#Uyuma Şekline göre kişilikler

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi 05:05

Mercimekli Haşhaşlı Börek Tarifi

Mercimekli Haşhaş Ezmeli Börek için malzemeler: İç dolgu için: 1 su bardağı yeşil mercimek 4-5 yemek kaşığı zeytinyağı veya sıvıyağ 1 adet orta boy soğan 1 adet orta boy patates tuz, karabiber, kırmızı pul biber veya kır..

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi  Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta 06:40

Ispanaklı Rulo Pasta Tarifi Meyveli Damla Çikolatalı Yaş Pasta

Bu harika görünüme sahip meyveli yaş pasta tarifi diğer tariflerimizden farklı olarak rulo şeklinde ve ıspanaklı. Sanki fıstıklıymış gibi görünen bu nefis pastayı kesinlikle denemelisiniz. İçinde püre halinde bulunan ısp..

Ruhu Dinlendiren Müzikler 1 -Pozitif Düşünce - Derin Uyku - Stres - Sınav - Motivasyon 3:01:35

Ruhu Dinlendiren Müzikler 1 -Pozitif Düşünce - Derin Uyku - Stres - Sı

Her türlü stresten uzaklaşmak isteyenler,uyku uyuyamayanlar ve hatta uyuma zorluğu çeken küçük çocuklar için sakinleştirici,dinlendirici müzik şöleni.....

  • Kadınca tarafından
  • 3.661 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Dünya Bu Kazaya Anlam Veremedi! 00:29

Dünya Bu Kazaya Anlam Veremedi!

Bir motosiklet sürücüsünün yaptığı kaza, dünyanın en ilginç kazaları arasına girmesine neden oldu. Dümdüz yolda ilerlerken yol ayrımında başlayan bariyerlere giren sürücü sosyal medyayı salladı. Uzmanlar motosikletlinin ..

Sandalyede Uyuya Kalmanın Sonu 00:21

Sandalyede Uyuya Kalmanın Sonu

Sandalyede Uyuya Kalmanın Bedelini Ağır Ödeyen Abimiz seyredelim..

  • JET TV tarafından
  • 746 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Ayakta Şekerleme Yapan Kadının Yere Serilmesi 00:17

Ayakta Şekerleme Yapan Kadının Yere Serilmesi

Ayakta uyuyan kadın yere çakılıyor..

  • JET TV tarafından
  • 821 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Yavru Timsaha Uygulanan Büyük İlgi 00:52

Yavru Timsaha Uygulanan Büyük İlgi

Zavallı yavru timsah uygulanan ilgi karşısında baya mayışmış hatta uyuma derecesine gelmiş izliyoruz..

  • JET TV tarafından
  • 1.126 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Komşularının Verandasına Düzenli Olarak Çiçek Bırakan Sevimli Kedi 00:12

Komşularının Verandasına Düzenli Olarak Çiçek Bırakan Sevimli Kedi

Willow isimli sevimli kedi, yeni taşınan komşularının verandasına düzenli olarak çiçek getiriyor. Rosie isimli yeni komşu ilk başta çiçeklerin rüzgar tarafından verandasına taşındığını düşünse de bir gün ağzında çiçekle ..

  • JET TV tarafından
  • 884 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ayakta Uyuyan Güvenlik Görevlisi 00:29

Ayakta Uyuyan Güvenlik Görevlisi

Rusya'da korumakla görevli olduğu yeri ikinci plana atan güvelik görevlisi uyumuş. Güvenlik görevlisi normal şekilde de uyumamış ve ayakta uyuma deyimini gerçekleştirmiş...

  • JET TV tarafından
  • 319 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler 04:57

Otostop Çekerek 2 Yılda 60 il ve 4 Ülke Gezdiler

Otostopla dünya turuna çıkan Antalya Akdeniz Üniversitesi Turizm İşletmeciliği 3. sınıf öğrencileri Ömer Demirbilek ile Muhammet Ilıkan, otel ve otobüslere hiç para vermeden 60 il ve 4 ülkeyi gezdi. Kaplumbağalar gibi ..

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video) 03:49

Kolera Feat Sagopa Kajmer - Hırçınlar (Official Video)

-Hırçınlar - Cesaretim üstün gelir korkularıma hep arar bulur nihayet tablo hoş değilse eğer cilvesidir hayatın net hangi yandan baksan dik duruyorum gayet hayattasın kanın kaynadıkça doğruyu bulmak daha da zor bir yanlı..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.462 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar 01:59

Cinlerin Musallat Olduğu Çocuk Cin Kadınlar

Tahminen 1998 yılının Haziran ayıydı. O günleri hatırlarken hala içim ürperir. Her akşam olduğu gibi annem uyumam için yatağıma yatırdı. Odalarımız dip dibe olduğu için tek başıma uyumaktan korkmuyordum. Ama o gece içimd..

  • ZULMA tarafından
  • 1.585 görüntüleme
  • 8 yıl önce
6 Aydır Uyuyan Kız 00:51

6 Aydır Uyuyan Kız

17. doğum gününden önce koltukta uyuya kalan Beth Goodier, 6 ay boyunca neredeyse hiç uyanmadı. 5 yıldır nadir görülen hastalıkla mücadele eden kız, hastalığı olmasa şimdi üniversiteyi bitirmiş olacaktı. Sürekli koltukta..

  • JET TV tarafından
  • 1.207 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Neden Uyuruz 02:39

Neden Uyuruz

Uyumak, uyumamak ya da uyuyamamak! Neden'de bu hafta neden uyuduğumuzu sorguluyoruz. Yoksa neden uyandığımızı mı demeliydik? Bedenimizin de ruhumuzun da yapmaktan en çok hoşlandığı şeylerin en başlarında gelecek olan u..

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi 04:07

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi

Rubato & Koray Avcı - Asi ve Mavi Dinle Bugün kederliyim, beterim bugün Sesime ses değse çığlık oluyor Üşüyor toprak, taşlar üşüyor Vuslatı yakın eden yollar üşüyor Oysa ben senden neler neler isterdim Senli sevdalarda..

Ben Fero - Motivasyon 02:53

Ben Fero - Motivasyon

Ben Fero Motivasyon Müzik Dinle Şarkı Sözleri Uyuma kalk işine bak kanını canını dişine tak hadi Fişini tak hadi işini yap bi şınav atalım bi de pull up Tanıma duranı ve de kural yapamaz diyenler diyo kral Atalım havay..

Altay - Keşke Aramasaydın 03:55

Altay - Keşke Aramasaydın

Altay - Keşke Aramasaydın Müzik Dinle Şarkı Sözleri Keşke aramasaydın, keşke bende açmasaydım Pişman olmuşsun demek hiç hoşuma gitmedi Keşke aramasaydın Çok özledim yalan değil Dayan dedim giden gelir Bir bilsen ne..

Üç Hür El&Kolbastı (1974) 02:06

Üç Hür El&Kolbastı (1974)

Üç Hür El Kolbastı (1974) Trabzon Türk Rock müzik tarihinin kardeş grubu Üç Hürel, 1970 yazında Onur, Haldun ve Feridun Hürel kardeşler tarafından kuruldu. Aslında söz konusu bu tarih, grubun Üç Hürel ismi altında ilk..

Uğur Mumcu Türk Vatandaşı Tanımı 00:33

Uğur Mumcu Türk Vatandaşı Tanımı

“Türk vatandaşı İsviçre medeni kanununa göre evlenen, İtalya ceza yasasına göre cezalandırılan, Alman ceza muhakemeleri yasasına göre yargılanan, Fransız idare hukukuna idare edilen ve İslam hukukuna göre gömülen kişidir..

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız 06:23

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız

Erdoğan: Irak'taki İç Savaşa Kayıtsız Kalmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ın göz göre göre mezhep temelli iç savaşa gitmesine kayıtsız kalmayacaklarını belirterek, Urfa, Diyarbakır, Mardin, Şırnak, An..

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak 01:55

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürec

Alman Spiegel Dergisi'nden Skandal İddia- AB, Türkiye'nin Üyelik Sürecini Durduracak Bugün piyasaya çıkacak sayısında AB'nin Türkiye'nin üyelik sürecini durdurmayı planladığını öne süren Alman Spiegel dergisi, haberi G..

Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün 04:21

Ezo - Feat Rafet El Roman - Kalbine Sürgün

Kimilerine göre lazım değil aşk Kimilerine göre hain Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Küçücük bir kalpten sana açılan Dünyalar kadar büyük bir ışık Ama ben seni çok ben seni çok sevdim Derler ki unutmalı, zamana bır..

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.029 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Serdal Demir - Özür Dilerim 03:51

Serdal Demir - Özür Dilerim

Özür dilerim, özür dilerim Böyle olmasını hiç istemezdim Çekip giderim, çekip giderim Sen rahat edeceksen eğer Çekip giderim Gönlüm almıyor, kafam almıyor Seni benden bile bile aldılar İçim rahat yemin ederim etmiyor S..

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period) 02:28

Los Angeles'de Şükran Günü İş Çıkışı (Thanksgiving travel period)

Los Angeles'taki 405 yolunda şükran günü nedeniyle iş çıkışında oluşan trafik hem gidiş hem de geliş yönünde kilometrelerce oluşan kuyruğu seyrediyoruz. West Los Angeles'taki 405 Freeway'de tam bir tıkanıklık, AIR7 HD ..

Sir Ağda Nasıl Yapılır 05:08

Sir Ağda Nasıl Yapılır

Bu videoda sizlere sir ağda uygulamasını tüm ayrıntılarıyla anlatmaya çalıştık. Uygulamaya geçmeden bilmemiz gereken bazı önemli noktalar var, ilk önce onlara değinmek istiyorum. Evde Sir Ağda Nasıl Yapılır ? Sir ağda;..

  • Kadınca tarafından
  • 1.513 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Referandumu Rusya'ya Yarayacak' 00:48

Rus Basınında Putin'in Türkiye Ziyareti: 'Kürtlerin Bağımsızlık Refera

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Ankara'da Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i ağırlıyor. Erdoğan ve Putin akşam yemeği yiyecek, ikili bir görüşme yapacak ve ortak basın toplantısı düzenleyecek. Rus medyası, Pu..

Metin Işık  Laylaylom 06:06

Metin Işık Laylaylom

Elimi açtımda yalvardım mevlaya Dileğim bir sendin istedim duamda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağlattın ağlattın tükendim sonunda Sevgili hasreti çekmek zor güzelim Ağladım ağladım tükendim sonunda Ben seni canı..

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte 23:01

2018'de Çıkacak En İyi 10 Film Fragmanları İle Birlikte

2017'nin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, sinemaseverler gözlerini gelecek yıl çıkacak olan filmlere dikti. Gelecek yıl Amerika'da vizyona girecek olan filmlerin IMDb sayfalarının görüntüleme sayılarına göre oluşturu..

Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi 05:51

Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi

Kırmızı lahana turşusu tarifi Malzemeler 1 adet kırmızı lahana üzüm sirkesi Yeteri kadar su turşu tuzu yani kalın tuz limon tuzu Hazırlanışı Kırmızı lahanamızı güzelce yıkayalım dış yapraklarını koparalım İnce do..

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi 02:46

'İntihar Kooperatifi' 300 Kişiye Ölümcül Toz Verdi

Hollanda'da kendi isteğiyle hayatını sonlandırmak isteyen kişilere yardım etmek amacıyla kurulan Son Arzu Kooperatifi (Coöperatie Latste Wil), 300 üyesine ölümcül pudra verdiğini açıkladı. Kişilerin kendi isteğiyle ..