#Uykumuzda başımıza gelen Şeyler

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik 01:57

Yerli Parayla Alışveriş Yapma Sürecini Hayata Geçirme Kararı Verdik

İran'ın başkenti Tahran'da bir araya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Türkiye-İran Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısına başkanlık ettikten sonra ortak basın toplantısı düzen..

Hızlı Treni Eliyle Durdurmaya Çalışan Adam 00:41

Hızlı Treni Eliyle Durdurmaya Çalışan Adam

Polonya'da hemzemin geçitten hatalı geçiş yapan otobüs şoförü bariyere takılınca otobüsten inip hızla gelen trenin makinistine durmasını işaret eden adam izleyenleri güldürmüş...

  • JET TV tarafından
  • 1.148 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Muğla'daki Operasyondan Haber :  7 Terörist Öldürüldü 01:43

Muğla'daki Operasyondan Haber : 7 Terörist Öldürüldü

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinden gelen son dakika haberine göre güvenlik güçleri ile çıkan çatışmada bölücü terör örgütü PKK üyesi 7 teröristen 5'inin öldürüldüğü, diğer 2'sinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bil..

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var! 04:04

Dünyada Sadece Birkaç Örneği Var!

Bursa'da 2,5 yaşındaki Can Kuşoğlu'nun vücudunun bir kısmı daha hızlı büyüyor. Tedavi için ev ve arabalarını satan aile, dünyanın herhangi bir yerinde tıp camiasından gelecek müjdeli haberi bekliyor. Şener ve Gönül Kuşoğ..

Otobüsler Alev Alev Yandı 01:48

Otobüsler Alev Alev Yandı

Konya’da Hurdalık Sanayisinde demir kesimi yapıldığı sırada kıvılcımlardan ateş alan 2 otobüs alev alev yanarken, patlamalar meydana geldi. Yangın, saat 21.00 sıralarında merkez Karatay İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi Hurd..

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu 02:08

Hesap Vermeyen Müşteri, Mekan Sahibini Vurdu

Samsun'un Bafra ilçesinde bir birahane sahibi, hesap vermeden çıkan müşteri tarafından ayağından vurularak yaralandı. Olay, saat 23.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgi..

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı 00:54

Beşiktaş’ta Virajı Alamayan Sürücü Duvara Çarptı

Kaza, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Gayrettepe Hoş Sohbet Sokak üzerine meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobiliyle Gayrettepe’den Balmumcu istikametine giden Kubilay Aydın, sokak üzerinde ilerlediği esnada ..

Kazmalarla Araca Saldırdılar 00:59

Kazmalarla Araca Saldırdılar

Esenler'de öfkeli bir grup ellerinde sopa, taş ve kazmayla caddede ilerliyor ve aracı geçiyor. Grubu gören araç sürücüsü ise manevra yaparak caddeden ayrılmak istiyor. Ancak araç cadden ayrılamadan geri gelen grup araca ..

Dört Dörtlük Nankörlük! 01:03

Dört Dörtlük Nankörlük!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de Doğu ve Güneydoğu'dan gelen gruba hitap etti. Erdoğan, sözde referandum hakkında Barzani'ye ithafen Dört dörtlük nankörlük ifadelerini kullandı...

Afyonkarahisar’da Feci Kaza 4 Ölü 01:17

Afyonkarahisar’da Feci Kaza 4 Ölü

Afyonkarahisar’da meydana gelen trafik kazasında 3’ü aynı aileden olmak üzere 4 kişi hayatını kaybetti...

Dünyanın En Cool Hareketi 01:00

Dünyanın En Cool Hareketi

Girdiği yarışmanın finaline kadar gelen adam son soruda arama jokerini kullanarak babasına 1 milyondolar kazandığı söyledi...

  • JET TV tarafından
  • 912 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Tabanca Kabzasıyla Üniversite Güvenliğine Saldırdı 00:40

Tabanca Kabzasıyla Üniversite Güvenliğine Saldırdı

İstanbul Kadıköy'de öğrenci olan kız arkadaşıyla üniversiteye gelen bir kişi güvenlik görevlilerince içeri alınmayınca görevlileri havalı tabancanın kabzasıyla yaralayıp kaçtı...

Beton Parçasının Altında Kalmaktan Saniyelerle Kurtuldu! 00:18

Beton Parçasının Altında Kalmaktan Saniyelerle Kurtuldu!

Belarus'ta kaldırımda yürüyen bir adam, gelen sesler üzerine yukarı bakıyor. Üzerine doğru beton parçası düştüğünü gören adam kaçarak kurtuluyor. O anlar anbean güvenlik kamerasına yansıyor...

İstanbul'da Silahlı Saldırı 01:42

İstanbul'da Silahlı Saldırı

Saldırıda yaralanan kurye hastaneye kaldırılırken saldırganlar kayıplara karıştı. İçerisinde 100 bin dolar bulunan para çantasını alınmadığı kaydedilirken, olayı soygun amaçlı mı yaptığı yoksa başka bir konu için mi gerç..

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular 00:41

Rusya, İran Ve Türkiye Ortak Bir Bildiride Bulundular

Taraflar, Suriye'nin Idlib kentindeki son dekatalizasyon bölgesinin sınırları konusunda Rusya, İran ve Türkiye ortak bir bildiride bulundular. Savaş yırtılan ülkedeki dört adet de-tırmanış bölgesi altı aylık bir süre boy..

Seda Sayan ve Murat Karabova İlk Kez Beraber Görüntülendi 04:01

Seda Sayan ve Murat Karabova İlk Kez Beraber Görüntülendi

Ünlü şarkıcı Seda Sayan sevgilisi Murat Karabova ile Nişantaşı’nda bir mekanda eğlenirken ilk kez görüntülendi. Sevgilisi Murat Karabova ile mekandan ayrı ayrı çıkan Seda Sayan sevgilisi ile ilgili gelen sorulara cevap v..

  • ANKA tarafından
  • 992 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayhan Aşan'ın Kızı Büşra Babasını Seda Sayan'a Şikayet Etti 01:09

Ayhan Aşan'ın Kızı Büşra Babasını Seda Sayan'a Şikayet Etti

Show TV ekranlarında Seda Sayan ve Uğur Aslan'ın sunumuyla ekrana gelen 'Artık Susma' progrmamına ünlü şarkıcı Ayhan Aşan'ın kızı Büşra Aşan katıldı...

  • ANKA tarafından
  • 842 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen Replikleri-Beyaz Show 02:42

Şener Şen Replikleri-Beyaz Show

Şener Şen Replikleri - Beyaz Show 18.01.2008 tarihindeki Beyaz Show'dan, Şener şen skeçleri. Şener Şen, 26 Aralık 1941 tarihinde, Adana'da dünyaya geldi. Komedi ve dram tarzındaki pek çok sinema filminde rol alan Yeşilç..

  • JET TV tarafından
  • 1.007 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Şener Şen-Seni Namussuz Seni (Beyaz Show) 01:16

Şener Şen-Seni Namussuz Seni (Beyaz Show)

Şener Şen - Seni Namussuz Seni (Beyaz Show) Hayranları bakın Şener Şen'e nasıl hitap ediyor. Şener Şen, 26 Aralık 1941 tarihinde, Adana'da dünyaya geldi. Komedi ve dram tarzındaki pek çok sinema filminde rol alan Yeşilç..

  • JET TV tarafından
  • 1.078 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Başkent'te Korkutan Patlama 01:39

Başkent'te Korkutan Patlama

Ankara'daki bir evde, kimyasal madde üretimi sırasında meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Çankaya ilçesinde bulunan Koza sokakta yaşanan olayda, edinilen bilgiye göre, bir apartman dairesinde kimyasal madde üreti..

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama 01:29

Seyir Halindeki Otomobilde Patlama

Hatay'ın İskenderun ilçesinde, seyir halindeki otomobilin bagajında meydana gelen patlamada 1 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, İskenderun'dan Adana istikametine giden Mehmet Emin Erol (53) iradesindeki 34 VY 0231 plak..

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da 02:15

Fenerbahçe Kafilesi Alanya'da

Süper Lig'in 5. haftasında yarın Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe, Antalya'ya geldi.Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Alanya'ya gelen sarı-lacivertli kafileyi, Alanya Gazipaşa Havalimanı'nda ..

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı 02:45

Komşular Camdaki Sineklerden Şüphelendi, Korkunç Gerçek Ortaya Çıktı

Antalya’da yerleşik yaşayan Alman uyruklu 55 yaşındaki bilgisayar mühendisi Ernst Ruhland evinde ölü bulundu. Muratpaşa ilçesi Gençlik Mahallesi 1312 Sokak üzerindeki 19 Numaralı Apartman’ın birinci katında yaşayan Ruhla..

Bu İp Neden Var  Çok Şaşıracaksınız 00:47

Bu İp Neden Var Çok Şaşıracaksınız

Balıkesir'in Edremit ilçesinde kahvehanede oyun oynarken yanlarına gelen bedavacılardan bıkan arkadaşların iple tedbir alması dikkat çekti...

Kahvehanede Bedavacılara İple Tedbir Alındı 01:02

Kahvehanede Bedavacılara İple Tedbir Alındı

Kahvehanede oyun oynarken yanlarına gelen bedavacılardan bıkan arkadaşların iple tedbir alması dikkat çekmiş...

  • JET TV tarafından
  • 951 görüntüleme
  • 7 yıl önce
LPG Alan Araç Bomba Gibi Patladı! 00:32

LPG Alan Araç Bomba Gibi Patladı!

Benzin istasyonundan LPG alan bir araç büyük bir şiddetle patladı. Tayland'da meydana gelen olay benzin istasyonunda bulunan güvenlik kamerasına böyle yansıdı...

Vatandaşların Kaygan Kaldırımla Olan İmtihanı 00:25

Vatandaşların Kaygan Kaldırımla Olan İmtihanı

Gelen Geçen İnsanları Kaydıran Uğursuz Kaldırım..

  • JET TV tarafından
  • 882 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Polis Göreve Sarhoş Gelirse 01:29

Polis Göreve Sarhoş Gelirse

Hindistan'da sarhoş bir halde göreve gelen polisin görüntüleri sosyal medyada kısa sürede en çok paylaşılanlar arasına girdi. Ayakta durmakta zorlanan polis, amirinin direktiflerini yapmaya çalışırken yere yığılıyor...

Virajı Alamayınca Böyle Devrildi 00:30

Virajı Alamayınca Böyle Devrildi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde tur midibüsünün virajı alamayarak uygulama otelinin duvarını aşması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı. Kaza, güvenlik kameraları tarafından an be an görüntülendi...

 Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor 03:35

Ebru Yaşar İle Görme Engelli Çocukların Geleceği Renkleniyor

Duyarlı sanatçı Ebru Yaşar ve cemiyet, sanat, iş ve spor dünyasının tanınmış isimleri, Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği , Yağmur Çocuklar ve Liv Hospital işbirliği ile yapılan ''Gülümse Çünkü Hayat Güzeldir'' et..

  • ANKA tarafından
  • 700 görüntüleme
  • 7 yıl önce