#Uykumuzda başımıza gelen Şeyler

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI.. 01:08

GAZİANTEP'TE BOMBA PANİĞİ.. KATLİAM YAPACAKLARDI..

İçişleri Bakanlığı, Gaziantep'te bir polis karakolu yakınlarında 3 parça halindeki bir kilo 200 gram bombanın imha edildiğini duyurdu. Olayla ilgili iki kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. İçişleri Bakanlığı, Gaziante..

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında 03:03

İzmir’deki Kahramanlık Anları Güvenlik Kamerasında

İzmir’de rampaya park ettiği aracın el freni kopunca şoke olan adam, aracın çocuğa doğru ilerlediğini görünce bir anda araç camından içeriye atladı ve aracı durdurup çocuğu ezilmekten kurtardı. İzmir’in Karabağlar ilçesi..

Böyle kaza görülmedi! 01:39

Böyle kaza görülmedi!

KARŞI YÖNDEN GELEN SÜRÜCÜ BİR ANDA BURNUNUN DİBİNDE BİTTİ... KENDİ YOLUNDA GİDEN KAMYONETE ÖNDEN ÇARPAN ARACIN SÜRÜCÜSÜ DE, KAMYONDAKİ 5 KİŞİ DE YARALANDI... GÖREN, 'BU NASIL KAZA?' DEMEKTEN KENDİNİ ALAMADI.....

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor 05:27

Düzce'de Üretilen Şeker Kamışı Pekmezi Dünya İle Buluşuyor

Düzce'nin Çilimli ilçesine bağlı Tepe köyünde organik olarak yılda 1 kez üretilen şeker kamışı pekmezi, Dünya'nın dört bir yanında ağızları tatlandırıyor. Düzce’nin Çilimli ilçesine bağlı Tepeköy’de yıllar önce torununun..

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yansıdı 01:08

Yolun karşısına geçmek isterken canından oldu, o anlar kameralara yans

Bursa'da yolun karşısına geçerken kamyonetin çarptığı 75 yaşındaki yaşlı adam hayatını kaybetti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Kaza, İnönü Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, S.A. idaresindeki 16 ACR 043 plak..

Bol Şahitli Nikah Töreni 00:30

Bol Şahitli Nikah Töreni

Nikah töreninde erkek ve kız tarafından şahitlik edecek iki kişi yeterken, bu nikah töreninde önüne gelen nikah şahidi olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 83 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak 02:32

Koronavirüs Aşısı İçin Gözler e-Nabız'da Olacak

Çin'den gelen aşılarla ilgili yol haritası netleşti. Aşıların test süreci başladı. Aşılar testi geçerse, 1.5 milyon kişiye 28 gün arayla iki kez aşı yapılacak. Vatandaşlar sıranın kendilerine ne zaman geldiğini ise e-Nab..

Lübnan'da akaryakıt deposunda patlama- 10 yaralı 00:14

Lübnan'da akaryakıt deposunda patlama- 10 yaralı

Lübnan'da akaryakıt deposunda meydana gelen patlamada 10 kişi yaralandı...

Bir garip kuş kavgası! 02:55

Bir garip kuş kavgası!

YAŞLI BİR ÇİFT, PENCERELERİNİN ÖNÜNE DIŞARIDAKİ KUŞLAR İÇİN BİR KAP SU, BİR KAP YEM KOYUYORLARDI... BAŞLARINA GELMEYEN KALMADI... GELEN KUŞLAR YÜZÜNDEN CAMININ KİRLEDİĞİNİ ÖNE SÜREN KARŞI KOMŞU, YAŞLI ÇİFTİ TEHDİT ETTİ, ..

Otel odasında kadın cinayeti! 02:24

Otel odasında kadın cinayeti!

KADINLARIN NASIL BİR ŞİDDET SARMALININ HATTA VE HATTA GİRDABININ İÇİNDE BULUNDUĞUNU ANLAMAK İÇİN ÇOK ÇARPICI BİR HABER VAR SIRADA..KOCA ŞİDDETTİNDEN KAÇIP MALATYA'DAN İSTANBUL'A GELEN BİR KADIN, SIĞINDIĞI OTELDE BAŞKA Bİ..

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Veriyor 04:02

4 Çocuk Annesi Kadın, Sırtındaki 16 Aylık Bebekle Ekmek Mücadelesi Ver

Mardin’in Mazıdağı ilçesinden Erzincan’ın Üzümlü ilçesi Pelitli köyüne gelerek ormanlık arazide gün boyu ter döken 4 çocuk annesi Medine Temel, zorlu doğa koşullarına rağmen16 aylık bebeğini sırtına alarak ekmek mücadele..

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor 04:11

Prematüre Kardeşi İçin Başladı, Şimdi Ticaretini Yapıyor

Muş’un Hasköy ilçesinde prematüre kardeşinin gelişimi için 8 bıldırcın satın alarak yumurtalarından faydalanmak isteyen Mücahit Elçi, yumurta sayısının artmasıyla kuluçka makinesi satın alarak günde 120 yumurta elde eder..

Mahalleye Sahip Çıkan Hindiler 00:57

Mahalleye Sahip Çıkan Hindiler

Bir mahallede başıboş şekilde gezen hindiler gelen geçen herkese sarmışlar. Mahallenin sahibi adeta bu hindiler olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 85 görüntüleme
  • 4 yıl önce
118 yaşındaki Zeliha nineden Mehmetçik'e hediye 05:15

118 yaşındaki Zeliha nineden Mehmetçik'e hediye

Doğu’da görev yapan Mehmetçikler için tek tek çorap ören 118 yaşındaki Zeliha Barlas, ördüğü çorapları, yanına bir de mektup yazarak Mehmetçiklere ulaştırılması için oğlunun aracılığıyla Savunma Bakanlığına gönderdi. Gel..

Erik altınla yarışıyor- Tanesi 20, kilosu bin lira 02:39

Erik altınla yarışıyor- Tanesi 20, kilosu bin lira

Yaz aylarında kilosu 2-3 liraya kadar düşen yeşil eriğin fiyatı altınla yarışıyor. Amasya'da 60 grama denk gelen 3 tane yeşil erik 60 liraya, kilosu ise bin liraya satılıyor...

Korona virüs ile mücadelede tarihi gün! Aşılama başladı 01:33

Korona virüs ile mücadelede tarihi gün! Aşılama başladı

Çin’den gelen Covid-19 aşısı sağlık çalışanlarına uygulanmaya başlanırken, Ankara'da da ilk aşı bir sağlık çalışanına yapıldı...

WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi 15 Mayıs'a Ertelendi 02:06

WhatsApp Gizlilik Sözleşmesi 15 Mayıs'a Ertelendi

WhatsApp zorunlu güncelleme dayatması karşısında gelen tepkiler üzerine şimdilik geri adım attı. Kullanıcı kaybetmesine neden olan gizlilik sözleşmesini 3 ay ertelediğini açıkladı...

Sinirli Hindiler Yüzünden Teslimat Yapamayan Kargocu 00:38

Sinirli Hindiler Yüzünden Teslimat Yapamayan Kargocu

Kargo teslimatı için aracından inen kargocu üzerine gelen sinirli hindileri görünce elindeki kutuları bırakıp aracına geri binmiş. Teslimat bugünlük iptal olmuş...

  • PengoTV tarafından
  • 60 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Zehra - Ederin Olsun - (Official Video) 03:44

Zehra - Ederin Olsun - (Official Video)

EDERİN OLSUN Beni sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bulаn sen de gör istemem Düşe kаlkа gelme bаnа ederin olsun Sevme, kаlırsаn onsuz Gönlünün yаrаlаrınа beni ilаcın etme Bu derde, bu..

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi 05:04

80 Yaşındaki Hasan Dede'ye 'Poşet Delik' Diye Saldırdi

Zonguldak'ta 80 yaşındaki Hasan Gider, evinin alt katındaki atölyesinde yapıp sattığı tahta mutfak eşyalarından satın almak isteyen B.K.'nin poşet delik iddiasıyla saldırısına uğradı. Yaşanan olaya üzülen Gider, çocukl..

Aşı oldu, dans etmeye başladı! 01:29

Aşı oldu, dans etmeye başladı!

SAĞLIK ÇALIŞANLARI...SALGIN SÜRECİNDE BÜTÜN YÜK ONLARIN OMZUNDA. AMA YİNE DE MORALLERİ YERİNDE, KOŞULLAR NE OLURSA OLSUN HER ZAMAN VE ELLERİNDEN GELEN HER ŞEKİLDE ŞİFA DAĞITMAYA ÇALIŞIYORLAR. KIRKLARELİ'DE ÖZEL BİR HASTA..

İspanya'da patlama! 00:16

İspanya'da patlama!

İspanya’nın başkenti Madrid’de bir binada meydana gelen patlamada 2 kişi hayatını kaybetti...

Bayhan - Bana Sor 04:49

Bayhan - Bana Sor

Ferdi Tayfur Arabesk deyince akla gelen en önemli isimlerden. Hatırladığım çocukluk yıllarımda Adana açık hava sinemasında 1987 yapımı Derbeder filmini izleme şansı elde etmiştim. Yankılanan kalitesiz ses sistemine rağm..

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video) 03:19

Allame x Aga B - Çay Koy (Official Video)

Sözler Nakarat x2 Paylaş aga paylaş size para size mal mülk yok tez ölün dediler Paylaş paydaş para taş gibi demli çay koy Aga B verse Sicilimiz temiz gece gece biz ikimiz pek tekin değiliz alo Mevzuya mahal yok, ilk ..

Eski Moda - Kırmızı Şarap 04:15

Eski Moda - Kırmızı Şarap

Söz & Müzik: İsmail Bahadır Özmen Düzenleme: Raşit Pekmezci Yönetmen: Klarnet:Göksun Çavdar Bas Gitar: Celal Özkan Kurt Davul: Erdem Parlakçakıl Kırmızı Şarap şarkı sözleri ile BÜTÜN SEVENLER GİBİ BEN DE SEVMEK İSTE..

Artık Seyahat Etmek Çok Daha Zor Olacak 01:27

Artık Seyahat Etmek Çok Daha Zor Olacak

Avrupa'da seyahatler için getirilmesi düşünülen aşı sertifikası programı bir süreliğine ertelendi. Bir araya gelen AB üye ülkeleri mutant virüsün hızlı artışına karşı daha sert ve caydırıcı kararlar alacaklarını açıkladı..

Faslı kadın otel odasını dağıttı 01:59

Faslı kadın otel odasını dağıttı

FASLI BİR KADIN İSTANBUL'DA ERKEK ARKADAŞIYLA KALDIĞI OTELİ BİRBİRİNE KATTI. ŞİKAYET ÜZERİNE GELEN POLİSLERİ DE ÇİLEDEN ÇIKARDI. ARAYA YABANCI DİL SORUNU DA GİRİNCE İŞLER İYİCE SARPA SARDI...

İnternetten Hızar Sipariş Eden Adamın Dramı 00:08

İnternetten Hızar Sipariş Eden Adamın Dramı

Dolandırıcıların oyununa gelen adam internetten hızar sipariş etmiş ancak eline oyuncak bir hızar ulaşmış. Güleriz ağlanacak halimize.....

  • PengoTV tarafından
  • 104 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kafayı Çalıştıran Lastikçiler 00:14

Kafayı Çalıştıran Lastikçiler

Lastikçiye gelen bir kamyon lastiği boşaltmak için ilginç yöntemler kullanan elemanlar, hem zamandan kazanmışlar hem de çok yorulmamışlar...

  • PengoTV tarafından
  • 62 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Kadının Kapanmayan Bagaj ile İmtihanı 01:14

Kadının Kapanmayan Bagaj ile İmtihanı

Arabası ile alışverişten gelen kadın bagajı boşalttıktan sonra kapatmak istemiş. Bu iş bir türlü gerçekleşmemiş çünkü eşinin oyununa gelmiş...

  • PengoTV tarafından
  • 89 görüntüleme
  • 4 yıl önce