#Uykumuzda başımıza gelen Şeyler

Constantine - Cennete Gitmene İzin Vermeyeceğim 04:43

Constantine - Cennete Gitmene İzin Vermeyeceğim

Angela Dodson, ikiz kız kardeşi Isabel’in ölümünün bir intihar olmadığını kanıtlayabilmek için özel dedektif John Constantine’den yardım ister. Ölen kadın dindar bir Katoliktir ve Angela, onun kendi canına kıymış olmasın..

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da 03:55

Aşk İksiri'nin Tarifi Viyana'da

Donizetti'nin Aşk İksiri Viyana Devlet Operası'nda sahneleniyor Donizetti'nin Aşk İksiri adlı eseri isteksizce operaya uyarladığı söylenir. Benjamin Bernheim'ın başrolünde Viyana Devlet Operası'nda gösterime giren eserd..

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı 01:00

Görevimiz Tatil 2. Fragmanı

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistl..

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri 06:47

Hadise Kıbrıs Nuh'un Gemisi Konseri

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz adına bizlere 'ABONE' olarak destek olursanız mutlu edersiniz. En güncel magazin haberleri, türkiye'den ve dünyadan sevdiğiniz şarkıcıların konser görüntüleri, son dakika haberleri ve..

  • BETA tarafından
  • 782 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ferdinand Türkçe Altyazılı İzle 1:48:05

Ferdinand Türkçe Altyazılı İzle

Boğa Ferdinand dışarıdan görüldüğü anda diğer hayvanlara korkutucu gelmektedir. Ailesi ile küçük bir boğa iken bile vahşi olamayan aksine çok sevimli olan Ferdinand bir yanlışlık yapılır ve ailesinden yanından alınarak ..

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle 1:33:46

Karabasan – The Babadook Türkçe Dublaj Hd İzle

Konusu : Kocasını 6 yıl önce kaybeden ve bu süreçte oğlu Samuel'ı yalnız büyüten Amelia, bir gün oğlunun kitapları arasında Mister Babadook adlı esrarengiz bir masal kitabı bulur. Kitabı okuduktan sonra, Samuel rüyasınd..

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle 2:01:40

Ordinary Person 2017 Türkçe Altyazı Hd İzle

Konusu : Küçüklüklüğünden belli dedektif olma arzusu Bahar için bir takıntı haline gelir. Ve sonunda hayallerine kavuşur. Sung-Jin ile evlidir ve bir bebekleri vardır. Kocasıyla birlikte çalışıp 2 katlı bir evde yaşamak..

  • KAPALI SET tarafından
  • 3.527 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle 1:27:15

Üç Harfliler 3 Karabüyü Hd İzle

Konusu : Anne ve babasının ölümünün ardından çocukluğunun geçtiği eski evde daha fazla yaşamak istemeyen Alev, evini kiraya verir. Bu eve taşınan garip kiracılar Alev, kızı Eda ve kocası Erol’un hayatlarını bir anda kab..

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı 02:24

Crazy Rich Asians Orijinal Fragmanı

New Yorklu Rachel Chu, uzun zamandır Nick Young ile birliktedir. Rachel, Nick’in en yakın arkadaşının düğününde sevgilisine eşlik etmek için Singapur’a gider. Genç kadın Asya’ya ilk defa gidecek olmaktan oldukça heyecanl..

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır Mı 03:23

Alkollü Sürücünün Polise Tepkisi İnsan Kız Arkadaşının Yanında Alınır

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde, yapılan testte 2,83 promil alkollü çıkan sürücü Hüseyin K. (55), kamyonetini durduran polislere tepki gösterdi. Hüseyin K., İnsan, kız arkadaşının yanında alınır mı? Sizde hiç saygı kalmam..

  • JET TV tarafından
  • 895 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle 1:15:59

Rıfat Diye Biri 1962 Türk Filmi İzle

Konusu : Film, işlemediği cinayetlerle suçlanan Rıfat’ın adalet arayışını konu edinir. Rıfat, eski sevgilisi Zişan’ın yönettiği suç şebekesi tarafından oyuna getirilir. İşlemediği bir dizi cinayet yüzünden hapse girer. ..

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi 05:13

Ev Yapımı Adana Kebap Tarifi

MALZEMELER • 500 g yağlı koyun kıyma, • 2 yemek kaşığı pul biber, • 1 tatlı kaşığı tatlı kırmızı toz biber, • 1 silme tatlı kaşığı tuz. Adana en sevdiğim kebaplardan biridir benim. Ama midem benimle aynı fikirde değil n..

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi  Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta 07:29

Muzlu Mozaik Pasta Tarifi Çikolatalı Pudingli Piramit Bisküvili Pasta

Üzeri ve içi çikolatalı puding ile doldurulmuş muzlu bisküvili pasta nasıl yapılır detaylı videomuz sayesinde öğreneceksiniz. Genelde mozaik pasta bir çok isimle anılır. Her ne kadar pek çok isim ile aynı leziz tatlı anı..

Fırında Patatesli Köfte Tarifi 02:46

Fırında Patatesli Köfte Tarifi

MALZEMELER 4 adet Patates, 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 500 g orta yağlı kıyma, 1 adet soğan, 1 yumurta, 2 yemek kaşığı ekmek kırığı, 1 çay kaşığı karabiber, Tuz. Sos için; 2 yemek kaşığı sıvı yağ, 1 yemek kaşığı salça, 2 a..

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı 04:03

Panna Cotta Tarifi Vişne Soslu Sütlü İtalyan Tatlısı

Bugün sizlere süt kreması ile yapılan nefis bir italyan tatlısı tarifi vereceğiz. Evet tabiki panna cotta yapımı gayet pratik olan fakat vakit alan bu tatlıyı çok seveceksiniz. Sevgililer gününde veya özel günlerinizde y..

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta 05:20

Rulo Elmalı Kurabiye Tarifi Ağızda Dağılan Tarçınlı Cevizli Kuru Pasta

Bu kez farklı bir elmalı kurabiye şekli ile karşınızdayız. Videomuzu sayesinde bu rulo şeklindeki elmalı kurabiye nasıl yapılır kolayca öğreneceksiniz. Lezzeti de en az şekli kadar güzel olan bu kurabiyenin elmalı harcın..

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi 04:51

Parmesanlı Tuzlu Kurabiye Tarifi

MALZEMELER 100 g oda sıcaklığında tereyağı, 1 yumurta, 1 yemek kaşığı yoğurt, 1/2 su bardağı ince çekilmiş ceviz içi, 2 yemek kaşığı ince rendelenmiş parmesan peyniri, 1 avuç kıyılmış maydanoz, 1 tatlı kaşığı pul biber,..

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta 05:44

Süt Dilimi Tarifi Kakaolu Kekiyle Süt Kremalı Yaş Pasta

Bu videoda çocukların çok sevdiği süt dilimi tarifi vereceğiz. Kinder süt dilimi adıyla marketlerde satılan kakaolu kek arasına kalın bir halde sürülmüş süt kremasıyla hazırlanan bu nefis yaş pasta benzeri tatlıyı hazırl..

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı 02:18

Mogli Orman Çocugu Türkçe Altyazılı Fragmanı

Andy Serkis yönetmenliğindeki bir çok film yıldızlarının yer aldığı, Rudyard Kipling’in klasiklerinden Mogli: Orman Çocuğu dev ekranlara geliyor. Film Hindistan’da bir kurt sürüsü tarafından büyütülen orman çocuğu Mogli’..

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi 02:47

Kolay Kepekli Kıymalı Makarna Tarifi

Kepekli makarnadan kıymalı makarna tarifi arıyorsanız doğru yerdesiniz! Kepekli makarnanın içeriğinde bulunan buğday kepeği sayesinde normal beyaz makarnalardan daha sağlıklı ve besleyici bir gıda. İçine kıymada katıldığ..

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi 05:10

Cornflakesli Çıtır Tavuk Tarifi

2 adet bütün tavuk göğüs, 1 yumurta, 1 tatlı kaşığı tuz, 1 tatlı kaşığı pul biber, 1 tatlı kaşığı kekik, Kızartmak için sıvı yağ, 2 su bardağı cornflakes. *************************** Çıtır parça tavuklar bir nevi çerez ..

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır 03:16

Antakya Tepsi Kebabı Tarifi Sini Kebap Nasıl Yapılır

Bu tarifmizde sizlere Antakya yöresinin ünlü bir kebap tarifi olan tepsi kebabı nasıl yapılır detaylı bir biçimde anlatacağız. Diğer bir adı sini kebabı tarifi olan bu lezzetli kebabın yapımı çok kolay. Belki en nefis et..

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi  Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi 05:32

Mantarlı Tavuk Sote Tarifi Sebzeli Tavuk Yemeği Tarifi

Bu tarifimizde sizlere kolay ve nefis bir yemek tarifi olan tavuk sote tarifi paylaşacağız. Mantarlı,havuçlu ve daha bir çok sebze ile yapılan bu harika tavuk yemeğini yapmak için videomuzu izleyebilirsiniz. Tavuk yemekl..

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi 04:33

Peynirli Pastane Poğaçası Tarifi

MALZEMELER 2 yumurta (birinin sarısı üzerine sürülmek için ayrılacak), 1 su bardağı ılık süt, 1 su bardağı ılık su, 150 gr tereyağ (eritilmiş), 6-7 su bardağı un, 1 küçük paket (instant) toz maya, 2 yemek kaşığı toz şe..

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi 02:02

Közlenmiş Biberli Roka Salatası Tarifi

MALZEMELER 1 demet Roka, 3 adet büyük boy Közlenmiş Biber, 1 avuç iri çekilmiş ceviz içi, 2 adet kuru incir, 1 yemek kaşığı rendelenmiş parmesan, Nar ekşisi, Zeytinyağ. ********************* Son zamanlardaki favori sal..

Limonlu Barlar Tarifi 04:40

Limonlu Barlar Tarifi

Tabanı İçin 2 su bardağı un 175 g küçük doğranmış tereyağ donmuş halde 2 yemek kaşığı şeker 1 limonun rendelenmiş kabukları Üst Harcı İçin 4 yumurta 1 su bardağı şeker 2 yemek kaşığı un 3 limonun suyu 2 limonun rendele..

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi  Yaş Pasta Kreması 02:10

Meyveli Pastacı Kreması Tarifi Yaş Pasta Kreması

Bu videoda sizlere frambuazlı pasta kreması hazırladık. Fakat bu pasta kremasını sade,çilekli veya istediğiniz herhangi bir meyve ile yapabilirisiniz. Tek yapmanız gereken kremaya son aşamada frambuaz yerine istediğiniz ..

Telefonla Konuşurken Horozun Saldırısına Uğradı 02:38

Telefonla Konuşurken Horozun Saldırısına Uğradı

Beylerbeyin'de telefonla konuşurken horozun saldırısına uğrayan Abbas Özen dengesini kaybedip yere düştü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, geçtiğimiz Cuma günü Beylerbeyi'nde bir villanın önünde saat 13.00 sı..

  • JET TV tarafından
  • 670 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Popover Tarifi 03:17

Popover Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta, 1 su bardağı süt, 1 su bardağı un, 1/2 çay kaşığı tuz, 1 çay kaşığı tereyağ. ********************** Beklenen haftasonu geldi çattı sonunda. Çalışan insanların haftasonu konusunda en sevdikleri ş..

Sucuklu Poğaça Tarifi 06:44

Sucuklu Poğaça Tarifi

Malzemeler: 1 yumurta (sarısı üzeri için ayrılacak), 1 çay bardağı ılık süt, 1 çay bardağı sıvı yağ, 2 yemek kaşığı oda sıcaklığında tereyağı, 200 ml maden suyu, 1 paket instant maya, 1 yemek kaşığı toz şeker, 1 tatlı ka..