#Uygar doğanay kaptan türkü dinle

Dört x4 lü 8.Bölüm 12:28

Dört x4 lü 8.Bölüm

Eğitici bir çizgi film.Hadi hep birlikte izleyelim...

Dört x4 lü 9.Bölüm 12:13

Dört x4 lü 9.Bölüm

Kahramanlarımız bugün bize neler öğretecek acaba?..

Dört x4'lü 10.Bölüm 11:15

Dört x4'lü 10.Bölüm

Bakalım bu bölümde kahramanlarımız neler yaşayacak.Hep birlikte izleyelim...

Baba Mirası Filiz Akın Güzel Şöför 00:29

Baba Mirası Filiz Akın Güzel Şöför

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

Kara Murat Öldürmeden Süründürür 01:44

Kara Murat Öldürmeden Süründürür

Fatih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur...

Kafes İzle 1:53:57

Kafes İzle

Film Türkiye'nin 12 Eylül darbesinde gerçekleşen olayları anlatmaktadır.Hapishanede çekilen işkencelerde fazlasıyla filme yansıtılmış. Yönetmenliğini Mahmut Kaptan'ın yaptığı filmin başröllerinde Turgay Atalay, Erdal Cin..

Yenilmezler The Avengers Film  İzle 2:12:59

Yenilmezler The Avengers Film İzle

Özet ve Detaylar SHIELD adıyla tanınan uluslararası barış örgütünün başındaki isim Nick Fury, tüm dünyanın güvenliğine karşı büyük bir tehdit oluşturan düşmanla karşı karşıya kalır. Fury, dünyayı yaklaşan bu felaketten k..

  • Film İzle tarafından
  • 22.523 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Star Trek Sonsuzluk Film İzle 2:02:21

Star Trek Sonsuzluk Film İzle

Star Trek Sonsuzluk Star Trek Beyond Film İzle : Atılgan gemisinin mürettebatı, 5 yıllık görevlerinin 3. yılını geride bırakmışken kendilerini uzayın derinlerinde ıssız bir bölgede bulur. Atılgan büyük hasar görmüş, Kap..

  • Film İzle tarafından
  • 3.879 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Vezir Parmağı  Fragman 02:18

Vezir Parmağı Fragman

Mahsun Kırmızıgül Yeni Filmi -Vezir Parmağı - Fragman (25 Ocak'ta Sinemalarda).Her filmiyle büyük gişe başarılarına imza atan Mahsun Kırmızıgül, 3 yıllık suskunluğuna Vezir Parmağı ile son veriyor. Kırmızıgül’ün yıllardı..

  • Cowboy tarafından
  • 2.104 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kasımpaşa 3-2 Atiker Konyaspor - Maç Özeti İzle 03:27

Kasımpaşa 3-2 Atiker Konyaspor - Maç Özeti İzle

Kasımpaşa, Atiker Konyaspor karşısında muhteşem bir geri dönüşe imza attı. Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final ilk mücadelesinde Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşan Atiker Konyaspor 17.dakikada Amir Hadziahmetovic ve 45.d..

Ölümlerdem Ölüm Beğen Kara Murat 01:12

Ölümlerdem Ölüm Beğen Kara Murat

Fatih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur...

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın 00:50

Oysa Sen Çok Güzel Bir Kızsın

tih dönemi. Kaptan-ı Derya Yunus Paşa topladığı vergi ve ganimetlerle İstanbul'’a dönerken “Kara Korsan” ve gemilerince çevrilir ve tüm varlığına el konur. Fatih, Yunus Paşa ve gemisini kurtarması için Kara Murat'’ı göre..

Vizyonda Bu Hafta 08:40

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda Bu Hafta Bu hafta vizyona giren filmleri sizler için derledik. Benim Adım Feridun Uzun süreli bir ilişkinin içindeki Ersan artık sevgilisine ilgi göstermeyi ve romantik olmayı bırakmıştır. Uzun ilişkinin r..

Hipnotize Eden Otobüs Sürüşü 04:49

Hipnotize Eden Otobüs Sürüşü

Sitemizdeki hipnotize eden envai çeşit videoya bir ekleme de ben yapayım dedim. Travego yolcu otobüsü ile otogara giden şofor abimizin hareketleri türk dizileri gibi hipnotize ediyor. Çok fazla izlenmesi rüyanızda metro ..

  • JET TV tarafından
  • 911 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Filiz Akın Taksi Şöförü 01:06

Filiz Akın Taksi Şöförü

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

Nuri Alço ve Perihan Savaş 00:38

Nuri Alço ve Perihan Savaş

Aşk ve Kin. Havayollarında hostes olarak çalışan Cansu (Perihan Savaş), kendisinde gözü olan kaptan pilot Nejat’la (Nuri Alço) ilişkiye girmek istemez. Boğazda köpeği ile balık tutmaya gittiğinde Kenan (Tarık Tarcan) adl..

Black Panther Teaser Trailer [HD] 01:52

Black Panther Teaser Trailer [HD]

Kral olarak yerini almaya Wakanda izole, teknolojik açıdan gelişmiş Afrika ülkesi için evine döner: Marvel Studios'un ‘Kara Panter’, ‘İç savaş, Kaptan Amerika’ olaylarından sonra T'Challa izler. Eski bir düşman radar yen..

  • ANKA tarafından
  • 1.483 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video) 05:00

Uğur Arslan - Karagümrük Yanıyor (Official Video)

Aslında işin aslı şöyle hakim bey Aslı'yı ilk gördüğüm gün başlıyor işin aslı Aslı birgün benim nacizane kaptan şoförlüğünü yaptığım 56 Chevrolet taksiye biniyor ve Karagümrük'e diyor bana Karagümrük o dakika gönlümün..

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu 01:12

İnsan Kaçakçıları İtalya'da Cinayetten Mahkum Oldu

İtalya, geçtiğimiz yıl Akdeniz’de yaşanan mülteci dramının sorumlularını cinayetten mahkum etti. Sicilya’nın Catania kentinde hakim karşısına çıkan insan kaçakçıları Tunuslu Mohammed Ali Malek 18 yıl, Suriyeli Mahmud Bi..

Ev Gezmesi Tadında Anons Yapan Pilot 02:05

Ev Gezmesi Tadında Anons Yapan Pilot

Medine - İstanbul arası uçuş yapan 833 sefer sayılı uçağın Trabzonlu kaptan plotu Mehmet Orhan Tamer, samimi anonsuyla, Böyle olur Tarbzonlu pilot dedirtti. Trabzonlu pilot, anonsuyla yolcuların kendilerini evlerinde g..

  • JET TV tarafından
  • 1.070 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İngilizceyi Çince Okuyan Dayı. 00:49

İngilizceyi Çince Okuyan Dayı.

İzlediğiniz de ne izledim lan ben diye izafiyetinizi sorgulayabilirsiniz. Dayımız güzel bir tespitte bulunmuş...

  • JET TV tarafından
  • 883 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kaptansız Çalışan Uçağı Durdurmaya Çalışmak 00:17

Kaptansız Çalışan Uçağı Durdurmaya Çalışmak

Pistte kaptansız geri giden uçağı tek başına durdurmaya çalışan ilginç personeli seyredeceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 863 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Amatör Maçta Arbede 02:53

Amatör Maçta Arbede

Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyespor-Kestelspor maçının ardından sahaya inen taraftarları güvenlik güçleri havaya ateş ederek durdurdu. Antalya Süper Amatör Lig Doğu Grubu'nda Manavgat Belediyes..

Böyle Çalışmak Görülmedi  Filiz Akın  Güzel Şoför 01:01

Böyle Çalışmak Görülmedi Filiz Akın Güzel Şoför

Tahran da yaşayan ve ailesi kazada ölen Fatma (Filiz Akın), arkadaşı Mehmet’le birlikte, ailesinin mirasına el koyan amcası Fahri’nin (Atıf Kaptan) peşine düşer. İstanbul da buldukları amcası mirası geri vermez. Fatma’ya..

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle 2:12:05

Bilinmeze Doğru Star Trek Film İzle

Star Trek: Bilinmeze Doğru izleStar Trek Into Darkness izle 1960larda başlayan Uzay Yolu macerası 12. filmiyle birlikte başarılı bir şekilde devam ediyor.Star Trek Film olarak 7 bölüm yine 7.filmden başlayarak 4 bölüm Y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.013 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karayip Korsanlar Salazar'ın İntikamı (2017) Film İzle 2:09:06

Karayip Korsanlar Salazar'ın İntikamı (2017) Film İzle

Karayip Korsanları filminin 5. serisinde Kaptan Jack Sparrow Poseidon’un üç dişli yabasını aramaya başlar… Yıl - Ülke: (2017) Avustralya, ABD Tür: Aksiyon, Fantastik, Komedi, Macera IMDB Puanı: 7.0 Oyuncular: Johnny Depp..

Arakanlı Yusuf Bebeğin Gülümseten Hali 01:13

Arakanlı Yusuf Bebeğin Gülümseten Hali

Arakanlı Yusuf bebek… Babasının kucağında çıktığı uzun yolculuktan sonra Türk Kızılayı tarafından verilen şerbeti içiyor. Dakikalarca şerbeti doya doya içen Yusuf bebek, şerbetin bittiğini fark edince, son bir umutla bab..

Uçak Bulutların Arasından Piste Nasıl İner 01:47

Uçak Bulutların Arasından Piste Nasıl İner

Katar Havayolları'na ait bir uçağın bulutların arasından geçerek Yeni Zelanda'daki Queenstown Havaalanı'na inişi sırasında çekilen muhteşem görüntüler sosyal medya büyük ilgi görüyor. Kokpitten çekilen görüntüler kaptan ..

Kiralık Bir Fahişesin Ve Bu Gece De Benim Malımsın 01:53

Kiralık Bir Fahişesin Ve Bu Gece De Benim Malımsın

Oyuncu kadrosunda, Filiz Akın, Ekrem Bora, Feri Cansel, Engin Çağlar, Atıf Kaptan, Gülistan Güzey, Hüseyin Baradan gibi usta isimlerin bulunduğu, yönetmenliğini Türker İnanoğlu'nun yaptığı, senaryosunu Fuat Özlüer' in ya..

Boş Beşik Türk Filmi İzle 1:12:23

Boş Beşik Türk Filmi İzle

Filmin Konusu: Anadolu’nun orta yeri… Aralarında büyük bir sevgi olan Ağa kızı Fatma ile oba beyi Ali, evlenirler. Büyük beklentilere rağmen bu çiftin bir türlü çocukları olmamaktadır. Çevreden gelen yoğun baskılara ve y..

  • Tv Series tarafından
  • 4.137 görüntüleme
  • 7 yıl önce