#Urfa sıra geceleri

Arka Sokaklar - Mesuta Selin ve Tunçtan Sürpriz 05:14

Arka Sokaklar - Mesuta Selin ve Tunçtan Sürpriz

Arka Sokaklar 448. Bölüm'de; Tayin yüzünden Urfa'da görev yapan Mesut, Selin ve Tunç'un sürpriz yaparak gelmesi üzerine yaşadığı zor günlerden sonra bir nebze olsun nefes aldı!..

  • ANKA tarafından
  • 732 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Lübnan Tabule Salatası Tabbouleh Tarifi 04:54

Lübnan Tabule Salatası Tabbouleh Tarifi

Tabule Salatası için Malzemeler: 400 gram köftelik bulgur 100 gram Urfa fıstığı 1 demet nane 1 demet maydanoz 10 dal taze soğan 2 bardak çeri domates 3 adet limonun suyu 1 adet nar 1 çay kaşığı sumak Tuz Karabiber Zeytin..

Osmanlı mimarisi taşlara işleniyor 01:50

Osmanlı mimarisi taşlara işleniyor

Harran Üniversitesi öğrencileri, Osmanlı dönemine ait Urfa mimarisini taşlara işliyor...

İbrahim Tatlıses AK Parti'ye Gönlümü Verdim Gerekirse Kellemi De Veririm 01:08

İbrahim Tatlıses AK Parti'ye Gönlümü Verdim Gerekirse Kellemi De Verir

İbrahim Tatlıses milletvekilliği için 4. kez şansını deneyecek. Bu kez memleketi Şanlı Urfa yerine İzmir'den aday adayı oldu. Tatlıses İzmir'de parti teşkilatlarını dolaştı. AK Parti'ye gönlümü verdim, gerekirse kellemi..

  • BETA tarafından
  • 914 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dükkanın ortasında yüksek gerilim direği var! 01:16

Dükkanın ortasında yüksek gerilim direği var!

ŞANLIURFA'DA BİR İŞ YERİNE GİDECEĞİZ ŞİMDİ... GÖRENLER ŞAŞIP KALIYOR, ÇÜNKÜ ORTASINDAN SIKI DURUN TAM 35 BİN VOLTLUK YÜKSEK GERİLİM DİREĞİ GEÇİYOR...

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar 05:56

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorlar

Tatlıoğlu- 500 bin Türkmen Varlığını Yok Saymaya Çalışıyorla Türk Dünyası Yörük Türkmen Birliği Genel Başkanı İrfan Tatlıoğlu, Halep'te 500 bin Türkmen nüfusunun eritilmeye çalışıldığını, PKK'nın Kerkük'te Türkmenleri t..

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016) 02:12

Atiye - Cimali Vali (Bana Git De Film Müziği Arapça Şarkı) (2016)

CİMALİ VALİ, Sevgilisiyle babasının arasında kalan bir kadının hikayesi. HAYATINI DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER İLLA BİR GÜN ÇEKİP GİDER! “BİR GÜN ÇEKİP GİDECEĞİM” DİYENLERİN FİLMİ… Başrollerini Tayanç Ayaydın ve Atiye’nin oyna..

  • Cowboy tarafından
  • 2.090 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cem Ersever Kimdir? 01:51

Cem Ersever Kimdir?

Ahmet Cem Ersever (1950, Erzurum - 4 Kasım 1993, Ankara), Jandarma İstihbarat ve Terörle Mücadele adlı birimin kilit isimlerinden biri olan Türk asker. Babası İzzet Ersever'in Üsteğmen olmasından dolayı ilk öğrenimini y..

Üç Garipler 1957 Türk Filmi İzle 1:28:00

Üç Garipler 1957 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, yıllar önce ayrılan iki kardeşin yollarının kesişmesi konu edilir. Yanık, Veli ve Tosun, Urfa’da sokak çalgıcılığı yaparlar. Yanık, İstanbul’dan bir iş için gelen Seher Yıldızı adında bir kadınla tanışı..

Ezhel -AFET  - 2019 #Afet2019  BOMBA YENİ ŞARKI 04:09

Ezhel -AFET - 2019 #Afet2019 BOMBA YENİ ŞARKI

mp3 olarak indirmek için 1 linke tıkla http://link.tl/1YmqB 2 açılan reklamı geç 3 sayfa açılacak ve oradan mp3ü indire basıp telefonunuza yükleyin bu kadar Merhabalar Kanalımıza abone olmayı unutmayınız Ezhel - Felake..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi 02:03

Bir Zamanlar Saddam Hüseyin’in Generaliydi

Irak’ta Saddam Hüseyin döneminde 17 yıl boyunca general olarak görev yapan Kerkük doğumlu General Khudhur Ahmed Raoof Weli, IŞİD’in işkencelerinden kurtulduktan sonra geldiği Sivas’ta tercümanlık yapmaya başladı Irak’ta..

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki yazmayı da Sarıya mı boyadın Neden sararıp soldun da Sevdaya mı uğradın Tokat'tan mı geliyon da Yar sen almuslu musun Ben sana varacağım da Söyle namuslu musun Hızır elinden tutsun da Sıra sıra nakı..

Serseri Serbest Dans Stilleri 00:28

Serseri Serbest Dans Stilleri

Sıra dışı canlılar bölümümüzde bugün semt kabilesinden kekolusların dişisinin dikkatini çekmek için yaptığı çiftleşme dansını inceliyoruz.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bomba Gibi Evlenme Teklifi!  :) 00:50

Bomba Gibi Evlenme Teklifi! :)

İzmir'de görevli bomba imha uzmanı kadın polis, kendisi gibi bomba imha uzmanı olan erkek arkadaşının, meslektaşlarıyla birlikte hazırladığı sıra dışı evlenme teklifiyle karşılaşınca şoke oldu...

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne 05:21

Erkan Oğur - Kerpiç Kerpiç Üstüne

Albüm Adı : Gülün Kokusu Vardı Kerpiç kerpiç üstüne kurdum binayı Binayı kurar iken gördüm leylayı Leyla başıma açtı türlü belayı Ah leyla leyla leyla etme bu nazı Gel barışalım baban kıysın nikahı Kerpiç kerpiç ü..

Köpeğin Dondurma Yemeyi Abartması 00:42

Köpeğin Dondurma Yemeyi Abartması

ABD'de Fast food'dan aldığı külah dondurmayı köpeklerine sıra sıra yediren kadın Cooper isimli köpeğine yedirmeye çalışınca olanlar olmuş...

  • JET TV tarafından
  • 1.063 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi 03:23

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi

Kılıçdaroğlu'ndan Cumhuriyet Gazetesi'ne Operasyon Tepkisi CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet Gazetesi'nin Ankara bürosunu ziyaretinin ardından Darbe fırsatçılığı yapıp, toplumun aydın kesimlerini, düşüne..

Hüseyin Altın - Yaz Be Kaderim 04:45

Hüseyin Altın - Yaz Be Kaderim

Herkesin derdini yazdığın gibi Benim de derdimi yaz be kaderim Sıra sıra dertleri dizdiğin gibi Benim de derdimi yaz be kaderim Gönlümde kalmasın ne olur ahtım Olmasın istemem sarayım tahtım Yıllardır gülmedi bu kara ba..

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı 01:00

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çıktı

Çin'in Hayalet Uçağı Görücüye Çık Çin'in kısa ve uzun menzilli füze taşıma kabiliyeti bulunan ve radara yakalanmama özelliğine sahip hayalet uçağı görücüye çıktı Çin'in güneyindeki Guangdong eyaletinde radara yakalanm..

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi 00:46

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi

7 Canlı Bomba Malzemesi Ele Geçirildi Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan operasyon kapsamında gözaltına alınan 3 DAEŞ üyesinin evinde yapılan aramalarda 7 canlı bomba yapılacak malzemenin yanı sıra Fetull..

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek 04:15

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek

Okan Üniversitesi'nden Çin İlişkilerine Destek Okan Üniversitesi ev sahipliğinde Çin Halk Cumhuriyeti Büyükelçiliği ve Türk-Çin Dostluk Vakfı işbirliğiyle Çin'den Türkiye'ye Yeni İpek Yolu fotoğraf sergisi açıldı. O..

Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Akarsu - Kimdir O 03:50

Barış Akarsu - Kimdir O

Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi ..

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle 21:35

New Girl 6.Sezon 12.Bölüm Türkçe Altyazılı - The Cubicle

New Girl, genç kadrosuyla taze ve çirkin modern kadın/erkek ilişkisi görüntüsünü içeren Liz Meriwether (No Strings Attached)?den yeni komedi dizisi. Jess Day (Zooey Deschanel, ?(500) Days of Summer?), kötü bir ayrılıştan..

  • Tv Series tarafından
  • 3.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın 03:00

Kerim Yağcı & Seda Bingöl - Başındaki Yazmayı Sarıya mı Boyadın

Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Tokat/Reşadiye-Mihrican Bahar-Yücel Paşmakçı Başındaki Yazmayı Da Sarıya Mı Boyadın Neden Sararıp Soldun Da Sevdaya Mı Uğradın Tokat’tan Mı Geliyon Da Yar Sen Almus’lu ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.436 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Alerjik Duyarlılığı Artıran Çevresel Faktörler Nelerdir 02:51

Alerjik Duyarlılığı Artıran Çevresel Faktörler Nelerdir

Alerjiye neden olan en önemli faktörlerden biri genetik. Genetik olarak alerjiye yatkın olmanın yanı sıra alerjene çevresel olarak maruz kalmak alerjiye neden olur. Alerjiye neden olan spesifik maddelere maruz kalmanın y..

  • NABIZ tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türkiye Şehitlerine Ağlıyor 04:15

Türkiye Şehitlerine Ağlıyor

İstanbul Beşiktaş'taki Vodafone Arena yakınlarında ve Maçka parkında gerçekleşen hain terör saldırısında hayatını kaybedenler son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenlerine binlerce vatandaş katılırken gözyaşları sel oldu..

Hile Yapan Köpek 00:22

Hile Yapan Köpek

köpeklerine sıra sıra yem veren abimizin bir köpeğinin gözü biraz açık sanırım ...

  • JET TV tarafından
  • 885 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama 04:43

Başbakan Yıldırım'dan Referandum Öncesi Flaş Açıklama

Başbakan Binali Yıldırım, yeni anayasa teklifinin TBMM Genel Kurulunda kabul edilmesinin ardından başlayacak referandum süreci öncesi yapılacak saha çalışmalarının Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında değerlendirile..