#Uyan mamoş türküsü

Çanakkale 1915 Filmi Çanakkale İçinde Türküsü 03:26

Çanakkale 1915 Filmi Çanakkale İçinde Türküsü

Çanakkale 1915 Filmi Çanakkale İçinde Türküsü..

Dumlupınar Turkusu 02:51

Dumlupınar Turkusu

Dumlupınar Turkusu..

  • STUDIO AS tarafından
  • 0 görüntüleme
  • 3 hafta önce
Bülbülüm Bağ Gezerim ( Uy Uy Demeye Geldim) Türküsü 03:29

Bülbülüm Bağ Gezerim ( Uy Uy Demeye Geldim) Türküsü

Trt Müzik Yayların Avazı Erzurum Metin Sürmeli canlı performans izle Bülbülüm Bağ Gezerim Elazığ-Hafız Osman Öge-Plaktan Yazıldı Bülbülüm Bağ Gezerim Aşığım Dağ Gezerim Yüz Yerde Yüz Yarem Var El Sanır Sağ..

Mihriban Türküsü 05:34

Mihriban Türküsü

Bu türkünün şiir kısmını Ünlü Usta Şair Abdurrahim Karakoç’tur. Karakoç gençlik yıllarında; köyündeki bir düğüne misafir olarak gelen bir genç ve güzel kıza aşık olur. Bu aşk karşılıklıdır, kızda Karakoç’u sevmektedir. K..

  • PengoTV tarafından
  • 274 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Reynmen - Aykız (Official Audio) 02:53

Reynmen - Aykız (Official Audio)

Reynmen - Aykız (Official Audio) Uyan güzel aç gözünü Dinle aşıkın sözünü Vermişim sana özümü Benim aykızım sultanım Uyan uyan... Uyan uyan uyan uyan... Vuruldum sana düşümde Hem baharım hem kışımda Bir sevda şu kel ..

Handan Şahin - Uykuda Mısın 03:52

Handan Şahin - Uykuda Mısın

Handan Şahin - Uykuda Mısın Dinle Uykuda mısın sevgili yârim Uyan uyan Aç pencereni göreyim yüzünü Uyan yar Aman yar canım yar Sabah olmadan uyan yar Horozlar ötmeden, gün ışımadan Uyan uyan Eller duymadan usul usul..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.076 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Aslızen - Mağusa Limanı 03:53

Aslızen - Mağusa Limanı

Mağusa Limanı şarkı sözleri ile Magusa limanı Magusa limanı, limandır amman amman Magusa limanı Magusa limanı, limandır amman amman Beni öldürdende yoktur din iman Beni öldürdende yoktur din iman Uyan Alim uyan,..

maNga - Bitti Rüya 03:59

maNga - Bitti Rüya

Bir kez gelmişsin bu saçma dünyaya Olanları unutmak çok zor inan bana Sevdiğin insan bile artık yalan söylüyor Yaşadığın anılar acı vermeye başlıyor Bir köprüden geçiyorum Mutlu gibiyim sanki Geride bir kent bırak..

Redd - Falan Filan 03:18

Redd - Falan Filan

yormadan yorulamdan kimseye dokunmadan duymadan konusmadan kendi dünyamda yasarım ben dilim acıtır konusursam sehrim uymaz boşluğuna elim gitmez sevmezsem kelepçe takmam boşu busuna manzaraya daldım ses çıkarma..

Mağusa Limanı ( Kalimba ) 02:07

Mağusa Limanı ( Kalimba )

Batman'ın Kozluk ilçesinde PKK'lı teröristler tarafından şehit edilen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın'ı ve diğer tüm şehit öğretmenlerimizi saygıyla anıyorum. Unutmadık, unutmayacağız... ---------------------------..

Samida - Mağusa Limanı 04:29

Samida - Mağusa Limanı

Samida - Mağusa Limanı Dinle Mağusa limanı Limandır liman (aman aman) Beni öldürende Yoktur din iman Uyan Alim uyan Uyanmaz oldun Yedi bıçak yarasına Dayanmaz oldun İskeleden çıktım Yan basa basa (aman aman) Mağusa'ya..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.158 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türkü 04:34

Cengiz Özkan - Bir Ay Doğar ilk Akşamdan Geceden (Dağlar Kışımış) Türk

Cengiz Özkan Bir ay Doğar Bir ay doğar ilk akşamdan geceden neydem neydem geceden Şavkı vurur pencereden bacadan Dağlar kışımış yolcum üşümüş nasıl edem ben Uykusuz mu kaldın dünkü geceden neydem neydem geceden Uyan u..

  • PengoTV tarafından
  • 5.564 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Samida - Mağusa Limanı 04:29

Samida - Mağusa Limanı

Anonim (KIBRIS), Müzik Düzenleme: Efgan RENDE Vokal Düzenleme: Samida Mağusa limanı Limandır liman (aman aman) Beni öldürende Yoktur din iman Uyan Alim uyan Uyanmaz oldun Yedi bıçak yarasına Dayanmaz oldun İskeleden çı..

Selim Bölükbaşı - Çona 04:15

Selim Bölükbaşı - Çona

ÇONA BULUTLARIN ÜLKESİNDEN BİR RÜYAYDIN GELDİN ÇONA YAĞMUR OLDUN BEN TOPRAKKEN YÜREĞİME YAĞDIN ÇONA ŞİMDİ SENSİZ VİRANEYİM KARANLIKTA KALDIM ÇONA BİR YANGINDA KOR YÜREĞİM ZAMANSUZDUR GİTME ÇONA DUYSUN DAĞLAR BU FERYAD..

  • PITIRCIK tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher 05:29

Polat Bülbüloğlu Gel Ey Seher

O gözler gibi her taraf, kara. Bu yollar seni götürür nere ? Yene bu seher Güneş nur yere eyler, Bir teze nağıl başlar Dünya, Uyan ey güneş uyan Alemler boya yoksa bu deniz uçar Bir zülmet gece deniz gaçar Gel Ey Se..

Muos & Zodiac - Beni Duy 03:23

Muos & Zodiac - Beni Duy

Beni Duy şarkı sözleri ile Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalarında Beni duy*3 çalan her şarkıda Beni gör*3 attığın her adımda Beni duy*3 çığlıklar içinde uyan Beni gör*3 her gece rüyalar..

Rana Alagöz  Aşkın Gözü Körmü 03:31

Rana Alagöz Aşkın Gözü Körmü

Haykırsan dünyaya, Anlamazlar derdini, Yaşamak güzel deyip de, Aldatma kendini, Seni hiç arayıp sormasa, Sevginin farkına varmasa, Başkalarının gözüne, Daha tatlı bakıyorsa, Aahh bak bakalım o zaman, Neşeli ge..

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis - Ukrayna Rusya Savaşı 04:40

Hakan Akhanlı & Whizz & Neo & Gatol & Akşamcı & H!DO & Panzer & Fortis

Ukrayna Rusya Savaşı (Armageddon) şarkı sözleri ile H.akhanlı)-nakarat x2 Hep zulum ateşin ortasinda insan Gülen çocuklari savaş aliyor (oo oo oo ) Dünya tersine dönüyor Başlamada uyan büyük armegaddon (h.akhanli kisi..

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü 04:42

Grup Abdal - Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü

Grup Abdal Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden Türkü Sözleri Malatya/Arguvan-Hasan Durak-İhsan Öztürk Bir Ay Doğar İlk Akşamdan Geceden (Nedem Nedem Geceden) Şavkı Vurmuş Pencereden..

  • PengoTV tarafından
  • 6.601 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Can Bonomo - Meczup (HD) 04:49

Can Bonomo - Meczup (HD)

Bir meczup hali yaman İçmemiş kalmış harman Deliye dönmüş ondan Dönme ey meczup uyan Dermiş hep aşklar yalan Korkmam oyunlarından Sona gidermiş her an Gitme ey meczup uyan En ileri durma meczup seni de üzerler Kimileri..

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız 03:39

Ahmet Şafak - Kırmızı Başlıklı Kız

Fransız kaldın güzel gel gel aramıza gel Derinlere daldın güzel gel gel aramıza gel Sen buraya aitsin gel gel aramıza gel Ayrı gayrılık bitsin gel gel aramıza gel Aramıza gel gel bul kendini gel gel aramıza gel Kald..

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın 06:27

Volga Tamöz Ft. Burak Kut-Demet Sağıroğlu-Ferda A.Yarkın

BURAK KUT - Benimle Oynama yalnızlıklardan yoruldum usandım sensiz gecelerden sıkıldım bunaldım sımsıkı saran ateşi gözledim o sımsıcak bakan gözleri özledim tutuşur anılar uykusuzluğum da yetişir sevdalar umutsuzluğu..

Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar 06:53

Aybüke Öğretmen İçin Klip Hazırladılar

Batman'da PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit olan 22 yaşındaki Şenay Aybüke Yalçın'ın, üniversiteden sınıf arkadaşları şehit öğretmen için çektikleri klibi sosyal paylaşım sitesine yükledi. 9 Haziran ..

Rusya'da Bulunan 50,000 Yıllık Donmuş Mağara Aslanı Yavrusu 01:13

Rusya'da Bulunan 50,000 Yıllık Donmuş Mağara Aslanı Yavrusu

Aslanlar öldüklerinde yaklaşık bir haftalıkmış. Ölüm sebeplerinin ise mağaranın muhtemel çöküşünden olduğu belirtiliyormuş. Aslanlar Uyandine nehri yakınında bulundukları için Uyan ve Dina isimleri verilmiş. Uyan'ın ölm..

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim 03:13

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim

Yıldız Tilbe Karpuz Getir Yiyelim Dinle Karpuz getir yiyeyim Aç odanı gireyim Uyan uyan sar beni Yar olduğun bileyim Karpuzlar yenmez oldu Sıcaktan benzim soldu Bir yar sevdim o dahi Gitti de gelmez oldu Karpuzun al di..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.107 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Belma Sera - Gün Başlasın 03:16

Belma Sera - Gün Başlasın

Gün Başlasın Belma Sera Uyan ki gün başlasın bitsin Uyan ki içim yeşersin Dedim ki güneş bırak ben doğayım Aşkımın bahçesine Dedim ki yağmur bırak ben ıslatayım Aşkımın yollarını Dedim ki toprak bırak çiçekleneyim Aşkım..

GECE VAKTİ GELDİ BÜYÜK RÜZGAR UYANDI! 2:28:14

GECE VAKTİ GELDİ BÜYÜK RÜZGAR UYANDI!

Uyan Oğuz Uyan!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 26 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Korkmalıyız, Bir BÜYÜK TEHLİKE GELİYORUM Diyor Devleti Paralize Ediyorlar 1:03:12

Korkmalıyız, Bir BÜYÜK TEHLİKE GELİYORUM Diyor Devleti Paralize Ediyor

02:10 Türkiye'yi Bölmek İstemiyorlar Mı? Biz Mi Hayal Görüyoruz? 11:50 Uyan Türkiyem Uyan! 17:28 Korkmalı Mıyız? Büyük Tehlike Var Mı? 25:20 Bölücülerin Ortak Taleplerindeki Sinsi Plan Ne? 27:00 Atatürk Yaşasaydı Ne D..

  • STUDIO AS tarafından
  • 10 görüntüleme
  • 1 yıl önce
Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın 04:57

Cemil Ceylan & Savaş Yakupoğlu - Akşam Olur Karanlığa Kalırsın

Akşam Olur Karanlığa Kalırsın şarkı sözleri ile Akşam Olur Karanlığa Kalırsın Derin Derin Sevdalara Dalarsın Oy Gelin Gelin Sevdalı Gelin Öldürdün Beni Beni Koyup Yad Ellere Varırsın Sana Zulüm Bana Ölüm Değil Mi Oy Ge..