#Uyuma Şekline göre kişilikler

Doğmamış Çocuğa Instagram Adı Seçmek 00:58

Doğmamış Çocuğa Instagram Adı Seçmek

Artık devir değişi efendim. Çocukların isimleri takvim arkalarındaki önerilere göre değil instagrama göre konuluyor...

  • JET TV tarafından
  • 903 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Motosiklet Sürücüsünün Park Etme Sanatı 00:09

Motosiklet Sürücüsünün Park Etme Sanatı

Kimine göre tutku kimine göre özgürlük, kimine göreyse trafikten sıyrılmanın en güzel yolu. Birçok insan için farklı anlamlar taşıyan motosiklet, çoğu kullanıcı için bir yaşam biçimi...

  • JET TV tarafından
  • 987 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Nişantaşı'nda Sevgilisiyle Kavga Eden Adam Sesi Duyulması 01:01

Nişantaşı'nda Sevgilisiyle Kavga Eden Adam Sesi Duyulması

Olay, Nişantaşı’nda bir okul bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, son günlerde Nişantaşı’nda akşam 21:00’dan sonra tartışma sesleri duyduğunu iddia eden vatandaşlar polise haber verdi. Görgü tanıklarının id..

  • JET TV tarafından
  • 755 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Makarna Salatası Nasıl Yapılır 01:21

Makarna Salatası Nasıl Yapılır

Makarna Salatası için Malzemeler: (yaklaşık 4-6 kişilik) yarım paket haşlanmış, tercihen ufak boy makarna 6-7 adet küp doğranmış kornişon turşu 1 adet kırmızı kapya biber (isteğe bağlı) 1 kase dolusu haşlanmış bezelye (a..

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi 03:41

Tel Şehriye Kaplı Çıtır Patates Topları Tarifi

Çıtır Tel Şehriye Kaplı Patates topları için malzemeler: 5-6 adet orta boy haşlanmış patates 1 adet yumurta (akı dışına kullanılacak) 2 yemek kaşığı nişasta veya un veya galeta unu damak tadınıza göre tuz, karabiber, ..

Tembel Böreği Tarifi 02:58

Tembel Böreği Tarifi

Malzemeler: 2 yumurta 1 ufak su bardağı (200ml) süt 1 ufak su bardağı (200ml) sıvıyağ 1 adet kabak 1 adet havuç 3-4 adet yufka (tepsiye göre biraz süt ilavesiyle oynama yapabilirsiniz ) tuz karabiber 1 büyük parça beya..

Narlı Bulgur Salatası Tarifi 02:45

Narlı Bulgur Salatası Tarifi

Malzemeler: yarım su bardağı ince bulgur 1 su bardağı sıcak kaynamış su 1er adet domates, kırmızı biber, salatalık 1er büyük tutam nane, maydanoz arzuya göre roka ve elinizde sevdiğiniz otları da ekleyebilirsiniz. 4-5 ye..

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi 03:31

Patatesli Kaşar Dolgulu Köfte Tarifi

Malzemeler: 1 büyük boy patates 1 orta boy soğan 2 dilim bayat ekmek 1 büyük tutam maydanoz 1 yumurta 250 gr. kıyma damak tadınıza göre kimyon, kırmızı toz biber, tuz ve karabiber (en az 1er çay kaşığı koyun:) kıvamına g..

Sel Sularına Kamikaze Dalışı Yapan Sürücü 00:32

Sel Sularına Kamikaze Dalışı Yapan Sürücü

Aşırı yağışlardan dolayı sel suları basan yolda sürücüler dikkatli bir şekilde ilerlerken içlerinden biri göz göre göre sel sularının içine dalmış...

  • JET TV tarafından
  • 147 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Buğra Uğur - Bana İzin Ver 03:40

Buğra Uğur - Bana İzin Ver

Bana İzin Ver şarkı sözleri ile Bir rüyanın ortasındayım hiçbir şey umrumda değil Tek istediğim sevdiğim kadın yalnızlık bana göre değil Gel çıkar beni bu rüyadan Sensizliğimden kurtar beni Bana izin ver seveyim seni ..

Sabırsız Motosikletlinin Bariyere Toslaması 01:12

Sabırsız Motosikletlinin Bariyere Toslaması

Tayland'ın Bangkok kentinde hemzemin geçitte bariyer kapalı olmasına rağmen geçmeye çalışan motosikletli göz göre göre bariyere toslamış...

  • JET TV tarafından
  • 44 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Çin uzaya roket fırlatmada bir ay içinde tekrar başarısız oldu 01:25

Çin uzaya roket fırlatmada bir ay içinde tekrar başarısız oldu

Çin roket fırlatma bir ay içinde tekrar başarısız oldu. Xinhua Haber Ajansı, Xichang, 9 Nisan 19:46 açıklmasına göre , 9 Nisan, Çin Xichang Uydu Merkezinde Uzun Mart 3B taşıyıcı roket ile Endonezya Palapa-N1 uydusunu fı..

Seyreltilmiş Eğitim Modeli Geliyor 02:18

Seyreltilmiş Eğitim Modeli Geliyor

Milli Eğitim Bakanlığı, yeni eğitim-öğretim yılı için okullarda koronavirüse karşı gerekli önlemleri alıyor. Okulların hangi senaryoya göre açılacağıyla ilgili nihai karar salgının seyrine göre son hafta verilecek. Ancak..

İzmir'de Yıkılan İki Bina 02:01

İzmir'de Yıkılan İki Bina "Tescilli Çürük" Çıktı

İzmir depreminde bazı yıkımların göz göre göre geldiği ortaya çıktı. Doğanlar ve Rızabey apartmanları onlardan sadece ikisi. Enkaza dönen o iki apartman için 2012 ve 2018’de ‘çürük’ raporu verildiği belirlendi.nn..

  • GÜL tarafından
  • 17 görüntüleme
  • 4 yıl önce
Sözün bittiği yer İzmir! 03:18

Sözün bittiği yer İzmir!

İZMİR'İ SARSAN DEPREMİN ÜZERİNDEN 6 GÜN GEÇTİ.. YIKILAN BİNALARIN MÜTEAHHİTLERİNİN DE ARALARINDA OLDUĞU 9 KİŞİ ADLİYEYE SEVK EDİLDİ. BU ARADA O BİNALARIN YAPIMINA ŞAHİT OLANLAR ÖYLE ŞEYLER SÖYLEDİ Kİ,,, FELAKETİN GÖZ GÖR..

Evine göktaşı düştü! 01:29

Evine göktaşı düştü!

İDDİASINA GÖRE BİR GECE YARISI EVİNİN ÇATISINA BİRİ TAŞ ATTI... DAHA DOĞRUSU O ÖYLE SANDI... AMA SABAH OLUNCA KENDİNCE GERÇEĞİ ANLADI... ONA GÖRE ÇATISINA DÜŞEN BİR GÖK TAŞIYDI....

Otoparkta Yeni Dönem Resmen Başladı 02:47

Otoparkta Yeni Dönem Resmen Başladı

Binalardaki otopark alanlarıyla ilgili yeni bir dönem başladı. Otopark yönetmeliğine göre daire büyüklüklerine göre otopark yeri zorunluluğu uygulanacak. Otopark ve AVM'lerde de elektrikli araçlar için şarj ünitesi zor..

Kaza mı, pusu mu? 01:16

Kaza mı, pusu mu?

ZİRA DANIŞMAN REFİK VURAL 13 NİSAN'DA BİR TRAKTÖRLE ÇARPIŞTI. İDDİAYA GÖRE O KAZADAN SONRA DA BEYZBOL SOPALARIYLA SALDIRIYA UĞRADI. VURAL'A GÖRE OLAYIN ARKASINDA ÇOK İNCE DÜŞÜNÜLMÜŞ BİR TUZAK VARDI...

Kovid cehennemi alev alev yakıyor 01:38

Kovid cehennemi alev alev yakıyor

HİNDİSTAN ÇİFT MUTANTLI KOVİD CEHENNEMİNDE ALEV ALEV YANIYOR. SON 24 SAATTE TÜM ZAMANLARIN REKORU KIRILDI. HER 1 DAKİKADA 243 KİŞİYE VİRÜS BULAŞTI. OKSİJEN SORUNU YÜZÜNDEN BAŞKENT'TEKİ HASTANEDE 20 HASTA GÖZ GÖRE GÖRE CA..

Herkes kuaför oldu! 01:56

Herkes kuaför oldu!

SON DÖNEMDE ARAMA MOTORLARI ÜZERİNDEN EN ÇOK NELER ARANDI? SORUNUN YANITI OLDUKÇA İLGİNÇ. İNTERNETTE “50 YAŞ VE ÜZERİ SAÇ STİLİ GÖRSELLERİNE BAKANLARIN ORANI BİR ÖNCEKİ YILA GÖRE @0 ARTTI. ÜSTELİK ERKEKLER KADINLARA GÖR..

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir bina çöktü 02:28

İkitelli'de bulunan Masko Sanayi Sitesi'nde bir bina çöktü

Son dakika haberine göre İstanbul İkitelli'de bulunan Masko Mobilyacılar Sitesi'nde bulunan tek katlı işyerinde saat 15.20 sıralarında çökme meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ek..

47 yıllık evlilik virüse yenildi 02:35

47 yıllık evlilik virüse yenildi

47 YILDIR EVLİYDİLER... AMA İDDİAYA GÖRE ARALARINA KORONA GİRDİ, YUVALARI ÇATIRDADI, 65 YAŞINDAKİ ADAM HEM EŞİNİ, HEM DE ÇOCUKLARINI ONU HASTA YATAĞINDA YALNIZ BIRAKMAKLA SUÇLADI... OĞLUNA GÖRE İSE BABASI YALANCIYDI.. OR..

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi 01:58

Kel Ya Da Keltoş Demek Hakaret Mi

BİRİNE KEL YA DA KELTOŞ DEMEK HAKARET Mİ DEĞİL Mİ? YANITI HEP TARTIŞILAN BİR SORU.... KİMİNE GÖRE HAKARET KİMİNE GÖRE İSE DEĞİL... BİR VATANDAŞ, KENDİSİNE KELTOŞ DENİLDİĞİ İÇİN HAKARET DAVASI AÇTI. DOSYA YARGITAY'A KADAR..

Balıkesir'de 4,1 büyüklüğünde deprem! İşte ilk görüntüler... 01:05

Balıkesir'de 4,1 büyüklüğünde deprem! İşte ilk görüntüler...

Balıkesir'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı Bursa ve Balıkesir'de hissedildi. İşte depremden ilk görüntü.... Kandilli Rasathanesi'nin verilerine göre Balıkesir'de 4, 3 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Öğrencilere ev krizi kapıda! 02:42

Öğrencilere ev krizi kapıda!

ÖĞRENCİLERİN ÇOĞU ÜNİVERSİTE TERCİHİ TELAŞINDA... AMA SADECE OKUL, BÖLÜM DÜŞÜNMÜYORLAR... ÜNİVERSİTEYE GİDECEKLERİ ŞEHİRDEKİ EV KİRALARI VE YURT ÜCRETLERİ DE ÖNEMLİ... HATTA BAZILARI TERCİHİNİ OKULA GÖRE DEĞİL, BARINMA K..

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü 01:46

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü

Annesiyle Dedikodusu Çıkan Kişiyi Öldürdü Adana'da bir kişi annesiyle ilişkisi olduğu yönünde dedikodusu çıktığını ileri sürdüğü şahsı pompalı tüfekle öldürdü. Edinilen bilgiye göre, olay, 23 Ekim günü saat 19.00 sıra..

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı 02:05

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı

Bitlis’te Trafik Kazası- 2 Ölü, 5 Yaralı Bitlis’in Tatvan ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi yaralandı. Alınan bilgilere göre kaza, Tatvan-Ahlat..

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı 01:12

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı

İmha Edilmek İstenen Patlayıcı İnfilak Etti- 2'si Polis 3 Yaralı Bingöl’ün Genç ilçesinde teröristler tarafından menfeze tuzaklanan patlayıcının güvenlik güçlerince imha edildiği sırada infilak etmesi sonucu 2 polis ve..

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın 01:47

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklı

Başbakan Yıldırım: Irak Bize Laf Edeceğine Terör Örgütü Pkk'ya Yataklık Yapmasın BAŞBAKAN Binali Yıldırım, Iraklı yetkililerin Başika'daki Türk güçleriyle ilgili açıklamalarına tepki gösterip, Ülkemizin başını ağrıtan ..

Lüks Ciple Soygun Kamerada 03:12

Lüks Ciple Soygun Kamerada

Lüks Ciple Soygun Kamerada Konya’da lüks ciple geldikleri mini marketi soyan hırsızlar 10 bin lira nakit para ve 40 bin liralık sigara ile alkol çalarak kayıplara karıştı. Olay, Seydişehir ilçesinde Beyşehir yolu üze..