#Uyu varmadık daha 5 dakika müzik dinle

Beyaz Saray önünde şüpheli araç 01:43

Beyaz Saray önünde şüpheli araç

ABD gizli servisi Beyaz Saray önündeki güvenlik noktasında durdurulan şüpheli bir aracın sürücüsünün gözaltına alındığını açıkladı. CNN televizyonu söz konusu aracın içinde patlayıcı madde olduğunu ileri sürdü. Ancak e..

Kuzey Kore'den ABD'ye 00:57

Kuzey Kore'den ABD'ye "korkmuyoruz" Mesaj

Kuzey Kore, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) gelen daha sert yaptırım uygulanması ve muhtemel askeri müdahale açıklamalarının kendilerini korkutmadığını açıkladı. Reuters haber ajansına konuşan bir Kuzey Koreli ye..

DÜNYA HABERLERİ: İngiltere Merkez Bankası Stres Testlerini Zorlaştırıyor 00:51

DÜNYA HABERLERİ: İngiltere Merkez Bankası Stres Testlerini Zorlaştırıy

İngiltere Merkez Bankası, bankaların finansal şoklara dayanıklılığını ölçen stres testlerini bu sene daha da zorlaştıracak. Uzmanlar özellikle küresel dayanıklılık kriterlerinin bir hayli yükseltildiğini belirtiyor. Avr..

Yenibosna'da Kriket Oynayan Afgan Çöp Toplayıcılar 00:53

Yenibosna'da Kriket Oynayan Afgan Çöp Toplayıcılar

Geçimlerini kağıt ve plastik gibi ürünleri toplamayla sağlayan Afgan'lar çöpleri sattıkları alanda yatıp kalkıyor. Pazar günleri de bir araya gelip kriket oynuyorlar. Sporun sosyalleşmede ne kadar büyük bir önemi olduğun..

  • PITIRCIK tarafından
  • 590 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Lionel Messi'nin 500'üncü Golünü Real Madrid'e Atması 01:19

Lionel Messi'nin 500'üncü Golünü Real Madrid'e Atması

El Clasico müthiş bir sonla sona erdi. 90+2'de sahneye çıkan Messi kariyerinin 500. golünü atarken takımını da bu dev maçta galibiyete taşıdı... Messi attığı bu son dakika golü ile bir kez daha dünyanın en iyi ikinci fut..

Dünya Haber - Marine Le Pen Euro'dan Çıkma Fikrinden Vazgeçti 01:00

Dünya Haber - Marine Le Pen Euro'dan Çıkma Fikrinden Vazgeçti

Fransa'da cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turuna hazırlanan aşırı sağcı Marine Le Pen, Euron ile ilgili vaadinde geri adım attı. Daha önce Euro yerine ulusal para birimi Fransız Frangı'nı geri getireceğini söyleyen..

Sur’da Tahliyeler İçin Son Gün 01:36

Sur’da Tahliyeler İçin Son Gün

Diyarbakır’ın tarihi Sur’larının içinde kalan 2 mahalle daha kentsel dönüşüm kapsamında boşaltılıyor. Mahalle sakinlerine tanınan süre bugün doldu. Son günü bekleyen mahalle sakinleri istemeyerek de olsa bugün mahalleyi ..

Medya Kritik - 2 Mayıs 2017 46:12

Medya Kritik - 2 Mayıs 2017

'ÇÜNKÜ BİZ'; Türkiye'nin, haber kanalı olarak, bilginin, tecrübenin, hızın ayrıcalığıyla haber dünyasındaki yerini; haftanın 7 günü 24 saat yayınla daha da güçlendirdik..

Merkel- G 20'de Önemli Açıklamalar 01:01

Merkel- G 20'de Önemli Açıklamalar

Merkel- G 20'de birlik sağlamak deveye hendek atlatmaktan daha zor..

İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan 00:56

İlk Kez Karşılaşılan Albino Orangutan

İlk kez karşılaşılan albino orangutan artık daha iyi Endonezya'nın Borneo Adası'nda tedavi altına alınan albino orangutan, kameralar önüne çıktı. Beyaz saçlı ve mavi gözlü olan dişi orangutan, Borneo Orangutan Yaşatma Va..

  • En Yeniler tarafından
  • 758 görüntüleme
  • 7 yıl önce
2 Yılda 80 Bin Öğretmen Atanacak 00:57

2 Yılda 80 Bin Öğretmen Atanacak

Öğretmen adayları dikkat! Milli Eğitim Bakanlığı bu yıl 40 bin öğretmen ataması yapacak. 2018 yılında 40 bin öğretmenin daha atamasının yapılması planlanıyor…..

  • En Yeniler tarafından
  • 1.161 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Rakibinin Dünyasını Bir Hareketle Karartan Dövüşçü 00:47

Rakibinin Dünyasını Bir Hareketle Karartan Dövüşçü

MMA Dövşünde daha 1 dakika geçmeden dövüşçü bir tekmeyle adamı felç edecek hatta kör etcek hamlede bulunuyor..

  • JET TV tarafından
  • 1.030 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bursaspor'da Prosinecki Sesleri 07:51

Bursaspor'da Prosinecki Sesleri

beIN Sports'a konuşan Ali Ay, Yeni teknik direktör için çalışmalarımız sürüyor. Henüz biten bir şey yok. Prosinecki de görüştüğümüz isimler arasında. Yönetim olarak yabancı hoca istiyoruz. dedi. Yeni bir takım kurman..

Almanya Ve Katar Dışişleri Bakanları Ortak Basın Toplantısı Düzenledi 01:13

Almanya Ve Katar Dışişleri Bakanları Ortak Basın Toplantısı Düzenledi

Almanya Dışişleri Bakanı Sigmar Gabriel ve Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman El Sani Almanya'nın Wolfenbüttel kentinde bir araya gelerek ortak basın toplantısı düzenledi. Almanya Dışişleri Bakanı, kr..

Ümraniye'de Temcid Pilavlı Sahur 05:29

Ümraniye'de Temcid Pilavlı Sahur

Ümraniye'de temcid pilavlı sahur Osmanlı geleneği Ümraniye'de bir kez daha hayat bulduİSTANBUL - Geçmişi Osmanlı Devleti'ne kadar uzanan ve Ramazan ayını müjdeleyen Temcid okuma geleneği Ümraniye'de hayat buldu...

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı 03:48

ABD Polisi Erdoğan'ın Korumaları Hakkında Yakalama Kararı Çıkardı

ABD polisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyareti sırasında Türklere saldıran PKK'lılara müdahale eden koruma polisleri için yakalama kararı çıkardı. Polis yetkilisi daha da ileri giderek Erdoğan'ı gözaltına almak için yete..

Katar Krizi ABD'yi Zor Duruma Soktu 02:04

Katar Krizi ABD'yi Zor Duruma Soktu

Çok sayıda ülke terörizme destek olduğu gerekçesiyle Körfez’in bu küçük ülkesiyle ilişkilerini kesti. Amerika tartışmanın daha fazla içine girerse çok şey kaybedebilir..

 Alman Gazeteci Gerçeğini Anlattı Sebep Olanlar Müslümanlar Değildi! 02:08

Alman Gazeteci Gerçeğini Anlattı Sebep Olanlar Müslümanlar Değildi!

Alman gazeteci Todenhöfer Daha ciddi olmam gerekirse dedi ve o çarpıcı gerçekleri anlattı. İzleyin ve arkadaşlarınızla paylaşın...

Fok Balığı Ve Ahtapotun Ölümcül Dövüşü 00:43

Fok Balığı Ve Ahtapotun Ölümcül Dövüşü

Yeni Zelanda'da kayak rehberi Conner Stapley denizde 120 kiloluk bir fok balığıyla devasa büyüklükteki bir ahtapotun 20 dakika boyunca ölüm kalım savaşı verdiği görüntüleri kayda almış. Ahtapot kendinden çok daha büyük d..

  • JET TV tarafından
  • 945 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Bunu Yapan İnsan Olamaz 00:27

Bunu Yapan İnsan Olamaz

Bir otomobilin arkasına bağlı köpeğin, koşmaktan bitkin düştüğü, artık cansız bir beden gibi sürüklendiğini görenler, önce telefonunun kayıt düğmesine bastı, ardından aracı durdurup köpeğin acısını sonlandırdı. Daha sonr..

Down Sendromlu Ece'nin Başarısı 02:28

Down Sendromlu Ece'nin Başarısı

Dünyaya down sendromlu olarak gelen 17 yaşındaki Ece Şen'in hayatı, tutkuyla bağlandığı cimnastikle değişti. Cimnastikte başarıdan başarıya koşan Şen, sosyal hayata da sporla daha kolay adapte oldu...

Tolga Sarıtaş Kimdir ? 02:42

Tolga Sarıtaş Kimdir ?

Kaledeki Yalnızlık'ın Feyyaz'ı, Muhteşem Yüzyıl'ın Şehzade Cihangir'i, Güneşin Kızları'ın Ali'si, Selin'in mavişi... Son günlerde oyunculuğu ile adından sıkça söz ettiren Tolga Sarıtaş'ın hayran kitlesi her geçen dakika ..

  • GülRa tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Almanya'dan Türkiye'ye 5,6 Milyon Euroluk Silah Satışı 00:58

Almanya'dan Türkiye'ye 5,6 Milyon Euroluk Silah Satışı

Almanya'daki silahlanma firmalarından bu yılın ilk dört ayında Türkiye'ye 5 milyon 600 bin euro değerinde silah ve mühimmat sattı. Alman Federal Meclisi'nde Sol Parti Milletvekili Sevim Dağdelen'in soru önergesi üzerine ..

Beyaz Show  Eski Sevgililere Dikkat 01:40

Beyaz Show Eski Sevgililere Dikkat

Gün geçmiyor ki yeni bir eski sevgili dramı daha yaşanmasın. Gözde Atasoy Kökçü, en son dakika haberleri sizler için söylüyor...

  • BETA tarafından
  • 594 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü 00:41

Cami Önünde Kanlı Gece 30 Ölü

Libya'nın Bingazi kentinde aynı bölgede düzenlenen iki ayrı bombalı saldırıda en az 30 kişi öldü. Kent merkezinde kısa süre aralıklarla gerçekleşen iki saldırıda yaklaşık 20 kişi yaralandı. Fransız Haber Ajansı, üst düz..

Uykuyu Çok Sevenlerin İyi Bildiği 14 Şey 04:13

Uykuyu Çok Sevenlerin İyi Bildiği 14 Şey

uykuya düşkün olanların anlayacağı şeyler var. Sabahları mutlaka 5 dakika daha demek, az uyuduğunda çekilmez biri olmak, uykuya doyamamak, uyumak için hiçbir fırsatı kaçırmamak... Uykuyu sevenler bunları çok iyi biliyo..

  • JET TV tarafından
  • 818 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Atom Meze  Tarifi 03:02

Atom Meze Tarifi

3-4 adet kurutulmuş kırmızı biber 3 çorba kaşığı tereyağı 4 çorba kaşığı süzme yoğurt Kuru kırmızı biberleri 1 dakika kaynar suda bekletip yumuşatın. Ardından 3 çorba kaşığı tereyağını eritip biberleri içine ekleyin...

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi 03:22

Mantarlı Ciğer Sote Tarifi

Tavada, çok uğraşmadan kavurarak 10-15 dakika da mantarlı ciğer sote hazırlayabilirsiniz. Ciğer soteyi kuzu veya dana ciğeri ile yapabileceğiniz gibi tavuk ciğeri de kullanabilirsiniz. Malzemeler: 500gr. kuzu, daha veya ..

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! 02:10

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi!

'Coronavac' Aşısında Sona Gelindi! / A Haber Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelen son dakika açıklamasına göre; ilk aşamada diğer aşı adaylarına oranla daha güvenli olduğu düşünülen Çin menşeili CoronaVac isimli co..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..