#Urfada kanlı alacak verecek kavgası

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak 01:32

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak

Obama'nın Üvey Kardeşi Trump İçin Oy Kullanacak ABD'de 225.8 milyon seçmenin 8 Kasım'da sandık başına gideceği başkanlık seçimlerine saatler kaldı. ABD Başkanı Obama'nın üvey kardeşi, oyunun rengini açıklayarak Trump'ta..

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde 16:04

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde

Başbakan Yıldırım’dan Kobilere Müjde Başbakan Binali Yıldırım, Rize’de STK temsilcileri ile bir araya geldiği toplantıda, kobilere yeni kredi müjdesi verirken, asgari ücret desteğinin 2017 yılında da devam edeceğini açı..

Bozdağ'dan Döviz Değerlendirmesi 01:26

Bozdağ'dan Döviz Değerlendirmesi

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Dolarla oynayarak milletin cebine, millete zarar verecek sonuçlar ortaya koyarak, bu seçimin sonuçlarını değiştireceğini düşünenler varsa aldanıyorlar. dedi...

İsrail Basını Obama'nın,  Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı 00:43

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımın

İsrail Basını Obama'nın, Suriye'deki Ypg Militanlarına Silah Yardımını Yeniden Başlattı Obama'dan Gider Ayak YPG'ye Son Kıyak! Silah Yardımını Yeniden Başlattı İsrail basını, Trump'ın başkanlık yarışını kazanmasının a..

Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu 01:28

Firari Fetö Şüphelisi Avukat Teslim Oldu

FETO kapsamında araması ve yakalanması bulunan Avukat Ali Eroğul, Niğde Adliyesine giderek teslim oldu. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından yapılan operasyonlar da polis tarafından bulunamayan Avukat Ali Eroğul, bugün a..

Merve Özkaynak 15 Dakikada Evde Kuaför Etkisi 12:31

Merve Özkaynak 15 Dakikada Evde Kuaför Etkisi

Saçlarınızı yıpratmadan evde kendiniz, 15 dakikada uygulayabileceğiniz; vaktinizi ve saç sağlığınızı kaybetmenize son verecek ayrıca kuaför masrafından tasarruf etmenizi sağlayacak bir yöntemle kuaförden çıkmışçasına hav..

Tek Yıldızlı Ürünleri Test Ettik - O Kadar Kötüler mi ? 23:24

Tek Yıldızlı Ürünleri Test Ettik - O Kadar Kötüler mi ?

Bu videoda tek yıldıza layık görülen ürünleri test ediyoruz. Sonra da kendi yıldızlarımızı veriyoruz. Gerçekten de tek yıldız verecek kötüler mi? Objektif bir şekilde inceledik...

  • JET TV tarafından
  • 118 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Düşük Bütçeli Koşu Bandı 00:20

Düşük Bütçeli Koşu Bandı

Spor salonuna verecek parası olmayan genç kız evde kendi imkanları ile koşu bandı yapmış. Sıvı sabundan koşu bandı yapmış...

  • JET TV tarafından
  • 568 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kadife - Yerle Yeksan 04:02

Kadife - Yerle Yeksan

Şarkı Sözleri: Büyük hayaller kırılırlar Camları ruhuna batar Acımaz ki uyuşanlar Sanma ki canları yanar Sen yoksan her şey yerle yeksan Uyusam ve hiç uyanmasam Bir gözyaşı senden arta kalan Silsem geçer yanağımdan V..

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz 04:04

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne

Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu En Kısa Zamanda Milletin Önüne Getireceğiz Başbakan Binali Yıldırım, “Referandumu en kısa zamanda milletin önüne getireceğiz. 2017'de seçim falan yok. 2018'de de yok. 2019'a kadar ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek 07:25

Cumhurbaşkanı Erdoğan_ Ambargolar Bizi Bitirmiyor, Bitirmeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “'Kötü komşu insanı hacet sahibi yapar.’ Bu tür ambargolar bizi bitirmiyor, bitirmeyecek. Bizi hacet sahibi yapacak. Bu tür engellemeler savunma sanayimizi geliştirme konusundaki azmim..

Eser Yenenler Show Linç@ - Oğuzhan Koç 18:23

Eser Yenenler Show Linç@ - Oğuzhan Koç

Bu koltukta kimler, kimler linç edilmediki ki! Sezon finalimizin konuğu Oğuzhan Koç da kendi payına düşeni fazlasıyla alıyor :) Bakalım Oğuzhan Koç kendisiyle ilgili yapılan yorumlara ne cevap verecek?..

  • JET TV tarafından
  • 226 görüntüleme
  • 5 yıl önce
600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık 03:02

600 Bin Kişiye İstihdam Öğrenciye Harçlık

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AK Parti Isparta Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen mahalle formu programında konuştu Ekonomi Koordinasyon Kurulunda alınan kararlara ilişkin açıklamada bu..

Tarkan Geleneği Bozmadı - Harbiye'de Başlıyor 03:26

Tarkan Geleneği Bozmadı - Harbiye'de Başlıyor

Tarkan Harbiye geleneğini devam ettiriyor. Sanatçı, Eylül ayında Açıkhava'da 9 konser verecek...

  • BETA tarafından
  • 78 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarkan Ve Pınar Tevetoğlu Çifti Boşanıyor Mu 08:28

Tarkan Ve Pınar Tevetoğlu Çifti Boşanıyor Mu

Bu iddia çok konuşulur! Rüya gibi bir düğünle hayatlarını birleştiren Tarkan ve Pınar Tevetoğlu çiftinin “boşanacakları” iddiaları magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Tarkan ve Pınar Tevetoğlu cephesinden haklarında..

  • BETA tarafından
  • 164 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Aydamaya 3. Bölüm - Biz Bir Ekibiz 46:57

Aydamaya 3. Bölüm - Biz Bir Ekibiz

Tonguç sonunda Aydamaya ile karşılaştı. Aydamaya'yı karşısında gören Tonguç, Aydamaya'nın dünyaya düşen dost bir uzaylı olduğunu kabullenecek mi ? Büyük bilgenin Aydamaya'yı geri döndürme çalışmaları nasıl sonuç verecek ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 376 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Jennifer Lopez'den Türk Yetkililere Uyarı - Abartmayın 07:20

Jennifer Lopez'den Türk Yetkililere Uyarı - Abartmayın

Antalya'da 6 Ağustos tarihinde konser verecek olan dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, Türk yetkililere uyarıda bulundu. Loperz helikopter ile değil cip ile alınmak istediğini belirterek yetkililere, ''Abartmayın.'' uya..

  • BETA tarafından
  • 86 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tarkan'ın Konser Ücreti Dudak Uçuklattı 08:07

Tarkan'ın Konser Ücreti Dudak Uçuklattı

Megastar Tarkan, Ekim ayında Avrupa turnesine çıkmaya hazırlanıyor. 10 Ülkede konser verecek Tarkan'ın kazancı ise dudak uçuklatıyor...

  • BETA tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 5 yıl önce
AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi 01:36

AB'nin uydu nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi

Avrupa Birliği tarafından ilk uydusu 2005 yılında uzaya gönderilen uluslararası nevigasyon sistemi Galileo hizmete girdi. ABD Ordusu’nun denetimi altındaki GPS ile Rus Glonass’a alternatif olacak olan yön bulma sistemi ..

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti 01:30

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Silahlı Saldırı Sonucu Hayatını Kaybetti

Rusya’nın Ankara Büyükelçisi Andrey Karlov uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Karlov, Ankara’da katıldığı bir fotoğraf sergisinde konuşurken silahlı saldırıya uğradı. Kameralara yansıyan olay anında, tak..

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi 00:49

Yıldızlar Şahidim Tanıtımı | Yeni Dizi

Yıldızlar Şahidim yakında Star'da! Bir süre önce çekimlerinin başladığı Yıldızlar Şahidim dizisi önümüzdeki günlerde izleyici ile buluşacak. Özge Gürel ve Berk Cankat’ın gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı dizinin ö..

  • PITIRCIK tarafından
  • 2.819 görüntüleme
  • 8 yıl önce
X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle 2:35:43

X-Men: Apocalypse Türkçe Dublaj Full Hd Film İzle

X-Men evreninin en güçlü mutantlarından En Sabah Nur, yani Apocalypse (Oscar Isaac), binlerce senelik uykusundan uyandığında dünyayı tanınmayacak bir şekilde bulacaktır. Gördükleri karşısında oldukça sinirlenmiş Apocalyp..

  • PengoTV tarafından
  • 28.890 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Jennifer Lopez Türkiye'ye Geldi - Konsere Saatler Kaldı 09:40

Jennifer Lopez Türkiye'ye Geldi - Konsere Saatler Kaldı

Dünyaca ünlü şarkıcı Jennifer Lopez, bu akşam Antalya'da vereceği konser için dün sabah saatlerinde Türkiye'ye gelmişti. Antalya'nın Serik ilçesine bağlı turizm bölgesi Belek'teki Regnum Carya Otel'de 'It's My Party' tur..

  • BETA tarafından
  • 58 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu Açıldı 03:20

Mecidiyeköy-Mahmutbey Metrosu Açıldı

Avrupa Yakası'nın ilk sürücüsüz metrosu Mecidiyeköy-Mahmutbey metrosu açıldı. Vatandaşlar ilk 10 gün metroyu ücretsiz kullanabilecek. Yeni metro hattı İstanbul’un en kalabalık ilçelerindeki duraklarla binlerce yolcuya hi..

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak 03:55

Fetö’ye Karşı Başkanlık Okulları Açılacak

İkinci Abdülhamit’in torunu Nilhan Osmanoğlu FETÖ ve benzeri örgütlerin eğitim yuvalarına karşın Başkanlık Okulları açarak geleceğin devlet adamlarını yetiştireceklerini açıkladı. Osmanoğlu, Türkiye genelinde uygulamayı ..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

TÜRKSAT 5A HİZMETE GİRDİ 03:18

TÜRKSAT 5A HİZMETE GİRDİ

TÜRKSAT 5A GENİŞ BİR COĞRAFYAYA HİZMET VERECEK..

Dillere destan patlıcan kebabı! 02:23

Dillere destan patlıcan kebabı!

PATLICANIN TAM MEVSİMİ... ÖZELLİKLE DE KEBAP SEVENLER İÇİN... TAHİR USTA'NIN MUTFAĞINA GİDECEĞİZ ŞİMDİ... DİLLERE DESTAN BİR PATLICAN KEBABININ TARİFİNİ VERECEK BİZE.....

300 Çocuğa 120 Milyon Liralık Burs Fırsatı 06:18

300 Çocuğa 120 Milyon Liralık Burs Fırsatı

Semra & Enver Yücel Vakfı üçüncü burs başvuru dönemini başlattı. Alınacak yeni bursiyerlerle birlikte toplamda 300 çocuğa 8 yıllık eğitim öğretim dönemi boyunca 120 milyon TL'lik burs verecek...