#Uykumuzda başımıza gelen Şeyler

Maceracı _ Aydın HD 59:12

Maceracı _ Aydın HD

İzleyenleri macera dolu bir yolculuğa çıkaran Murat Yeni, yine kahkaha ve keyif dolu bir sohbetle yeni bir şehrin lezzet duraklarını keşfetmeye devam ediyor. İzleyenleri bu hafta kültürün, tarihin ve doğanın buluşma nok..

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar 05:38

Saltbae Etiketi ile Nusr-et'e Meydan Okuyanlar

Nusret Kimdir? : 1983 yılında Erzurum'da dünyaya gelen Nusret Gökçe, maden işçisi bir babanın 5 evladından birisidir. Henüz iki yaşındayken ailesiyle birlikte Erzurum'dan Darıca'ya göç eden Nusret, maddi sebepler dolayı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı 01:23

Trump'ın Vize Yasağına Karşı Çıkan Bakanın Yerine Başkası Atandı

Amerika Birleşik Devletleri’nde Adalet Bakanlığı’nı vekaleten yürüten Sally Yates, Donald Trump’ın vize yasaklarını hukuki bulmadığı yönündeki açıklamasından sonra görevden alındı. Yerine ise Trump’ın göç politikalarını ..

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü 00:19

Türk Jetleri Vurdu Deaş'lı 14 Terörist Öldürüldü

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında icra edilen hava harekatı ve çatışmalarda gün içerisinde 14 DEAŞ terör örgütü mensubunun etkisiz hale getirildiğini bildirdi. TSK, DEAŞ başta olmak üzere ..

Esra Erol Alişan Eğer Kan Vermezsen Bende Sana Edayı Vermem 01:20

Esra Erol Alişan Eğer Kan Vermezsen Bende Sana Edayı Vermem

Kızılay için düzenlenen etkinlikte biraraya gelen Esra Eroldan Alişana güldüren bir açıklama daha geldi...

  • ANKA tarafından
  • 1.132 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek 01:58

Sokak Ortasında Şişeli Falçatalı Kavga Etmek

Tekirdağ Çorlu'da bir kafeteryada oturan onlarca kişinin gözleri önünde bir anda kavgaya tutuşan iki kişiden biri falçata ile diğerinin üzerine yürürken diğer kişi de kendisini eline aldığı soda şişesiyle korumaya çalışt..

  • JET TV tarafından
  • 1.176 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Kırıkkale 1:25:04

Maceracı _ Kırıkkale

Murat Yeni'nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen 'Maceracı' bu hafta dünyanın petrol rafinerisi ile ünlü şehirlerinden Kırıkkale'de... Murat Yeni bu hafta Kırıkkale'nin altını üstüne getiriyor. Kırıkkale'ni..

Maceracı _ Hatay 1:12:27

Maceracı _ Hatay

Eşine az rastlanır tatların, sonu gelmez kahkahaların, en güzel sohbetlerin ve elbette yepyenibir şehri tanımanın özlemi içinde misiniz? Eğer cevabınız evet ise bu hafta Maceracı’yı sakın kaçırmayın. Çünkü Maceracı tüm n..

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi 00:48

Batı Şeria'da Olaylı Yahudi Yerleşim Birimi Tahliyesi

Batı Şeria’da Filistinli bir kişinin özel arazisi üzerine inşa edilen Amona Yahudi yerleşim biriminin tahliyesi olaylı başladı. Amona’nın girişinde araç lastiklerini ateşe vererek ve kapılarının önüne bariyerler koyarak ..

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek 04:10

Depresyondan Kurtulmanıza Yardım Edecek 5 Yiyecek

1- Melissa çayı Melissa yatıştırıcı etkisiyle depresyona iyi gelen bir bitkidir ve özellikle sinirsel kaynaklı uykusuzluk problemlerinin giderilmesinde faydalıdır. Melissa'yı çay olarak tüketebilirsiniz. Yaklaşık 1,5 gr..

  • Kadınca tarafından
  • 743 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Zonguldak Motosiklet Ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı 04:28

Zonguldak Motosiklet Ile Otomobil Çarpıştı: 1 Yaralı

Motosiklet ile otomobil çarpıştı: 1 yaralıZONGULDAK'ın Ereğli İlçesi'nde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklette yolcu olarak bulunan 22 yaşındaki Melike Hırçın yaralandı...

Denizde Erkek Cesedi Bulundu 04:09

Denizde Erkek Cesedi Bulundu

Edinilen bilgiye göre, Liman Caddesi mevkisinde serinlemek için liman arkasına gelen vatandaşlar, deniz yüzeyinde bir kişinin hareketsiz şekilde olduğunu görmesi üzerine polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine polis ek..

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı 01:58

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Yurt Dışında Yaşayan Vatandaşlara Çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışında yaşayan vatandaşlara çağrı yaparak Yurt dışındaki vatandaşlarımıza yönelik olarak ‘Komşunu al gel’ kampanyasını başlatıyoruz. Türkiye, yurt dışındaki vatandaşlarımızın çe..

Halil Kurt - Senden Başka 04:33

Halil Kurt - Senden Başka

Aldım aşkımı düştüm yollara Deli gibi keyfim yok…tesellim yok…yoruldum… Geçecek gibi değil bu perişan halim Anılarım yakamı bırakmıyor Elimden gelen tek şey anılarla avunmak O güzel yıllar artık yaşanmayacak Senden başka..

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza! 00:21

Küçük Kıza Anneden Akılalmaz Ceza!

Beş yaşındaki kızına ceza veren kadın küçük çocuğu kollarından tavana astı. Kuzey Vietnam'ın Vinh Tuong bölgesinde meydana gelen olaydan sonra koruyucu anne ve baba tutuklanırken Vinh Tuong Bölgesi Başkan Yardımcısı Le C..

Elektrik Akımına Kapılan Ağaca Bakın Neler Oldu 00:29

Elektrik Akımına Kapılan Ağaca Bakın Neler Oldu

Görüntünün nerede çekildiği bilinmiyor. Ağacın dalları kendine yakın trafo kablolarından gelen yüksek akımlı elektriğe kapılınca olan oluyor. Şaşkın bakışlar arasında yaşanan olay ise işte böyle kaydedildi...

Antalya'dan Ayrılan Rus Turistler, Otelin Her Şey Dahil Olayını Yanlış Anlamış 02:12

Antalya'dan Ayrılan Rus Turistler, Otelin Her Şey Dahil Olayını Yanlış

Tatil için Antalya'ya gelen Rus turistlerin valizlerinden çıkanlar bir hayli şaşkınlık yarattı. Kleptoman Rustam ile Mariya çiftinin valizinden bornozdan portakala kadar birçok ürün çıktı. Kökünden sökülmüş çiçeğin de bu..

  • JET TV tarafından
  • 1.428 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı 00:56

Polis Memuru SEGBİS Üzerinden Tutuklandı

Erzincan'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PYD) soruşturması kapmasında yargılanan polis memuru, Samsun'da SEGBİS ile katıldığı duruşmada tutuklanarak cezaevine gönderildi Erzincan Ağır Ceza Ma..

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı 02:05

Sığırcık Kuşlarının Gün Batımı Dansı

Çorum’da her gün sığırcık kuşlarının gün batımındaki ahenkli dansı doyumsuz bir görüntü oluşturuyor. Her akşam yüzlerce sığırcık kuşu gökyüzünde çeşit çeşit geometrik şekil çizerek adeta dans ediyorlar. Özellikle akşam..

  • PITIRCIK tarafından
  • 705 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Maceracı _ İzmir - Bergama[1] 57:08

Maceracı _ İzmir - Bergama[1]

Murat Yeni’nin sunduğu, Samanyolu Tv ve Küre Tv'de yayınlanan Maceracı Programı’nın yeni bölümü olan İzmir Bergama Bölüm'ünde neler olacak? Maceracı Programı İzmir Bergama Bölümü yeni fragman izle… Yıllardır Anadolu’nun..

Maceracı _ Sivas 1:09:25

Maceracı _ Sivas

Kışın artık gelip hayatlarımızın tam ortasına yetiştiği bugünlerde, karın ve soğuğun en güzel hallerine ev sahipliği yapan bir kente seyahat etmek ama bu yolculuğu hiç üşümeden yapmak ister misiniz? O halde bu hafta Mace..

11 Kiloluk Kedi Diyetle Zayıflayacak 01:57

11 Kiloluk Kedi Diyetle Zayıflayacak

Almanya'dan Bursa'nın Gemlik ilçesine yaz tatili için gelen gurbetçi bir ailenin 11 kilogram ağırlığındaki Pamuk isimli kedisine fazla kilolarından kurtulması için diyet uygulanacak...

  • JET TV tarafından
  • 660 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hakan Sabancının Eski Aşkı  Lara Surol Muhteşem Fiziğiyle Yürek Hoplattı!! 01:13

Hakan Sabancının Eski Aşkı Lara Surol Muhteşem Fiziğiyle Yürek Hoplat

Önceki gün kızı Jasmin’le Cennet Koyu’nda görüntülenen Lara Surol, kusursuz fiziği ile bakışları üzerinde topladı. Eski aşkı Hakan Sabancı’ya döndüğü haberleriyle gündeme gelen manken Lara Surol, tatilde görüntülendi...

  • ANKA tarafından
  • 1.130 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maytaplarla Omlet Yapılır Mı? - Deneyip Gördük 05:33

Maytaplarla Omlet Yapılır Mı? - Deneyip Gördük

Aklımıza gelen ilginç şeyleri denemeye devam ediyoruz. Bu videoda Acaba maytapların ısısı omlet yapmaya yetecek mi? sorusunun cevabını arıyoruz. Sonucu hep beraber göreceğiz...

  • JET TV tarafından
  • 852 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hatun Görünce Niyeti Bozan Dede 00:12

Hatun Görünce Niyeti Bozan Dede

Akrabalarının düğününe katılan dede karşısına gelen bir hatunla oynamış. Hatun oyundan ayrılırken dedeyi öpmüş ama dede daha fazlasını istemiş...

  • JET TV tarafından
  • 801 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Demet Akalın Okan Kurt'la Birlikte Sahne Aldı!! 01:46

Demet Akalın Okan Kurt'la Birlikte Sahne Aldı!!

Bodrum’da bir mekanda sahne alan Demet Akalın'a DJ kabininde eşi Okan Kurt eşlik etti. La Plaj'da hayranlarıyla buluşan Demet Akalın, kendisini dinlemeye gelen tatilcileri coşturdu.DJ kabininde kendisine eşi Okan Kurt'u..

  • ANKA tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Maceracı _ Trabzon 1:08:26

Maceracı _ Trabzon

Maceracı’nın Anadolu yollarındaki macerası devam ediyor. Murat Yeni’nin renkli ve eğlenceli sunumu ile ekranlara gelen “Maceracı” bu hafta, Karadeniz’in gözdesi Trabzon’da… Murat Yeni bu hafta, Trabzon’dan muhteşem manz..

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı 01:25

Trump Kızdı; Abd İran'a Ekonomik Yaptırım Uyguladı

Amerika Birleşik Devletleri ile İran arasındaki ilişkiler İran’ın füze denemesinin ardından gerginleşti. Tahran’a tepki gösteren Başkan Donald Trump, İran’ın “ateşle oynadığını” belirtti. Trump kendisinin Obama gibi “naz..

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor 00:45

İngiltere'de Göbek Marul Karneyle Satılıyor

İspanya’daki kötü hava koşulları nedeniyle İngiltere’de sebze krizi yaşanıyor. Ülkedeki bazı süpermarketler başta göbek marul ve brokoli olmak üzere birçok sebzenin satışını sınırlandırdı. Tesco adlı süpermarket zinciri..

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba) 00:32

Diriliş Ertuğrul 76.Bölüm Fragmanı (8 Şubat Çarşamba)

Diriliş Ertuğrul Moğollarla zorlu bir mücadele veren Ertuğrul Bey, kutlu davasının peşinden gidebilmek için kardeşlerinden ayrılmak zorunda kalmıştı. Ertuğrul Bey’e inanan Kayılar, bu ayrılığın ardından yollara düştüle..

  • PITIRCIK tarafından
  • 736 görüntüleme
  • 8 yıl önce