#Uykusuzlar hatun arıza Çıkardı müzik dinle

Kapısı Açık Otomobille Drift Kamerada 00:14

Kapısı Açık Otomobille Drift Kamerada

İstanbul Hadımköy’de geçtiğimiz günlerde kaydedilen görüntü bir kez daha drift terörünü gözler önüne serdi. Kameralara yansıyan görüntülerde bir kişinin sürücü kapısını açık bıraktığı otomobille drift yaptığı görülüyor. ..

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti 04:26

Antalyaspor Galatasaray Maçının Özeti

Süper Lig'de sezona fırtına gibi giren Galatasaray'ın hızını Antalyaspor kesti! Fransız yıldızı Gomis'le öne geçen Aslan, Eto'o'yu durduramayınca sezonun ilk puan kaybını yaşadı. Spor Toto Süper Lig'de 4. hafta mücadele..

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı 00:47

Antalya’da 4 Otobüs Alev Alev Yandı

Antalya'da bir turizm firmasının park yerindeki kullanılmayan 4 otobüsü yandı. Edinilen bilgiye göre, Aksu ilçesi Kemerağzı Mahallesi'nde bir turizm firmasının kullanmadığı otobüslerini park ettiği alandaki otobüsün biri..

Kadıköy’de Derbi Arbedesi: 1 Gözaltı 00:55

Kadıköy’de Derbi Arbedesi: 1 Gözaltı

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesi, Türk Telekom Stadyumu'na gitmek için Fenerbahçe Ülker Stadyumu önünde toplanan Fenerbahçeli taraftalar taşkınlık çıkardı. Polisin biletleri kontrol etmesi ve üst aramasına tepki gös..

Cüneyt Arkın'ın Bile Şaşıracağı Dövüş Sahnesi 06:27

Cüneyt Arkın'ın Bile Şaşıracağı Dövüş Sahnesi

Hint filmlerinin abartılı sahnelerine alıştık sanırım. Bizim gözümüz genelde Türk filmlerindeki Cüneyt Arkın'lı sahnelere aşina ama Hint filmleri de çıtayı Allahuekber dağlarına çıkardı...

  • JET TV tarafından
  • 1.088 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Taksiciyi Soyan Hırsız Kadın 00:29

Taksiciyi Soyan Hırsız Kadın

Ortaya Para Koyan Taksici Hırsızlığa Davetiye Çıkardı Resmen..

  • JET TV tarafından
  • 636 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Karla Tanışan Pandanın Mutlu Anları 01:01

Karla Tanışan Pandanın Mutlu Anları

Çin'in güneybatısındaki Changchun Eyaletinden kuzey doğudaki bir hayvanat bahçesine gönderilen Meng Meng ilk kez karla tanıştı. Hayvanat bahçesinin beyaza bürünen hali 9 yaşındaki Meng Meng'in çok hoşuna gitti. Yüksekten..

  • JET TV tarafından
  • 906 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Irkçı Öğretmenden Başörtülü Öğrenciye Çirkin Saldırı 00:46

Irkçı Öğretmenden Başörtülü Öğrenciye Çirkin Saldırı

ABD'nin Tennessee eyaletinde bir öğretmen, sınıf arkadaşlarının gözü önünde Müslüman bir öğrencisinin başörtüsünü zorla çıkardı. Öğretmen, İslamofobik eylemini videoya kaydetti ve bu videoyu sosyal medyada “güzel saçlar”..

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu 01:52

Isparta'dan Okumaya Geldi Torbacı Oldu

Adana'da, polisin torbacılara yönelik yaptığı operasyonda gözaltına alınan 9 kişiden biri olan E.K.'nın (19) Isparta'dan okumak için Adana'ya geldiği ortaya çıktıAdana Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Mü..

Davullu Zaralı Festival 04:12

Davullu Zaralı Festival

Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali’ne konuk olan tanınmış sanatçı Zara Kırıkkalelilere unutulmaz anlar yaşattı. Yahşihan 3. Geleneksel Kültür ve Sanat Festivali binlerce Kırıkkaleliyi Yahşihan 15 Temmuz Dem..

  • ANKA tarafından
  • 510 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kartal'a Bir Şok  Da Potada 01:31

Kartal'a Bir Şok Da Potada

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nin 2. haftasında Yeşilgiresun Belediyespor, uzatmaya giden maçta deplasmanda Beşiktaş Sompo Japan'ı 94-91 mağlup etti. Siyah-beyazlı ekip bu sonuçla ligde ilk mağlubiyetini aldı. Yeşilg..

Kadın Dövüşçü Maçı 04:28

Kadın Dövüşçü Maçı

Kadınların Acıtan Döğüşü.Güzel dövüşçü Kadınlar Bir Birini Çok Kötü dövdü .-D Güzel dövüşçü Paige, ringde maçı kaybedince hırsını sahaya müdahale eden Tyson Kidd'den çıkardı..

Evli̇li̇k Tekli̇fi̇ Var Mi Sorusu Keremcem’i̇ Terletti̇ 02:13

Evli̇li̇k Tekli̇fi̇ Var Mi Sorusu Keremcem’i̇ Terletti̇

Keremcem ve sevgilisi İlay Erkök dün akşam Cihangir’de görüntülendi. Her fırsatta kameralara el ele görüntü veren çift yaş farkı eleştirilerine sitem etti Keremcem kendisinden 15 yaş küçük olan sevgilisi için “Biz bunu s..

  • BETA tarafından
  • 814 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı 00:32

Endonezya’da Trenden Yılan Çıktı

Endonezya’da şehirler arası bir trende yolcuları korkutan bir olay yaşandı. Trenin tavanındaki bagaj rafında, saklanmış bir yılan bulundu. Bir tren yolcusu ise çıplak elleriyle yılanı yakaladı ve olduğu yerden çıkardı. S..

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü 01:29

Ronaldo Zidane'ın Yüzünü Güldürdü

Real Madrid'in LaLiga'daki beklenenden uzak performansı devam ediyor. Son şampiyon, çok zorlandığı maçta Getafe'yi son dakikalarda Roanldo'nun golüyle 2-1 yenebildi ve Zidane'ın 100. maçında sahadan 3 puanla ayrıldı. Ma..

Pikap Kamyonunu Taşınabilir Muz'a  Dönüşüyor 03:02

Pikap Kamyonunu Taşınabilir Muz'a Dönüşüyor

A British inventor has spent $25,000 turning a pick-up truck into an ap-pealing driveable banana. Steve Braithwaite, who is originally from Woodstock, Oxfordshire, spent two years building the vehicle - which has a top s..

  • BETA tarafından
  • 948 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Göztepe  Aytemiz Alanyaspor  3-3 Özet 04:05

Göztepe Aytemiz Alanyaspor 3-3 Özet

Süper Lig'de 9. hafta müthiş başladı! İzmir'de nefesleri kesen bir maçın ardından Göztepe ile Alanyaspor 3-3 berabere kaldı. Yüksek bir tempoda geçen maçta perdeyi açan gol 41. daikada Jahovic'ten gelirken Göztepe de b..

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada 01:33

Yanlış Sipariş Yüzünden Çıkan Silahlı Kavga Kamerada

Olay Bağcılar'da bir börekçide meydana geldi. İddiaya göre bir şahıs telefonla börekçiden pide siparişi verdi. Ancak verdiği sipariş yanlış gelince duruma sinirlenen şahıs ve oğlu siparişi getiren çalışanla tartışmaya ba..

Dev Fare Kapanından Yapılan İnanılmaz Araba 05:53

Dev Fare Kapanından Yapılan İnanılmaz Araba

Tesla sayesinde otomotiv sektöründe devrim yaşanırken The Backyard Scientist de kendi aracını tanıttı. Dev bir fare kapanından oluşan aracını görücüye çıkardı. Araç Tesla'ya göre çok daha basit kalsa da kendi imkanlarını..

  • JET TV tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu 00:36

Kuyuya Düşen Kişi Böyle Kurtuldu

Adana'da kuyuya düşen kişi, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Yavuzlar Mahallesi'nde parktaki kuyuya bir kişinin düştüğü ihbarı üzerine olay yerine CANKUR ve 112 Acil Sağlı..

Mercedes-Benz G Class Extreme Offroad Test Sürüşü 21:13

Mercedes-Benz G Class Extreme Offroad Test Sürüşü

G-Sınıfı test ekibinin efsanevi başı olan Erwin Wonisch kendisini Schöckl Dağı'na ve bellek hattına kadar bir yolculuğa çıkardı...

  • BETA tarafından
  • 800 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Diyarbakır'da İğrenç Olay 10 Yaşındaki Kızı Taciz Etti Meydan Dayağını Yedi 07:09

Diyarbakır'da İğrenç Olay 10 Yaşındaki Kızı Taciz Etti Meydan Dayağını

Diyarbakır’ın merkez Yenişehir ilçesinde bir şahıs tarafından taciz edilmeye çalışılan kız çocuğunu attığı çığlık kurtardı. Kız çocuğunun çığlığını duyan apartman sakini 3 öğrenci, tacizciyi döverek dışarı çıkardı. Durum..

  • BETA tarafından
  • 835 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Celebrity Nedir 03:43

Celebrity Nedir

Ünlü, özellikle eğlence sektöründe şöhret sahibi insan. Türkçenin suyu çıktığı için celebrity nedir diyoruz. Bu değil. (Hilal Şefkatli) bu dabbe’tül arz. Rüyama girdi. Tövbe tövbe. Ayrıca youtube celebrity olmak için 1..

Moderatör Uyuyor 00:23

Moderatör Uyuyor

Söylemezsem Olmaz'da tatlı atışma ortaya hoş görüntüler çıkardı.....

  • BETA tarafından
  • 623 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Antalya'da Deniz Keyfi 00:51

Antalya'da Deniz Keyfi

Antalya'da yeni yılın ilk gününde sıcak havayı fırsat bilen tatilciler, Konyaaltı sahilinde denize girmenin keyfini çıkardı...

Özel halk Otobüsü Şoförünün Tinerci İle İmtihanı Kamerada 01:08

Özel halk Otobüsü Şoförünün Tinerci İle İmtihanı Kamerada

Mecidiyeköy otobüs durağında özel halk otobüsünün orta bölümünde yere oturarak aşağıya inmemek için direnen tinerci, şoförü çileden çıkardı. Değnekle korkutarak indirmeye çalışan şoförün tinerci ile imtihanı ise cep tele..

  • JET TV tarafından
  • 839 görüntüleme
  • 7 yıl önce
İzmir'de Patenle Tehlikeli Yolculuk 00:28

İzmir'de Patenle Tehlikeli Yolculuk

İzmir'de ayaklarında paten bulunan 4 çocuğun şehir içi yolcu otobüsünün arkasına tutunarak yolculuğu tehlikeye davetiye çıkardı...

Kafası Bidona Sıkışan Köpek İçin Seferber Oldular 00:18

Kafası Bidona Sıkışan Köpek İçin Seferber Oldular

Gümüşhane'de kafası bidona sıkışan köpek, itfaiye ekiplerince kurtarıldı.Edinilen bilgiye göre, Torul ilçesine 40 kilometre uzaklıktaki Kopuz köyünde vatandaşlar, kafasını bidona sıkışmış bir köpeği farketti. Köpeği yaka..

  • JET TV tarafından
  • 961 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Basın Ekspres yolunda tır yoldan çıktı, trafik durdu 02:16

Basın Ekspres yolunda tır yoldan çıktı, trafik durdu

Basın Ekspres yolunda bir tırı önündeki araca çarpmamak için yoldan çıktı. Kaza sonrası bir süre trafiğe kapatılan yolda çalışma yapan ekipler tırı saplandığı yerden çıkardı...

İzmir'de patenle tehlikeli yolculuk 00:28

İzmir'de patenle tehlikeli yolculuk

İzmir'de ayaklarında paten bulunan 4 çocuğun şehir içi yolcu otobüsünün arkasına tutunarak yolculuğu tehlikeye davetiye çıkardı...