#Urfada kanlı alacak verecek kavgası

Kırmızı listeye bir çizik daha! 01:33

Kırmızı listeye bir çizik daha!

MİLLİ İSTİHBARAT TEŞKİLATI TERÖRE BİR DARBE DAHA VURDU, ELİ KANLI ÖRGÜTÜN SÖZDE ÜST DÜZEY YÖNETİCİSİNİ SINIR ÖTESİNDE ETKİSİZ HALE GETİRDİ. MİLLİ SAVUNMA BAKANI İLE KOMUTANLAR İSE SURİYE HUDUT HATTININ SIFIR NOKTASINA G..

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu! 01:33

Tüfekten çıkan mermi genç kızın sonu oldu!

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Kan donduran olay Kayseri’de gerçekleşti. Kayseri'de bir evde parti yapan ikisi kız, 4 gencin gece eğlencesi kanlı bitti. 17 yaşındaki B.A, 16 yaşındaki İkranur Türksoy'u pomp..

Biri mezara diğeri cezaevine girdi! 01:21

Biri mezara diğeri cezaevine girdi!

ÜMRANİYE'DE, AYNI İNŞAATTA ÇALIŞAN İKİ ÖZEL GÜVENLİK GÖREVLİSİNİN TARTIŞMASI KANLI BİTTİ. BİRİ MEZARA, DİĞERİYSE CEZAEVİNE GİRDİ...

300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 1 04:13

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 1

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles...

  • ANKA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 2 04:04

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 2

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 2 Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 1.262 görüntüleme
  • 7 yıl önce
300  - Bir İmparatorluğun Yükselişi  Son Umut Savaşı 3 02:28

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 3

300 - Bir İmparatorluğun Yükselişi Son Umut Savaşı 3 Film, Persler ile Atinalılar'ın karşı karşıya geldiği Artemis Savaşı'na sahne olacak. Yeni filmin kahramanları ise Pers Kralı Xerxes ile Atinalı savaşçı Themistocles..

  • ANKA tarafından
  • 1.089 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor 02:24

Pakistan'daki IŞİD Saldırısında Can Kayıbı Artıyor

Belucistan eyaletinde bir Şii türbesini hedef alan intihar saldırısında en az 20 insan yaşamını yitirdi, hastanelere 28 yaralı taşındı. Türkiye ve ABD, resmi açıklamayla saldırıyı kınadı. Ortadoğu'dan silinmek üzere olan..

Aksaray’da 2 kişi sokak ortasında silahla vurularak yaralandı 01:17

Aksaray’da 2 kişi sokak ortasında silahla vurularak yaralandı

Aksaray'da sokak ortasında tartışan 3 kişinin tartışması kavgaya dönüşünce olay kanlı bitti. Kavgada 2 kişi silahla vurularak yaralandı...

Gölge Hançer 2:17:04

Gölge Hançer

KANLI DÜŞ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 33 görüntüleme
  • 10 ay önce
Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4 02:47

Slayaway Camp Butcher's Launch Trailer PS4

Slayaway Camp: Butcher's Cut is a killer puzzle game where you control Skullface, a psychotic slasher hell-bent on revenge. Slide this adorably demented murderer around hundreds of isometric puzzle levels to squash, flay..

  • BETA tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ustura Türkçe Dublaj Film İzle 1:44:59

Ustura Türkçe Dublaj Film İzle

USTURA – MACHETE TÜRKÇE DUBLAJ HD FULL FİLM İZLE Ustura – Machete filminin konusunda kendisinde barındırdığı kanlı vahşi palasıyla etrafta dolaşan karakteri Danny Trejo canlandırmakta Filmde, içerisinde bulunduğu çete ta..

  • PengoTV tarafından
  • 8.361 görüntüleme
  • 7 yıl önce
ABD’ye Tepkiler Büyüyor 02:25

ABD’ye Tepkiler Büyüyor

ABD Başkanı Donald Trump’ın, Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıma kararını protesto eden yaklaşık 500 kişilik grup, akşam saatlerinde ABD Büyükelçiliği önüne toplandı. Grup “Kudüs evimiz, kırmızı çizgimiz”, “Katil İs..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu 07:57

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kudüs Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 4. Necip Fazıl Ödülleri 2017 programına katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanı sıra törene Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Kültü..

Soydaner - Söz Rap Klip 02:40

Soydaner - Söz Rap Klip

Ben bir Bordo Bereliyim, Vatan İçin And İçerim Damla Dahi Kanım Olsa, Bu Bayrakta Can Veririm Gözlerinde Kan İçinde, İntikam Var Askerimin Şehitlerimin İntikamı Alınacaktır, Söz Veririm Biz Bu Yolda Söz Verdik, Dönüş Yo..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.054 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vay Delikanlı Gönlüm Vay  Vol - 2  ft Arda Baba 02:49

Vay Delikanlı Gönlüm Vay Vol - 2 ft Arda Baba

7/A VOL 2 - Vay Deli Kanlı Gönlüm Vay #AhmetŞafak #Remix Arda Baba Vay Delikanlı Gönlüm Şarkı Sözleri Bu zamanda Ferhat olmak zor gönül Dağ bulursun ama şirin bulamazsın Bu zamanda mecnun olmaz zor gönül çöl bulursu..

İstiklal Marşı 01:09

İstiklal Marşı

İSTİKLÂL MARŞI Korkma, sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak; Sönmeden yurdumun üstünde tüten en son ocak. O benim milletimin yıldızıdır, parlayacak; O benimdir, o benim milletimindir ancak. Çatma, kurban olayım, çehreni ..

  • PengoTV tarafından
  • 724 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Zagor ( Kara Bela ) 1971 Türk Filmi İzle 1:14:35

Zagor ( Kara Bela ) 1971 Türk Filmi İzle

Konusu : Filmde, Zagor’un bir çetenin düzenlediği soyguna engel olması anlatılır. Bir süredir ormanda dolaşan siyah maskeli bir hayalet, kabilelerden uzaklaşan Kızılderilileri öldürür. Kara kurt kabilesinin reisi Satko,..

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise) 44:52

Paranormal Olay Mağarada Bir Gece Geçirdik (Kilise)

Uzun zaman önce, bu topraklar başka diyarlara aitken bu mağara bir kiliseymiş.O kadar ihtişamlı ve görkemliymiş ki zamanında, insanlar burada bağışlar yapar, kendilerini dinlerine adarlarmış. Fakat asırlar geçtikçe, bura..

  • JET TV tarafından
  • 959 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Fury Türkçe Dublaj Hd İzle 2:14:38

Fury Türkçe Dublaj Hd İzle

Fury, 1945 yılının Nisan ayında, İkinci Dünya Savaşı'nın son günlerinde geçiyor ve Komutan Wardaddy, topçu Boyd Swan, yükleyici Grady Travis, şoför Trini Garcia ve yardımcı şoför Norman'dan oluşan müfrezenin, 300 düşman..

Vecize - Mafia İstanbul 03:02

Vecize - Mafia İstanbul

Mafia İstanbul şarkı sözleri ile Nakarat Bi komplo patlar piyango Ateşli notam legato Sokaklar Tablo ben Pablo Picasso Bra amigo fiyasko Basıldı kaldı gazino Kapandı kafanda bap bap Herkes bi kafadan hasta Bura İ..

Flyboi - Mahallem Üşüyor 03:32

Flyboi - Mahallem Üşüyor

Mahallem Üşüyor şarkı sözleri ile Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Bura harlem değil lanet Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor Mahallem üşüyor tamamam tamam tamam yavaş sakın beni oyalama ..

Söz | 36.Bölüm 2:22:49

Söz | 36.Bölüm

Söz’ün 35. Bölümünde;nDerman’ın kurduğu tuzaktan kurtulan Tim’i yeni bir görev bekliyordur.nYolun sonuna geldiğini anlayan Çolak (Serhat Kılıç) gösterişli bir veda için çalışmaya başlar. Büyükelçi, Agah (Mehmet Özgür) v..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 74 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman 05:18

Killa Hakan Eko Fresh Ayaz Kaplı - Geçti Zaman

Geçti Zaman şarkı sözleri ile Sokakta başı boş kalır Başı boş kalır, korkar titrer ölün Bi' bakarsın sokağa düşmüş, kaybolmuş dölün Sen de çaresiz, eli ayağı bağlı, kelepçeli Çok uzaklardasın Bir belada, bir zorda durma..

Söz | 38.Bölüm 2:18:28

Söz | 38.Bölüm

Söz’ün 38. Bölümünde;nDerman çok daha kapsamlı bir planı gerçekleştirmenin eşiğinde...nnSelim’in (Burak Çelik) tünelden yapacağı saldırıyı önlemek için var gücüyle uğraşan Yavuz (Tolga Sarıtaş) önderliğindeki Tim, deste..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 72 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney 1:20:54

Seyyit Han Toprağın Gelini 1968 Türk Filmi Yılmaz Güney

Yönetmen: Yılmaz Güney Oyuncular: Hüseyin Zan, Sami Tunç, Ahmet Koç, İhsan Gedik, Enver Dönmez, Çetin Başaran, Necla Aksoy, Danyal Topatan, Nihat Ziyalan, Nebahat Çehre Devamını Gör... Ödüller: En İyi Müzik , En İyi Gör..

Gazapizm - Sağı Solu Kes 04:24

Gazapizm - Sağı Solu Kes

Söz: Gazapizm Müzik: Ateş Berker Öngören Vokal: Bahar Sönmez Trompet: Fırat Akcan Keman: İdil Han Bass Gitar & Perdesiz Bass: Erdal Eriş Mix: Okan Çam Mastering: Barış Büyük Kurumuş boğazım Bekliyorlar yol ağzında onlar ..

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı 01:53

Bakan Hulusi Akar, İdlib'deki saldırının detaylarını açıkladı

329 rejim askerinin etkisiz hale getirildiğini belirten Milli Savunma Bakanı Akar, İdlib'deki hain saldırının detaylarını açıkladı. Akar, Birliklerimizin bulunduğu yerler önceden Rusya'nın sahadaki yetkilileri ile koord..

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok 03:06

Cem Belevi & Tetik - Adaleti Yok

Adaleti Yok şarkı sözleri ile Vursunlar canımı ciğerimi kurşunlar Kazsınlar kalbimi o çukura koysunlar İhaneti yaktı merhametin eli kolu bağlı Adaleti yok Dünyanın masumun elleri kanlı Bir sabah ki doğmayan Güneş v..

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise) 44:52

MAĞARADA BİR GECE GEÇİRDİK - Paranormal Olay (Kilise)

DİKKAT! Videoyu izlemeye başlamadan önce bu kısımı okumanızı istiyoruz.En iyi deneyim ve detaylar için kulaklık kullanmanızı öneriyorum veya yüksek ses ile izlemenizi.100.000+ Beğeni gelirse bizi çok mutlu etmiş olursunu..

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official Music Video) 03:18

DJ Suppa x Çağrı Sinci feat. Eypio - ÖLMEZSEN KAYBETMEZSİN (Official M

Söz: Çağrı Sinci & Eypio Müzik: Dj Suppa Mix & Mastering: Savaş Ceyhan Yönetmen: Sertan Özcan DOP: Doğu Gülbağ Edit: Yeeid Asistanlar: Doğukan Yalçın Burak Atasever Drone: Burak Özdemir Sözler: Çiv..