#Uyardi!

Bilim Dünyası Uyardı; Daha Ölümcül Salgınlar Olacak 00:58

Bilim Dünyası Uyardı; Daha Ölümcül Salgınlar Olacak

Koronavirüs dünyadan temizlenmeden, yeni salgınlar adeta sıraya girdi. Bilim dünyası alarm verirken, küresel dayanışma için de çağrıda bulunuldu...

Annesi onu son kez böyle uyardı! 01:27

Annesi onu son kez böyle uyardı!

21 YAŞINDAKİ GENÇ, ANNESİNİN ÇOK AÇILMA SÖZÜNE RAĞMEN, YÜZMEYE DEVAM ETTİ... NE YAZIK Kİ KORKULAN OLDU. BİR SÜRE SONRA , DENİZDEN MERT'İN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI..

Yaptığı mezar taşları ile koronavirüse karşı böyle uyardı 04:41

Yaptığı mezar taşları ile koronavirüse karşı böyle uyardı

Kocaeli’de korona virüs farkındalığı oluşturmak isteyen mermer mezar ve mezar taşları üretim ustası Zeki Tektaş, mezar taşlarına “Evde kalın lütfen bize iş çıkarmayın” yazarak vatandaşları uyarıyor. Mezarın üzerindeki uy..

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı! 07:42

Sağlık Bakanı Koca, 'Salgının Hızını Kestik' Dedi ve Uyardı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Adana’nın Eylül ayında korona virüs vaka sayısında pik noktasını yaşadığını ancak şu dönemlerde sayıların tekrardan azalışa geçtiğini söyledi. Bakan Koca, yatak doluluk oranlarından da bahse..

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı 01:33

Vatandaşı uyardı, kendi yakalandı

SON 24 SAATTE PANDEMİ YÜZÜNDEN HAYATINI KAYBEDEN 288 KİŞİDEN BİRİ DE TRAFİK POLİSİ MUSTAFA DÖNMEZ'Dİ. GEÇTİĞİMİZ YIL TAM DA BU ZAMANLAR EKİP OTOSUNDAN,, HALKI ''HİÇ BİR ŞEY HAYATINIZDAN ÖNEMLİ DEĞİL'' DİYE UYARMIŞTI. ON..

Eski Ekonomi Bakanı Söylemez uyardı- Hükümetin talimatıyla hareket etmek ekonomik suçtur 17:26

Eski Ekonomi Bakanı Söylemez uyardı- Hükümetin talimatıyla hareket etm

Tuncay Mollaveisoğlu'nun sunduğu Anında Manşet'in bu akşamki konukları; Eski CHP Mv. Berhan Şimşek, Eski Ekonomi Bakanı Ufuk Söylemez, CHP Mv. Levent Gök ve Av. Hüseyin Özbek oldu...

Dikkat! Herkesi Uyardı! 1:19:17

Dikkat! Herkesi Uyardı!

Hiçbir Şey Göründüğü Gibi Değil!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 1 görüntüleme
  • 1 yıl önce
İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt  Geldi- Meydan Okuyoruz 00:49

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz

İran Barzani'ye Gözdağı Verdi, IKBY'den Yanıt Geldi- Meydan Okuyoruz Suudi Arabistan'ın Kuzey Irak'ta İran karşıtı gruplara silah desteği sağladığını öne süren İran, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi'ni uyardı, IKYB'den jet ..

The Economist'den işaret : KÜRTLER!! 01:56

The Economist'den işaret : KÜRTLER!!

The Economist, İran'da yaşayan Kürtlern sözde referandum nedeniyle ateşli bir şekilde bağımsızlık istediğini yazdı. Irakın kuzeyinde düzenlenen sözde bağımsılzık refarandumu, bölgede gerginliğin artmasına neden oldu. İn..

Çıplak Banyo Yapmanın Zararları 02:16

Çıplak Banyo Yapmanın Zararları

Kerem Önder isimli adamın çıplak banyo yapmanın zararları başlıklı konuşması... Müslüman çıplak banyo yapmak hatta yatağa da çıplak girmez diyen Kerem Önder böyle bir durumun nelere mal olacağı konusunda da insanları uya..

  • PITIRCIK tarafından
  • 872 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Eser'in Sevinci İlhan'ı Kızdırdı - Survivor 2017 02:10

Eser'in Sevinci İlhan'ı Kızdırdı - Survivor 2017

Survivor 2017'de parkuru İlhan Mansız'dan önce bitiren Eser West, sevincini Ünlüler bench'ine doğru yaptı. İlhan Mansız bu duruma sinirlendi ve Eser'i uyardı...

  • ANKA tarafından
  • 730 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Nihat Doğan'dan Zuhal Topal'a-  Senin Hanife barlara gider oldu! 00:53

Nihat Doğan'dan Zuhal Topal'a- Senin Hanife barlara gider oldu!

Nihat Doğan'ın evlenme programındaki Hanife için söylediği sözlere göndermelerde bulunan Zuhal Topal'e ünlü türkücüden yanıt gecikmedi.İşte o anlar.....

  • ANKA tarafından
  • 709 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Acun Ilıcalı'dan Elif ve Erdi'ye Uyarı Geldi - Bölüm 10 00:31

Acun Ilıcalı'dan Elif ve Erdi'ye Uyarı Geldi - Bölüm 10

Gönüllüler Takımı yarışmacılarından Erdi, takım arkadaşı Elif hakkında konuşunca ikili arasında gerginlik çıktı. Acun Ilıcalı, duruma müdahale ederek Erdi'yi uyardı.İyi seyirler dilerim:))..

  • ANKA tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Yine Kaos!Emine Aydın Bu Kez Jüriyi Kızdırdı! 07:49

Yine Kaos!Emine Aydın Bu Kez Jüriyi Kızdırdı!

Nur Yerlitaş, Emine Aydın'ın Niran Yalaz gibi yürümeye çalıştığını iddia edince Emine, Uğurkan Erez'e nasıl yürümesi gerektiğini danıştığını ve ondan sonra yürüyüşünü düzelttiğini söyledi. Kemal Doğulu ise Emine'yi kendi..

  • ANKA tarafından
  • 1.292 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bahar Candan Faik Dedi Jüri Çıldırdı! 23:13

Bahar Candan Faik Dedi Jüri Çıldırdı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 24 Mart 2017 Cuma günü yayınlanan 101. bölümünde Bahar Candan önce yarışmacıları sonra jüriyi sinirlendirdi. İvana Sert, Bahar'ın saygısızlığından dolayı Faik Öztürk'ten özür dileyince Bahar sa..

  • ANKA tarafından
  • 629 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maçı İptal Ettiren Kar Fırtınası 00:35

Maçı İptal Ettiren Kar Fırtınası

İzlanda da oynanan bir maçta sert hava koşulları maça damga vurdu... İzlanda yerel saati ile başlayan kar fırtınasında göz gözü görmedi. Ülke genelinde güvenlik birimleri dışarda olanları uyararak en yakın sığınma yerler..

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı 01:26

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı

Mit'ten 5 Kente Işid Uyarısı- Uçak Kaçırma ve Sabotaj Planı Emniyet, MİT'ten gelen istihbarat notuna dayanarak, İstanbul, Gaziantep, Ankara, Antalya ve İzmir'de IŞİD kaynaklı uçak kaçırma ve sabotaj eylemi olabileceği k..

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar 01:42

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar

Fatma Şahin - Su Kesintisine İlişkin İddialar Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentte arıza nedeniyle uygulanan su kesintisine ilişkin sosyal medya üzerinden dile getirilen iddialara tepki göstererek, ..

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons 00:29

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons

112 Acil Komuta Merkezi’nden Asit Yağmuruyla İlgili Yeni Anons Diyarbakır 112 Acil Komuta Merkezi, Musul üzerinden gelen zehirli gazların insan sağlığını tehdit ettiği ve asit yağmurlarına sebep olabileceği iddiası nede..

Kemal Doğulu'nun  Dayanamayıp Çıldırdığı Anlar!! 10:34

Kemal Doğulu'nun Dayanamayıp Çıldırdığı Anlar!!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 03 Nisan 2017 Pazartesi günü yayınlanan 109. bölümünde Kemal Doğulu, Maryam Haeri'yi kızlara güvenmemesi konusunda uyardı. Aleyna Eroğlu ile Maryam birbirlerini sevdiklerini söyleyince ise Emin..

  • ANKA tarafından
  • 577 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bahar Candan ve Dilara Taşkın Justin Bieber Yüzünden Birbirine Girdi! 13:36

Bahar Candan ve Dilara Taşkın Justin Bieber Yüzünden Birbirine Girdi!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 12 Nisan 2017 Çarşamba günü yayınlanan 117. bölümünde Tuğçe Ekim pazarcı değiliz ama halden anlarız diye Bahar Candan'a laf attı ve Bahar yapsa bu espiriye gülünürdü dedi. Bahar ise Tuğçe'y..

  • ANKA tarafından
  • 718 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı 01:11

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı

Alman Ekonomi Uzmanlarından Merkel'e Brexit Uyarısı Almanya'da Ekonomi Uzmanları Konseyi, Başbakan Angela Merkel'i, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden çıkmasını engellemesi konusunda uyardı. Hazırladıkları raporu Merke..

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı 01:21

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı

Son Dakika! Sebahat Tuncel, Gözaltına Alındı Demokratik Bölgeler Partisi Eş Genel Başkanı Sebahat Tuncel, Diyarbakır adliye binası önünde gözaltına alındı. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen terör soruşt..

Gamze Taşkına Sert Eleştirilerinden Dolayı Uyarı! 10:54

Gamze Taşkına Sert Eleştirilerinden Dolayı Uyarı!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 28 Nisan 2017 Cuma günü yayınlanan 131. bölümünde Gamze Taşkın, Bahar Candan'a yine sert çıktı ve bunun üstüne Bahar benimle konuşma çünkü sürekli kendini benimle kıyaslıyorsun dedi. Öykü Ser..

  • ANKA tarafından
  • 772 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Burcuya ŞOK Hareket! O Yarışmacı Stüdyodan Kovuldu! 12:31

Burcuya ŞOK Hareket! O Yarışmacı Stüdyodan Kovuldu!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü yayınlanan 141. bölümünde Vefa Alizade jüri yorumlarını dinlerken yarışmacıların arkada gülmesi Vefa'nın sinirini bozdu. Vefa yerine otururken Burcu Yakasız'a hakare..

  • ANKA tarafından
  • 1.091 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ramazan'da FETÖ'ye Dikkat 01:56

Ramazan'da FETÖ'ye Dikkat

A Haber'de yayınlanan Arka Plan programında Gazeteci-Yazar Latif Erdoğan, FETÖ tehlikesine işaret etti. Ramazan ayında Teröristbaşı Gülen'in insanların manevi duygularını kullanarak eylem yapabileceğini aktaran Erdoğan, ..

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek) 07:53

Mustafa Kemal Atatürk Son Balo (Vals & Zeybek)

Türkiye sustu, Ata'sını son baloda izledi... Onu hiç böyle görmediniz. Savaş meydanının mavi gözlü kartalı, salonda gıpta edilen bir centilmen. Doktoru ısrarla uyardı: Paşam gitmeyin Ancak söz vermişti, yemekte olmalıy..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..