#Uyu varmadık daha 5 dakika müzik dinle

Berkay - Ağla Gözüm 05:17

Berkay - Ağla Gözüm

Berkay - Ağla Gözüm dinle şarkı sözleri Lyrics: Söz - Müzik: Metin Işık Şarkı Sözleri: Ağla gözüm ağla ağla gülemem bugün Kana yaram kana kana sızlarsın bugün Dertli sazım dertli dertli çalarım bugün Ağla gözüm ağla a..

  • PengoTV tarafından
  • 1.122 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Velet & 6iant - Alev 03:24

Velet & 6iant - Alev

Alev şarkı sözleri ile Ben sendende, sen bendende x2 Şemsiyeler alev tutmuş, gökten ateş yağıyor Attığım her adım yanlış, yolum sana çıkıyor Cehennemin ateşi mi dudağın ? Dudağıma değince de yanıyorum Söylesene buras..

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video) 03:14

Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Official Video)

SÖZLER Oğuzhan Çağlayan - Kanamam Dünyaya (Lyrics) Prod. Michel Beats ---------------------- Geçiyo bu Bahar, (Bahar) Arınıyo, korunan o Yalan, (Yalan) Kanadını Yine Kıran ayağa ve Biz uyudukça yine falakalar atılacak...

Soner Sarıkabadayı - Rahat Rahat (Official Video) 04:25

Soner Sarıkabadayı - Rahat Rahat (Official Video)

Şarkı Sözleri: Senin yüzünden ayrılık Yakalarsa tutar beni Şevkime, ruhuma eziyet olur Zaten bütün acılar yeni Çiğnemeden yutar beni Yanıma yönüme, özüme sözüme türlü meziyet olur Belki gülümserim resmine bakıp Yatabi..

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen 03:26

Sabit Kara & Burak Özcan - Özlersen

Özlersen şarkı sözleri ile Sensizim yine bu gün de Yokluğun esir bıraktı gidince Bir kafeste kanadı kırıktım ben Yokluğun esir bıraktı gidince Bir enkazın içindeyim ben Kurtarılmayı çaresiz bekleyen Tut elimden gidel..

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına 03:51

Çağlar Navy B. - Kaç Dostun Kaldı Yarına

Kaç Dostun Kaldı Yarına şarkı sözleri ile belki son bir umut var son bir yol önümde kaç yıldır savaştım kaç yıldır ölümle bu son dediğim her adım götürdü dünüme ben kaç kişiyi kaybedip kazandım bir günde sanki aynanın..

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video) 02:56

Sehabe - Nerdesin Deme (Ft. Ayça Özefe) (Official Video)

'NERDESİN DEME Şarkı Sözleriyle: Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık sarar dudaklarımı Nerdesin deme bana Yürüyorum bomboş sokaklara Ne umut var inan ne hatıra Yalnızlık ..

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı 03:45

Lavta - Terk-i Diyar Ormanı

Terk-i Diyar Ormanı şarkı sözleri ile Gözlerinin içinde pek alışık olmadığım bir durum var Aklımı çeliyor bu aşk küsüyorum bazen zamana ben Yalnızca içimde sevgimle yeşerip büyüyen bir fidan Seni güneşten yağmurdan ko..

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver 03:52

Burak Şahin & Sevda Er - Boşver

Boşver şarkı sözleri ile Gidemiyorsun kimsen yok. Dönüşü olmayan kirli bi yol Cesaretin yok çoktandır Gel yüreğime can veren ol Baktığım denize sahilim ol Ya da yaktığım tütüne ahirim ol Yazamıyorum şairim ol Beni öl..

Ferdinand - Madafakir 03:00

Ferdinand - Madafakir

Madafakir şarkı sözleri ile Bana yaramadı alamam ben daha fazla Hayat hepimize zorba Tadı kaçT bu aaşkın duman oldu ve balk Gömdüler eski bizi bulamıyorum dibe vurduk dede naaapTk Anadan fakiriz körkütük aklım uçar ban..

Arda - Muammam 03:04

Arda - Muammam

Muammam şarkı sözleri ile Muammam oldun muammam Hiç umudum yok ama son bi duam var Muammam oldun muammam Belki dönersin tanrım duyarsa Kaç uzun gece daha var Beni yordu vedalar Tebessümleri pahalı Izdırabı bedava ..

Emera - Teferruat Bu Hayat 03:47

Emera - Teferruat Bu Hayat

Teferruat Bu Hayat şarkı sözleri ile Gözlerim gözlerine takıldı ben onda kaldım Gözlerim gözlerine takıldı ben onda kaldım Elini bir kez tutsaydım bir daha bırakmasaydım Elini bir kez tutsaydım bir daha bırakmasaydım ..

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan 03:32

Haris - Günahkâr Lakayt -Tekcash - İsyan

İsyan şarkı sözleri ile Dalar gözler ufuklara elbet vardır bir sebebim, Açıklaması güç ama anlatmayı denerim, Şu hayatta var olup yaşamaktı tek emelim, Dökülen bu satırlarda haykırıldı ecelim. Hadi bakalım hayat hesap ..

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar 03:49

Kolera Ft. Sagopa Kajmer - Hırçınlar

Cesaretim üstün gelir korkularıma hep Arar bulur nihayet, tablo hoş değilse eğer Cilvesidir hayatın net Hangi yandan baksan dik duruyorum gayet Hayattasın kanın kaynadıkça Doğruyu bulmak daha da zor bir yanlışa alıştıkç..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.759 görüntüleme
  • 7 yıl önce
 Cemal Süreya  Kadınlar Susarak Gider 02:50

Cemal Süreya Kadınlar Susarak Gider

Cemal Süreya - Kadınlar Susarak Gider dinle kadinlar susarak gider! çok uzun emekler verir ilişkisini yürütmek için. birinin kadını olmayı yüreği, beyni, ruhu o kadar zor kabul etmiştir ki, başka bir adama ait olmayı ist..

  • Candy tarafından
  • 970 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Hande Yener - Deli Bile 03:50

Hande Yener - Deli Bile

Hande Yener - Deli Bile Müzik Dinle Şarkı Sözleri ANLAMAM DİNLEMEM BEN DEĞİŞMEM SEN DEĞİŞ BAŞKA LAF BİLMEDİN BÖYLE GİTMEZ Kİ BU İŞ BELLİ Kİ SONDAYIZ TARİH OLMAN ÇOK YAKIN TEK YÖNE BİR BİLET AL VE GİT DÖNME SAKIN SEN ..

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler 05:01

Murat Boz Kazakistan Festivalinden Görüntüler

Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı ülkenin kültür merkezi olduğu kadar Orta Asya’nın da kültür merkezi haline geliyor. Bu stratejinin bir parçası olarak “Asya’nın Starları” adlı müzik festivali Almatı’da en iyi sesleri ..

Koray Avcı - Yuh Yuh (Official Video) 03:03

Koray Avcı - Yuh Yuh (Official Video)

YUH YUH (2019 / DOKUZ SEKİZ MÜZİK) Yönetmen: İmre Haydaroğlu Söz & Müzik: Aşık Mahzuni Şerif Düzenleme: Alper Atakan Mix & Mastering: Tarık Ceran Elektro Bağlama: Ali Yılmaz Vokal: Oğuz Yılmaz Uzaktan yakından yuh çekm..

Çağlar Ökten - Sen Ciddisin 03:50

Çağlar Ökten - Sen Ciddisin

Sen Ciddisin şarkı sözleri ile Sen ciddisin Gidiyorsun gerçekten Şu ana kadar idrak etmedim Hakikaten, hakikaten Bir dakika Ben bi' acı kahve içmeliyim Özür dilerim sürçülisan eylersem Büsbütün mahveden Unutuldum mu şi..

Inna - Gimme Gimme 02:57

Inna - Gimme Gimme

Inna Gimme Gimme I pulled up to a palace in no town Twenty minutes from Bali oh yeah Got a feeling that is up at to go down Party people wanna party so I say Gimme gimme gimme gimme that love Gimme gimme gimme gimme th..

  • MÜZİKLER tarafından
  • 1.615 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Extreme Effort 'Freestyle' - Recorder Beatbox - Medhat Mamdouh 01:35

Extreme Effort 'Freestyle' - Recorder Beatbox - Medhat Mamdouh

Tarzını biraz daha değiştirmiş ve daha güzel olmuş :)..

  • JokerS tarafından
  • 940 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya 03:54

Metin & Eda Özülkü Seninle Olmak Var Ya

Öyle deli gibi esme başım dönüyor Hasretini verme baharın yerine Öyle arada bi bakma içim gidiyor Gözyaşımı derme gülümün yerine Ölüm olda düş peşime Ecel olda al başımı Eriyor içim yanıyor giderek Yine de dayana..

Bahar Candan Yine Rahat Durmadı Emine Kadın! 13:38

Bahar Candan Yine Rahat Durmadı Emine Kadın!

İşte Benim Stilim 7. Sezon 02 Mayıs 2017 Salı günü yayınlanan 134. bölümünde daha önce R&B müzikle yürümek istediğini söyleyen Simay Tokatlı'ya çalan müzik üzerine Öykü Serter dans etmesini istedi. Daha sonra Simay kazağ..

  • ANKA tarafından
  • 582 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek 00:48

Yamaç Paraşütünde Saz Çalıp Türkü Söylemek

Kayseri'de, ses sanatçısı Ayfer Zenginsöz, yamaç paraşütü pilotu arkadaşı Özlem Bağ ile gerçekleştirdiği uçuşta, gökyüzünde bağlama çalarak 'Şafak söktü Sunam uyanmaz', 'Haydar Haydar' ve Hangimiz Sevmedik' parçalarını s..

  • JET TV tarafından
  • 1.057 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Reynmen Ela Klibine Işın Karaca Tepki Gösterdi - Reynmen Cevap Verdi 01:30

Reynmen Ela Klibine Işın Karaca Tepki Gösterdi - Reynmen Cevap Verdi

Reynmen’in hem türkiye birincisi olması hem de dünya müzik listesine girmesini sağlayan Ela şarkısına daha önceki vidyomuzda Aleyna Tilki’den gelen tepkiyi sizlerle konuşmuştuk. Şimdi bu tepkilere yeni bir tepki daha gel..

  • BETA tarafından
  • 187 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki 03:35

Tanju Okan - Öyle Sarhoş Olsam ki

söz: güzin gürman, müzik: bülent şençalar - - - - - öyle sarhoş olsam ki bir an seni unutsam / unutsam bugünleri, yarınları unutsam / öyle sarhopş olsam ki bir daha ayılmasam / her şey bir rüya olsa, unutarak uyansam / /..

Fifth Harmony - Work from Home 03:39

Fifth Harmony - Work from Home

Work From Home [Verse 1: Camila] I ain't worried 'bout nothin' I ain't wearin' na-nada I'm sittin' pretty, impatient, but I know you gotta Put in them hours, I'mma make it hotter I'm sending pic after picture, I'mma get..

  • PengoTV tarafından
  • 1.143 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement) 03:25

Justin Bieber - Sorry (PURPOSE _ The Movement)

Sorry You gotta go and get Angry at all of my honesty You know I try but I don't do too well with apologies I hope I don't run out of Time could someone call the referee Cause I just need one more shot at forgiveness I..

  • PengoTV tarafından
  • 1.605 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı 02:39

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı

Cumhuriyet'in Çocukları 29 Ekim'i Coşkuyla Kutladı Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş yılı şerefine '29 Ekim Cumhuriyet Gençleri Konseri' ile kutladı. Bahçeşehir Okulları Cumhuriyetimiz'in 93. Kuruluş y..

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti 00:44

Çeçen Dansçı Sahnede Hayatını Kaybetti

Çeçenistan'da, dansçı performans rakamlarına sırasında sahnede öldü Çeçenistan’da düzenlenen bir konserde sanatçı Liza Ahmatova şarkı söylerken 48 yaşındaki bir dansçı sahnede Şeyh Şamil dansı yapmaya başladı. Seyirciler..

  • PengoTV tarafından
  • 937 görüntüleme
  • 8 yıl önce