#Uykumuzda başımıza gelen Şeyler

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı 05:12

İdil'i Çıkartan Kahraman İtfaiye Erleri O Anları Anlattı

İzmir'de meydana gelen 6,6 şiddetindeki depremden 58 saat sonra sağ çıkarılan 14 yaşındaki İdil Şirin'in enkaz altında kardeşi ile yan yana olduğu uzun bir süre kardeşinden ses aldığı ve daha sonra yanında öldüğü ortaya ..

Yemek Yiyen İnsandan Birkaç Parça Bir Şey Alabilmek İçin Şekilde Şekle Giren Kedicik 00:27

Yemek Yiyen İnsandan Birkaç Parça Bir Şey Alabilmek İçin Şekilde Şekle

Masada oturmuş bir şeyler yiyen adamın yanına gelen minnoş kedi karnını doyurabilecek bir şeyler koparmanın peşinde. Şekilden şekle girerek yiyecek bekleyen kedinin karşısındaki kişi ise maalesef pek de paylaşımcı birisi..

  • JET TV tarafından
  • 750 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz? 03:37

Örtündüğünüzü Mü Zannediyorsunuz?

Tasarım Dünyasında Neler Oluyor? Eğlence dünyasında neler oluyor? 2 Cinsel İçerikli Program İzlemekten Kendinizi Nasıl Aklayacaksınız? Ah sadece biraz cinsellik vardı diyerek mi? 3 İlerletebilirim Yada O Kısmı Atlayabili..

  • Dini Mubin tarafından
  • 870 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Grup Hepsi - Harikalar Diyarı 03:01

Grup Hepsi - Harikalar Diyarı

Döndük bir dinleyin Anlatacaklarım var Bağla kemerleri Gideceğimiz bir yer var Ama yol yakın Geldik bir bakın Söyle gördüklerini rüya değilde gerçekse Artık duramazsın görüyorum gözlerinde Bizdensin sende yazıyo..

Fırın Makarna Tarifi 06:36

Fırın Makarna Tarifi

Malzemeler : 1/2 paket fırın makarnalık makarna 3 yumurta 2 yemek kaşığı un 3 su bardağı süt 250 g ufalanmış beyaz peynir 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç kıyılmış maydanoz 200 g kaşar peyniri rendesi Tuz, karabiber. ***..

Rope - Karanfil 03:44

Rope - Karanfil

Söz / Vokal : Rope Müzik : Arya Mix / Mastering : Rope Elektro Bağlama : Emrah Yılmaz Türkmen Oğlu Tasarım / Video : Olcay Satılmış & Furkan Engin Skit; Allah kahretsin yani erkeklik olmasa ağlayacağım be, 3-5 gün..

Ovit Tünelinde  Işık Görüldü 03:18

Ovit Tünelinde Işık Görüldü

Ovit Tünelinde Işık Görüldü Hizmete girdiğinde dünyanın en uzun 2. tüneli olacak olan ve Rize ile Erzurum'u birbirine bağlayacak Ovit Tüneli’nde Başbakan Binali Yıldırım’ın kullandığı iş makinesinin son vuruşları ile ..

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi 01:37

Cumhurbaşkanı Erdoğan:Haddinizi Bilin Haddinizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bu ülkeyi Avrupa Parlamentosu mu yönetiyor, bu ülkenin hükümeti mi yönetiyor? Size ne? Haddinizi bilin haddinizi, geçti o, onlar mazide kaldı. dedi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul B..

Terk Edilmiş Eve Geldik 11:04

Terk Edilmiş Eve Geldik

Girdiğimiz cinli evde başımıza gelen açıklayamadığımız olaylarla karşınızdayız.Bizim fark etmediğimiz şeyleri fark ederseniz yoruma atarsanız seviniriz!..

  • ZULMA tarafından
  • 974 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti 03:02

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin C

Diyarbakır'da Vatandaştan Hain Saldırıya Tepki- Yeter Artık Milletin Canına Yetti Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırı Diyarbakırlı vatandaşları isyan ettirdi. PKK'yı lanetleyen vatanda..

Apple Nedir 05:18

Apple Nedir

Türkçe karşılığı; elma. Ama bu o bildiğin elmadan değil. 1976 yılında kurulmuş dünyanın en çok tanınan bilgisayar firmasının adı. Doğru zamanda doğru yerde olursan mucizeler gerçekleşir. Derler bu tam olarak Apple'ın d..

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik 36:39

Paranormal Olaylar Lanetli Karadul Konağında Bir Gece Geçirdik

Düzce'de bulunan bu konağın hikayesi oldukça ürpertici cinsten.Çeyrek asır önce yeni evlenen bir çift varmış fakat gelinin kaynanası evliliği onaylamıyormuş.Bu yüzden gelinine sürekli eziyet çektiriyormuş.Bir süre sonra ..

  • JET TV tarafından
  • 879 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama 07:59

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama

Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim'inden Açıklama Soma Kömür İşletmeleri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Alp Gürkan, Soma'daki maden faciasıyla ilgili bilirkişilerin hazırladığı raporların gerçeği yansıtmadığını iddia eder..

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor 02:50

Çin İsrail Teknoloji İşbirliği Rekor Artıyor

2016'da Çin'in İsrail'e olan yatırımları, 2015'ten on kat daha fazla olan rekor bir seviyeye ulaşan 16,5 milyar ABD dolarına ulaştı. En yeni teknoloji Alanları: Yapay Zeka (Artificial intelligence), dronlar, robotlar, ..

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu 01:36

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu

Japonya'da Dev Çukur Yolu Yuttu Japonya'nın güneydeki Kyushu adasındaki Fukuoka kentinin ana caddesinde meydana gelen çöküntü beraberinde gaz, su ve elektrik hatlarını da beraberinde yuttu Japonya'da Kyushu adasının e..

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle 1:38:24

Ve Panayır Köyden Gider Film İzle

Yapım yılı Haziran 2015 olan Türk yapımı filmin vizyona giriş tarihi ise, 10 Haziran 2016 olarak gösteriliyor. Ve Panayır Köyden Gider izle filmin yönetmeni ve senaristliğini Mete Sözer’in yaptığı filmin oyuncu kadrosund..

  • Tv Series tarafından
  • 3.931 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu 08:34

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Ol

Düzce’de Kaza Yapan Aracın Hava Yastıkları Açılmayınca Konu Davalık Oldu Düzce’de meydana gelen kazada taklalar atarak hurdaya dönen otomobilde hava yastıklarının patlamaması sonucu anne ve babasının da olduğu araçta 4..

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu 06:03

Bulgar turistler Türkiye'ye alışverişe koştu

Bulgaristan'ın karantina kurallarına son verip, PCR testi zorunluluğunu kaldırmasıyla Edirne'ye alışveriş için gelen Bulgar turistler, Türkiye'nin aldığı koronavirüs tedbirlerinin çok iyi bulduklarını söyledi. Burgaz şeh..

Yıllardır Temiz Suya Hasretler 05:18

Yıllardır Temiz Suya Hasretler

Trabzon’un Ortahisar İlçesine bağlı Yeşilyurt Mahallesi sakinleri yıllardır temiz su içemediklerinden yakınarak sorunun bir an önce çözülmesini için yetkililerden yardım istedi. Mahallelerine yakın olan yerlerde muslukla..

Bu İnsanlar Manyak Abi - HD Kalite 2016 14:47

Bu İnsanlar Manyak Abi - HD Kalite 2016

Bu İnsanlar Manyak gibi şeyler yapıyor, Haydir SEyredelim de Gülelim..

  • PengoTV tarafından
  • 1.520 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Her şey kumanda için... 00:29

Her şey kumanda için...

Aklındaki Şeyler ve Gerçek bir olmaz Nedendir ! aklındaki şeyler ve uygulamalar her aynı olmaz...

  • PengoTV tarafından
  • 1.004 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Suudi Arabistan'da Kadınların Yapamadığı 10 Şey! 05:08

Suudi Arabistan'da Kadınların Yapamadığı 10 Şey!

Şeriat kurallarıyla yönetilen Suudi Arabistan'da sadece kadınlara yasaklanan ve asla yalnız başlarına yapamayacakları davranışlar nelerdir...İyi seyirler dilerim....

  • ANKA tarafından
  • 1.043 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Plaj Çantamda Ne Var? 01:13

Plaj Çantamda Ne Var?

Herkese merhabaa , yine yeniden 'Çantamda Ne Var ?' ile sizlerle beraberim. Bu sefer plaja giderken yanıma neler alıyorum yani plaj çantamda ne var videosu hazırladım. Oldukça zevkli bir başlık bence... Evet plaja giderk..

Çılgınlığı Abartanlar 00:40

Çılgınlığı Abartanlar

Korku evi, sıradışı bir korku filmi tutarken bacağını koparıyormuş falan çok korkunç şeyler arkadaşlar böyle şeyler yapmayın...

  • JET TV tarafından
  • 1.060 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sadece Bankacı Olanların Bildiği 7 Şey 03:09

Sadece Bankacı Olanların Bildiği 7 Şey

Bankacıların anlayacağı tek şeyler izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.025 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt 02:01

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt

Diyarbakır'a Kayyum Olarak Atanan Cumali Atilla’dan Tehditlere Yanıt Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’ne kayyum olarak atanan Cumali Atilla, esnaf gezisi sonrası yaptığı açıklamada, tehditlere hiçbir zaman değer vermedi..

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana 04:44

Ercan Demirel-Elveda Deme Bana

Elveda Deme Bana Ercan Demirel Karşımda durduğunda Gözlerine baktığında içimden bir şeyler kopuyor Olmuyor Nefesim daralıyor Yeminler bozuluyor Cin misin peri misin anlamadım O deniz gözlerinden alamam gözlerimi ..

  • Candy tarafından
  • 810 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Leman Sam-Anladım ki 04:22

Leman Sam-Anladım ki

Leman Sam-Anladım ki dinle leman sam anladımki hiç kimse sen değil-dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe ... leman sam dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe sözleri ; Dün gece hiç tanımadığım bir erkeğe Sırf sana benziyo..

  • Candy tarafından
  • 1.858 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metehan Keleş - Geleceğe Not 04:31

Metehan Keleş - Geleceğe Not

Metehan Keleş - Geleceğe Not Dinle sözler Umutlarmı insanı hayatta tutan Yoksa alışkanlıklarmı Beklentiler ardındaki yalanlar Sahiden onlar ne olacak Düşündüm kayboldum içinde hislerin Çoktan unuttum geçmişi Yolda y..

Hem öğretmen hem iyilik meleği.. 02:07

Hem öğretmen hem iyilik meleği..

HEP KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL, İYİ ŞEYLER DE OLUYOR BU HAYATTA... 25 YAŞINDAKİ BURCU ÖĞRETMEN, HEM ÖĞRENCİLERİNE UZAKTAN EĞİTİM VERİYOR... HEM DE VEFA DESTEK GRUBUNA KATILIP, İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN YARDIMINA KOŞUYOR... İŞTE KIRKLA..