#Urfada kanlı alacak verecek kavgası

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak 01:16

4 Bin İnfaz Koruma Memuru Alınacak

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü tarafından istihdam edilecek 4 bin infaz koruma memuru alımına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre; başvurular, 12 Aralık Pazartesi günü başlayacak Adalet Bakanı ..

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt 00:46

Bozdağ’dan Yunanistan’a Jet Yanıt

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, darbeci askerleri iade etmeyen Yunanistan’ın bağımsız yargı kararını verdi açıklamasına yanıt vererek, Yunanistan’ın bu kararı, Türkiye-Yunanistan ilişkilerine tamiri oldukça güç ve çok uzu..

 Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniden Aynı Dizide Buluşuyor 00:59

Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu Yeniden Aynı Dizide Buluşuyor

Ezel' dizisinde başrol oynayan Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu, yeni başlayacak olan 'Fatih' dizisinde yeniden bir araya gelecek. Fatih' dizisiyle ekrana dönecek olan Kenan İmirzalıoğlu'na, Ezel dizisindeki Eyşan karakt..

  • ANKA tarafından
  • 1.092 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Derbinin Hakemi Belli Oldu 00:15

Derbinin Hakemi Belli Oldu

Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe derbisini hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre Çakır'ın yardımcıları ..

Katalonya Lideri Puigdemont : Barışçıl Mücadeleyi Hedefliyoruz 01:16

Katalonya Lideri Puigdemont : Barışçıl Mücadeleyi Hedefliyoruz

Katalan lider, Madrid’de İspanya Senatosu'nun Katalonya'nın özerkliğini askıya alacak Anayasa'nın 155'inci maddesinin yürürlüğe girmesini onayladığı saatlerde Parlamento binasında konuştu. Katalonya lideri Carles Puigd..

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi 09:53

Muzlu Çikolatalı Lavaş Tatlısı Tarifi

Tarifi: 2 dolu çorba kaşığı bal 2 çorba kaşığı tahin 1 çorba kaşığı kakao 1 adet Anamur muz 1 avuç fındık 1 adet lavaş ekmek Üzeri için, Antep fıstığı 2 adet kumkat Bir tavaya 1 adet lavaş ekmek koyup altını açın. Lavaş..

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta 05:42

İrmikli Etimek Tatlısı Tarifi Çikolatalı Pudingli Şerbetli Pasta

Daha önce etimek tatlısı yaptıysanız ne kadar lezzetli olduğunu bilirsiniz. Fakat biz sizlere çok farklı bir irmikli ve üzerine çikolatalı puding dökülerek hazırlanan çok farklı bir etimekli pasta hazırladık. Yapımını iz..

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenlik kamerasında 01:18

Borç için arkadaşını öldürmüştü! İşte kan donduran cinayet anı güvenli

Ankara'da 1 hafta önce otomobilinde tabanca ile vurulmuş bulunan İlhami Topçu'nun (55), borç alacak meselesi yüzünden çıkan tartışmada arkadaşı Abdülkelim Etike (52) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Etike, polis tara..

Nutuk Bölüm - 2 2:52:43

Nutuk Bölüm - 2

Bundan sonra, 8 Eylül toplantısında sözünü ettiğim muhtıra ele alındı. Bu muhtırada başlıca Amerikan mandası üzerinde duruluyordu. O günlerde, İstanbul'dan gelen bazı kimseler Amerikalı Mistez Brown (Bravn) adında bir ga..

  • PengoTV tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj İzle 2:29:20

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Dublaj

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyazılı İzle 2:29:41

Yenilmezler 3 Sonsuzluk Savaşı - Avengers 3 Infinity War Türkçe Altyaz

Avengers: Infinity War 2 Bölüm Olarak Geliyor! Herkes full hd film olarak yayınlanan Captain America: Civil War filmini izlediği zaman filmin devasa olduğuna inanmıştı. Çünkü süper kahramanlı iki tane dev orduya sahipti...

Eşini başka erkekle basan penguen çıldırdı 03:11

Eşini başka erkekle basan penguen çıldırdı

Eşini başka erkekle basan penguen kavga çıkardı National Geographic, hayvanlar alemindeki en 'kanlı' kavgalardan birini ekranlarına taşıdı Hayvanlar alemi az kalsın bir aşk cinayetine sahne olacaktı. National Geogra..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.067 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı 02:18

Kısmetse Olur 355.Bölüm Fragmanı

Kısmetse Olur 10 Şubat Cuma 2017 günü yayınlanacak olan yeni bölüm fragmanında, bu hafta Aycan'a evlenme teklif etmeyi planlayan Onur, yaşanan olumsuz şeylerden sonra bu kararından vaz mı geçiyor? Onur ve Aycan aşkı biti..

  • ANKA tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erkek Arkadaşları İçin Kavga Eden İki KIZ...Saç Çekme Serbest 00:17

Erkek Arkadaşları İçin Kavga Eden İki KIZ...Saç Çekme Serbest

Kızların erkek için bu kadar sert kavgası kameraya yansıdı..

  • Cowboy tarafından
  • 1.111 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Birbiriyle Kavgalı Olan Ünlüler ! 02:05

Birbiriyle Kavgalı Olan Ünlüler !

Birbiriyle Kavgalı Olan Ünlüler !Demet akalın ve hande yener kavgası, taylor swift ve katy perry kavgası, ibrahim tatlıses, cem yılmaz, yıldız tilbe, justin bieber, kim kardashian, paris hilton, tarkan, hülya avşar, ajda..

  • ANKA tarafından
  • 1.582 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kız Kavgasına Dayı Müdahalesi 00:33

Kız Kavgasına Dayı Müdahalesi

Sokak ortasında kavgaya tutuşan kızlara müdahale eden bir halk kahramanı olan dayıyı izliyoruz. Böyle dayılara her zaman ihtiyacımız var...

  • JET TV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Trafikte Saç Saça Baş Başa Kavga Eden Kadınlar 00:27

Trafikte Saç Saça Baş Başa Kavga Eden Kadınlar

Trafikte saç baş yolduran kız kavgası. Kızlar ölümüne birbirlerine giriyorlar ve sonuç tabiki de vahim oluyor.Hep birlikte izliyoruz.....

  • JET TV tarafından
  • 1.115 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kadınların Kitlenmiş Şekilde Kavga Etmesi 01:04

Kadınların Kitlenmiş Şekilde Kavga Etmesi

2 kadının kavgasını ayırmak isteyenler bir türlü başarılı olmayınca çözümü tazyikli su sıkmakta buldular. Amatör kameraya yansıyan kavga görüntüleri sizlerle...

  • JET TV tarafından
  • 1.173 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bodrum Masalı 4. Bölüm Kurabiye Canavarı Ateş 03:17

Bodrum Masalı 4. Bölüm Kurabiye Canavarı Ateş

Bodrum Masalı 4. Bölüm Dikkat Kız Kavgası Çıkabilir İzle..

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verdi 00:52

Konya'da akılalmaz cinayet! 'Kim daha çok seviyor' kavgasında can verd

Konya'da iddiaya göre uyuşturucu madde kullandıktan sonra 2 çocukluk arkadaşı arasında 'hangimiz daha çok seviyor' kavgası çıktı. Çıkan kavgada Naim Kaçın (23) arkadaşı Yunus Emre Özsan'ı (23) tüfekle vurarak öldürdü. Ol..

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı 59:07

My love from the stars 1. bölüm izle türkçe altyazılı

kore klipleri komik, , güney kore klip şarkıları, ben tek siz hepiniz kore klip, güney kore kore klip, güney kore klipleri kavga, kore klip hd, ben tek siz hepiniz, kore klipleri kavgalı, kore klip acıklı, güney kore kli..

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 00:44

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı

Osmaniye'ye 3 Havan Mermisi Atıldı, Anne İle Oğlu Yaralandı 19 Ekim 2016 16:03 Osmaniye'de iki mahalleye 3 havan mermisi atıldı PAYLAŞ TWITTER Paylaş Tweetle Paylaş Paylaş Gönder Osmaniye'nin Amanos Dağı eteklerindeki ..

Bilal Oglan - Fasl-i Beyoglu 04:17

Bilal Oglan - Fasl-i Beyoglu

Fasl-i Beyoglu 2008 Albümünden. Pencere açıldı Bilal Oğlan piştov patladı Varın bakın kanlı da Bilal yine kimi hakladı Allı yemeni Bilal Oğlan pullu yemeni Bir bahçeden bir bahçeye salla yemeni Ben sana varmam Bilal O..

Gaziantep'te Katliamın Eşiğinden Dönüldü 01:40

Gaziantep'te Katliamın Eşiğinden Dönüldü

Gaziantep'te Katliamın Eşiğinden Dönüldü TERÖR örgütü IŞİD üyelerine yönelik dün 2 ayrı noktada düzenlenen ve 3 polisin şehit olduğu operasyonlar ile kentte kaos ortamı oluşturmayı hedefleyen kanlı saldırılar önlendi...

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972) 03:23

ESİN ENGİN - BANA ELLERİNİ VER (1972)

Esin Engin, (d. 17 Mayıs 1945-ö. 4 Mayıs 1997) Besteci, aranjör, şarkıcı, orkestra şefi ve müzisyen. 1945'te Kırım asıllı bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi. Müziğe 5 yaşında başladı. Önce ud ve kanun ile Klasik Türk..

II. Dünya Savaşı (Belgesel) Part 1 2:16:01

II. Dünya Savaşı (Belgesel) Part 1

Inside: 2. Dünya Savaşı, savaşın en kanlı dönemine tanıklık etmiş gazi ve vatandaşların yaşadıklarını, onların gözüyle saniye saniye sizlerle buluşturuyor. Savaşın soğuk yüzünü, tüyler ürperten çatışma sahnelerini, hayal..

  • PengoTV tarafından
  • 2.219 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz 06:11

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz

Erdoğan Sert Çıktı- Asla İzin Vermeyiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Batı'ya sert eleştirilerde bulunarak Suriye'deki insani sorumluluk konusunda sınıfta kalanların bize ders vermesine izin vermeyiz dedi. Cumh..

Fetö'nün Darbe Girişimi, Yarışma Formatında Akıllı Telefonlarda 01:21

Fetö'nün Darbe Girişimi, Yarışma Formatında Akıllı Telefonlarda

Fetö'nün Darbe Girişimi, Yarışma Formatında Akıllı Telefonlarda TÜBİTAK desteğiyle cep telefonu uygulamaları üzerine çalışan girişimci, kanlı darbe girişimini insanlara anlatmak için iOS ve android işletim sistemlerind..

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt 02:35

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt

Erdoğan'dan Chp Bildirisine Sert Yanıt Cumhurbaşkanı Erdoğan, bildiriler yayınlamak suretiyle ülkenin Cumhurbaşkanına ve hükümetine saldırmanın bir siyasetçiye yakışmayacağını söyledi. Erdoğan, “Bunlar ne menem bir ana..

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler 02:31

Yolcuları Coşturan Minibüsçü Abiler

İstanbul anadolu yakasında minibüs hattı işleten abilerimiz, diğer minibüsçü abilerimize örnek olacak derecede sıcak kanlı, günler yüzlü bir şekilde yolcuğu eğlenceli hale getirerek işten okuldan dönen vatandaşlara dans ..

  • Cowboy tarafından
  • 765 görüntüleme
  • 8 yıl önce