#Uykusuzlar hatun arıza Çıkardı müzik dinle

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti 09:51

Galatasaray 2 - 2 Fenerbahçe Maç Özeti

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray ile Fenerbahçe derbisi 2-2 berabere sonuçlandı. Sarı kırmızılılar, 2-0'lık üstünlüğü koruyamadı, Fenerbahçe son bölümde 2-2'yi yakaladı. Derbi maçta Fenerbahçe'yi konuk eden Galatasar..

Oğuzhan UĞUR - Bilgiye dayalı değil, yoruma dayalı yaşıyoruz - TalksTurkey - Konya 28:08

Oğuzhan UĞUR - Bilgiye dayalı değil, yoruma dayalı yaşıyoruz - TalksTu

Müzisyen, film yönetmeni, senarist Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 tarihinde doğdu. Ankara'da dünyaya gelmiştir. Youtube'da yayınladığı kısa videolarla kendisine büyük bir kitle edinen Oğuzhan Uğur, 2011 yılında vizyona giren..

  • JET TV tarafından
  • 1.221 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Tokat'ta Trafik Durdu, Caddeden Koyun Sürüsü Geçti 01:26

Tokat'ta Trafik Durdu, Caddeden Koyun Sürüsü Geçti

Tokat'ta yayladan dönen koyun sürüsü ana caddeden geçti. Koyunların geçişi sırasında trafik kesildi. Çobanın arkasından yüzlerce koyunun caddede ilerlemesi ortaya ilginç görüntüler çıkardı...

Yakının kazada yaralandığını gören genci kimse sakinleştiremedi 01:12

Yakının kazada yaralandığını gören genci kimse sakinleştiremedi

Antalya’da otomobille motosikletin çarpıştığı trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Yaralanan motosiklet sürücüsünün yakını bir genç, öfkesini kazaya karışan araçlardan çıkardı. Araçları tekmeleyen, üzerine çıkıp zıplamaya ..

Köpeklerin ses tellerini kesti! 02:28

Köpeklerin ses tellerini kesti!

KOMŞULARIN İHBARI AKILALMAZ BİR OLAYI ORTAYA ÇIKARDI. BİR EVİN BODRUM KATINDA KÖPEK ÜREME TESİSİ KURAN SÖZDE VETERİNERİN; O KÖPEKLERİN SES TELLERİNİ KESİP, HAVLAMAYAN KÖPEK DİYEREK PAZARLADIĞI İDDİA EDİLDİ.. İŞTE DEHŞETİ..

Yine Kural Tanımadılar 02:04

Yine Kural Tanımadılar

Hafta sonu kısıtlamasının başlamasıyla birlikte yurt genelinde ortaya yine bilindik manzaralar çıktı. Tedbirlere aldırış etmeyenler polise zorluk çıkardı...

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4  bir ölü 01:21

Orta ve güney Meksika'da güçlü deprem 7.4 bir ölü

Meksika'nın güneyindeki Huatulco spa yakınındaki bir merkez üssü ile güçlü bir deprem, binlerce kişinin sokaklara çıktığı Meksika başkentinde binalar salladı. Cumhurbaşkanı Andrés Manuel López Obrador, Huatulco'da bir bi..

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı 05:39

Pendik'te Yolcu Otobüsü Yan Yattı; 1 Ağır 11 Yaralı

Pendik'te Yolcu otobüsü kaza yaptı. Kazada bir ağır 11 kişi yaralandı. Kaza yapan yolcu otobüsü havadan görüntülendi. Edinilen bilgiye göre olay Pendik’te Güzelyalı Mevkiinde saat 06.00 sıralarında meydana geldi. Çorum'd..

Dev gravyer peyniri şaşırttı 03:05

Dev gravyer peyniri şaşırttı

Kars'ın meşhur gravyer peynirinin 100 kiloluk bütün hali, ağırlığı ve görünümüyle görenleri şaşırttı. 2,5 ton sütten elde edilen 100 kiloluk gravyerin kilosu 100 TL'den satışa sunuldu. Kars'ın yüksek rakımlı yaylalarınd..

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor 03:02

13 Yaşında, Tarihi Türk Dizilerini Animasyona Dönüştürüyor

Sivas’ta yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, tarihi dizilerden esinlenerek ortaya çıkardığı animasyonlarla dikkat çekiyor. Sivas kent merkezi, Aydoğan mahallesinde yaşayan 13 yaşındaki Musap Yıldız, Covid-19 sürecinde vak..

Fotoğraf meraklılarına İstanbul manzaralı deneyim 02:41

Fotoğraf meraklılarına İstanbul manzaralı deneyim

Eski teknoloji olarak görülen DSLR fotoğraf makineleri yerine artık aynasız makineler tercih ediliyor. Buradan hareketle Japonya merkezli teknoloji üreticisi Sony, yeni cihazlarını meraklıları için görücüye çıkardı. Foto..

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü 04:20

Tüketen Değil Üreten Olmak İstedi, 40 Yıl Sonra Köyüne Geri Döndü

Sivas’ın Dikmencik köyünde yaşayan 55 yaşındaki İbrahim Tarhan, 40 yıllık gurbet hayatında bir çok firmada yöneticilik yaptıktan sonra tüketen değil üreten olmak için köyüne dönüp tarım ve hayvancılık yapmaya başladı. Si..

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey istemedi 01:22

Ayda'yı kurtaran ekip üyesi -Benden su ve ayran istedi başka birşey is

İzmir'de geçtiğimiz hafta meydana gelen depremde 91'nci saate girildi. Deprem sonrası başlayan arama çalışmalarında 102 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Yüzlerce kişi ise enkaz altından sağ çıkarıldı. Enkaz kaldırma ve ..

Konya trafiğinde gergin anlar! 00:57

Konya trafiğinde gergin anlar!

Görüntüler, Konya’nın Karatay İlçesi Ankara Caddesinden. O.S seyir halindeyken iddiasına göre selektör yaparak önünde seyreden otomobilin sürücüsünden yol istedi. Sonrasında gerginlik başladı. Önde seyreden sürücü önce ..

Balık avı mı, işkence mi? 01:00

Balık avı mı, işkence mi?

AMASYA'DA YAŞLI BİR ADAM YEŞİLIRMAK'TAKİ, DEV YAYIN BALIĞINI YAKALAMAK İÇİN SUYA ATLADI. BOYU KADAR OLAN BALIĞI, DÖVE DÖVE KIYIYA ÇIKARDI. O AVI İŞKENCEYE ÇEVİRİRKEN ETRAFTAKİLER DE TEZAHÜRAT YAPTI..

Oto sanayide kar mesaisi! 02:40

Oto sanayide kar mesaisi!

İSTANBULLU 3 GÜN BOYUNCA LAPA LAPA YAĞAN KARIN TADINI ÇIKARDI AMA BEDELİNİ AĞIR ÖDEYENLER DE VARDI... OTO SANAYİLER BUGÜN BUZ PİSTİNE DÖNEN YOLLARDA KAZA YAPAN KAR MAĞDURLARIYLA DOLUP TAŞTI... TAMİRCİLER NEFES ALMADAN ÇA..

Faslı kadın otel odasını dağıttı 01:59

Faslı kadın otel odasını dağıttı

FASLI BİR KADIN İSTANBUL'DA ERKEK ARKADAŞIYLA KALDIĞI OTELİ BİRBİRİNE KATTI. ŞİKAYET ÜZERİNE GELEN POLİSLERİ DE ÇİLEDEN ÇIKARDI. ARAYA YABANCI DİL SORUNU DA GİRİNCE İŞLER İYİCE SARPA SARDI...

Her yerde kar var! 02:29

Her yerde kar var!

HER YER BEYAZ ÖRTÜYLE KAPLANDI.. KARIN KEYFİNİ HEM ÇOCUKLAR HEM DE BÜYÜKLER ÇIKARDI... BAZEN O SEVİNÇ ESARETE DE DÖNÜŞTÜ... İŞTE YURDUN DÖRT BİR YANINDAN KAR MANZARALARI....

Ev mi, ofis mi? 02:16

Ev mi, ofis mi?

PANDEMİ YÜZÜNDEN BAZI SEKTÖRLERDE ÇALIŞANLAR EV MESAİSİNDE NEREDEYSE 1 YILI TAMAMLADI. YAPILAN BİR ANKET O ÇALIŞANLARIN ÇOĞUNUN ZANNEDİLENİN AKSİNE MUTLU OLMADIĞINI ORTAYA ÇIKARDI. HER 10 KİŞİDEN 6'SI EVDE ÇALIŞMAYA ''Y..

5 yıl aradan sonra ilk kez yağdı 02:39

5 yıl aradan sonra ilk kez yağdı

OTOYOLA ÇIĞ DÜŞTÜ, ŞOFÖRLER SAATLERCE MAHSUR KALDI... KAYGANLAŞAN YOLLAR KAZALARA DAVETİYE ÇIKARDI, ANTALYALILAR İSE 5 YIL ARADAN SONRA KARLA BULUŞTU..

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar! 02:55

Aylin Sözer cinayetiyle ilgili çarpıcı detaylar!

Önce boğazını kesti, sonre evi yaktı. Hırsızlık süsü vermek için evi dağıttı. Katil iz bırakmamak için ardından evi yaktı. İstanbul Maltepe’de vahşice öldürülen 48 yaşındaki Aylin Sözer cinayetinin detaylarına tv100 ula..

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti 04:52

Esenler’de Yangın Faciası- 2 Çocuk Hayatını Kaybetti

Esenler’de 4 katlı binanın bodrum katında çıkan yangında 2 çocuk hayatını kaybetti. Yangın itfaiye ekiplerinin çalışmaları sonrasında söndürüldü. Yangın, akşam saatlerinde Esenler Kemer Mahallesi 922 Sokak üzerinde bulun..

İlk kez kar gören Afrikalılar gönüllerince eğlendi, kar üstünde sucuk ekmek keyfi yaptı 04:30

İlk kez kar gören Afrikalılar gönüllerince eğlendi, kar üstünde sucuk

Yurtdışından Türkiye’ye okumaya gelen Afrikalı öğrenciler hayatlarında ilk kez gördükleri karın keyfini çıkardı. Karda eğlenen gençlere sucuk ekmek ve kestane kebap ikram eden Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, “Hiç ..

İstanbul'da 20 Yaş Altı Gençler Bebek Sahiline Akın Etti! İşte Görüntüler 01:58

İstanbul'da 20 Yaş Altı Gençler Bebek Sahiline Akın Etti! İşte Görüntü

İstanbul'da 20 Yaş Altı Gençler Bebek Sahiline Akın Etti! İşte Görüntüler, 65 Yaş Üstü Vatandaşlar ve 20 Yaş Altı Gençler Özgürlüğün Tadını Çıkardı! İşte Görüntüler, İstanbul'da 65 Yaş Üzeri ve 20 Yaş Altı Toplu Ulaşım..

Bulduğu göktaşlarına 150 bin dolar teklif ettiler ama satmadı, 3 milyon lira istiyor 05:10

Bulduğu göktaşlarına 150 bin dolar teklif ettiler ama satmadı, 3 milyo

Sinop’ta tarlasında gezerken gökten yanı başına servet düşen adam, göktaşları için teklif edilen 150 bin doları kabul etmedi. Tarlayı iyice araştırıp bulduğu parça sayısını artıran yaşlı adam, daha önce 3 kilo gelen taşl..

İstanbul'a kar sürprizi 01:57

İstanbul'a kar sürprizi

İSTANBULLULAR BAHARA HAZIRLANIRKEN, MART SONUNDA LAPA LAPA KAR YAĞDI. YAĞIŞ KISA SÜRDÜ AMA O ANI YAKALAYANLAR KEYFİNİ ÇIKARDI. HAZIRLIKSIZ YAKALANAN SÜRÜCÜLERSE TRAFİKTE ZORLANDI...

İş yolculuğu derede bitti 01:47

İş yolculuğu derede bitti

3 AKRABA AĞRI'DAN İŞ İÇİN TRABZON'A GİDİYORDU. İDDİAYA GÖRE BİR SÜRÜCÜ ONLARI SIKIŞTIRDI, OTOMOBİLLERİ DEREYE UÇTU. YARDIMLARINA ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR KOŞTU, HERKES EL ELE VERDİ, 3 KİŞİYİ AZGIN SUDAN ÇEKİP ÇIKARDI.....

Hem ayakkabı hem cüzdan 02:16

Hem ayakkabı hem cüzdan

İstanbul’da bir ayakkabı fuarı açıldı. Yüzlerce marka bu yazın modası olacak ürünleri görücüye çıkardı. Fuarın en dikkat çekeni ise kendine has özellikleri ile öne çıkan modeller...

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor 05:02

Köye Her Giren Araç Durdurulup İçindekilerin HES Kodu Soruluyor

Bilecik'in Gölpazarı ilçesine bağlı Bolatlı köyünde şimdiye kadar hiç korona virüs vakası ortaya çıkmazken, Muhtar İdris Yağcı, köye giren her aracı durdurarak Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulamasını titizlikle sürdürdü..

Hastayı bahçeye indirdi! 02:32

Hastayı bahçeye indirdi!

4.5 AYDIR HASTANE ODASINDAN ÇIKAMAYAN FELÇLİ HASTAYA SÜPRİZ YAPTI. ONU HASTANENİN BAHÇESİNE ÇIKARDI... O HEMŞİRE HASTASINA DONDURMA DA ISMARLADI. BİR DOKTOR O ANIN FOTOĞRAFINI ÇEKİP SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI. VE TEK BİR K..