#Utk

Çocuklar Duymasın 28. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 28. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 28. Bölüm Fragmanı yayında! Yaşadığı son olaydan sonra Tutku rahat durmuyor ve ortalığı yine karıştırmayı başarıyor! Tutku'ya oyun oyanayan Meltem, evliliğini kurtarmayı başarıyor fakat Tutku yaşadıkl..

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm 2. Fragmanı 00:52

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm 2. Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı - 2 yayında! Tutku, intikam planı için harekete geçiyor! Havuç, bu planın içerisine dahil oluyor! Haluk'un gerçekleri öğrenerek Tutku'yu kovması bir son değil, daha büyük intikamlar ..

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı 01:00

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 29. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç dönüyor; tüm aile bir araya geliyor! Çocuklar Duymasın yeni bölümüyle pazar 20.00'de Kanal D'de! Haluk ile Meltem, Tutku'dan tamamen kurtulmaya çalışırlar. İkili ilişk..

Çocuklar Duymasın 30. Bölüm Fragmanı 00:52

Çocuklar Duymasın 30. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 30. Bölüm Fragmanı yayında! Tutku, Havuç'un hayatına iyiden iyiye sızmıştır. Meltem ve Haluk ise Havuç'un kız arkadaşını giderek merak etmeye başlar! Çocuklar Duymasın yeni bölüm fragmanında dış görünü..

Çocuklar Duymasın 31. Bölüm Fragmanı 01:01

Çocuklar Duymasın 31. Bölüm Fragmanı

Tutku haddini aşmaya devam ediyor! Tutku, Meltem'in kendi gerçek yüzünü ortaya çıkartmasından sonra intikam için hırslanır. Bu uğurda kendi görünümünü değitiştirerek Havuç ile sevgili olmuştur. Tek amacı Meltem'in karşı..

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı 00:59

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 32. Bölüm Fragmanı yayında! Havuç'un kız arkadaşı ile tanışan Meltem, Alev'in, Tutku'ya çok benzediğini düşünür ve gerçeklerin peşinde düşer. Sonunda beklenen gün gelmiştir. Havuç, Meltem ile Alev'i (T..

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı 00:58

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı

Çocuklar Duymasın 33. Bölüm Fragmanı yayında!Tutku'nun dönüşüyle sıkıntılı günler geçiren Meltem ile Haluk, tüm problemlerin üstesinden gelebilecekler mi? Tutku'nun hayatlarına girdikten sonra mutluluğu yakalamakta güçl..

Çok Eski Bir Aile Dostu 02:33

Çok Eski Bir Aile Dostu

Evlat Uğruna başrollerinde Selda Alkor ve Ekrem Bora'nın yer aldığı 1967 yapımı Türk filmidir. Küçük bir kentte yaşayan Oya (Selda Alkor) babasının ölümü üzerine iş bulmak umuduyla İstanbul'a gelir. Raslantı eseri tan..

Cumhuriyetin İlanı Ve Çeşitli Alanlardaki Yenilikler izle 04:06

Cumhuriyetin İlanı Ve Çeşitli Alanlardaki Yenilikler izle

29 Ekim 1923 tarihinde cumhuriyetin ilan edilmesi, Mustafa Kemal Atatürk'ün ilk cumhurbaşkanı seçilmesi, siyasal, toplumsal ve ekonomik hayatta gerçekleştirdiği devrimler. Mustafa Kemal Atatürk'ün sesinden 10. Yıl Nutku...

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.005 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağdan Kayakla Son Sürat İnmek 02:55

Dağdan Kayakla Son Sürat İnmek

Dağ yolundan kayak ile son sürat aşağıya inen adrenalin tutkununun heyecan dolu yolculuğunu izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 791 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dağların Tepelerinde Ölüme Meydan Okuyan İnsanların 04:07

Dağların Tepelerinde Ölüme Meydan Okuyan İnsanların

Adrenalin tutkunu ekstrem spor meraklısı insanları sürekli olarak izliyoruz. Oturduğumuz yerden düşmemize neden olan o insanlardan onlarcasını burada izleyeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 1.269 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Daha Önce Yaptık Yine Yaparız 04:02

Daha Önce Yaptık Yine Yaparız

Fenerbahçeli futbolcular Hasan Ali Kaldırım, Josef de Souza ve Roberto Soldado, Süper Lig'in 9. haftasında 22 Ekim Pazar günü Galatasaray'a konuk olacakları derbi öncesi iddialı konuştu. Sarı-lacivertli üç futbolcu, Fen..

Davullu zurnalı düğüne polis müdahalesi 01:40

Davullu zurnalı düğüne polis müdahalesi

Arnavutköy'de site içinde gerçekleştirilen davullu zurnalı düğüne polis müdahale ederek durdu. Polis ekipleri, düğün sahipleri hakkında cezai işlem yaptı. Arnavutköy'de bulunan sitede davullu zurnalı düğün yapıldığı v..

Deniz Çakıroğlu - Şimdi Tam Zamanı 02:48

Deniz Çakıroğlu - Şimdi Tam Zamanı

Söz & Müzik : Deniz Çakıroğlu Aranje : Utku Çılgın Gitarlar : Burak Erdoğan Şimdi Tam Zamanı şarkı sözleri ile Zaman çok kısa Ömür hızla bitiyor Aynalara inanma sen Onlar yalan söylüyor Günler tükeniyor Geç kalanı a..

Deniz ve Güneş Fragman 02:02

Deniz ve Güneş Fragman

Deniz, babasının zorlamasıyla Nurperi ile evlecektir. Otilia konseri için Nurperi’nin yatıyla bir hafta öncesinden Burgazada’ya giden Deniz, burada dalış yaptığı sırada Güneş ile karşılaşır. Deniz, Güneş’in işitme engell..

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_ 14:43

Denizli Kebabı Nasıl Yapılır_

Davetsiz Misafir bu hafta, en güzel öten horozların şehri Denizli'yi ekrana getiriyor. Denizli'nin Nikfer kasabasına giden Davetsiz Misafir, bölge halkının uçurtma tutkusunu yöresel türküler eşliğinde ekrana getiriyor...

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Dev Yılanla Oyuncak Gibi Oynayan Hatun 00:45

Dev Yılanla Oyuncak Gibi Oynayan Hatun

ABD'nin Arkansas eyaletinde bulunan Saline Nehrinde balık avı yaparken elmas sırtlı su yılanıyla karşılaşan adrenalin tutkunu Jessica'nın görüntülerini izliyoruz...

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğunun Belirtileri Nelerdir 01:48

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğunun Belirtileri Nelerdir

Çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktivitenin en belirgin iki belirtisi; herhangi bir konuya dikkat verememe durumu ve aşırı hareketliliktir. Dikkat eksikliği olan çocuklar, sadece sevdikleri şeylere rahatlıkla odaklan..

  • NABIZ tarafından
  • 1.058 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğunun Belirtileri Nelerdir 01:48

Dikkat Eksikliği Ve Hiperaktivite Bozukluğunun Belirtileri Nelerdir

Çocuklarda dikkat eksikliği ve hiperaktivitenin en belirgin iki belirtisi; herhangi bir konuya dikkat verememe durumu ve aşırı hareketliliktir. Dikkat eksikliği olan çocuklar, sadece sevdikleri şeylere rahatlıkla odaklan..

  • NABIZ tarafından
  • 934 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı 00:35

Diriliş Ertuğrul 90.Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?31.05.2017 - 12:36 | Son Güncelleme: 31.05.2017-23:19 Diriliş Ertuğrul 90. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Diriliş Ertuğrul dizisi 89. bölüm ile ekrana geldi. Zen..

Disney Fan Golf Arabası Pixar ‘Mater’ Oluşturur 02:51

Disney Fan Golf Arabası Pixar ‘Mater’ Oluşturur

THIS movie buff has transformed an old golf cart into Mater the tow truck from Pixar’s Cars. Jerry Patrick, 51, first set up AKA Junk over a decade ago when he couldn't afford to pay someone else to paint his cars and do..

  • BETA tarafından
  • 620 görüntüleme
  • 7 yıl önce
DIY Projeleri-Evdeki Ayakkabı Kutularıyla Çok Şık Şifonyer Yapımı 10:45

DIY Projeleri-Evdeki Ayakkabı Kutularıyla Çok Şık Şifonyer Yapımı

Ana malzemenin eski ayakkabı kutusu,renkli yapışkanlı folyo ve yapıştırıcıdan oluşan eglenceli bir DIY Projesi. Ugraşınız sonucunda çok kullanışlı ve şık şifonyere sahip olacaksınız.iyi seyirler.:)) ❤ Ne ❤Gerekir - Geri..

  • Kadınca tarafından
  • 2.804 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir 02:41

Dj Cambaz & Deniz Toprak Hazan Nedir

soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregimi sar catlasin soylermisin hazan nedir yaprak duser yere bir bir usul usul gonlume gir yuregim bagrim catlasin ölümüne kalbim bakışına bak..

Dört Tane Kobra Yılanını Ağzına Sokan Adam 00:59

Dört Tane Kobra Yılanını Ağzına Sokan Adam

Dört adet kobra yılanını başından tutarak ağzına sokan adrenalin tutkunu adamın kameraya yansıyan görüntülerini izliyoruz efendim..

  • JET TV tarafından
  • 1.099 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Down Sendromlu Ece'nin Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ece'nin Başarısı

Dünyaya down sendromlu olarak gelen 17 yaşındaki Ece Şen'in hayatı, tutkuyla bağlandığı cimnastikle değişti. Cimnastikte başarıdan başarıya koşan Şen, sosyal hayata da sporla daha kolay adapte oldu...

Dünyanın İlk Canavar Kamyon Çocuk Takım 02:33

Dünyanın İlk Canavar Kamyon Çocuk Takım

A GROUP of youngsters are breathing new life into the world of monster trucks, as they complete death defying stunts despite their tender age. Known as Team Kid KJ, the team was formed in 2010 by monster truck enthusiast..

  • BETA tarafından
  • 682 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ece Seçkin Kimdir? 00:49

Ece Seçkin Kimdir?

Müzik hayatına 3 yaşında piyano öğretmeni olan annesiyle birlikte başladı. Sadece piyano ve solfej üzerine müzik çalışmalarını sürdürürken, 1998 yılında girdiği konservatuvar sınavında, piyano bölümünü birincilikle kazan..

Ehliyetsiz sürücüye ceza yazmak isteyince ortalık karıştı 01:28

Ehliyetsiz sürücüye ceza yazmak isteyince ortalık karıştı

Arnavutköy'de ehliyetsiz olduğu için polis uygulama noktasından kaçan sürücüye işlem yapmak isteyen polis ekiplerine saldırdılar. Sürücünün yakınları polise soda şişesi fırlatıp saldırdı. 1 polis memuru yaralanırken, ola..

Elif Dürüst'ün Muhteşem Evi 00:41

Elif Dürüst'ün Muhteşem Evi

Altıncı Cadde Mağazaları’nın ve altıncıcadde.com’un kurucu ortağı ve Aralık Derneği’nin kurucularından Elif Dürüst'ün Kandilli sırtlarında yer alan beyazın hakim olduğu evine konuk olduk. “Farklı ve kaliteli detaylardan ..

  • ANKA tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce