#Uykumuzda başımıza gelen Şeyler

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı 01:52

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı

Antalya'da Patlama Sonrası Yaşanan Panik Kameralara Yansıdı Antalya Ticaret ve Sanayi Odası otoparkında bu sabah saatlerinde bir araçta meydana gelen patlama sonrası yaşanan panik, personel tarafından cep telefonlarıyl..

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı 02:05

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı Bitlis’in Tatvan ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza, Tatvan-Ahlat..

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor 07:16

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor

Mardin'de Halkın Tedirginliği Devam Ediyor Mardin'in Nusaybin ve Kızıltepe ilçelerinde, yağmur iki gündür sürüyor. Vatandaşlar Musul üzerinden yayılan zehirli gaz bulutları nedeniyle, asit yağmuru tedirginliği yaşanıyor..

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur 10:02

Ay Lav Yu Tuu - Dalgası Büyük Olur

Yönetmenliğini ve senaristliğini Sermiyan Midyat'ın yaptığı ‘Ay Lav Yu’nun 6 yıl arayla gelen devam halkası Ay Lav Yu Tuu filminde, Amerika’da eğitim alıp köyü Tınne’ye dönen İbrahim’in iki kültür arasında yaşadıkların..

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki 01:36

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki

Cumhurbaşkanını Eleştiren Chp’li Vekile Muhtarlardan Tepki Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Muhtarlar Derneği tarafından düzenlenen gecede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştiren CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirta..

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor 01:48

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor

Bakan Albayrak: 'Çalışmalar Hassasiyetle Sürüyor Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, göçük meydana gelen madendeki arama kurtarma çalışmalarının hassasiyetle sürdüğünü ve yapılan bütün çalışmalarda aileleri..

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar 03:29

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar

Türkiye'de Doğuda kar, Batıda Bahar Doğu illerinde kar ve soğuk kış şartları hakim olurken, Batı illerinde yaşayanlar ise sıcak havanın ve denizin keyfini çıkarıyor. Ardahan’ın Posof ilçesi Ilgar Dağı mevkisi ile Ard..

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım 02:22

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım

Vergi Borcu Yapılandırmasında Son Gün 25 Kasım Geçmişe yönelik vergi borçlarının yapılandırılmasına ilişkin 6736 Sayılı Kanundan yararlanmak için son gün 25 Kasım. Vatandaşlar fırsattan yararlanıp borçlarını yapılandırm..

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı 00:56

Sebze Ve Meyve Halindeki Korkunç Cinayet Anı

Sebze ve meyve halinde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi hastanede hayatını kaybederken, silahlı saldırı anı saniye saniye güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olay, Samsun'un Bafra ilçesi Sebze ve Meyve Hali'..

Üst Kattaki Komşu Çocuğu - Kamusal Mizah 02:35

Üst Kattaki Komşu Çocuğu - Kamusal Mizah

Üst katından gelen gelen ilginç seslerden nasıl kurtulduğunu anlatmış Özgür.....

  • JET TV tarafından
  • 1.084 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı,  Kandil Kadrosu Da Orada. 01:52

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı, Kandil Kadrosu Da Orada.

Pkk Şeytan Üçgeninde Sıkıştı Diyarbakır'da şeytan üçgeni olarak adlandırılan ve Lice, Hani ve Kocaköy ilçeleri kırsalında geniş çaplı operasyon başladı. PKK 'şeytan üçgeni'nde sıkıştı. Kandil kadrosu da orada. Diyarba..

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak 00:57

5 Bin Canlı Balığı Dondurup Üstüne Buz Pisti Yapmak

Japonya'nın Kitakyuşu kentinde açılan SpaceWorld isimli temapark ilgi çekmek amacıyla buz pisti içinde 5 bin balığı dondurdu. Gelen tepkiler üzerine park yetkilileri özür diledi ve ölen canlılar için bir tören düzenleyec..

  • Cowboy tarafından
  • 947 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti 01:44

Benin Cumhurbaşkanı Talon Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Atatürk Mozolesine çiçek bırakan Talon, Anıtkabir Özel Defterini imzaladı. Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon, Anıtkabir’i ziyaret etti. Kalkınma Bakanı Lütfi ..

Toprak Altında Kalan Ağır Yaralı Vatandaş Kurtarıldı 00:55

Toprak Altında Kalan Ağır Yaralı Vatandaş Kurtarıldı

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde Atış Poligonunda meydana gelen toprak kayması sonucu toprak altında kalan bir vatandaş ağır yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen yaralı vatandaşın yakınları sinir krizleri ..

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme 00:59

Köy Korucularının İsmi Ve Maaşlarında İyileştirme

Köy Korucularının İyiİsmi Ve Maaşlarında leştirme 35 yıldır koruculara verilen 'geçici' ve 'köy' ibareleri kaldırıldı. 840 lira olan maaşları, en düşük memur maaşına endekslendi. Emeklilik hakları genişletildi. Van Gü..

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu 00:32

Ardahan'da Çıldır Gölü Dondu

Hava sıcaklığının gece sıfırın altında 33 dereceye kadar düştüğü Ardahan’da, 126 bin metrekare alana sahip Çıldır Gölü’nün üzerini buz tabakası kapladı. Aşırı soğuklar nedeniyle göl üzerinde 8-10 santimetre kalınlığında ..

Minik Çocuk Ölümden Kıl Payı Kurtuldu 00:22

Minik Çocuk Ölümden Kıl Payı Kurtuldu

Annesinin elinden kurtulup yolun karşısına gelen minik çocuk, Karşı şeritten hızla gelen otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu. Korku dolu anlar araç kamerasına böyle yansıdı...

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor 00:49

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor

Çorum'dan Suudi Arabistan'a Toprak Damacana Satılıyor Çorum'da bir firma tarafından topraktan üretilen damacanalar, Suudi Arabistan'a ihraç ediliyor. Çorum'da dört kuşaktır tuğla ve kiremit üretimi yapan firmanın ortak..

  • Haberler tarafından
  • 1.082 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı 02:08

Numan Kurtulmuş Saldırıyı Yapan Terör Örgütünü Açıkladı

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'ta meydana gelen patlamada en az 300-400 kilo patlayıcı kullanıldığını söyledi. Kurtulmuş, saldırıyı hangi terör örgütünün gerçekleştirdiği konusunda ise, Oklar PKK'yı göste..

Dünyaca Ünlü Yıldız Jennifer Lopez Antalya'ya Geldi 01:34

Dünyaca Ünlü Yıldız Jennifer Lopez Antalya'ya Geldi

Rusya'nın başkenti Moskova'daki konserin ardından Antalya'ya gelen Lopez, CIP salonundan çıkış yaptı. Polis ekipleri, şarkıcının çıkış yaptığı kapıda yoğun güvenlik önlemi aldı ve kimsenin yaklaşmasına izin vermedi. 90 k..

  • BETA tarafından
  • 174 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Engin Akyürek'i Kaçıran Aşk Sorusu. 00:59

Engin Akyürek'i Kaçıran Aşk Sorusu.

Engin Akyürek Dün Akşam Suadiye’de Bir Eğlence Mekanından Çıkarken Görüntülendi. Arkadaşının Doğum Günü Partisinden Çıktığını Belirten Engin Akyürek, yeni İlişkisiyle İlgili Gelen Sorulara Cevap Vermek İstemedi. Utangaç ..

  • BETA tarafından
  • 182 görüntüleme
  • 5 yıl önce
3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi 02:48

3 Yıl Önceki Faciadan Yaralı Kurtulan Madenci, Dünkü Göçükte Can Verdi

Siirt Şirvan'da göçük altında kalan madencileri kurtarma çalışmaları devam ederken, bir kaza haberi de Zonguldak'tan geldi. Kilimli ilçesindeki özel bir maden ocağında meydana gelen göçükte 1 işçi hayatını kaybetti, 1 iş..

  • Cowboy tarafından
  • 566 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor 00:45

İngiltere: İstihdam Piyasasında Brexit Sonrası Belirsizlik Sürüyor

İngiltere’de ağustos ve ekim ayları arasındaki üç aylık dönemde toplam kayıtlı işsiz sayısı 16 bin azalarak 1 milyon 620 bine geriledi. Veriler, ekonominin geçtiğimiz haziran ayındaki Brexit referandumunun ardından gele..

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı 08:11

Erdoğan-Talon ortak basın toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Benin Cumhurbaşkanı Patrice Talon’un ‘FETÖ’nün ‘3 tane okulu var bizde’ dediğini hatırlatarak, “Ben hemen bu okulları kapatacağım, bunları kamulaştıracağım. Maarif kolejimizle, bunları..

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti 05:29

İşte Trabzonspor-Adanaspor Maçının Özeti

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasının açılış maçında Trabzonspor evinde Adanaspor'u 4-1 yendi. Trabzonspor 35. dakikada Yusuf Erdoğan'ın golüyle Adanaspor karşısında 1-0 öne geçti. Adanasporlu Foguinho orta sahada ters ..

Davetsiz Misafir _ Kilis 1:06:17

Davetsiz Misafir _ Kilis

STV’de, Turgay Başyayla’nın keyifli sunumuyla ekrana gelen gezi-eğlence programı Davetsiz Misafir bu hafta tarihi höyükleri, kaleleri, camileri ve kebapları ile ünlü Kilis’e gidiyor. Kilis’te ilk olarak adını şehrinden ..

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı 02:56

Gaziantepspor Takım Otobüsü İstanbul’da Kazaya Karıştı

İstanbul’da Gaziantepspor takım otobüsüyle ile üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 4 kişi yaralandı. Hızını kesemeyen takım otobüsünün çarptığı servis aracının şoförü Muzaffer Tüp, “Otobüs benim aracıma vurd..

Kendi Sokakta Kalmıştı Şimdi Evsizlere Pizza Dağıtıyor 08:47

Kendi Sokakta Kalmıştı Şimdi Evsizlere Pizza Dağıtıyor

San Francisco evsizlerin çok yoğun olduğu Amerikan kentlerinin başında gelir. Kentin merkezine haftada üç gün gelen bir otobüs, işte bu evsizlere duş imkanı sunuyor. Seyyar duş hizmeti, İspanyolcada “beni yıka” anlamına ..

  • PengoTV tarafından
  • 93 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Ümraniye’de sosyal mesafesiz maskesiz düğün korkuttu 01:11

Ümraniye’de sosyal mesafesiz maskesiz düğün korkuttu

Ümraniye’de düğün için bir araya gelen vatandaşlar, yine sosyal mesafeyi ve maskeyi unuttu. Salgına karşı önlemleri hiçe sayan vatandaşlar hep birlikte oyun oynadı. Vatandaşlar, bölgeye gelen polislerce uyarıldı...

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi 00:54

Beyrut'taki patlamada şok dalgasının gücü böyle görüntülendi

Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta dün meydana gelen patlamada son açıklanan verilere göre 100 kişi yaşamını yitirdi, 4 bin kişi de yaralandı. Patlama sırasında yayılan şok dalgasının yıkıcı gücü, bir mağazanın güvenlik kamera..