#Urfada kanlı alacak verecek kavgası

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) 00:44

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK)

Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda Çıkan Kararlar(EKK) Başbakan Binali Yıldırım’ın başkanlığında gerçekleştirilen Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı’nda (EKK) küresel piyasalar ve Türkiye’yi etkileyen ekonom..

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım 03:17

İstanbul’da 1 Milyonluk Dev Yatırım

İstanbul’da Tüm Üstün Zekalılar Derneği(TÜZDER) tarafından 20 devlet okulunda “Dört Dörtlük Destek Eğitim Odaları” projesi hayata geçirilecek Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’, Kalkınma Ajansı, İstanbul Teknik Ünive..

Kafamızı Telefondan Kaldıramayacağımız Yeni Oyunumuz Hayırlı Olsun: Super Mario Run Geliyor! 02:05

Kafamızı Telefondan Kaldıramayacağımız Yeni Oyunumuz Hayırlı Olsun: Su

Super Mario Run 15 Aralık itibariyle iOS işletim sistemi ile çalışan cihazlarda (iPhone, iPad) oynanabilecek. Super Mario Run'ın Google Play'de yerini alacak Android sürümünün ise 2017'de çıkması bekleniyor. Jimmy Fal..

  • Cowboy tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Brüksel'de Kritik AB Zirvesi 01:58

Brüksel'de Kritik AB Zirvesi

Avrupa Birliği devlet ve hükümet başkanları, yıl sonu zirvesi için Brüksel’de biraraya geldi. Zirvenin gündeminde göç, güvenlik, Avrupa Birliği-Ukrayna Ortaklık Anlaşması, Rusya, Brexit ve Suriye konuları var. Fransa Cum..

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum 04:17

Manga - Dunyanin Sonuna Dogmusum

Naber bak, bende dert yok tasa yok Mutluyum artık beynim yok Dikmişim ekrana gözlerimi Başka da bir ihtiyacım yok Kişisel neyim kaldı ki bir iletim olsun Tıklana tıklana her şeyim ortada Atın ölümü arpadan olsun ..

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor 04:00

Rusya İstihbaratı Cıa'den İntikam İstiyor

Eski MİT görevlisi Cemal Alparslan Ertuğ, yaptığı açıklamada Rusya'nın intikam planı hazırladığı ve CIA'den suikastin intikamını alacağını ifade etti. İşte Cemal Alparslan Ertuğ'un yaptığı bomba açıklamalar; Ben polis m..

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü 01:52

Ateşkesle Birlikte 2 Bin 200 Aile Halep’e Döndü

Halep, Suriye’nin en güzide şehirlerinden. Ancak, yıllardır süren iç savaş nedeniyle büyük bir yıkıma sahne oldu. Evler, sokaklar, iş yerleri harabeye döndü. Şimdi ateşkesle bilikte 2 bin 200 aile Halep’e döndü. Güçler ..

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu! 01:42

Survivor 2017 Gönüllüler Takımı Meydan Okudu!

Survivor 2017 için geri sayım başladı. Gönüllüler Takımı, Survivor 2017 öncesi verdikleri mesajlarla iddialarını ortaya koydular... Survivor 2017, 21 Ocak Cumartesi akşamı 20.00'da TV8 ekranlarında sevenleriyle buluşaca..

  • PITIRCIK tarafından
  • 596 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim 02:07

Kerimcan Durmaz Fatih Ürek benim herşeyim

Winter Fest için Uludağ'da bulunan sosyel medya fenomeni Kerimcan Durmaz, şarkıcı Fatih Ürek'e övgüler yağdırdı. Uludağ'da gerçekleşen ve yüzlerce gencin yoğun ilgi gösterdiği Winter Fest, dün gece kış turizminin gözbebe..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.395 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR 01:15

The Corn Dog Competition Begins! - Season 5 Ep. 4 - MASTERCHEF JUNIOR

MASTERCHEF JUNIOR beşinci olarak geri döndü! Şef yemek yarışması serisi, 8-13 yaşları arasındaki yetenekli çocuklara yemek yeteneklerini ve yiyecek tutkusunu bir dizi lezzetli zorlukla sergileme şansı veriyor. Ev sahibi ..

Yıldırım ,  Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek 08:23

Yıldırım , Artık Hiçbir Vesayetçi Güç Ülkeyi Geriye Götüremeyecek

Başbakan Binali Yıldırım, Anayasa değişikliğiyle birlikte artık hiçbir vesayetçi gücün ülkeyi geriye götüremeyeceğini söyledi. Antalya'da, Büyükşehir Belediyesi ve kamu kurumları tarafından yapımı tamamlanan toplam mal..

Senden Bana Kalan Full Hd İzle 1:52:06

Senden Bana Kalan Full Hd İzle

Senden Bana Kalan (Yerli Film)(2015) Drama,Duygusal,Romantik,Yerli Filmler Ülke: Türkiye Süre: 118 Dakika Yönetmen: Abdullah Oğuz Oyuncular: Doğa Konakoğlu, Ekin Koç, Neslihan Atagül, Sabri Özmener, Wilma Elles Ekin Koç'..

  • Tv Series tarafından
  • 84.271 görüntüleme
  • 8 yıl önce
The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor 01:04

The First Responders Arrive - Season 5 Ep. 5 - Masterchef Junıor

Ev sahibi ve ödüllü şef Gordon Ramsay, MASTERCHEF JUNIOR yargılama panosunda ünlü pastane şef Christina Tosi ile bir araya gelir. Ünlü gıda uzmanları birlikte, umut veren umutları profesyoneller gibi pişirmeye ve yol boy..

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle 2:11:02

Logan Türkçe Dublaj Hd Film İzle

Filmin Diğer Adı:Untitled Wolverine Sequel Filmin IMDB Puanı: Filmin Yapım Yılı:2017 Filmin Türü:Aksiyon,Bilimkurgu Filmin Yönetmeni:James Mangold Filmin Senaristi:Michael Green, David James Kelly Filmin Oyuncuları:Hug..

  • Tv Series tarafından
  • 28.840 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candanı Sakinleştiremediler! 17:04

Bahar Candanı Sakinleştiremediler!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Bahar Candan, Selin Baygüneşli'nin erkek arkadaşı olmadığı halde erkek arkadaşlı konsept yapmasına itiraz edince kavga çıktı. Bahar daha sonra d..

  • ANKA tarafından
  • 1.085 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final) 00:38

Baba Candır 66.Bölüm Fragmanı (Final)

Evde son günlerini geçiren çocuklar tek tek odalarıyla ve anılarıyla vedalaşırlar. Çocukların gidişiyle beraber evi ve yufkacıyı satıp emekliye ayrılmayı planlayan Salih Usta’ya büyük sürpriz yaparlar. Kutlama için bütün..

Reign 4. Sezon 6. Bölüm  Türkçe Altyazılı  Hd Film İzle Yabancı Diziler 40:34

Reign 4. Sezon 6. Bölüm Türkçe Altyazılı Hd Film İzle Yabancı Dizile

Reign 4. Sezon 6. Bölümü Türkçe Altyazılı Full Hd Film İzle Reign season 4 episode 6 Reign s4e06 Love is the most dangerous subject. (Season 1) . Hidden between the lines of the history books is the story of Mary Stuar..

  • Tv Series tarafından
  • 2.835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı 01:04

Türk Malı 1. Bölüm Fragmanı

Başrollerini Mehmet Ali Erbil ve Şafak Sezer paylaştığı Türk Malı, 28 Mayıs Pazar günü 20.00'da Star TV'de ekran macerasına başlayacak. Yayınlandığı dönem milyonlarca kişinin gönlüne taht kuran ve espirileri ile dillerd..

Titanların Savaşı 2 Titanların Öfkesi Film İzle 1:39:31

Titanların Savaşı 2 Titanların Öfkesi Film İzle

Zeus’un (Liam Neeson) oğlu yarı tanrı Perseus’un (Sam Worthington) canavar Kraken’i kahramanca yenmesinin ardından 10 yıl geçmiştir. Bir balıkçı olarak 10 yaşındaki oğlu Helius (John Bell) ile beraber sessiz sakin bir ha..

  • Tv Series tarafından
  • 38.294 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor 01:33

Gıdada Tuz Miktarı Azaltılıyor

Önce Peynir Ve Zeytin Şimdi İse Ayran Ve Yoğurt… Gıda, Tarım Ve Hayvancılık Bakanlığı, Türk Gıda Kodeksi Fermente Süt Ürünleri Tebliği’ni Değiştirmeye Hazırlanıyor. Böylece Ayran Ve Yoğurt Başta Olmak Üzere Fermente Süt ..

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite 04:44

Fuat Saka - Rap Atma I Yüksek Kalite

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

Fuat Saka - Vira Vira 04:55

Fuat Saka - Vira Vira

Sar beline kuşagı Bağla üstüne bağı E kız dermisin acep Alsam ha bu uşagı Uşağa bak uşaga İster belden aşağa Senin gibi güzel kız Yakışır bu üşaga Armudun dalınayım Atbeni sarılayım Biraz daha gel beri Sana bir sarılayı..

 O Ses Türkiye 2018 Ne Zaman Başlıyor? Juriler Kimler? 01:18

O Ses Türkiye 2018 Ne Zaman Başlıyor? Juriler Kimler?

O Ses Türkiye 2017 2018 Jüri Üyeleri Deniz Seki Murat Boz Yarışmanın geçtiğimiz sezonunda Ebru Gündeş'ten boşalan yeri Sibel Can doldurmuştu. Aldığımız duyumlara göre 7. sezonda Sibel Can'ın yerine hapisten çıkan Deniz S..

  • ANKA tarafından
  • 2.000 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Kanal D'nin 00:41

Kanal D'nin "Gel Barışalım" Programı İlk Bölümde Çakıldı

Kanal D ekranlarında izdivaç programının yerine boy gösteren Gel Barışalım programı ilk bölümde reytinglerde ilk 100'e giremedi. Kanal D'de sorunlu çiftleri barıştırma amacıyla yayın hayatın başlayan Asuman Dabak'la G..

  • ANKA tarafından
  • 1.368 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor 04:52

Üniversite Tekstil Sektörüne Beyin Takımı Yetiştiriyor

Dünyanın sanayi 4.0'ı uygulamaya başladığı günümüzde tekstil sektöründe geleneksel tekstilden geçişi hızlandırmak için üniversite sanayi iş birliğinde önemli bir adım atıldı. Nitelikli ve donanımlı Ar-Ge Yöneticilerini..

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var 04:16

Ürdün Prensi 2. Hüseyin Bin Abdullah: Bir Rüyamız Var

Ürdün Prensi 2. Hüseyin bin Abdullah, ABD'nin New York eyaletinde devam eden Birleşmiş Milletler Genel Kurulu 72. oturumunda yaptığı konuşmada ülkesinde baskı gören gençleri savunarak, “Bir rüyamız var” dedi. Ürdün Kralı..

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi 03:26

Trump , 8 Ülkeye Yeni Seyahat Kısıtlamaları Getirdi

ABD Başkanı Donald Trump; İran, Libya, Somali, Suriye, Yemen, Çad, Kuzey Kore ve Venezuela vatandaşlarına sıkı güvenlik kontrolleri ve buna bağlı seyahat kısıtlamaları öngören yeni bir karara imza attı. x Beyaz Saray'da..

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle 1:43:02

Çin Seddi - The Great Wall Yabancı Film Türkçe Dublaj Hd İzle

Barutun icadından sonra asyadan barutu alan komutan avrupaya barutu götürme yolunda uğradığı saldırı sonucunda çinliler tarafından barut ellerinden alınır. Komutan tüm askerlerini kaybeder sadece 3 kişi kalırlar. Birde r..

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması 05:07

Zekice Düşünülmüş 6 Reklam Kapışması

Reklam çalışmaları bazı firmalar arasında rekabetten ötürü farklı boyutlarda olabiliyor. Genelde ülkemizde markalar arası reklam savaşlarını pek göremiyoruz ama yurt dışında bunun pek çok örneği var. Aslında bu reklam ça..

  • PengoTV tarafından
  • 1.187 görüntüleme
  • 7 yıl önce