#Uyumamak İçin kendini zor tutan küçük afacan

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. 03:06

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim

Başbakan Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde Düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da Konuştu. Başbakan Binali Yıldırım İstanbul Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen Bilişim Zirvesi 2016'da konuştu. İnternet güvenliğini..

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek 00:33

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek

Fetö'nün Dehşete Düşüren Konuşmaları- Barajlar Kan Gölüne Dönecek Fethullah Gülen'in talebelerinden biri olan örgütün üst düzey isminin, 2010 yılında düzenlediği gizli toplantıda, 15 Temmuz kanlı darbe girişimi planının..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Altyazılı İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle 2:20:13

Kızıl Serçe - Red Sparrow Türkçe Dublaj İzle

Dominika Egorova hayatı boyunca hep başarılı bir balerin olmayı hayal etmiştir. Ancak tam da bunu dünyaya kanıtlayacağı gece başına hiç beklenmedik bir kaza gelir ve Dominika'nın sahnede ayağı kayıp, ayağını sakatlar. Bu..

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti 02:56

Rusya, Suriye’de 'Fırat Köprüsü' inşa etti

Rusya Savunma Bakanlığı’ndan yol hizmetleri uzmanları, Suriye’nin kuzeyindeki Deyr ez Zor’da Fırat nehri üzerinde askeri araç ve personelin, nehrin doğu yakasına ulaşımı için bir köprü inşa etti. 213 metre uzunluğundaki ..

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe 03:19

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

I threw a wish in the well, - Kuyuya bir dilek attım Don't ask me, I'll never tell - Hiç sorma, asla söylemeyeceğim I looked to you as it fell, - O dilek düşerken bende sana baktım And now you're in my way - Ve şi..

  • PengoTV tarafından
  • 1.141 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası 03:40

Arkadaşını Oyuna Getirdi 10 Çirkin Arkadaş Şakası

Konu: Zor zamanlarda, mutlu anlarda, renkli hatıralarda arkadaşların yeri ayrıdır. Ancak bazen bu arkadaşlar eşek şakalarının kahramanı da olabiliyor. Bu videoda birbirinden çirkin şakalarla arkadaşlarını deli eden 10 k..

  • JET TV tarafından
  • 834 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Senfoni feat. Hagüra - Giderken 02:44

Senfoni feat. Hagüra - Giderken

Senfoni feat. Hagüra - Giderken Dinle Giderken şarkı sözleri ile; Bugün üstümde sanki dünyanın yükü Yine de benim ilgimi çekmiyor eskilerde gözüm Kaldırımlar evim, uzaklarda hüzün Gülmek için sebep aramak eskidendi..

Evde Künefe Nasıl Yapılır 04:21

Evde Künefe Nasıl Yapılır

Künefe severler bu tarifi kaçırmayın, orijinal künefe lezzetini aratmayan çok pratik ve lezzet garantili künefe tarifimizi ramazan ayı bitmeden denemenizi öneririz :) Gelelim künefe nasıl yapılır? 1.Tatlının şerbeti iç..

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır 03:30

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır

Poşe Yumurta Nasıl Yapılır? Bizim kültürümüzde çılbır olarak bilinen poşe yumurtanın birden fazla yapılış yöntemi vardır. Birkaç tane püf noktasını da bildikten sonra poşe yumurta yapmak aslında çok kolay. İlk yöntemimiz..

Patates Salatası Tarifi  Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Salatası Tarifi 08:26

Patates Salatası Tarifi Yeşili, Moru, Sarısıyla Üç Renkli Patates Sal

6 adet küçük patates ½ su bardağı su 2 çorba kaşığı sirke 15 çorba kaşığı7 bir çay bardağı zeytinyağı 1 çorba kaşığı sade hardal 2 çorba kaşığı tane hardal 1 tatlı kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı toz tatlı biber 1 tatlı kaşığ..

Kilo Verdiren 10 Yiyecek 02:56

Kilo Verdiren 10 Yiyecek

Konu ile İlgili Ek Açıklamalar ve Ek Bilgiler: Kilo Verdiren 10 Besin(Zayıflatan yiyecekler) 1- Yumurtanın tümüne yakını protein, bu nedenle önemli ölçüde tokluk hissi veriyor. İki ince dilim, esmek ekmek, az miktarda y..

  • Kadınca tarafından
  • 893 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık 02:16

Başbakan Yıldırım: Sadece Siber Güvenlik Değil Siber Caydırıcılık

Başbakan Binali Yıldırım, “Siber güvenlik boyutuyla olayı düşünmemiz doğru değil, siber caydırıcılığı da ilave etmemiz lazım. Kimseye durup dururken bulaşıp dalaşacak halimiz yok ama bizim üzerimize gelen olursa onlara d..

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız 02:24

Erdogan 'Sosyal Medyanın Kültürümüzü Yiyip Bitirmesine Göz Yumamayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Televizyonun, internetin, sosyal medyanın kültürümüzü yiyip bitirmesine göz yumamayız. Tam tersini bu imkanları kendi kültürümüze yeni kuşaklara aktarma konusunda etkin yolları bulmal..

Söz | 77.Bölüm 2:16:35

Söz | 77.Bölüm

Yavuz’a(Tolga Sarıtaş) yardım eden Derya’nın(Deniz Baysal) başı beladadır. Mesleğinden atılma tehlikesiyle karşı karşıya kalan Derya için bu olay zor günlerin başlangıcı olacaktır.nMelisa’nın Cahit tarafından tutsak edil..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 112 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis 05:36

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis

Kişisel Veri Koruma Kanunu Yürürlüğe Girdi; İhlal Edene 4,5 Yıl Hapis Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nda süre 7 Ekim'de doldu, ceza süreci başladı. Kişisel veriyi izinsiz paylaşan şirket yöneticisine 4.5 yıla kadar ..

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı 01:01

Aşk Ve Gurur 3. Bölüm 1. Fragmanı

“Aşk ve Gurur”un 2. bölüm özeti; Zor durumda kalan Ahmet, son çare olarak ailesiyle beraber yaşadığı evi Kenan’a satar. Bu Zeynep’in artık patronu olan ve zaten anlaşamadığı Kenan’la arasının daha da fazla gerilmesine ne..

Sevda Kuşun Kanadında 24.Bölüm 2:14:23

Sevda Kuşun Kanadında 24.Bölüm

Sinsi TuzaknTürkiye’nin yakın tarihine ışık tutan TRT1’in dönem dizisi Sevda Kuşun Kanadında heyecan dolu bir bölümler geliyor. nBu Cuma 24. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak dizide, Kaşıyaralı’nın Ömer’den intikam a..

  • Yerli Dizi tarafından
  • 43 görüntüleme
  • 5 yıl önce
Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması 02:23

Başbakan Yıldırım'dan Asgari Ücret Açıklaması

Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü’nde Türkiye Genç İşadamları Konfederasyonu heyetini kabul etti. Yıldırım, asgari ücretle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Asgari ücretin belirlendiğini hatırlatan Yıldırım, “To..

Ali Babanın Çiftliği Doru Atı Çocuk Şarkıları 02:29

Ali Babanın Çiftliği Doru Atı Çocuk Şarkıları

Küçük Kurbağa, Küçük Kurbağa kuyruğun neredeee Kuyruğum yok kuyruğum yok yüzerim deredeeee Ku vak vak vak ku vak vak vak ku vak vak vak vak vaaaaak Ku vak vak vak ku vak vak vak ku vak vak vak vak vaaaaak Küçük Kurbağa,..

Makarna Salatası Tarifi 01:16

Makarna Salatası Tarifi

Malzemeler; Yarım paket küçük (yüksük,boncuk) makarna 1 su bardağı mayonez 1,5 su bardağı sarımsaklı yoğurt 10 adet kornişon turşu 5 adet haşlanmış sosis 1 büyük kavanoz garnitür(havuç, bezelye, patates) 1 küçük konserv..

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman 01:58

Kahramanlar Takımı - Orijinal Fragman

Güçlü Maymun Kral cennet ve dünya arasında özgürce dolaşabilmektir. Ancak günün birinde tanrıları kızdıran güçlü karakterin güçleri elinden alınır ve Beş Element Dağı’nda bir buz kütlesinin içine hapsedilir. 500 yıl boyu..

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen 05:40

Öğrencisinin Elini Cetvelle Kıran Öğretmen

Beyoğlu’ndaki bir ilköğretim okulunda ödevini yapmayan öğrencisi Tuba K.’nın elini tahta cetvelle kırdığı iddiasıyla yargılanan Türkçe öğretmeni Serdar T.(28) 3 Bin TL adli para cezasına çarptırıldı. Beyoğlu’ndaki bir ..

  • PITIRCIK tarafından
  • 589 görüntüleme
  • 7 yıl önce
Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı 01:58

Dokuz Yaşında Profesyonel Drone Yarışçısı

Arsuz Gençlik Kampı'nda düzenlenen organizasyonun katılımcılarından olan 9 yaşındaki Batu Erilkun, profesyonel olarak ilk defa katıldığı Türkiye Drone Şampiyonası’nda ilgi odağı oldu.Kendinden büyük ağabeyleri ile yarışa..

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ! 01:24

2 ÇOCUK ANNESİ EVİNİN ÖNÜNDE ÇAY İÇERKEN ÖLDÜRÜLDÜ!

GAZİANTEP SON DAKİKA FATMA KÜÇÜK Evinin önünde çay içiyordu! Mermilerin hedefi olan Fatma Küçük can verdi Gaziantep'te iftar sonrası evinin önünde çay içerken silahlı kavgada rastgele ateşlenen mermilerin hedefi olarak a..

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı 01:08

İnsanlık Suçu 4. Bölüm Fragmanı

Cemal, Suna'nın evlenmesini engelleyebilecek mi? İnsanlık Suçu, heyecan dolu yeni bölümüyle 21 Nisan Cumartesi 20.00'de Kanal D'de! Suna, nişanlısı Gökhan'ı sevse bile son gördükleri karşısında onunla evlenmekten vazgeç..

Karm - Sarmaşıklar 02:42

Karm - Sarmaşıklar

Karm - Sarmaşıklar Dinle Sarmaşıklar şarkı sözleri ile Çok iyi güleceğim, bu işin sonunda en iyi ben güleceğim Sen hala şaşırırken, ben kelimeler üstünde dans edeceğim İnanamayıp Google’ a ismimi yazacaksın, Insta’ ..

  • TOP MÜZİK tarafından
  • 1.109 görüntüleme
  • 6 yıl önce
Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri) 04:23

Ozbi - Anlamadın Mı (Rakılı Live 3.Seri)

Ozbi - Anlamadın Mı Rakılı Live 3.Seri 21 Şubat itibari ile Tüm dijital platformlarda... Söz,Müzik : Ozbi (Onur Dursun) Düzenleme : Ozbi, Barış Mert Peker, Enver Muhamedi, Ekin Cengizkan Back Vokal : Dilan Balkay Bass ..

Ebeveynleri Uyuyor Bilirken Gecenin Bir Yarısında Odada Parti Yapan 2 Yaşındaki İkizler 02:00

Ebeveynleri Uyuyor Bilirken Gecenin Bir Yarısında Odada Parti Yapan 2

Çocuğunuz yeni yürümeye başladıysa, siz onu yatırdığınızda uyuyor zannetmeyin! Keşfedilecek kocaman bir dünya onları beklerken bir de yalnız değillerse, odadaki eşyaların defalarca yer değiştirmesi içten bile değil.....

  • PITIRCIK tarafından
  • 1.162 görüntüleme
  • 8 yıl önce
Kukuli  Çalkala 00:29

Kukuli Çalkala

Eğlenceli videolar, eğitici çocuk şarkıları ve neşeli danslar deyince akla kim geliyor? Tabi ki afacan çizgi film kahramanımız Kukuli! Şimdi ne yapıyor da bizi kahkahaya boğuyor dersiniz? Yepyeni eğlenceli ve bir o kad..