#Utku Özayazmalı ela gözlüm müzik dinle

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak) 05:59

Nazlı Öksüz - Arzuhalim Sana Ey Kaşı Keman (Bozlak)

Arzuhalim sana ey kaşı keman, Dara düştüm Kerem eyle al beni, Od düştü sineme aman ha aman, Aşkın ateşine etme kül beni, Neredeysen kömür gözlüm bul beni, Harami de deli gönül harami, O dost açtı şu sineme yaremi, Lokma..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe - Seninle Derdim Çok 04:41

Yıldız Tilbe - Seninle Derdim Çok

Söz & Müzik: Yıldız Tilbe Düzenleme: Can Atayılmaz Klip yönetmeni: Ahmet CanTekin Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kıral Kayıt: Utku Ünsal Gitar: Caner Güneysu Strings: İstanbul Strings..

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018 1:51:57

Eskimeyen Ve Unutulmaz En iyi Arabesk Damar Şarkılar Kolaj 2018

Eskimeyen En iyi Arabesk Damar Şarkılar ile Unutulmaz Eserler Sizlerle. 1.Muazzez Ersoy - Unutamazsın 2.Kibariye - Aşığım Sana 3.Cengiz Kurtoğlu - Duvardaki Resim 4.Güllü - Yalan Sevgiler 5.Davut Güloglu - Bu Mezar..

  • PengoTV tarafından
  • 2.990 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Emirhan Bulut - Belki 02:26

Emirhan Bulut - Belki

Belki şarkı sözleri ile Bu sabah Erken uyandım Sırf daha çabuk gelebilmek için yanına Baktım saatime özledim her geçen saniye Anladım sensiz geçmez bu hayat Bilmiyorum kimde asıl kabahat Bende mi seni sevdiğim için Yo..

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video) 03:37

Patron - ÖLÜMSÜZ (Official Video)

Söz : Patron / Müzik : Uğur Öztürk Elektro Gitar : Halil Can Yıldırım Elektro Bağlama : Caner Yılmaz Ebow : Deniz Pektaş Mix & Mastering : Kupa-A Video Production : Utku Kundakçı Patron Sosyal Medya ; https://www.insta..

Serkan Kaya - Karagözlüm 04:29

Serkan Kaya - Karagözlüm

KARA GÖZLÜM ŞARKI SÖZLERİ: Her akşam oluşunda şimdi gelir diyorum Öyle çok sevdim ki bir dakika duramıyorum Canım mısın nesin sen kanatsız meleğim mi Çölde susuz kalana denizi verelim mi? Kara gözlüm yürek tabanca Bir..

Karişik Seçme Türküler 1:15:50

Karişik Seçme Türküler

Seçme Türküler: 1.SAÇLARINI TARAMIŞŞIN YAVUZ BİNGÖL 2.UYAN SUNAM RESUL DİNDAR 3.VUR SİNEME ÖLDÜR BENİ AYNUR HAŞHAŞ 4.YAZIMI KIŞA ÇEVİRDİN NEŞET ERTAŞ 5.DALGIN DALGIN AYNUR HAŞHAŞ 6.MEVLAM BİR ÇOK DERT VERMİŞ GRUP HALİMİZ..

  • PengoTV tarafından
  • 1.877 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Demet Akalın - Kahır 03:28

Demet Akalın - Kahır

Kahır şarkı sözleri ile Ahlarımız kaldı yerde Zaman hiç durmaz Yollarımız varmaz şu kapıya Yorgunuz kıştan Tan yeri işte durur o güneş Hikayemiz kahır yazdan Yan Artık yok bir mevsimin yan Dön eski bahara inan Kalbini..

Pırdino 5.Bölüm 13:50

Pırdino 5.Bölüm

Dizide, Tarık ve arkadaşları olan Pırdino, Sansar, Porsuk ve Ela'nın komedi-macera dolu hikayeleri işlenmektedir...

İbrahim Tatlıses Sana Sütyen Bile Bulunmaz İbo Show 01:00

İbrahim Tatlıses Sana Sütyen Bile Bulunmaz İbo Show

Türkücü İbrahim Tatlıses, yıllar önce 'İbo Show' programında konuk ettiği şarkıcı Ela Saygın'a iltifat ederken olayı bambaşka bir boyuta taşımıştı. İbrahim Tatlıses'in genç meslektaşı Ela Saygın'ı konuk ettiği program, T..

  • JET TV tarafından
  • 1.255 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bir Fırtına Tuttu Bizi ( Selanik Türküsü ) 03:31

Bir Fırtına Tuttu Bizi ( Selanik Türküsü )

Erkek Vokal. Bir Fırtına Tuttu Bizi ( Selanik Türküsü ) Sözleri: Bir fırtına tuttu bizi deryaya kardı O bizim kavuşmalarımız A yarim mahşere kaldı O bizim kavuşmalarımız A yarim mahşere kaldı Mapsanede yata yata ya..

  • PengoTV tarafından
  • 1.988 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muazzez Ersoy - Nar Tanem 04:33

Muazzez Ersoy - Nar Tanem

nar tanem nar tanem daldan dala kondun yeter yorulmadın mı aşka akan nehir gibi durulmadın mı benim dünyam yalnız sensin anlamadın mı ey aşk bana geldin yare uğramadın mı güzel gözlüm nartanem al canım senin olsun beni ö..

  • PengoTV tarafından
  • 1.068 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Serhat - Gururlu Ol 05:10

Serhat - Gururlu Ol

Gururlu Ol şarkı sözleri ile Bir anlık bir sevdanın peşinden mi gittin? Şimdi mutlu değilsin ya, dönüp bana mı geldin? Bu dünyada aşktan başka, böylesi bir acı var mı? Sevip sevipte ayrılmak, insan böyle yaşar mı? İste..

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm) 03:35

Volkan Konak - Nerdesin (Karagözlüm)

Daha yeni düştüm derde Yem olurum kuşa kurda Yüce dağlar oldu perde Neredesin nazlı yarim Nerdesin nerdesin nerdesin Akşam oldu kara gözlüm nerdesin Off nerdesin Gönül bağım talan oldu Seviyordum yalan oldu Seni..

Bora Hışır - Efor 02:38

Bora Hışır - Efor

Bora Hışır Efor Müzik Dinle Söz & Müzik: Bora Hışır Beat : Astral Director : Utku Kundakcı Director of photography : Volkan Yıldız Art Director :Onur Kundakcı Costume Design: Ahbap Production Head : Alperen Çömez Bac..

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım 04:19

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım

Hakan Verbiç - En Güzel Rüyalarım dinle Söz: Hakan Verbiç Müzik: Hakan Verbiç Aranjör: Nurettin Çolak Mix Master : Utku Ünsal Vokal Koçu : Fatih Ertur Klip Yönetmeni : Yusuf Süme Fotoğrafçı : Halil Güzel Boşa sevmişi..

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar 04:11

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar

Onur Atmaca feat. Tahsin Terzi - Miyancılar Dinle Miyancılar şarkı sözleri ile Boyadi saçlarini çekti ustine keşan Derdunden verem olur sana yanıp tutuşan Kapisinda araba İçinde miyancılar Bu sıralar isteyi Sevdami..

Helin & Ekin - Çok Çok (Edis Cover) 02:36

Helin & Ekin - Çok Çok (Edis Cover)

Helin & Ekin - Çok Çok (Edis Cover) Dinle Söz & Müzik: Edis, Onurr, Alper Narman Düzenleme: Alper Aytekin Mix, Mastering : Burakcan Güneren Yönetmen: Utku Korkmaz Görüntü Yönetmeni: Saygın Ayyıldız..

Gülten Taranç - Senin Yüzünden 04:08

Gülten Taranç - Senin Yüzünden

Gülten Taranç - Senin Yüzünden Dinle Söz & Müzik: Gülten Taranç Düzenleme: Umut Utku Yönetmen: Gülten Taranç Yapımcı: Şebnem Vitrinel..

Kaan - Belki 04:23

Kaan - Belki

Kaan - Belki Dinle Belki şarkı sözleri ile Belki bir daha sevmez gönül seni sevdiği gibi Belki de bir daha sövmez dilim unutur gidenleri Belki bir gün pişman olur döner bana geri Belki de çoktan başkası almış yerime ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.050 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık 03:16

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık

Serkan Çiçek Feat. Onur Bertaraf - Acemi Aşık Dinle Sevdiğinizle mi tartıştınız? - Çözüm yolu bu videoda! İlk adımı nasıl atacağım diye düşünmeye son!Artık AŞKKABAĞI var! Sevdiğinizle barışmak için bir yol mu arıyorsun..

Taylan Kaya - Kusura Bakma 03:49

Taylan Kaya - Kusura Bakma

Taylan Kaya - Kusura Bakma Müzik Dinle Şarkı Sözleri Kusura bakma anam sevdalandım ben yine Bir gülüş bir de bakış, yenik düştüm kalbime Sonunda ne olacak hiç bilmiyorum ki böyle Bir seven ben miyim bu kocaman memlek..

Ayça Miraç - Avlaskani Cuneli 04:44

Ayça Miraç - Avlaskani Cuneli

Avlaskani Cuneli şarkı sözleri ile Avlasǩani cuneli Ç̌epri megipinare Si golvali ioxi Ma eǩegipinare Emine nak ulur Naşǩvi do çoyisǩani Anderi na dosǩidu Him ç̌ipe boyisǩani Ela komemayoni Ǯulut̆ina ort̆aşa Uǩaçxe p..

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin 03:44

Faruk Sabancı & Sagopa Kajmer - Bu Sen Değilsin

Karşıma almışım dünyamı, boğuşuyorum onunla. Kol kola girmiş ihanetler önümden geçiyor. Bileklerimi sıkıyor parmaklar, tırnaklar batıyor. Üstüme düşüyor sağnaklar, şansıma kalbim halen atıyor. Bekle ki çıksın dökülsün di..

Derya Bedavacı - Affet 03:36

Derya Bedavacı - Affet

Söz & Müzik: Derya Bedavacı Aranjör: Aydın Kara Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Genel Koordinatör & Menajer: Tuba Yüzener Mix: Utku Ünsal Mastering: Emre Kral Gitarlar: Selahattin Güzelel Ud/Keman: Özdemir..

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler 02:34

Alaaddin Ergün - Ölmeden Öldürdüler

Söz & Müzik: Alaaddin Ergün, Kurtuluş Kuş, Mehmet Elmas Aranje : Berk Kirtiş Mix : Utku Ünsal Mastering : Emre Kıral Müzik Yönetmeni : Kurtuluş Kuş Yönetmen : Sedat Yağız Bedavacı Yönetmen Asistanı : Ertan Şengül Edit :..

Adnan Fırat - Sağanak 03:10

Adnan Fırat - Sağanak

Söz & Müzik: Adnan Fırat Düzenleme: Ersin Bişgen Yapım: 2K Prodüksiyon Yapımcı: Kamuran Kayra Söz & Müzik: Adnan Fırat Düzenleme: Ersin Bişgen Klasik - Akustik Gitar : Selahattin Güzelel Klarnet: Mert Can Selçuk Mix - Ma..

Taner Güner - Çıkalım Yarına 02:30

Taner Güner - Çıkalım Yarına

Çıkalım Yarına şarkı sözleri ile Toplanmış odamın yankı sesleri Yine yolcu adamın yalnız hali Beceremedim oyunu bittim ben Yine gide gele sürgün misali Yanına yanaşamadım, iki bakış atamadım Bir öpücük alamadım, yalvar..

Merve Yavuz - Başımın Belası 03:48

Merve Yavuz - Başımın Belası

Ay batıyor batıyor, tepenin gerisine Yar babanın evine duruyorsun nesine Dert oldu yüreğime gözlerinin elası Nedir senden çektiğim yar başımın belası Ah yarim güzel yarim Belalım, sevdalım Ayarımsın ayarım Sen benim o..

Giza - Serotonin 02:43

Giza - Serotonin

Söz: Giza Müzik: Devir Düzenleme: Devir Yönetmen: Furkan Karaaslan Senaryo: Giza Kurgu & Montaj: Furkan Karaaslan Color: Furkan Karaaslan Production: Duende Creative Workshop Asistan of Director: Devir Executive Producer..