#Uyardi!

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı 06:35

Eyüpsultan'da Toplu Ulaşımda HES Kodu Uyarısı

Korona virüsle mücadele kapsamında Eyüpsultan Kaymakamı İhsan Kara, toplu taşıma araçlarında HES kodu kullanımı ile ilgili uyarılarda bulundu. Eyüpsultan’daki dükkan ve restoranlar tek tek denetlendi. Korona virüse karşı..

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var! 01:06

Koronaya yakalanan doktordan mesaj var!

MANİSA'DA GÖREVLİ DOKTOR CANAN SABAY'IN HEPİMİZE SÖYLEYECEKLERİ VAR. MASKESİNİ, SİPERLİĞİNİ HİÇ ÇIKARMAMIŞ, BÜTÜN ÖNLEMLERİ ALMIŞTI.. AMA VİRÜSTEN KAÇAMADI. 2 GÜNDÜR KOVİD TEDAVİSİ GÖRDÜĞÜ HASTANE ODASINDAN ÖZELLİKLE ''B..

Çin malı kestane tezgahta 01:32

Çin malı kestane tezgahta

YERLİ KESTANEYE ÇİNLİ RAKİP ÇIKTI. FİYATI MÜŞTERİLERİ ÇEKSE DE PİŞİNCE ÜZERİNDEKİ KÖPÜK PANİK YARATTI. UZMANLAR DA KİMYASALA MARUZ KALMIŞ OLABİLİR DİYE UYARDI...

Küflü zeytinlere dikkat! 02:20

Küflü zeytinlere dikkat!

SOFRALARIN VAZGEÇİLMEZİ, SAĞLIKLI YEMEKLERİN BAŞ TACI SIZMA ZEYTİNYAĞI İLE İLGİLİ ARAŞTIRMA KAFALARI KARIŞTIRDI. KÜFLÜ ZEYTİNLERDEN ELDE EDİLEN SIZMA ZEYTİNYAĞLARIN TOKSİN RİSKİ TAŞIDIĞI AÇIKLANDI. HATTA UZMANLAR KANSE..

Savcı doktoru gözaltına aldırdı! 01:43

Savcı doktoru gözaltına aldırdı!

OSMANİYE DEVLET HASTANESİNDE DOKTOR İLE CUMHURİYET SAVCISI ARASINDA GERİLİM YAŞANDI, İDDİAYA GÖRE DOKTOR RANDEVUSUZ MUAYENE OLMAK İSTEYEN SAVCIYI UYARDI, SONRASINDA İSE TANSİYON YÜKSELDİ, OLAY EMNİYETE TAŞINDI..

Kapıyı yavaş kapat- kavgası! 01:35

Kapıyı yavaş kapat- kavgası!

KAPIYI YAVAŞ KAPAT DEDİ CANINDAN OLDU!! 24 YAŞINDAKİ KİRACISI KAPIYI SERT KAPATIYORDU... EV SAHİBİ DEFALARCA UYARDI AMA SONUÇ ALAMAYINCA BİR KEZ DAHA SÖYLEMEK İÇİN KAPISINA GİTTİ... PARASINI BEN VERİYORUM İSTEDİĞİMİ YA..

Katil her yerde aranıyor 02:19

Katil her yerde aranıyor

Sırf trafikte tehlike saçan birini uyardı diye öldürülmüştü. Güvenlik kameralarının da kaydettiği o anlara atv Haber ulaştı...

İstanbul'u bekleyen kâbus! 02:02

İstanbul'u bekleyen kâbus!

“SAAT İŞLİYOR, SÜRE HER GEÇEN GÜN AZALIYOR…” UZMANLAR, 17 AĞUSTOS 1999 DEPREMİNİN 22. YIL DÖNÜMÜNDE , İSTANBUL’U BEKLEYEN DEPREM İÇİN BİR KEZ DAHA UYARDI. ÖNLEM ALINMASINI İSTEDİ...

Yat turunda denize giren kadını kaplumbağa ısırdı 04:31

Yat turunda denize giren kadını kaplumbağa ısırdı

Muğla'nın Fethiye ilçesi Göcek sahilinde tekne turunda denize giren kadın, deniz kaplumbağası tarafından bacağından ısırıldı. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu ise “Hayvanların besl..

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap 04:47

Antalya’da Maskesini Takmayan Vatandaşlardan Polise İlginç Cevap

Antalya’da polisin yaptığı denetimde, maskesiz bir gençte polisin, ‘neden maske takmıyorsunuz?’ sorusuna, ‘Nefes almak en doğal hakkımız ve ben bu haktan mahrum kalmak istemiyorum’ diyerek cevapladı. Maskesiz dolaşan Kaz..

İstanbul'a kar ne zaman geliyor 02:16

İstanbul'a kar ne zaman geliyor

Tüm yurt için fırtına uyarısı, bazı bölgelerde de sel alarmı var. İstanbul'da ise yeniden #kar yağışı bekleniyor. NTV Meteoroloji Editörü Dilek Çalışkan, Edirne, Çanakkale, Ayvalık, Dikili, İzmir, Muğla ve Bodrum’da gece..

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı 02:39

Çay Üreticilerine Tam Kapanma Olmadan -Köyünüze Dönün- Çağrısı

Çay Üreticileri Dayanışma Derneği (ÇAYÜDAD) Başkanı Mustafa Mavi, Rize dışında İstanbul, Ankara, Bursa, Kocaeli gibi büyükşehirlerde yaşayan çay üreticilerine tam kapanmanın başlayacağı 29 Nisan Perşembe akşamından önce ..

Kar İstanbul'a geri dönüyor 01:39

Kar İstanbul'a geri dönüyor

BAHARI BEKLEYENLERE, ATKILARDAN, BERELERDEN SIKILANLARA KÖTÜ BİR HABERİMİZ VAR. METEOROLOJİ UYARDI, KAR İSTANBUL'A YENİDEN GELİYOR...

Odessa'da Mayına Basan 2 Sivil Hayatını Kaybetti 00:54

Odessa'da Mayına Basan 2 Sivil Hayatını Kaybetti

Rusya'nın saldırısı altındaki Ukrayna'nın liman kenti Odessa'da sahilde yürüyüş yapmak isteyen 2 sivil mayına basarak hayatını kaybetti. Ukrayna Ordu yetkilisi Vladislav Nazarov ise, halkı plajlardan uzak durmaları yönün..

LÜTFEN YEMEYİN! | Gıdalardaki O MADDE, bağışıklığınızı BİTİRİYOR ! 28:47

LÜTFEN YEMEYİN! | Gıdalardaki O MADDE, bağışıklığınızı BİTİRİYOR !

Yediklerimiz gıda değil, endüstiriel ürün! TBHQ katkı maddesi, Bağışıklık hücrelerini baskılıyor, gribal enfeksiyonların bulaşıcılığını arttırıyor! Aromaların içeriğini bilmiyoruz! Ama bildiğimiz bir şey var; aroma kulla..

  • STUDIO AS tarafından
  • 48 görüntüleme
  • 2 yıl önce
Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm” 03:27

Korona Virüsü Yenen Doktor- “Bir Daha İşimi Yapamayacağımı Düşündüm”

Covid-19 ile mücadelenin aşılama ile birlikte sürdüğü bu günlerde korona virüsü yenen Doç. Dr. Baki Erdem, hastalık sürecinde yaşadıklarını anlattı. Erdem, “Gerçekten çok sıkıntılı dönemlerdi, en çok bir daha işimi yapam..

Tehlike Büyüyor! 1:03:26

Tehlike Büyüyor!

Herkesi Uyardı! Sakın Onlara Kanmayın!..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 1 yıl önce
 Önlem Alın Mücadele Edin! Tehlike Büyüyor! | Hakan Yılmaz Cebi 2:10:27

Önlem Alın Mücadele Edin! Tehlike Büyüyor! | Hakan Yılmaz Cebi

02:54 Büyük olayların geldiğinin işareti 11:02 Uyarılarımız siliniyor! 28:13 Dünya resetlenecek 43:18 Şeytanla ittifak kurarlarsa... 01:03:32 İklim konusu meclisten geçer mi? 01:15:10 Deccaliyet sistemi ele geçirmede..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 12 ay önce
Herkesi Uyar Harekete Geçtiler! 1:20:51

Herkesi Uyar Harekete Geçtiler!

2025 İçin Planları...! 03:30 Kehanetler neden önemli? 08:47 Kübra dizisindeki mesajlar 14:19 Onlar bilgiye sahipler 19:49 Açıklamak için neden beklediler? 27:39 İsrail - Filistin olayını önceden söylediler 34:25 NATO'n..

  • STUDIO AS tarafından
  • 4 görüntüleme
  • 8 ay önce
Öyle Planlar Yapıyorlar Ki! Herkes Uyanmalı! 1:17:22

Öyle Planlar Yapıyorlar Ki! Herkes Uyanmalı!

02:13 Toplumun hafızası o kadar önemli ki 08:17 Türk milleti saldırı altında 14:55 Sistemin çoğu onlara hizmet ediyor! 25:52 Senden olanlarla yola çık... 34:25 Bu sistem sana ne yaptırıyor? 44:54 Ekonomiye nasıl etki e..

  • STUDIO AS tarafından
  • 7 görüntüleme
  • 8 ay önce
Etrafımız Ateş Çemberi! 42:59

Etrafımız Ateş Çemberi!

NATO&TÜRKİYE VE DÜNYA SAVAŞI..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 7 ay önce
İşgal Altındayız! 1:00:11

İşgal Altındayız!

01:07 Türkiye işgal altında 12:00 Lozan antlaşması maddeleri 17:03 İslamiyeti bitirmeye çalışıyorlar 24:34 Halkın bütün suyunu kesip... 30:18 Oradaki insanları kurtardınız mı? 37:05 Diğer maddelerin detayları 50:21 M..

  • STUDIO AS tarafından
  • 6 görüntüleme
  • 7 ay önce
Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği kovaladı 01:44

Türk yelkenlisini batırmaya çalışan Yunan botunu Türk sahil güvenliği

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Bulamaç Adası’nda 'Deniz Kuvvetleri Kupası Açık Deniz Yat Yarışı'na katılan yelkenli tekneye taciz teşebbüsünde bulunan Yunan Sahil Güvenlik unsurunun, Türk Sahil Güvenlik ekibi tarafından uza..

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR! HAARP GERÇEKLERİ MARAŞ HATAY 56:37

İKİ GÜN ÖNCE DEPREM OLACAK DEDİLER! KİM BU ADAMLAR? GARİP ŞEYLER VAR!

HAARP nedir, yapay deprem üretebilir mi? Deprem nerede oldu? Kahramanmaraş depremi hangi şehirlerde hissedildi? Can kaybı ve yaralı sayısı... Kahramanmaraş'ta 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye sabaha karşı ..

  • STUDIO AS tarafından
  • 53 görüntüleme
  • 2 yıl önce