24 Erzincanspor'u 6-2 yendi. Sarı kırmızılı ekibin Alman futbolcusu Podolski tam 5 gol atarak galibiyetin mimarı oldu. Galatasaray grubu ikinci sırada..

  • Ömer tarafından
  • 878 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kireçlenme Nasıl Oluşuyor 05:55

Kireçlenme Nasıl Oluşuyor

Prof. Dr. Fahri ErdoğanEllerdeki ağrı illtihaplı romatizmanın yanı sıra kireçlenmedendir...

  • NABIZ tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı 03:18

Kar Yağışı Doğu’da Yolları Ulaşıma Kapadı

Doğu Anadolu Bölgesinde etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi bine yakın köy yolunu ulaşıma kapadı. Doğu’da etkili olan kar yağışı ve soğuk hava hayatı olumsuz etkiledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye..

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi 00:48

Kuzey Kore Nükleer Reaktörünü Yeniden Faaliyete Geçirdi

Amerikalı uzmanlar elde edilen yeni uydu görüntülere göre Kuzey Kore’nin Yongbyon üssündeki nükleer reaktörünü yeniden faaliyete geçirmiş olabileceğini dile getirdi. 18 Ocak’ta çekilen görüntüleri inceleyen Amerikalı uz..

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü 00:25

Yemen'de Abd Operasyonu_ 40 Ölü

Yemen’in El-Beyda ilinde ABD’ye ait hava kuvvetlerinin düzenlediği operasyonda aralarında terör örgütü El-Kaide komutanlarının da olduğu 40 kişinin öldüğü bildirildi. Söz konusu operasyonda aralarında Zeheb ile kardeşi ..

Maceracı _ Samsun 1:05:44

Maceracı _ Samsun

Türkiye’yi karış karış gezmeye devam eden Maceracı, bu hafta Samsun’u ziyaret ediyor. Tarihimizde oldukça önemli bir yere sahip olan bu kenti karış karış gezen Maceracı ve ekibi, oldukça renkli görüntüleri ekrana getiriy..

Jandarma'dan Anneler Günü'ne Özel Video 01:24

Jandarma'dan Anneler Günü'ne Özel Video

Jandarma Genel Komutanlığı, tüm annelerin Anneler Günü'nü yayınladığı özel video ile kutladı. Jandarma Genel Komutanlığı, Anneler Günü'ne özel bir video yayınladı. Jandarma bünyesinde görev yapan bir anne ve çocuğunun oy..

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı 00:25

Rilakkuma ve Kaoru 1. Sezon Tanıtım Fragmanı

Netflix'in yeni dizisi Rilakkuma'nın sevimli yaratıklarına, kare kare animasyon tekniğiyle çekilen bu tanıtım fragmanında bir göz atalım. Rilakkuma, sıradan gibi görünen Kaoru adlı genç kadınla birlikte yaşamaya başlayan..

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor 05:37

Elektronik Atıklar Ağaca Dönüştürülüyor

Ağaca Dönüşen Elektronik Atıklar Projesi' ile elektronik atıklarınız ağaca dönüşüyor. Elektronik atıklar için bildirimde bulunan vatandaşların adresinden e-atıklar teslim alınıyor. Bakırköy Lions Kulubü öncülüğünde, İst..

Sınıfı Drift Parkuruna Çevirmek 00:08

Sınıfı Drift Parkuruna Çevirmek

Boş geçen derste komik öğrenciler sınıfı drift parkuruna çevirmişler. Komik öğrenci kullandığı sıra ile modifiyeli arabalardan daha iyi drift yapıyor..

  • mızmız tarafından
  • 820 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Upgrade Orijinal Teaser 01:00

Upgrade Orijinal Teaser

Eşiyle birlikteyken acımasızca saldırıya uğrayan Grey Trace, karısını saldırıda kaybetmenin yanı sıra belden aşağı da felç olmuştur. Günün birinde bir milyarder muciten bedenini geliştirecek deneysel bir tedavi teklifi a..

Horon ile Coşan Karadenizli Amca 00:57

Horon ile Coşan Karadenizli Amca

Karadeniz'de kemençe eşliğinde folklor gösterisi yapan halk oyunları ekibine sıra dışı horonuyla eşlik eden vatandaşın görüntüleri sosyal medyada ilgi gördü...

  • JET TV tarafından
  • 1.038 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yanan Kömürle Oynayan Dayı 01:28

Yanan Kömürle Oynayan Dayı

Sıra dışı yetenekleri olan insanlar topluluğunu izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 6 yıl önce
İnternette Karşınıza Çıkabilecek 20 Ürkütücü Fotoğraf 04:40

İnternette Karşınıza Çıkabilecek 20 Ürkütücü Fotoğraf

İnternet artık her anımızda yanımızda. Ancak nette eğlenceli ya da faydalı içeriklerin yanı sıra bazen tuhaflıklarla da karşılaşabiliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 920 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman 01:27

Dehşetin Yüzü Türkçe Altyazılı Fragman

Romanya'daki bir manastırda yaşayan genç bir rahibenin intihar etmesi, sorunlu geçmişinin etkisinden kurtulamayan bir rahip ile nihai yeminini etmenin eşiğindeki bir çırak Vatikan tarafından bölgeye gönderilir. İkilinin ..

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı 04:53

Fetö'den Devredilen Okul, İmamlar Tarafından Boyandı

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde 15 imam öncülüğünde; öğrenci velileri ve üniversite öğrencileri, Şehit Demet Sezen Kız İmam Hatip Ortaokulu ve Lisesinde eğitime katkı için boyacı oldu. Yarıyıl tatilini fırsat bilen imamla..

Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek 04:10

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek

1- Melissa çayı Melissa yatıştırıcı etkisiyle depresyona iyi gelen bir bitkidir ve özellikle sinirsel kaynaklı uykusuzluk problemlerinin giderilmesinde faydalıdır. Melissa'yı çay olarak tüketebilirsiniz. Yaklaşık 1,5 gr..

  • Kadınca tarafından
  • 741 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Gerçek Olduğuna İnanamayacağınız 12 Genç 05:19

Gerçek Olduğuna İnanamayacağınız 12 Genç

Bu videoda sahip oldukları fiziksel özellikler ya da yaptıkları sıra dışı şeylerle gerçek olduğuna inanamayacağınız 10 genci konuşacağız..

  • JET TV tarafından
  • 530 görüntüleme
  • 6 yıl önce
PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi 01:05

PKK'nın Kandil'de Boş Bırakılan Kontrol Noktası Görüntülendi

Kuzey Irak’ta PKK’ya yönelik operasyonlar sürerken Kandil’deki kontrol noktaları ve terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan’ın posterinin bulunduğu bölge İhlas Haber Ajansı tarafından görüntülendi. İHA ve SİHA’larının ya..

Markette Şoke Eden Cüzdan Hırsızlığı 00:25

Markette Şoke Eden Cüzdan Hırsızlığı

İzmir'de süpermarkette alışveriş yapan kadının düşürdüğü cüzdan, ödeme yapmak için arkasında sıra bekleyen bir kişi tarafından çalındı. Cüzdanın çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı...