#Ustalara taş Çıkaracak nitelikteki hamarat Çocuk

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı 01:16

Bozova, Viranşehir ve Suruç Belediye Eş Başkanları Gözaltına Alındı

Şanlıurfa ve ilçelerinde eş zamanlı düzenlenen PKK/KCK operasyonunda Bozova’nın DBP’li Belediye Eş Başkanı Zeynel Taş, Viranşehir’in BDP’li Belediye Eş Başkanı Filiz Yılmaz ve Suruç’un DBP’li Belediye Eş Başkanı Halil Ak..

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim 06:46

İbrahim Tatlıses - Her Demet Zalim Felek Sineme Dokunma Benim

her demet her demet zalım felek sineme dokunma benim ah her demet ah her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı sandın taş mı sandın yüreğim kal'a mı bedenim her demet zalım felek sineme dokunma benim taş mı s..

Parayı Bulduk Fragmanı 00:59

Parayı Bulduk Fragmanı

Vizyon tarihi: 29 Aralık 2017 Yönetmen: İhsan Taş Oyuncular: Ersin Korkut, Sami Çelik, Afrikalı Ali Tür: Komedi Ülke: Türkiye Nermin, çok akıllı ve zeki bir kumarhane müdürüdür. Fakat kumar oynatmanın yasak olduğunu bil..

Post Malone - Rockstar Arda Baba  :D 03:38

Post Malone - Rockstar Arda Baba :D

7/A Post Malone - rockstar Şarkı Sözleri Lyrics : [Intro: Post Malone] Hahahahaha Tank God Ayy, ayy [Chorus: Post Malone] I've been fuckin' hoes and poppin' pillies Man, I feel just like a rockstar (star, ayy, ayy) All..

Post Malone - Rockstar ft 21 Savage ft Arda Baba 04:24

Post Malone - Rockstar ft 21 Savage ft Arda Baba

7/A Post Malone - rockstar Şarkı Sözleri Lyrics : [Intro: Post Malone] Hahahahaha Tank God Ayy, ayy [Chorus: Post Malone] I've been fuckin' hoes and poppin' pillies Man, I feel just like a rockstar (star, ayy, ayy) All ..

  • ARDA VDF tarafından
  • 1.105 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar 12:02

Evde Dondurma Yapımı 1- Yoğurttan Dondurmalar

Yoğurttan Çilekli Dondurma 15 çilek 5 çorba kaşığı yoğurt 3 çorba kaşığı labne 3 çorba kaşığı bal 1 çay kaşığı vanilya özütü 15 tane çileği bir gece evvel buzlukta dondurun. Donmuş çilekleri, 5 çorba kaşığı yoğurdu, 3 ..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor 04:26

Tam 6 asırdır ayakta olan Uzunköprü restore ediliyor

Dünyanın en uzun taş köprülerinden olan ve Edirne'nin ilçelerinden birisine ismini veren Tarihi Uzunköprü'de restorasyon çalışmaları devam ediyor. Osmanlı Devleti'nin başkentlerinden biri olan Edirne’de sık sık taşan Erg..

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi 03:47

Caner Ceyhun Çay - Meşk Ateşi

Meşk Ateşi şarkı sözleri ile Artık sevemem burayı Sevecek hiçbir şey kalmadı bırakmadılar Tırmanamam bu dağlara Taş taş üstünde kalmadı Artık dönemem ki kollarına Rüzgar taş döktü yollarıma Artık öpemem ki seni Rüzgar..

Erzurumlu Efe'den Güldüren Cevaplar!(Çocuktan Al Haberi) 01:36

Erzurumlu Efe'den Güldüren Cevaplar!(Çocuktan Al Haberi)

Çocukların sorulan sorulara bazen sevimli, bazen esprili, bazen de hayal dünyalarındaki gerçekleri ile cevaplar vererek izleyicileri kahkahaya boğacağı programın her bölümünde 9 çocuk ve 3 yarışmacı yer alacak. Minikleri..

  • JET TV tarafından
  • 704 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım 11:39

Pazara Gidelim Bir Köpek Alalım

Pazara gidelim, bir köpek alalım, pazara gidip bir köpek alıp ne yapalım? Hav hav hav hav diyelim, hapur hupur hapur hupur yemeyelim! Bu çok sevilen çocuk şarkısının tam 7 farklı versiyonu bir arada. Pazara Gidelim Bir ..

  • ÇocukTV tarafından
  • 1.222 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence 02:49

16 Yaşındaki Gence Yurtta Işkence

Yurtta liseli gence falakalı işkence görüntüleri : Yatılı bir öğrenci yurdunda aynı yurtta kalan 3 lise öğrencisinin bir başka liseli gence yönelik işkenceye varan uygulamaları izleyenleri dehşete düşürdü. Ranzalara ve..

Burcu Güneş - Gül Kokusu 05:19

Burcu Güneş - Gül Kokusu

Burcu Güneş - Gül Kokusu Şarkı Sözü: Sen sevmeye yeltenmemişsin çocuk Belki de kendine güvenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemişsin çocuk Nefes almak yeter sanma yaşamayı öğrenmemişsin Gönlün kurak yaşlarla büyümemi..

 Polis Gibi Giyilen Beş Küçük Bebek - Zool Bebekler Eğlenceli Şarkılar - Kreş Ritim Koleksiyonu 49:04

Polis Gibi Giyilen Beş Küçük Bebek - Zool Bebekler Eğlenceli Şarkılar

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Beş Küçük Maymun - Çocuklar İçin İnanılmaz Şarkılar - LooLoo Kids 56:01

Beş Küçük Maymun - Çocuklar İçin İnanılmaz Şarkılar - LooLoo Kids

Çocuk tekerlemeleri ve çocuk şarkıları, çocukların kelime anlama, okuma ve yazma becerilerini geliştirerek fonetik farkındalığı hızlandırır. Çocuklar için bu tekerlemeler, temel becerileri öğretmeye ve yönleri anlama ve ..

Eylül Oyun Evinde Evcilik Oynuyor 03:02

Eylül Oyun Evinde Evcilik Oynuyor

Eylül oyun evinde eğlenceli oyunlar oyunlar oynuyor ve bizlere çocuk masalları ve hikayeler anlatıyor. Evcilik oyunu ve bir çok oyun çocuk videomuzda izleyebilirsiniz.nnÇocuklarımızın Oyun Oynaması Neden Önemlidir?nn Çoc..

Furkan Durgun - Yaramaz 02:35

Furkan Durgun - Yaramaz

Yaramaz şarkı sözleri ile Zor geldi bu günü yaşamak Bıraktım herşeyi yine soluma Dediler mi bu cocuk sana yaramaz Bosver gitsin herşeyi kenara Üstüme dusecek mi neydi Terbiyesize sen yine boyun eğdin eğdin Simdile..

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay 47:19

Bursa Hayalet Köy Üç Çatallı Gölge Köyü Bir Gece Paranormal Olay

Bursanın X köyü cinler tarafından basılınca terkedildi ve bu cinli vaka bu zamana kadar esrarengiz bir şekilde korku dolu gizemini sürdürdü. Bizde bu tüyler ürperten korkunç olayın yaşandığı Bursa Hayalet Köy Terkedilmiş..

  • ZULMA tarafından
  • 2.565 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin 47:19

Bursa Hayalet Köy Bir Gece Paranormal Olay Mutlaka İzleyin

Üç Gölge Köyü (Bazı kaynaklarda Üç Çatallı Gölge Köyü olarak da geçer) Bursa'nın .... ilçesine bağlı bir yol kenarı köyüdür. Bugünlerde terk edilmiş bir halde bulunan köyde en son maden işçileri kalmış ve sonrasında onla..

  • ZULMA tarafından
  • 1.289 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası 05:08

Barış Manço - Halil İbrahim Sofrası

İnsanoğlu haddin bilir kem söz söylemez iken Elalemin namusuna yan gözle bakmaz iken Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Ortada bir tencere boş mu dolu mu bilen yok Bir sofra kurulmuş ki Halil İbrahim adına Or..

Xing Chen Bian 12 Final  bölümü Türkçe altyazılı izle 20:30

Xing Chen Bian 12 Final bölümü Türkçe altyazılı izle

Xing Chen Bian 12 Final bölüm Türkçe altyazılı anime izlenİYİ SEYİRLERnKonusunUzaklardaki bir galakside, doğuştan iç teknikleri uygulama yeteneği olmayan bir çocuk vardı. Babasının saygısını kazanmak için kararlı bir şe..

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var 09:38

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski V

Başbakan Yıldırım- Asıl Başkanlık Gelmezse Türkiye'nin Bölünme Riski Var CHP'nin de bu dönüşüme destek vermesini bekliyoruz Başbakan Binali Yıldırım, başkanlık tartışmalarına ilişkin olarak 2007'deki '367 krizi'ni i..

'Kanatlı Güdüm Kiti' Görücüye Çıktı 00:34

'Kanatlı Güdüm Kiti' Görücüye Çıktı

Milli imkanlarla üretilen ve testleri devam eden 'Kanatlı Güdüm Kiti', mevcut MK83 ve MK82 bombalarının menzilini 100 km'ye kadar çıkaracak. Milli Savunma Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından 'Kanatlı Güdüm Kiti'ne ait..

Savunma Sanayisinde Yeni Yerli Araç Heyecanı 01:50

Savunma Sanayisinde Yeni Yerli Araç Heyecanı

Savunma sanayisi alanında yerli araçlarla ön plana çıkan BMC, gelecek hafta düzenlenecek Uluslararası Savunma Sanayi Fuarı'nda uçakla taşınabilecek yeni zırhlı aracını görücüye çıkaracak...

Otobüsle Dağı Taşı Delen Usta Şoför 02:51

Otobüsle Dağı Taşı Delen Usta Şoför

Bu görüntüler Avusturalya'nın Herogen kasabasından. Usta şoför abimiz otobüsle adeta dağı taşı delmiş. Ben usta şoförüm diyenleri çileden çıkaracak cinsten görüntüleri hep beraber izleyelim. Buyrun..

  • JET TV tarafından
  • 683 görüntüleme
  • 7 yıl önce
8 Aylık ama Tam 20 Kilo! 01:36

8 Aylık ama Tam 20 Kilo!

Batman'da Yıldız ailesinin 8 ay önce normal doğumla 3,5 kilogram olarak dünyaya gelen çocuğu Yakup, obezite hastalığına yakalandı. Yakup bebek, geçen süre zarfında tam 20 kilograma ulaştı. Anne Çiğdem Yıldız, Onu dışarı..

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları 01:43

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları

Abd’de Askeri Darbe Hazırlıkları ABD’de askeri darbe hazırlıkları Trump kimsenin sevmediği sakil bir emlak kralı. ABD’de Mavi Omurga ölesiye nefret ediyor Trump’tan. Yazarlar, oyuncular, sanat baronları, yemek gurmeler..

2017 Yazı Kazıklama Sezonu 01:08

2017 Yazı Kazıklama Sezonu

Yaz sezonu açılmışken Bodrum mekanlarının aldığı fahiş fiyatlar hem cep yakacak hem de insanı çileden çıkaracak türden...

  • ANKA tarafından
  • 925 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Otobüsle Dağı Taşı Delen Usta Şoför 02:51

Otobüsle Dağı Taşı Delen Usta Şoför

Bu görüntüler Avusturalya'nın Herogen kasabasından. Usta şoför abimiz otobüsle adeta dağı taşı delmiş. Ben usta şoförüm diyenleri çileden çıkaracak cinsten görüntüleri hep beraber izleyelim...

  • JET TV tarafından
  • 1.188 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mustafa - Emina Sandal Ayrılığında Reklam Kokusu Mu Var 02:13

Mustafa - Emina Sandal Ayrılığında Reklam Kokusu Mu Var

Boşanacaklarına dair iddialar magazin gündeminde çokça konuşulurken, Mustafa Sandal ve Emina Sandal çiftinin aynı anda albüm çıkaracak olması kafaları karıştırdı.....

  • BETA tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce