#Uyu varmadık daha 5 dakika müzik dinle

İsmail YK  - Doğum Günün Haram Olsun 05:40

İsmail YK - Doğum Günün Haram Olsun

Şiir Bugün senin doğum günün mü değil mi Tüm sevdiklerin de yanında mutlu musun O sahte dostlarınla yeni sevgilinle el ele göz göze Bir zamanlar benim de gözlerim içine bakarak Seni seviyorum demiştin Bir zamanlar benim..

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında 01:07

İngiltere ve AB'de Gözler May'in Konuşmasında

İngiltere Başbakan Theresa May’in üst düzey diplomatlar önünde yapacağı Brexit konuşmasına kilitlendi. Sızan bilgiler May’in, yumuşak geçiş beklentilerinin aksine kapsamlı bir hamleye hazırlandığı yönünde. Göreve geldiği..

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı 01:44

Kocasına Kızan Kadın, Arabayı Böyle Parçaladı

Adana'da eşiyle tartışan bir kadın, öfkesini kocasının otomobilinden çıkardı. Kilit parke taşıyla anaca dakikalarca zarar veren kadın, saniye saniye görüntülere yansıdı. Edinilen bilgiye göre olay, Seyhan ilçesinde mey..

  • PITIRCIK tarafından
  • 942 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Washington’da Tarihi Gün 01:51

Washington’da Tarihi Gün

Donald Trump ve eşi Melania Trump, Beyaz Saray’a ilk adımını attı. ABD’de merakla beklenen tarihi gün başladı. ABD’de Kasım ayında yapılan seçimde ülkenin 45’inci başkanı seçilen Donald Trump bugün görevi Barack Obama’..

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta Onay 01:18

Trump'ın Görevi Devralmasıyla İsrail'den Doğu Kudüs'te 566 Yeni Konuta

Amerika Birleşik Devletleri’nin (ABD) 45’inci Başkanı Donald Trump’ın yemin ederek göreve başlamasından iki gün sonra İsrail işgal altındaki Doğu Kudüs’te Yahudi yerleşimciler için yeni konutların inşasına yeşil ışık yak..

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı 07:28

İGİAD, 2017 İnsani Geçim Ücreti Rakamlarını Açıkladı

İGİAD, araştırmasına göre İstanbul’da ortalama büyüklükte bir ailenin, insani şartlarda aylık geçimini sağlayabilmesi için İnsani Geçim Ücreti (İGÜ), 2017 yılı için 2.154 TL oldu. Diğer 11 bölge için İGÜ, İstanbul'un alt..

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı 01:35

Yerli İHA _Bayraktar_, Heron’un Pabucunu Dama Attı

İsrail yapımı insansız hava aracı (İHA) Heron’a rakip olarak Türk mühendisler tarafından üretilen Bayraktar, silahlı olması ve havada en uzun süre kalma rekoruna sahip olması dolayısıyla rakibinden çok daha üstün özellik..

2017 Uzun Etek Modelleri 07:43

2017 Uzun Etek Modelleri

Geçmişten günümüze kadar gelen parçalardan bir tanesi uzun eteklerdir. Uzun eteklerin ayrı bir havası vardır. Özellikle yeni sezonda uzun etek modelleri çok revaçta olacaktır. Her tür kesime hitap eden modelleri ve renkl..

  • Kadınca tarafından
  • 1.679 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Evde Kolay Peeling Yapımı 02:16

Evde Kolay Peeling Yapımı

Peeling cildin derinlemesine temizlenmesine yardımcı olur. Ciltten kir, yağ ve ölü deri hücrelerinin atılmasını sağlar. Yüz maskeleri aynı zamanda cildi besler ve nemlendirir. Siyah nokta ve sivilce gibi cilt sorunlarınd..

  • Kadınca tarafından
  • 1.044 görüntüleme
  • 8 yıl önce
 Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sırrı) 04:08

Cilt Lekelerini Yok Eden Maske Tarifi!(Asyalı Kadınların Güzellik Sır

YÜZDEKİ LEKELER NASIL GEÇER? CİLT NASIL BEYAZLATILIR? Ciltte çeşitli nedenlerden dolayı lekeler oluşabilir. Güneş lekeleri, doğum sonrası oluşan #lekeler, #sivilce lekeleri ve #kahverengi lekeler bundan bazılarıdır. Leke..

  • Kadınca tarafından
  • 1.497 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu 02:12

Muhabbet Kuşu Ailenin Bireyi Oldu

Şımarık’ı 15 günlük yavruyken aldığını ve beslemeye başladıklarını anlatan 45 yaşındaki iki çocuk babası Zülfikar Aylan, “Şımarık şu anda 3 aylık. Aslında binadakiler ve yakınlarımdan kimisi Şımarık, kimisi Cici Kuş, kim..

  • PITIRCIK tarafından
  • 8.933 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü 03:50

Fransız Şef Alain Ducasse'dan Astronotlara Leziz Menü

Fransız şef Alain Ducasse ve ekibi, 2004 yılından bu yana Fransız Ulusal Uzay Ajansı (CNES) ile Space Food projesinde işbirliği yapıyor. Astronotlara gönderilen kurutulmuş gıdalar, ıstakoz ve kinoaya kadar zengin bir me..

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı 02:40

Göçmen Karşıtı Trump 'Kutsal Kentlere' Savaş Açtı

ABD’nin yeni Başkanı Donald Trump’ın göç politikasının ana hatları yavaş yavaş belli olmaya başladı. Meksika ile sınırları kapatmak, sınır kontrollerini 5 bin görevli daha ekleyerek güçlendirmek, “kutsal” sayılan ve yas..

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun 02:33

May'den Trump'a ,Putin'e Karşı Dikkatli Olun

ABD Başkanı Donald Trump ile yapacağı görüşmenin öncesinde Philadelphia’da Cumhuriyetçi Parti üyelerine hitaben bir konuşma yapan İlgiltere Başbakanı Theresa May, Trump’a “Rusya ile ilişkilerinde dikkatli olması” uyarısı..

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması 07:07

Chp’li Vekilden Murat Boz’a ‘Hayırsız Evlat’ Suçlaması

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, Burak Yılmaz’ın çağrısı üzerine sosyal medya üzerinde yayınladığı video ile anayasa değişikliği teklifine ‘Evet’ diyen ünlü pop müziği sanatçısı Murat Boz’u hayırsız evlat olmakl..

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor 01:21

Asya Kıtası Horoz Yılı'nı Kutluyor

Asya kıtasında milyonlarca kişi Çin Yeni Yılı’nı kutluyor. Çin’de “Bahar Bayramı” olarak bilinen Yeni Yıl kutlamaları için caddeler ve meydanlar fenerlerle süslendi. Başkent Pekin’de havai fişek kullanımına sınırlama get..

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu 02:20

İngiltere Başbakanı Theresa May'den 15 Temmuz Vurgusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gelen İngiltere Başbakanı Theresa May'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti. Yapılan ortak basın toplantısında konuşan İngiliz Başbakan ..

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı - 03:49

Irak Ordusu Deaş’a Karşı Operasyon İçin Son Hazırlıklarını Tamamladı -

Musul’un doğu tarafını terör unsurlarından tamamen temizleyen Irak ordusu, kentin batı kesimini de ele geçirmek için terör örgütü DEAŞ’a karşı son hazırlıklarını tamamladı. Musul'u 11 Haziran 2014'ten bu yana elinde bu..

Özcan Deniz - Yapmak Lazım ( Remix ) 03:17

Özcan Deniz - Yapmak Lazım ( Remix )

Bildiğim herşeyi unutasım var Başıboş sahilde dolaşasım var İte köpeğe bulaşasım var bu aralar Küstüğüm herkesle barışasım var Bi daha bi daha küsüp aramayasım var Kapı bacayı dağıtasım var bu aralar Arayanı da a..

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti 03:06

Develer Güreşti, Sahipleri Kavga Etti

Antalya’nın Demre ilçesinde bu yıl 12’incisi düzenlenen Geleneksel Demre Deve Güreşleri renkli görüntülere sahne oldu. Çeşitli illerden gelen 100 deve birbirleriyle kıyasıya güreşirken, bazı güreşlerde de deve sahipleri ..

Yusuf Güney - Sualsiz 03:57

Yusuf Güney - Sualsiz

Onu sevdiğim günler geceler miras bana Düş sattığım her bedende kökler uzar içimde Yalnız kalınca anlarsın Bu hisler.. Bitiremezsin.. Çekmeden acını anlarsın geçen her dakikanda akarat(x2) Deli gönlüm bekleyişle..

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor 01:29

Rusya'nın Arktika'daki Askeri Faaliyetleri Sürüyor

Kuzey Kutbu’nun üst dairesi Arktika’da elini güçlendirmeyi hedefleyen Rusya bölgedeki askeri varlığını artırıyor. Rus Kuzey Filosu’ndan Arktik Motorize Piyade Tugayı Arktika’daki askeri tatbikatlarına devam ederken, dün..

Maceracı _ Elazığ 1:06:47

Maceracı _ Elazığ

Anadolu’nun doğusundaki lezzetleri keşfe çıkan Maceracı, bu hafta Elazığ’dan çok özel görüntüler sunuyor. MACERACI Kuzulu Ziyafet Sofrasında! Maceracı bu hafta Elazığ’a konuk oluyor ve bölgenin birbirinden özel yemekle..

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi 04:43

5 Dakikada Saray Sarması Tarifi

Beş çaylarınız için hem yapımı çok kolay hem de çok lezzetli saray sarması yada diğer adıyla paşa lokumunun kolay yapılışını videomuzda izleyebilirsiniz.Daha fazlası için kanalımız KADINCA ya abone olmayı lütfen unutmayı..

  • Kadınca tarafından
  • 2.281 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik 02:50

Bakan Bozdağ_ Türkiye Olarak ‘Hristiyan Terörü’ Demedik

Avrupa’da 356 cami ve mescidin kundaklandığını ve yakıldığını söyleyen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Türkiye olarak hiçbir zaman Hristiyan terörü diye bir terim kullanmadıklarını belirterek “Dinlerin hiçbirisi terörü emret..

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Atiye - Uyan Da Gel 03:57

Atiye - Uyan Da Gel

Koptum gitti koptum senden Bir mesele kalmadı Sen ayakta uyuklarken Ruhun bile duymadı Dört köşeyim daha şimdi ben Nerdeymiş aklım önceden Hakkaten Heryerde aşk var bi gören yok Seni burda bi tutan yok Sen yolc..

 ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı 00:38

ABD Savunma Bakanı Mattis Kuzey Kore'yi Uyardı

Güney Kore’yi ziyaret eden ABD Savunma Bakanı James Mattis, Kuzey Kore’nin olası bir saldırısına etkili bir şekilde cevap verileceği uyarısında bulundu. İlk yurt dışı ziyaretini bugün Seul’e yapan Mattis Güney Koreli me..

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası 01:10

Af Örgütü'nden Korkunç İddia Suriye'de İnsan Mezbahası

Uluslararası Af Örgütü son raporunda Suriye rejiminin başkent Şam’ın kuzeyindeki gizli bir hapishanede 13 bine yakın kişiyi sistematik işkence uyguladıktan sonra idam ettiği iddiasına yer verdi. İşkenceden kurtulanların..

Mustafa Ceceli - Anmam 03:43

Mustafa Ceceli - Anmam

En başa dönmeye hiç gerek yok anladım, anladım Giderken bile arkama hiç bakmadım, bakmadım Nelerden vazgeçtim pişman olmadım, olmadım Sonunu düşünen kahraman olamaz korkmadım, korkmadım Demedim mi dünya güzeli Aşk bitin..