#Urfada kanlı alacak verecek kavgası

Tokat'ta Bir Tiyatro Oyuncusu Sahnede Saldırıya Uğradı 00:48

Tokat'ta Bir Tiyatro Oyuncusu Sahnede Saldırıya Uğradı

A.S.Y. isimli kişi seyircilere hitaben konuşmasını yaptığı sırada sahne arkasından gelen bir kişinin saldırısına uğradı. Tokat'ta gerçekleşen olayda Ankara'dan gelen ekip Kanlı Nigar isimli oyunu sahneliyordu.İkinci perd..

  • JET TV tarafından
  • 1.193 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Partisine 02:55

Başbakan_ Ülkeyi Bölenlerle Kol Kola Girmek Yakışır mı Atatürk'ün Part

Başbakan Yıldırım, Ey CHP, ey Atatürk'ün partisi, ey milli şef İnönü'nün partisi, ne hallere düştün. Ülkeyi bölenlerle kol kola girmek yakışır mı Atatürk'ün partisine? Millet her şeyi görüyor. dedi. Başbakan Binali Yı..

İşte Burak'ı Trabzonsporlu Yapacak Formül! 01:30

İşte Burak'ı Trabzonsporlu Yapacak Formül!

Macaristan'da 16 günlük kamp çalışmalarının ardından 2 gün izin yapan ve Slovakya'nın başkenti Bratislava'nın Samorin kasabasında yurt dışı 2. etap çalışmalarına başlayan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik ..

  • OFSAYT tarafından
  • 957 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Oğuz Sırmalı - Kim 03:02

Oğuz Sırmalı - Kim

Kim şarkı sözleri ile Daha dün birlikte hayaller kurarken, sabahı müjdelerdi martılar gün doğarken Sevmiş olmak hiç unutulabilir mi? Tutulmayan o sözler ağlatırmı sevenleri? Seni kim benim gibi özleyecek, Gülüşüne d..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması 05:55

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Flaş Erken Seçim Açıklaması

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM'de görüşülen anayasa değişikliği görüşmeleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Erken seçim tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Parlamento çalışamaz hale getirilirse düşü..

Erdoğan'dan Açıklama :  Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar 01:43

Erdoğan'dan Açıklama : Kürtler Kerkük'de İşgalci Drumundalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kürtlerin Kerkük'te işgalci konumunda olduklarını söyledi. Erdoğan Kerkük için Hiç kimse burası benimdir havasına giremez dedi. Erdoğan İran dönüşü uçakta bazı gazetelerin Ankara tem..

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜYOR! 08:05

TCG ANADOLUNUN GEMİLERİ İKİYE BÖLEN ANA SİLAHI HAZIR ! RADARA GÖRÜNMÜY

200 km menzilden düşmanı imha edecek tcg anadolunun ana silahı Müthiş yerli füzede sona gelindi. Atıldıkltan sonra deniz yüzeyine inanılmaz yakın uçarak radarlarda görülmeyen ve düşman savaş gemilerini tek atışta ortadan..

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle 1:56:57

Adalet Birliği - Justice League Yabancı Film İzle

Herkese Merhaba Arkadaşlar Son Jenerik Kanalıma Hoş Geldiniz. Öncelikle Bu Tarz Dizi , Fragman Ve Filmlerin Devamının Ve Sürekliliğinin Sağlanması İçin Kanalıma Abone Olursanız Çok Sevinirim. İstediğiniz Dizi,Film, Çiz..

Sarhoş Kadınların Sokak Ortasında Kavga Etmesi 00:37

Sarhoş Kadınların Sokak Ortasında Kavga Etmesi

ABD'nin Teksas eyaletinde gece kulübünden çıkan kafası güzel kadınlar nedenini bilmediğimiz bir tartışmadan dolayı bir anda birbirine girmişler. Tekme ve yumrukların konuştuğu, saç baş yolmalı kız kavgası kameraya böyle ..

  • JET TV tarafından
  • 2.150 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız 02:13

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Bunları İslam Dünyasından Söküp Atmalıyız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam ülkelerine çağrıda bulunarak, Müslüman kanı dökmekten başka maharetleri olmayan bu katil sürülerini İslam düny..

  • Haberler tarafından
  • 706 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Seksendört - Faili Meçhul 03:31

Seksendört - Faili Meçhul

Yolu yoktu zaten bitti, Herkes gibi, o da gitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Acı yok, artık gitti, Her şey gibi bu da bitti, Baştan sonu belli olan ucuz bir roman gibi, Kahramanları ölmeye mahkum, b..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk 06:01

15 Temmuz’da Ailelerimizi Unuttuk

İstanbul İl Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde yaşadıklarını, İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi öğrencileri ile paylaştı. İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'nin İlham Veren Hayatlar Ko..

Barış Akarsu - Kimdir O 03:50

Barış Akarsu - Kimdir O

Herşeyi bilir sinsice susar Sen yaparsın o gelir bozar Son günü bekler nefreti kusar Kalbi bataklık yarını yutar Görmezsin duymazsın hep vardır Tepede beyaz bir saray Sarayda soytarı bir kral Kara haber onun işi ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı 08:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Yeni Yıl Mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni yıl mesajı yayımladı. Erdoğan, yeni yıl mesajında Terör örgütlerinin başını ezeceğiz, 2023 hedeflerimizi gerçekleştireceğiz dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl mes..

Gökçek 'Bomba Gibi Haber' Deyip Açıkladı- FETÖ'nün Yeni Bir Darbe Planı Var 00:22

Gökçek 'Bomba Gibi Haber' Deyip Açıkladı- FETÖ'nün Yeni Bir Darbe Plan

İbrahim Melih GÖKÇEK ; kanlı lekeyi unutmadık unutmamak lazım dedi.Yeni bir darbe planı olduğunu belirtti...

Terkedilmişekmi Köyündeki Cin Vakası Düğünü Vakası! 59:03

Terkedilmişekmi Köyündeki Cin Vakası Düğünü Vakası!

Bu videoya BÜYÜLÜ TEPE,KANLI DERE VAKASI,paranormal, paranormal olay, köy, terk edilmiş köy, cin, cinli köy, vaka, olay, şeytan, korku, gerilim, korkunç, kan, kanlı, cadı, büyü, peri, bir gece, bir gece geçirdik,cinli,t..

  • ZULMA tarafından
  • 1.165 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor 02:55

Saddam'ın İdamından 10 Yıl Sonra Irak'ta Kaos Ve Çatışmalar Sürüyor

Irak’ın devrik lideri Saddam Hüseyin 10 yıl önce, 30 Aralık 2006’da Kurban Bayramı’nın ilk gününde sabah saatlerinde asılarak idam edildi. ABD’nin Irak’ı işgal etmesiyle 24 yıllık iktidarını kaybeden Saddam, diktatör re..

Hasretinle Yandı Gönlüm Seha Okuş 03:02

Hasretinle Yandı Gönlüm Seha Okuş

Hasretinle yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Bin bir dertle doldu gönlüm Gelecektin gel..

Hasretinden Yandı Gönlüm Zara Orjinal Klip 04:32

Hasretinden Yandı Gönlüm Zara Orjinal Klip

Hasretinden yandı gönlüm Yandı yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Gözlerimde kanlı yaşlar Hasretin bağrımı dağlar (bağrımda kışlar) Başa geldi olmaz işler Yok..

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ  : Unutmadık Unutturmayacağız 00:39

15 Temmuz Darbe Teşebbüsünde FETÖ : Unutmadık Unutturmayacağız

FETÖ’nün en kanlı saldırılarından biri 15 Temmuz 2016 darbe girişimi oldu. Darbeciler kendilerine Yurtta Sulh Konseyi, bu darbe girişimine ise Yurtta Sulh Harekatı adını verdiler. Milletin sokağa çıkması ile bastırılan b..

  • PengoTV tarafından
  • 1.697 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Alman Sömürgeciliğinin Başkenti Bagamoyo 02:19

Alman Sömürgeciliğinin Başkenti Bagamoyo

Almanların Doğu Afrika'daki sömürge yönetiminin başkenti olan, Tanzanya'nın Bagamoyo kasabasındaki kalıntılar, sömürgecilik tarihinin kanlı ve çirkin yüzünü gözler önüne seriyor..

Hasretinle Yandı Gönlüm Kolaj 11:45

Hasretinle Yandı Gönlüm Kolaj

Hasretinle Yandı Gönlüm Kolaj Dinle Göksel Seha Okuş Edip Akbayram Fahriye Evcan Hasretinle yandı gönlüm Yandı, yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin, bağrımda ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.223 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hasretinle Yandı Gönlüm Göksel 03:14

Hasretinle Yandı Gönlüm Göksel

Hasretinle yandı gönlüm With Cover Dinle Yandı, yandı söndü gönlüm Evvel yükseklerden uçtu Düze indi şimdi gönlüm Aramızda karlı dağlar Hasretin, bağrımda kışlar Başa geldi olmaz işler Yokluğundan öldü gönlüm Gözlerimde..

  • PengoTV tarafından
  • 1.019 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DEAŞ'ın Hedefinde Ayasofya Camii Vardı 02:08

DEAŞ'ın Hedefinde Ayasofya Camii Vardı

Terör örgütü DEAŞ’in Ayasofya Camii’ne yönelik kanlı eylem hazırlığında olduğu ortaya çıktı. Açıklama İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan geldi. DEAŞ’ın sözde Türkiye emiri eğer yakalanmasaydı, tarihi noktada kanlı saldır..

Frontier 1. Sezon 1. Bölüm İzle 45:38

Frontier 1. Sezon 1. Bölüm İzle

Frontier, 18. Yüzyılın sonlarına doğru Kuzey Amerika’da ticari bir geçim kaynağı olarak sanayileşen, şiddet olaylarının ve kanlı çatışmaların yaşandığı kürk ticaret sisteminin gelişimini merkezine alacak. Başlangıçta yer..

  • Tv Series tarafından
  • 4.605 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Frontier 1. Sezon 2. Bölüm İzle 45:55

Frontier 1. Sezon 2. Bölüm İzle

Frontier, 18. Yüzyılın sonlarına doğru Kuzey Amerika’da ticari bir geçim kaynağı olarak sanayileşen, şiddet olaylarının ve kanlı çatışmaların yaşandığı kürk ticaret sisteminin gelişimini merkezine alacak. Başlangıçta yer..

  • Tv Series tarafından
  • 2.617 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Frontier 1. Sezon 3. Bölüm İzle 45:58

Frontier 1. Sezon 3. Bölüm İzle

Frontier, 18. Yüzyılın sonlarına doğru Kuzey Amerika’da ticari bir geçim kaynağı olarak sanayileşen, şiddet olaylarının ve kanlı çatışmaların yaşandığı kürk ticaret sisteminin gelişimini merkezine alacak. Başlangıçta yer..

  • Tv Series tarafından
  • 2.373 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Frontier 1. Sezon 4. Bölüm İzle 45:59

Frontier 1. Sezon 4. Bölüm İzle

Frontier, 18. Yüzyılın sonlarına doğru Kuzey Amerika’da ticari bir geçim kaynağı olarak sanayileşen, şiddet olaylarının ve kanlı çatışmaların yaşandığı kürk ticaret sisteminin gelişimini merkezine alacak. Başlangıçta yer..

  • Tv Series tarafından
  • 1.587 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Frontier 1. Sezon 5. Bölüm İzle 45:57

Frontier 1. Sezon 5. Bölüm İzle

Frontier, 18. Yüzyılın sonlarına doğru Kuzey Amerika’da ticari bir geçim kaynağı olarak sanayileşen, şiddet olaylarının ve kanlı çatışmaların yaşandığı kürk ticaret sisteminin gelişimini merkezine alacak. Başlangıçta yer..

  • Tv Series tarafından
  • 2.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce