#Uykumuzda başımıza gelen Şeyler

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi 01:02

Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Geldi

Yeni Zellanda'daki 7,8 büyüklüğündeki depremin ardından, Arjantin'in kuzeybatısındaki La Rioja bölgesinde yerin 100 kilometre altında 6,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Arjantin'de 6,2 Büyüklüğünde Deprem Meydana Gel..

İstanbul'da Karısını Zengin Bir Adama Kaptırmak 00:46

İstanbul'da Karısını Zengin Bir Adama Kaptırmak

Film, kazanacağı parayla bir traktör almak için karısı, çocuğu ve kardeşiyle birlikte köyden kente çalışmaya gelen Ökkeş Uyanık'ın (Levent Kırca) öyküsünü anlatır...

Gözüm Açıldı Ökkeş Herbirşeye Hakkım Var 00:39

Gözüm Açıldı Ökkeş Herbirşeye Hakkım Var

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile 01:03

Nüfus Tabelasına Kendini Ekleyen Aile

Taşı Toprağı Altın Şehir, 1978 yapımı Türk filmi. Orhan Aksoy'un en iyi filmlerinden biri olarak kabul edilen Taşı Toprağı Altın Şehir, ilgi çekici bölümleri olan bir kara mizah örneği sayılır. Film, kazanacağı parayla ..

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı 05:46

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı

Muhammed Fatih Safitürk'ün Cenaze Namazını Babası Kıldırdı Mardin’in Derik ilçesindeki saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk'ün cenaze namazını babası Asım Safitürk kıldırdı. Mardin’in Derik i..

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı 03:15

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı

203 Kilogramlık Kütüğü Sırtında Taşıdı Rize'de 'Rambo' lakaplı Ramazan Çepni, 203 kilogram olarak tartılan ağaç kütüğünü sırtında taşımayı başardı Rize’nin Çayeli İlçesi Büyükköy Beldesi’nde yaşayan 43 yaşındaki Ramaz..

Hayat Şarkısı 52.Bölüm - Evlenmeden Olmaz Hüseyin! 04:25

Hayat Şarkısı 52.Bölüm - Evlenmeden Olmaz Hüseyin!

Köşkün satışa çıkarılmasından sonra Hülya ile Kerim'in evine misafir olarak gelen Zeynep ve Hüseyin'i bir sürpriz beklemektedir. Hülya, Zeynep ile Hüseyin'in aynı odada yatmasını sağlayınca olanlar oluyor...

  • ANKA tarafından
  • 1.046 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Gelincik Kobra Yılanını Affetmedi 01:14

Gelincik Kobra Yılanını Affetmedi

Ana yol üzerinde çevredeki araç ve insanlara aldırmadan kozlarını paylaşan gelincikle kobra yılanı kapışmasında, galip gelen gelincik oluyor. Kobra yılanını ensesinden tuttuğu gibi ziyafet yapacağı yere doğru götürüyor...

  • JET TV tarafından
  • 1.280 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Vermicem Nuri Alço Versiyon 00:38

Vermicem Nuri Alço Versiyon

İnternette fenomen haline gelen Vermicem videosuna Nuri Alço yorumu....

Kedilerin Karla İmtihanı 06:56

Kedilerin Karla İmtihanı

Kar tanelerini yakalamaya çalışan kedi, kar tanelerinden korkan kedi, karlı zeminde yürümeye çalışan kedi, karın içinden çıkıp gelen kedi, karda patileri kayan kedi... Birbirinden tatlı ve güzel kedilerin karla mücadeles..

  • JET TV tarafından
  • 825 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı 01:08

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı

Mısır Yönetimi 120 Bin Camiyi Kapattı Mısır'da darbeyle göreve gelen Kahire yönetimi, bugün yapılması beklenen gösterilere karşı tüm camilerin namazların hemen ardından kapatılması talimatı verdi. Tahrir Meydanı'ndaki m..

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü 05:19

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü

Abd’de Lise Öğrencileri Trump’a Karşı Yürüdü ABD’nin başkenti Washington’da lise öğrencileri ülkenin 45’inci Başkanı Trump’ı protesto etti. ABD’de başkanlık seçimlerinde Donald Trump’ın zaferle çıkmasının ardından başla..

Uçakta Hosteslerle Halay Çektiler 00:36

Uçakta Hosteslerle Halay Çektiler

Maltepe Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikte sahne almak üzere Muş'un Varto ilçesinden İstanbul'a gelen '11 Köyün Koro ve Orkestrası' üyeleri uçakta hosteslerle birlikte şarkı söyleyip halay çekti...

'Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran Kahkaha 00:55

'Kim Milyoner Olmak İster'e Damga Vuran Kahkaha

ATV ekranlarında Murat Yıldırım'ın sunumuyla ekrana gelen 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katılan Nuray Okat ilginç gülüşüyle stüdyoyu kahkahaya boğdu. İşte o anlar....

The last Man On Earth Season 3 Ep. 17 Fragmanı 01:08

The last Man On Earth Season 3 Ep. 17 Fragmanı

Jasper, Tandy'ye Erica'nın öleceği için üzgün olduğunu söyler. Tandy ölmeyeceğine ikna etmek için elinden gelen her şeyi yapar...

Okan Bayülgen Bodrumda Kafe Açtı 04:41

Okan Bayülgen Bodrumda Kafe Açtı

Okan Bayülgen Bodrum da Açtığı Kafeye Müşteri Çekmek için Kızkıza % 10 Topuklu Gelen % 20 İndirim....

  • ANKA tarafından
  • 836 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı 00:46

Hangimiz Sevmedik - 14.Bölüm Fragmanı

'Bir Yeşilçam Hatırası' 36 yıl önce… Adile ve Münir aynı mahallede doğmuş, beraber büyümüş iki gençti. Çocukluklarından beri birbirlerine aşıktılar... Fakat iki ortak olan babaları, incir çekirdeğini doldurmayacak bir n..

Yeraltı Kabloları Patladı, Vatandaş Paniğe Kapıldı 04:14

Yeraltı Kabloları Patladı, Vatandaş Paniğe Kapıldı

Bağcılar’da, Mahmutbey Metro İstasyonu’na çok yakın bir noktadaki telefon kablo hattında meydana gelen patlamalar paniğe neden oldu...

Sevgiliye Aldatma Şakası 04:49

Sevgiliye Aldatma Şakası

Cansız mankeni yatağına alan kadın sevgilisinin eve gelmesini bekliyor. Eve gelen sevgili durumu görünce çılgına dönüyor ama şaka olduğu anlaşılıyor sonra...

  • JET TV tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Uyuyan Sevgiliye Chucky Şakası 04:22

Uyuyan Sevgiliye Chucky Şakası

Son zamanlarda moda haline gelen sevgiliye ya da eşe yapılan şakalardan sonuncusu katil bebek chucky şakası sizlerle. Sevgilisinin uykulu halini yakalayan genç adam bakın sevgilisini nasıl korkuttu...

  • JET TV tarafından
  • 977 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Düğün Magandalığında Level Atlayan Adam 01:27

Düğün Magandalığında Level Atlayan Adam

Bir Çerkez düğününde silah sıka sıka düğün evine gelen gelin konvoyundan bir adam arabasının bagajından çıkardığı bixi marka makineli tüfeği ateşlemesi oldukça ilginç...

  • JET TV tarafından
  • 668 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü 00:29

Polisten Kaçan Fetö İmamı Balkondan Düşüp Öldü

Edinilen bilgiye göre; Balıkesir’in Paşaalanı Mahallesi’nde meydana gelen olayda Erzurum’da polis tarafından aranan ve FETÖ/PDY terör örgütünün irşad imamı olduğu iddia edilen M.H.K. (50) isimli şahıs yaşadığı evin 3. ka..

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kaybettirir 01:07

Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları Erteleme Sadece Size Kayb

Erdoğan, Uluslararası yatırımcıların güvendiği Türkiye'de kendi iş adamlarımızın yatırımlarını ertelemesi sadece onlara kaybettirir. Geç kalırsanız pişman olursunuz dedi. Erdoğan'dan Yerli İş Adamlarına: Yatırımları E..

Yaban Ada İzle 1:59:46

Yaban Ada İzle

Yaban Ada izle, Yaban Ada full izle, Yaban Ada hd izle, Yaban Ada türkçe dublaj izle, Film 2157 yılını anlatan bir yapımdır. Rus bir pilot kaza geçirir ve kimsenin yaşamadığı bir gezegene düşer. Nükleer savaşlar sonucu y..

Yakin Koruma İzle 2:10:52

Yakin Koruma İzle

Balwant Singh ,Sartaj Rana’nın yakın korumasıdır.Bir gece Balwant ve hamile karısı trafik kazası geçirirler. Meydana gelen kazada Balwant hemen ölür ama karısı Sartaj tarafından kurtarılır ve daha sonra Lovely Singh adın..

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! 01:08

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi!

Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! Fetö'den Hazineye 15 Milyar Girdi! FETÖ'den şüpheli işlemle kayda giren bina sayısı 3 bin 400'e yükseldi. FETÖ'nün taşınmaz serveti ne yönelik incelemeler sürerken, hazineye 15 milya..

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi 00:47

Servisi Kaçıran Çocuğa Anne İşkencesi

İstanbul Esenyurt'ta ilköğretim öğrencisi 9 yaşındaki çocuk, servisi kaçırınca annesi tarafından işkenceye maruz kaldı. Elektrik Elektronik Mühendisi olan 32 yaşındaki Ebru Memiş, servisi kaçırdığı için okula da gitmek i..

  • Cowboy tarafından
  • 978 görüntüleme
  • 8 yıl önce
İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili 00:48

İsrail Parlamentosunda Ezan Okuyan Milletvekili

Filistin yerel medyasında yer alan habere göre, İsrail Parlamentosundaki (Knesset) genel kurulda konuşma sırası kendisine gelen Arap asıllı İsrailli Milletvekili Ahmed Tiybi, kürsüde ezan okudu. Kur’an-ı Kerim ve Luka İ..

  • Cowboy tarafından
  • 1.094 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bunalımlı Yıllar 1.Bölüm İzle 45:12

Bunalımlı Yıllar 1.Bölüm İzle

Kurtul Altuğ'un sunuculuğunu yaptığı programın 1. bölümünde; Mayıs 1968’de Fransa’nın Sorbonne Üniversitesi’nde De Gaulle iktidarına karşı meydana gelen öğrenci hareketleri ve Türkiye'deki yansıması röportajlar ile anlat..

  • TRT ARŞİV tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 3 Adam Seyircilerden Kahkahaya Boğan İtiraflar 10:58

3 Adam Seyircilerden Kahkahaya Boğan İtiraflar

3 Adam'ın 28.bölümünde itiraf köşesinde seyircilerden gelen itiraflar kahkahaya boğdu.....

  • ANKA tarafından
  • 999 görüntüleme
  • 7 yıl önce